Hogyan nézhetem meg az Evangeliont 2020-ban, húsz évvel később

Amikor a Neon Genesis Evangelion utolsó epizódja 1996-ban megjelent, a japán közönség dühös volt. Miután megnéztem egy sorozatot, amely az anime-t egy gondolkodtató szintre emelte, a vége véget ért. Nem csak a kedvenc műsoruk volt, hanem a döntő sem sikerült kielégíteni. Ennek ellenére a történelem kedvezően látja az Evangeliont, a kritikusok ezt a japán animáció vízgyűjtő pillanatának nevezik.


A Netflix bejelentette, hogy jövőre hozzáadja az Evangeliont könyvtárához, de április még messze van. Azok számára, akik Shinji, Rei és Asuka csata-angyalokat akarnak látni egy apokaliptikus Tokióban, jobb, ha legalább egyelőre online alternatívákat keresnek. A DVD-k és a Blu-Ray sem választható, mivel Japánon kívül a jogok korlátozottak.

Függetlenül attól, hogy új belépő vagy, aki egy japán animáció mérföldkőjét szeretné megnézni, vagy egy anime rajongó, aki látni akarja az összes hype dolgot, megtettük a nehéz emelőt, hogy megtalálja, ahol megnézheti a műsort. A 90-es évek végétől származó eredeti sorozat a legjobb hely a kezdéshez. Megmutatjuk, hogyan lehet az Evangelionot nézni az ingyenes streaming webhelyeken, a VPN-en keresztül fizetett szolgáltatásokon, és még a Kodi kiegészítőin is.. 

Más mérföldkő show-kkal is megtettük; nézd meg a darabjainkat arról, hogyan kell nézni a Trónok játékát, és hogyan lehet megnézni a Cards House kártyákat. Ha az anime nem a te dolgod, és inkább a szokásos Netflixet szereti, nézd meg a legjobb Netflix csapkodjainkat.

Nézze meg az Evangelion ingyen

Az Evangelion megtekintésének azonnali és felhasználóbarát módja az ingyenes streaming. Könnyű hozzáférni a kiváló minőségű epizódokhoz az angol dub-ekkel vagy feliratokkal, tehát kevés idő vagy a beállítás elkészítése szükséges a nézés megkezdéséhez. Az általuk látogatott webhelyeknek megvannak a saját kihívásai, mivel gyakran fel vannak téve olyan felbukkanó hirdetésekkel, amelyek rosszindulatú programokat tartalmaznak, de vannak módok a biztonságos navigáláshoz..

Az első védelmi vonalhoz vegye fel a legjobb pop-up blokkolóinkat. Segítik a bosszantások csökkentését és megakadályozzák a rosszindulatú programok behatolását a rendszerbe. A biztonsági szint egy további rétege az antivírus szoftver. Kezdje meg antivírus-véleményeink áttekintését. Áttekintettük a mai piacon található néhány legjobbat, és úgy érezzük, hogy van egy fogantyúnk, amelyen a legjobbak a vírusvédelmi megoldások.

Előugró ablakokkal rendelkező webhelyekre való belépés veszélyezteti az adatvédelmet. Amikor belép egy oldalra, nem csak adatokat kap, hanem küld is. Nem szabad körülkerülni, hacsak nem akarja abbahagyni az internet használatát; erről további információt az online adatvédelmi útmutatóban talál.

Mivel valószínűleg nem az a lehetőség, hogy többé nem fér hozzá az internethez, érdemes megfontolnia egy virtuális magánhálózattal való böngészést, amely titkosítja az Ön adatait. Ez azt jelenti, hogy adatai biztonságban vannak ezen ingyenes streaming webhelyek használata közben. Átfogó VPN-áttekintéseink és összehasonlításaink segítenek kiválasztani egyet, és elindulni.

Végül, de nem utolsósorban, két webhelyet találtunk, amelyek a teljes Evangelion-sorozatot és az azt kísérő filmeket kínálják: Halál és újjászületés, valamint az Evangelion vége.

Image-1-AnimeHeaven

A WatchDub az angolul szinkronizált teljes sorozatot és filmeket mutatja be. Ha inkább az eredeti japán audio és angol felirattal nézi, akkor az AnimeHeaven mind a 26 epizód kiváló minőségű változatát kínálja, valamint a filmeket ezzel a lehetőséggel. 

Nézd meg az Evangelionot a Kodi-n

Ha még nem hallottál a Kodiról és arról, hogyan javíthatja otthoni megtekintési élményét, akkor van egy Kodi útmutatónk, amely felkészíti Önt a sebességre. Ez egy teljes körű médiaközpont, ahol letölthető nyílt forrású alkalmazások és szolgáltatások egységes irányítópulton.

A Kodi számos beépülő modulja között megtalálható a KissAnime, egy kiegészítő, amely nem csak az Evangelion, hanem más anime show-k és filmek százai számára is elérhető. Az eredeti sorozat mind a 26 epizódja, valamint a két követő film feliratozott és szinkronizált változatban található.

Image-3-KissAnime

Emlékeztetőül: arra buzdítjuk a felhasználókat, hogy tartsák tiszteletben a szerzői jogi törvényeket, amikor harmadik féltől származó bővítményeket kapnak a Kodi-on. A vállalat nem felelős a kiegészítők támogatásáért vagy az esetleges problémáinak kezeléséért. Van egy cikkünk a Kodi használatáról és a kiegészítők telepítéséről, ha segítségre van szüksége.

Fontolja meg egy VPN hozzáadását a beállításához, hogy megszüntesse az ISP blokkokat, és hozzáférjen a Kodi kiegészítőkhöz. Olvassa el a Kodi legjobb VPN-jének összehasonlítását.

Egyéb módszerek

Mivel a Japánon kívüli forgalmazók számára az Evangelionhoz fűződő jogok lejártak, nem könnyű megtalálni. Ez azt jelenti, hogy olyan nagy streaming platformokon, mint a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime Video, nincs. Még az anime felé irányuló szolgáltatások, mint például a Funimation, a Crunchyroll és a VRV is jönnek.

Minden nem elveszett, ha inkább fizet, és egy megbízható streaming szolgáltatással szeretné megnézni. Az Amazon Japan az eredeti sorozat mind a 26 epizódját tartalmazza, bár nem világos, hogy az angol feliratok választhatóak-e. Ahhoz, hogy Japánon kívüli régiókból érhesse el ezt a tartalmat, szüksége lesz az egyik legjobb VPN-re az adatfolyam-streaminghez, bár egy csipeszben a legjobb a Netflix VPN-je. Japán legjobb VPN-jének kiválasztása is jó, ha ide megyünk.

Image-4-Amazon-Japán

Ha a megvitatott egyik lehetőség sem működik, akkor van egy utolsó lehetőség: torrent. Keressen a Pirate Bay-ben vagy annak egyik alternatív webhelyén, de feltöltése előtt feltétlenül szerelje fel a listánk egyik legjobb VPN-jét a torrentinghoz..

Végső gondolatok

Az Evangelion figyelése olyan, mint az áthaladás rítusa. Sokan remekműnek hívják, míg mások túlbecsülik. Befolyása, akárcsak az LCL folyadék az Eva egységeiben, elterjedt a modern animációban. Bár minden animephile elmondhatja véleményét a show-n, néhányan megmutatják, hol kell megnézni.

Nem mi engedjük, hogy a lejárt terjesztési jogok akadályozzák meg a japán animáció mérföldkőinek megtapasztalását. Noha Japánon kívül nehéz megtalálni az eredeti sorozatot, még mindig létezik számos módszer az Evangelion javításának megszerzésére, és köztük a VPN használata a közös nevező.

Mit gondolsz a Neon Genesis Evangelionról? Van-e más mód is az eredeti sorozat megnézésére, amelyről hiányoztunk? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map