Hogyan nézhetem Harry Pottert: A Maródertok térképét 2020-ra

Alázatos csupa karcsú vagy alattomos mardekáros? Az első Harry Potter-filmet valószínűleg majdnem 20 évvel ezelőtt adták ki, de a sorozat nyolc filmje időtlen és varázslatos klasszikus, még mindig világszerte elkötelezi több millió gyermek és felnőtt szívét..


A filmek a fiatal árva varázslóra, Harry Potterre összpontosítanak, miközben harcolnak a gonosz Voldemort varázslóval, miközben barátokba kerülnek, a varázslatos iskolai Roxfortban tanulnak, és az út során megismerkednek a szeretettel. A filmek – és azok a könyvek, amelyekre alapozták – átfogják a tini éveit.

Az egyetlen probléma a sorozat megtalálása, hogy megnézhesse. Megragadhatja a filmeket Blu-ray vagy DVD-n, de lehet, hogy nincs megfelelő lejátszója. Különben is, 2019, nem pedig 2001. Ha szeretné tudni, hogyan kell nézni Harry Pottert, akkor van jobb módja annak, hogy megtegye, tehát tegyük át a legjobb módszereket együtt.

Hogyan lehet online nézni a Harry Pottert

Ha a Netflixet használta, akkor tudja, milyen frusztráló az új nagyszerű film vagy TV-sorozat kiadásainak meghallása a platformon, csak hogy felfedezze, hogy nem érhető el az Ön országában. Ez nem jelent problémát, ha VPN-t használ, és tudja, hogyan kell legyőzni a Netflix VPN-tilalmát.

Harrypotter-Netflix-Ausztrália

Ha Harry Pottert szeretné megtalálni az Egyesült Államok Netflixén, csalódni kell. A filmek jelenleg a Netflixnek csak ausztrál, francia, belga, görög, román, spanyol és svájci változatán érhetők el. Olyan VPN számára, amely lehetővé teszi a Netflix elérését ezeken a régiókban, javasoljuk az ExpressVPN-t (olvassa el az ExpressVPN-áttekintésünket).

A Harry Potter szintén nem érhető el az Amazon Prime Video oldalon. A HBO a közelmúltig tartotta a jogokat az Egyesült Államokban, de a SyFy felkapta őket. 2018-ban a Hulu-ban is voltak, de már nem állnak rendelkezésre.

A Harry Potter kölcsönzése nem jelent problémát, mert a filmeket kölcsön lehet venni vagy megvásárolni a YouTube-ról, az iTunes-ból és a Google Play Filmekből.

Ha még nem rendelkezik amerikai kábel előfizetéssel, és nem akarja bérelni vagy vásárolni a filmeket, akkor a Harry Potter közvetítésének legegyszerűbb és legjobb módja a Netflix és a legjobb VPN a VPN használata a Netflix kiválasztásához..

Hogyan nézhetem ingyen Harry Pottert

Természetesen nem mindenkinek van Netflix-fiókja. A Harry Potter egy népszerű sorozat, így szinte garantált, hogy ott lesz a kevésbé megbízható streaming webhelyeken.

Ön dönti el, hogy a kalózkodás a te dolgod-e. Mi nem támogatjuk vagy ajánljuk, hanem csak a tényeket adjuk meg. Ha úgy dönt, hogy ingyenes streaming webhelyeket használ, frissítse a vírusvédelmet. Ha még nem rendelkezik vírusirtóval, mielőtt folytatná, telepítse egyet a legjobb víruskereső szoftverek listájából.

Érdemes egy VPN-t is használni, hogy megvédje magát. Néhányan, például a Surfshark (olvassa el a Surfshark áttekintést) rosszindulatú programok blokkolásával jönnek létre, amelyek extra védelmet nyújtanak az Ön számára..

A Movies123, a Putlocker, a Yesmovies és a Vumoo a Harry Potter sorozatot közvetítheti, ám az ingyenes streaming weboldalak állandó játékot rejtenek a hatóságokkal, így online maradhatnak. Domainneveik megváltoznak, de a szolgáltatások többnyire változatlanok maradnak.

Vigyázz Harry Potterre a Kodi-n

Ha nem szereti kockáztatni, hogy számítógépe felbukkanó ablakokkal és rosszindulatú programokkal foglalkozik, akkor fontolja meg a Harry Potter streamingjét a Kodi segítségével és a kiegészítőket..

Ha még nem használta a Kodi-t, akkor az induláshoz tekintse meg a Kodi útmutatónkat. Ez egy médialejátszó, amelyet mindenre telepíthet, a számítógépről az Android készülékére. Még telepítheti az Xbox One-ra.

Harrypotter-Kodi-Yoda

A Kodi streaming kiegészítői „a hónap ízét” érzik. Néhányan néhány hónapos támogatást élveznek, mielőtt elbocsátják, és mások átveszik a helyüket. Sokan az eredeti streaming kiegészítők, az Exodus villái. A legjobb Kodi kiegészítők listája egy jó hely, ahol figyelemmel lehet kísérni az új streaming kiegészítőket.

Az olyan kiegészítők, mint például az Exodus Redux és a Placenta, a „régi tömeg” részét képezik, míg az új belépők, mint például Seren, 13 Bohóc és Yoda, helyet foglalnak el. Telepítse egyet vagy kettőt, és nézze meg, hogy hány Harry Potter-patak található.

Lehet, hogy meg kell keresnie az adattárakat, amelyekre szüksége van ezeknek a kiegészítőknek a beszerzéséhez, mert ezek meglehetősen gyorsan megváltozhatnak. Nézze meg a legjobb Kodi-tárolók listáját, amely segít Önnek az indulásban.

Harry Potter torrentek: Jó vagy rossz ötlet?

Mi nem az erkölcsi rendőrök vagyunk itt a Cloudwards-on, tehát nem kerülhetjük el a torzítás említését, amikor Harry Potterről beszélünk. Előfordulhat például, hogy kíváncsi az illegális torzításra, és használhatja-e torrentjeit ezeknek a filmeknek a letöltéséhez.

Harrypotter-PirateBay

Technikai szempontból, amikor Harry Potterről van szó, a kínzás nem a jogi oldalon van. A hollywoodi filmgyártók komolyan veszik a szerzői jogok megsértését, ezért a biztonság megőrzése érdekében VPN-t kell használnia, vagy felhőalapú torrent szolgáltatást kell választania, hogy személyazonossága rejtett maradjon..

Egy olyan nagy sorozat, mint a Harry Potter, megjelenik a legtöbb torrent webhelyen, de a sok „vetőmag” vagy a megosztó között elbűvölő hollywoodi mézeskalács lehet, amely az IP-cím bekerítésére törekszik. Ennek ellenére a magánéletre összpontosító VPN-hez, például a magán-Internet-hozzáféréshez (lásd a PIA-áttekintésünket) ez nem túl nagy kockázat.

A The Pirate Bay proxy gyors áttekintése alapján minden film elérhető volt, és rengeteg vetőgépe volt. Azt mondta: ha torrent akarod, akkor ezt a saját felelősségére tedd.

Végső gondolatok

A Harry Potter sorozat az egyik legsikeresebb film- és könyvsorozat, amelyet valaha készítettek, és a Fantastic Beasts prequel sorozatával, amely az elkövetkező néhány évben a színházakba kerül, a franchise még nagyobb teret fog elérni..

Nem javasoljuk a Harry Potter kínozását VPN nélkül, ezért érdemes megnézni a legjobb VPN-einket, hogy kígyózzuk az identitásunkat. A Kodi használata egy másik lehetőség, ezért nézze át a Kodi útmutató használatának módját, amellyel elkészítheti médiaközpontját.

A filmek kölcsönzésén vagy megvásárlásán kívül a Harry Potter otthoni nézésének legjobb módja a Netflix kombinálása egy VPN szolgáltatással, például ExpressVPN vagy NordVPN, hogy folytassa az egyik említett helyről, például Ausztráliából vagy Franciaországból..

Ne felejtse el megnézni más streaming cikkeinket, ahol további tippeket és javaslatokat talál, és ha megvan a saját megosztani, ossza meg velünk a megjegyzésekben. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map