Hogyan nézhetem meg a jó helyet 2020-ban: Vigyázz az akkori késre

A Jó Hely egy ritka előadás abban az értelemben, hogy egyszerre több dolgot is képes megcsinálni, sőt, jó is. Bár néha azon tűnhet, hogy azon gondolkozik, hogy ez egy komédia, rejtély, karakterkutatás vagy abszurd gyakorlat, soha nem fog unatkozni. Ezért gondoltuk, hogy jó ötlet lenne, ha összeállítunk egy útmutatót a The Good Place nézéséhez.


A sorozat Eleanor Shellstrop halálával kezdődik, aki a Jó helyen, a túlvilág azon részén találja magát, amelybe megyünk, ha jó életet élünk. Ez meglepő Eleanort, mivel elég szörnyű ember volt. Humoros visszaemlékezésekben megmutatjuk, hogy milyen dolgokat csinált, mindegyik egyszerűen szörnyű, az alomtól a lopásig és az olyan emberek árulásáig, akik bizalmat bíztak benne..

A szereplők fennmaradó részét jól megírt karakterek válogatott választéka alkotja, ideértve az értelmi és szorongó Chidit, a beragadt Tahanit, egyszerű és feledékeny Jason-ot és Janet-t, a Jó Hely útmutatóját, bármi is a vékony levegőről. 

A show ellopásaként azonban Ted Danson, Michael, a Jó Hely építésze és a dolgok vezetõje. Danson nyilvánvalóan elbűvöli szerepe minden másodpercét, és egy jó darab az élvezetről, amelyet a Jó helyről fogsz kapni, ha azt figyeli, hogy egyszerűen csak ráncol a képernyőn. Reméljük, hogy ez növeli az étvágyát, szóval mutatjuk be, hogyan kell online megnézni a Jó Helyet.

Hogyan lehet online nézni a jó helyet

A Jó Hely egy NBC műsor, és nem található meg saját vételű streaming szolgáltatással, ellentétben a HBO vagy a CW műsoraival (olvassa el a The Wire megtekintésével kapcsolatos útmutatót, vagy a CW megtekintésével kapcsolatos útmutatónkat, amelyekben mindkettő példája található)..

Ugyanakkor, mint bármely más NBC kiállításon (olvassa el az Időtlen útmutatónkat is), a The Good Place megtalálható az Egyesült Államok Hulu-ban, valamint a Netflix-ben Európában és Ázsia egyes részein. Hulunak jelenleg mind a három évadja van, és arra készültek, hogy 2019. szeptemberében kezdje meg a The Good Place 4. szezonját.. 

A-Good-Place-Hulu

A Hulu nagyszerű streaming szolgáltatás, rengeteg műsorral, és lehetősége van arra, hogy elolvassa néhány útmutatót (például hogyan nézze meg az Íjászat), amelyet érdemes feliratkozni. Ha az államokban vagy, akkor ez nem jelent problémát. Ha azonban máshol tartózkodsz, akkor virtuális magánhálózatra lesz szükséged, hogy megrontja a tartózkodási helyét, mint az Egyesült Államokban.

Röviden: egy VPN újrakapcsolja a kapcsolatot a kívánt helyre, és titkosítja azt is, így nem lehet nyomon követni, amikor azt használja. Ez nagyon hasznos eszköz, ha azt szeretnénk, hogy név nélkül tartsa magát böngészés közben, miközben szórakoztató jellegű is. Hulu viszont elég jó megtudni, hogy használ-e egyet, ezért érdemes a legjobb eredmény elérése érdekében a Hulu-válogatás egyik legjobb VPN-jét használni..

A VPN akkor is hasznos lehet, ha a The Good Place-et szeretné megnézni a Netflix-en. Körülnéztük számos európai ország Netflix kínálatát, és megállapítottuk, hogy ott megtalálja az összes létező három évszakot, bár nincs szó arról, hogy mikor kerül a negyedik évad.

A-Good-Place-Netflix

Ha Európán kívül tartózkodsz, de inkább a Netflix-et részesíted a Hulu-nál, akkor a Netflix-válogatás egyik legjobb VPN-jét kell használnod, hogy elkerülje a rettegett Netflix VPN-tilalmat. Ez kemény, de több VPN-t ismételten teszteltünk, hogy megbizonyosodjon arról, hogy működnek-e, a kedvencünk itt, a Cloudwards.net, az ExpressVPN.

Hogyan nézheti meg a jó helyet ingyen

Természetesen az internet nem lenne az internet jó kalózkodás nélkül. Néhány keresést végeztünk és három utat találtunk, amelyekkel ingyenesen megnézheti a Jó Helyet online. Ne feledje azonban, hogy ezek mindegyikének az egyik legjobb VPN-szolgáltatást vagy kockázati bírságot kell használnia..

Először az illegális streaming. Hasonlóan más lefedett műsorokhoz, mint például az Outlander, a The Good Place évszakai megtalálhatók a PutLocker-en, a streaming oldalon. Ugyanúgy működik, mint a Netflix és a Hulu, azzal a különbséggel, hogy a pénz befizetése helyett a pénznem a türelme.

A-Good-Place-Putlocker

A PutLocker és a hozzá hasonló webhelyek hirdetéseken keresztül generálják bevételüket. Ezek a hirdetések mindig felbukkannak, amikor úgy érezzék, és néha átirányítanak téged rossz oldalra. Ennek elkerülése érdekében javasoljuk a VPN használatát a legjobb felbukkanó blokkolókkal együtt.

Hogyan nézhetem a jó helyet a Kodi-n

A következő, jogilag kevésbé választható lehetőség a Kodi, egy olyan streaming platform használata, amelyet telepítenie kell bármilyen készülékre, amelyet ringat. Nagyon könnyű megtenni, főleg mivel van egy teljes Kodi útmutatónk, amely segít Önnek. Ne felejtsd el megnézni a Kodi számára legmegfelelőbb VPN-t is, így nem követheted nyomon.

A kedvenc és legjobb Kodi kiegészítő, Poseidon gyors ellenőrzése azt mutatja, hogy a Jó Hely mindhárom évszakja jelen van és elszámolásra kerül. Ha nem rendelkezik Poseidonnal, akkor kéne. Megtalálhatja az egyik legjobb Kodi reposz, Kodil alatt.

A jó hely torrentok

Végül megvizsgáltuk a Pirate Bay-t is, hogy megtudjuk, találunk-e tisztességes tornyot a The Good Place-ből, természetesen a torrenting legjobb VPN-jét, NordVPN-t használva. Ha nem lennénk, fogadhattunk volna dollárokat a fánkokra, hogy megcsapnánk egy hasonló DMCA-értesítéssel, ami nem szórakoztató.

A-Good-Place-Torrent

Torontokat találhatunk minden évszakban, de mint általában, a minőségért nem fogunk vigyázni, csak annyit kell mondani, hogy az összes feltöltő magas replikációval rendelkezik. Ha nem a The Pirate Bay rajongója, akkor egy cikk található a legjobb alternatív torrent oldalakról is.

Végső gondolatok

A Jó Hely egy igazán egyedi show, és azt ajánljuk mindenkinek, aki szereti a filozófiát, és vegye fel a kuncogását. Egy csomó díjat nyert, és láthatjuk, miért van odakint: nincs semmi olyan, mintha kint lenne, és a helyünk szélén várjuk a következő szezonot.

Mit gondolsz a Jó Helyről? Inkább inkább a Cheers-t nézi? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, vagy ha úgy érzi, hogy elmulasztottunk bármilyen lehetőséget a show online elkapására. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map