Hogyan nézhetem meg a Hotstar-t bárhonnan

Míg a világ nagy részét a Netflix, a BBC iPlayer és a Hulu ragasztja, Indiában sok ember élvezi szórakozási javítását a Hotstar nevű streaming szolgáltatásból. A szolgáltatás azonban szilárdan beépült a geoblokkok mögé, így annak biztosítása érdekében, hogy az indiai diaszpórák továbbra is megszerezzék bollywoodi és krikett-javításukat Indián kívülről, összeállítottuk ezt az útmutatót arról, hogyan lehet bárhol bárhol megnézni a Hotstar-t..


Beszélünk egy kicsit arról, amit a Hotstar kínál az alábbiakban, de biztos lehet benne, hogy külföldről bejutni a Hotstarba nagyon könnyű, ha virtuális magánhálózatot használ, és nem is kell elégednie az itatott amerikai verzióval, bármelyik. A tesztelési körökben a legjobb eredményeket kaptunk az ExpressVPN használatával, tehát ha sietünk, mert a meccs elindul, kövesse ezt a linket, és iratkozzon fel.

Ha kevésbé siet, és tudni szeretné a lehetőségek teljes skáláját, amikor a Hotstar feloldását kívánja elérni, kattintson a jobb oldali tartalomjegyzék szakaszára. Kíváncsi vagyunk, a következő szakaszban kicsit többet beszélünk a Hotstarról és a geoblokkokról.

Miért van blokkolva a Hotstar??

Ha a „Hotstar” kifejezés új neked, ez alapvetően India válasza a Netflixre. Ahelyett, hogy filmeket és TV-műsorokat kínálna, a nyugati közönség elismeri, hogy szinte kizárólag a szubkontinens Bollywood és a krikett kettős megszállottságainak szenteli.

HotStar-Cricket

Noha a Netflix kínál néhány indiai filmet – sőt néhány show-t is -, a Hotstar valóban a legfontosabb forrás az indiai mozi és sport rajongói számára. Nem számít, ha Ön indiai külföldön él, vagy külföldi rajongó, a Hotstar rendelkezik az Ön által vágyott indiai közvetítéssel. Nem az, hogy a krikett az egyetlen sport, amit kínálnak – látni fogod, hogy a tollaslabda és a kabaddi is a pala.

HotStar-Main-Screen

Ugyanakkor, mint minden más, ott elérhető streaming szolgáltatás, a Hotstar eltérő választást kínál, attól függően, hogy melyik országból érkezik a webhelyre. Ennek oka az engedélyezési kérdés, mivel a műsorszolgáltatók szeretnének biztosítani, hogy minden fillért kihúzzanak az előállított és a levegőből. A fentiektől eltérő fogadóképernyőt kap, ha például az Egyesült Államokból érkezik rá. Ennek oka az, hogy IP-címe azt mutatja, hogy Indián kívül tartózkodsz.

HotStar USA

Az American Hotstar morzsás része, hogy regisztrálnia kell, ami havonta 10 dollárba kerül. Az indiai változat ingyenes, kivéve a prémium tartalmakat, amelyek megtekintéséhez évente 1000 rúpiát (15 dollárt) kell fizetnie. Ennek ellenére ez sokkal jobb ajánlat, mint a képernyő, amelyet akkor kap, amikor az Európából érkezik a Hotstar-hoz.

HotStar-Európa

Ha a rossz hír nem látható, vessünk egy pillantást a jó hírre.

A Hotstar feloldása

A híres Netflix VPN-tilalommal ellentétben a Hotstar geoblokkjának megkerülése elég egyszerű. A streaming szolgáltatás nem tűnik különösebben érdekeltnek annak megakadályozására, hogy az emberek hozzáférjenek az indiai változathoz. Kipróbáltunk néhány olyan legjobb VPN-szolgáltatót, amelyek szerverei Indiában vannak, és szinte mindegyik bekerült, kivéve néhány szolgáltatást, amelyeknek nehézségeik vannak az indiai IP-cím megtévesztésével (ezek közül a legtöbb a legrosszabb VPN-szolgáltatóink között).

A nem kezelt személyek számára a geoblokk az Ön tartózkodási helyén alapul, tehát csupán annyit kell tennie, hogy meg kell változtatnia az IP-címét, hogy úgy tűnik, mintha a kiválasztott webhelyére a „megfelelő” helyről érkezett..

A VPN ezt könnyedén megteheti, ha egy másik országban, például egy indiai kiszolgálón keresztül indítja el az internetet, amely indiai IP-címet ad Önnek. Bónuszként elrejti az online tevékenységet is, a VPN alagútnak köszönhetően, amely biztosítja az online jelenlétét.

Például ezt a cikket Bosznia és Hercegovina írta, de az IP-cím úgy olvasható, mint egy Mumbai-ban, egy olyan városban, amelybe az író még soha nem lépett be..

HotStar-IP-cím-Mumbai

Egyes streaming szolgáltatások, mint például a Netflix, a BBC iPlayer és a Hulu, aktívan VPN szolgáltatást követnek, és blokkolják a hozzájuk kapcsolódó IP címeket, vagyis néhány szolgáltatás megbízhatóan jut be ezekre a webhelyekre. A mi esetünkben azonban a Hotstar-nak nincs ilyen problémája. Ez azt jelenti, hogy sokkal kevesebb próba- és hibaprobléma merül fel, amikor krikett vagy Lagaan nézni szeretne.

Ha többet szeretne tudni a Hotstaron kívüli streaming szolgáltatásba való belépésről, javasoljuk, hogy olvassa el a Netflix legjobb VPN és a BBC iPlayer legjobb VPN cikkeket..

A Hotstar legjobb VPN-je

A fentiek azt nem jelentik, hogy az összes VPN-szolgáltatás azonos legyen. Például egyes VPN-szolgáltatások egyszerűen túl lassúak a tartalom megfelelő streamingjéhez, vagy nem nyújtanak olyan biztonságot, amelyet szeretnénk látni.

Ha VPN-t használ, az hátránya, hogy pénzbe kerül, vagy legalábbis a jók. Vannak még néhány ingyenes VPN-szolgáltatás is, de a legjobb ingyenes VPN-k korlátozzák, hogy mekkora forgalmat bonyolítson át rájuk, míg a legrosszabb egyszerűen csak eladja az adatait néhány dollárért..

Ennek ellenére a VPN-szolgáltatásnak sem a bankot kell megsemmisítenie. Az Indiához rendelt legjobb VPN-jeink többsége többéves megállapodást fog nyújtani Önnek ésszerű pénzösszeggel, és garantáltan mindenki elérhetővé teszi a Hotstar elérését. Sokan pénzvisszafizetési garanciát is kínálnak, így visszatérhet ehhez, ha nem fér hozzá a Hotstarhoz.

A csoport kedvenc Hotstar VPN-je azonban az ExpressVPN, gyorsaságának és könnyű használatának köszönhetően – bár kissé drága. Indiában levő kiszolgálói mellett 93 másik országban is vannak kiszolgálói. Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést a szolgáltatásról további információkért.

Nem számít, melyik szolgáltatást választja, csupán annyit kell tennie, hogy regisztrál, telepíti az alkalmazást vagy az ügyfelet, majd kiválaszt egy indiai szervert. Miután csatlakozott az indiai IP-címhez, lépjen a www.hotstar.com webhelyre, és, presto, hozzáférjen a Hotstarhoz Indián kívül. A VPN használatának másik hátránya, hogy szinte minden szolgáltatónál lesz okostelefon vagy táblagép alkalmazás is, azaz a szolgáltatás feloldását a Hotstar alkalmazás letöltése után is feloldhatja..

Nézze meg a Hotsztárt Kodi-val

A VPN-k nem az egyetlen módja a Hotstar Indián kívüli megfigyelésének. Egy másik nagyszerű lehetőség a Kodi használata a Hotstar eléréséhez. Ha nem ismeri ezt a szolgáltatást, akkor olvassa el a teljes Kodi útmutatónkat az alapokhoz. Valószínű, hogy imádni fogja.

Körülnéztünk néhány, a legjobb Kodi repót, és úgy tűnik, hogy az alábbiak a legtöbb ember számára a legjobban működnek. A SuperRepo-t fogjuk használni ehhez az útmutatóhoz.

 • Nyissa meg a Kodi-t, és lépjen a beállításaira (fogaskerék ikon)
 • Kattintson a „fájlkezelő” elemre.
 • Kattintson a bal oldali menü „Forrás hozzáadása” elemére
 • Válassza a „none” lehetőséget, és írja be a „http://srp.nu/”
 • Kattintson a „kész” gombra, görgessen az üres sávra, és írja be a „SuperRepo” elemet.
 • Válassza az „OK” lehetőséget
 • Menjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére és válassza a „kiegészítők” lehetőséget.
 • Válassza ki a „kiegészítő böngészőt” (nyitott doboz ikon), majd az „Install from zip file” lehetőséget.
 • Ezután válassza a „SuperRepo”, „Krypton”, „minden” és „superrepo.kodi.krypton.all-x.x.x.zip” lehetőséget.
 • Válasszon a „telepítés a lerakatból”, majd a „SuperRepo All” közül, majd lépjen a „video kiegészítők” lehetőségre. > „HotStar” > “telepítés”
 • Várja meg, mivel a kiegészítő engedélyezése eltart egy ideig
 • Menjen vissza a kezdőképernyőre, és válassza a „videók” és „kiegészítők” lehetőséget.
 • Válassza a Hotstar lehetőséget

Ha kellene, akkor krikett vagy indiai TV-műsorokat nézzen rövidesen. További biztonság érdekében érdemes megnézni a Kodi legjobb VPN-jét is.

Végső gondolatok

Noha a Hotstar feloldásának más módjai is vannak, a fenti módszerek szinte garantáltak, hogy Indián kívülről hozzáférhetnek a Hotstarhoz vagy a Hotstar alkalmazáshoz, és biztonságban tartják a jelenlétét, a rendszerindításkor. További lehetőségekért olvassa el az indiai IP-cím beszerzési útmutatóját. A proxyk, amelyek egy másik közkedvelt tömeg a feloldó tömeg körében, gyakran megbízhatatlanok és soha nem biztonságosak, ezért habozzuk ajánlani őket a Hotstar eléréséhez.. 

Van más tippe vagy trükköje a Hotstar Indián kívüli nézésére? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map