Hogyan nézhetem meg a Nagyrobbanás elméletét 2020-ban

Ha a „bazinga” szó nem zavarja meg téged, akkor valószínűleg hallottál a The Big Bang Theory-ról. Az ostoba dolgokról, a tudományról és a nők reménytelen üldözéséről szóló ostoba ülés 12 évszakra zajlik, saját spin-off-ot hozott létre, és minden idők egyik legsikeresebb amerikai TV-műsorának bizonyult..


A kiállítás négy kínos tudós és a szomszédos lány-szomszéd életére összpontosít, amikor a kellemetlen társadalmi helyzeteken és a kudarcot valló kapcsolatok révén küzdenek, hogy kiépítsék, megtalálják a szeretetüket és növekedjenek az embereknél. Ha szereted a tudományt vagy a sci-fi-t, akkor valószínűleg imádni fogod a The Big Bang Theory-t.

A több mint 200 epizód felzárkóztatása nehézkes lesz, ha nem tudja, hol keresse. Ebben az útmutatóban elmondjuk, hogyan kell online megnézni a The Big Bang Theory-t.

Hogyan nézhetem online a Big Bang Theory-t

A Netflix kiválóan alkalmas a hatalmas nézésre, amíg megtudja, hogy nincs meg a kívánt műsor. Ennek oka az, hogy nem minden régióban szolgál azonos tartalommal. Miután megtanulta, hogyan kell legyőzni a Netflix VPN-tilalmat, feliratkozva a megfelelő virtuális magánhálózatra, például a CyberGhost (lásd a CyberGhost áttekintést) lehetővé teheti bármilyen Netflix régió tartalmának megnézését..

BigBang-Netflix-UK

A Big Bang Theory nem érhető el a Netflix amerikai vagy kanadai verzióin, de másutt megtalálható. Az Egyesült Királyság, a svájci és a német Netflix régió hordozza a show első 11 évadát, a román, a japán és a görög változat pedig az első nyolc.

A műsor sem az Amazon Prime Video, sem a Hulu oldalán nem található meg. Ha tudsz fiókot szerezni, vehetsz részt a show utolsó szezonjában a CBS All Access oldalon.

Az iTunes egyszerűen kölcsönözhető vagy vásárolható epizódok a show első 11 évadjáról. Ha azonban online szeretne átélni a The Big Bang Theory-t, akkor a legjobb módszer a VPN-kapcsolat egyesítése a Netflix legjobb VPN-listájából a Netflix-előfizetéssel..

Hogyan nézhetem meg a Big Bang Theory-t ingyen

Vannak módjai TV-műsorok, például a The Big Bang Theory nézésére anélkül, hogy előfizetnék a streaming szolgáltatásra. Ingyenes streaming webhelyek léteznek, de légy óvatos, mert nem mindegyik biztonságos a használatra.

A kalózkodás személyes választás. Ha nem törődik azzal, hogy hol kapja meg tartalmát, csak hogy ingyenes, akkor nem fogjuk megítélni érted. Ez a cikk szigorúan tényszerű. Nem javasoljuk ingyenes streaming webhelyek vagy más, a szerzői jogokat sértő módszerek használatát.

Az egyetlen javaslat, amelyet megteszünk, a hardver védelme. Telepítse a legjobb víruskereső szoftvert, és tartsa naprakészen a kártékony programok ellen.

A VPN-előfizetés egy jó második védelmi réteg, főleg ha rosszindulatú programok, például a WiTopia personalVPN ellen nyújt védelmet (olvassa el a WiTopia personalVPN áttekintésünket).

A The Big Bang Theory a legtöbb ingyenes streaming webhelyen található. A régi idõzítõk, mint például a Putlocker és a Movies123, továbbra is körül vannak, mint sok hasonló, azonos vagy hasonló nevet használó tettesek, és valószínûleg mindannyian felsorolják a The Big Bang Theory-t.

Ne bízz csak abban, amit látsz. Tartsa fel a védekezését, és ha nem áramlik, próbáljon meg valahol másikat.

Nézze meg a Big Bang Theory-ot a Kodi-n

Nem mindenki akarja kockáztatni, hogy megfertőzi a számítógépét, csak TV-műsor nézése érdekében. A Kodi, a médiaközpont-szoftver tökéletes alternatíva a gyártó kiegészítőinek köszönhetően.

BigBang-Kodi-Yoda

Ha még soha nem használta a szoftvert, el kell olvasnia a végső Kodi útmutatónkat. Miután telepítette a számítógépére vagy okostelefonjára, a nézés megkezdéséhez telepítenie kell a megfelelő streaming kiegészítőt.

A Seren, a Placenta és a 13 Bohóc népszerű a Kodi felhasználók körében, de előfordulhat, hogy előbb fel kell vennie a legjobb Kodi-tárolókat, hogy megtalálják és telepítsék őket..

A Kodi kiegészítői időről időre változnak, tehát olvassa el a legjobb Kodi kiegészítő útmutatókat. A legtöbbet hobbisták alkotják, akik nem hajlandóak kockáztatni a nagy tartalmi cégek haragját szolgáltatásaik naprakészen tartása érdekében..

Nem annyira Bazinga: A nagyrobbanás elmélete és a torrent

Mint már említettük, az ön döntése, hogy részt vesz-e a szerzői jogi kalózkodásban. Ha ez valami, amit hajlandó csinálni, a torrenting a alternatívája a The Big Bang Theory másutt közvetítésének.

Nem mondhatjuk azonban, hogy ez törvényes, mert sok országban nincs. Ne kockáztassa a biztonságát. Használjon olyan VPN szolgáltatást, mint például az ExpressVPN (lásd az ExpressVPN áttekintést), vagy nézze meg néhányat a legjobb VPN-ről a torrent útmutatóhoz.

BigBang-PirateBay

A Big Bang Theory az egyik legismertebb amerikai szitcom, tehát könnyű megtalálni. A Torrent webhelyek, például a The Pirate Bay, epizódokkal és teljes évszakokkal tölthetők le, beleértve a legutóbb sugárzott epizódokat.

Csak tisztában kell lennie azzal, hogy a nagy TV-filmek és filmgyártók megosztják saját tartalmukat a torrent weboldalakon, hogy összeállítsák azon részvényesek listáját, akiket károkért kereshetnek, IP-címeik segítségével azonosítják őket.

Ezért olyan fontos a torrentolást támogató VPN-szolgáltatás, mint például a TorGuard (lásd a TorGuard áttekintésünket) használata.

Végső gondolatok

A The Big Bang Theory elindította az utolsó szezonját, és még soha nem volt jobb az idő, hogy utolérjék a több száz órányi majomtöltött sitcom jóságot. A Young Sheldon spin-offnak köszönhetően a The Big Bang Theory rajongói továbbra is rengeteget nézhetnek, amikor a sorozat véget ér.

Figyelembe véve a kockázatokat, a Big Bang Theory torrentizálása nem olyan, amit ajánlunk. Ha igen, használjon VPN-t, például a VyprVPN-t (olvassa el a VyprVPN-áttekintésünket) a extra védelemhez. A streaming Kodi kiegészítő használatával jobb lehetőség a legtöbb ember számára, és érdemes megnézni, hogyan kell először használni a Kodi útmutatót..

A The Big Bang Theory első 11 évadját a Netflix néhány regionális verziójában találja meg, tehát ha Netflix előfizető, akkor a Netflix-et támogató VPN-szolgáltató, például az ExpressVPN használata a legjobb választás..

Ha a The Big Bang Theory nem az Ön dolga, akkor hagyja magaddal éjszakára és tanulja meg, hogyan nézhet online ingyenes filmeket.

Van javaslata a The Big Bang Theory online nézésére? Szeretnénk hallani rólad az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm a rám szánt időt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map