Hogyan nézhetem Doom Patrolt 2020-ban: Megy DC-be

A DC univerzum félreértett, elhagyott X-Menjeként a Doom Patrol szélsőséges körülmények között a leghűtlenebb hősökből áll. Ez egyben az első műsorok a DC Universe streaming platformon, a Titans és a Krypton mellett..


A Doom Patrol nézési útmutatójában megmutatunk minden lehetőséget a műsor online közvetítésére. Noha lefedjük a streaming törvényes módjait, megbeszéljük azokat a módokat is, amelyekkel a műsor streamingje vagy ingyenesen letölthető.

Nézze meg a Doom Patrol Online oldalt

Mint említettük, a Doom Patrol kizárólag a DC Universe streaming platformon keresztül érhető el. A DC Universe az előadások kis sorozatán kívül exkluzív árucikkeket, modern grafikai regényeket, klasszikus képregényeket és DC animált showkat is tartalmaz egy régebbi korszakból. Azt mondta, drága.

how-to-watch-doom-járőr-line

Bár néhány DC rajongónak rendben lehet fizetnie a 80 dolláros éves árcédulát, a platform drága. Ráadásul csak az Egyesült Államokban érhető el, a Titans kivételével, amelyet a Netflixen keresztül terjesztnek az Egyesült Államokon és Kínán kívül (olvassa el a Netflix legjobb VPN-útmutatóját).

Vannak módok a DC Univerzum streamingjére, ha még nem tartózkodik az Egyesült Államokban. Virtuális magánhálózat segítségével úgy tűnhet, mintha virtuálisan bárhol tartózkodna a világon. Ez úgy történik, hogy csatlakozik egy távoli szerverhez, mielőtt megnyílik a nyílt internet, és helyettesíti az IP-címet és a földrajzi helyadatokat a kiszolgálóéval.

Funkcióként a VPN-k hangja hasonló a proxykhez, de amint azt a VPN vs. proxy vs. Tor útmutatóban olvashatja, erről nincs szó. A proxyk általában streaming platformon keresztül észlelhetők – olvassa el a Netflix VPN tiltási útmutatójának áttekintését, hogy láthassa, hogy működik – tehát a VPN biztonságosabb tét.

Ennek oka az, hogy a VPN-k titkosítják a kezdeti kapcsolatot. A VPN protokollok használatával a szoftver átcsavarja az elküldött kéréseket, hatékonyan elfedve, hogy ki vagy és mit csinál online. A proxykkel ellentétben a VPN-k nem vezethetők vissza Önhöz. Olvassa el a VPN biztonsági útmutatót a folyamat részleteivel kapcsolatban.

Nagyon sok választás van, ha az USA-ba is átjárunk. A legjobb VPN és a legjobb VPN az amerikai útmutatók számára jó hely, ahol megkereshetjük, de az ExpressVPN mindkettőben nyer. Ha nem érdekli a vásárlást, akkor közvetlenül az ExpressVPN áttekintéshez fordulhat.

Nézze meg a Doom Patrol ingyen

Még egy VPN-nél is meg kell fizetnie a belépés árat, hogy továbbadhassa a DC Univerzumban. Szerencsére azonban vannak módok a Doom Patrol ingyenesen nézésére. Online pillantással a Couchtuner-en és az Europix-en stream-eket találtunk az írás idején rendelkezésre álló összes epizódra. Valószínűleg vannak olyan platformok is, amelyek nem csupán Google keresést tartalmaznak.

how-to-watch-doom-járőr-mentes

Noha ezeknek a streaming-platformoknak a többsége elérhető a világ minden tájáról – kivéve, ha szigorú cenzúrával rendelkező országban élsz -, akkor továbbra is használjon VPN-t, amikor streaming-re használja őket. Az olyan platformok, mint a Couchtuner és az Europix, számítógépes bűnözést kérnek, tehát egy nem biztonságos kapcsolat szippantáshoz, vagy ami még rosszabb, rosszindulatú programhoz vezethet.

A legbiztonságosabb VPN-útmutató felsorolja azokat a szolgáltatókat, amelyek a legjobban védelmet nyújthatnak Önnek, de a VPN csak egy puzzle-darab. A legjobb víruskereső szoftverünkkel a számítógépet is meg kell védenie. Noha a szipogás mindig aggodalomra ad okot, a helyi támadás, mondjuk a ransomware-ből, szintén aggódik.

A Bitdefender Antivirus a Go-to-antivírus szoftverünk, nemcsak az egyszerűen használható felület és a sokféle szolgáltatás, hanem kiváló védelmi eredményei miatt. Tudjon meg többet erről a Bitdefender Antivirus ismertetőnkben.

Nézze meg a Doom Patrol csatornáját

Ha meg akarja nézni a Doom Patrol-ot a kanapén, ott van Kodi. Ahogy a Kodi útmutatóban olvashatjuk, ez egy médiaközpontok kezelőfelülete, amely lehetővé teszi TV-műsorok, filmek, zene és még sok más rendezését a kanapén való elhagyás nélkül. Bár létezik DC Universe alkalmazás a Kodi számára, a Doom Patrol platformra történő továbbadásának más módjairól fogunk beszélni..

A Kodi egy kezelőfelület, de bővítményekkel bővíthető. Ahogy a neve is sugallja, a kiegészítők lehetővé teszik a Kodi funkcionalitásának kibővítését, amely ebben az esetben több streamingt jelent. A legjobb Kodi-kiegészítők útmutatónk bemutatja, hogyan kell telepíteni a kiegészítőket a Kodi-hez, és rövid listát ad a kiegészítő ajánlásokról..

Alapvetően az streaming kiegészítők olyan webhelyeket dörzsölnek, mint a Couchtuner és az Europix, és összeállítják a patakokat a Kodi-eszközön. A továbbiakban bárhonnan weboldalt folytat, amellyel a TV-t megtalálja, a monitor helyett.

Emiatt továbbra is védeni kell. Amint a Kodi jogi útmutatóban beszélünk, van egy szürke terület, amikor a platformmal történő streamingről van szó. A VPN kulcsfontosságú, mivel elrejtheti az Ön IP-címét és egy adott műsor nézésére vonatkozó kéréseket.

A Kodi legjobb VPN-je felsorolja néhány kedvencünket, de a CyberGhost biztonságos választás. Ez az egyik legjobb streaming VPN, amely alacsony árcímkével és hosszú kiszolgálók listájával rendelkezik, amelyek streamingre szólnak az interneten több mint 50 platformon. További információért elolvashatja a CyberGhost áttekintést.

Nézd meg a Doom Patrol Torrent-t

Ha nem akarja közvetíteni a Doom Patrol-t, torrent lehet. A torrentálás a fájl letöltése peer-to-peer kapcsolaton keresztül történik. Általában több számítógép is működik a kapcsolatban, amelyek apró darabokat szállítanak neked a fájlból, amely egy torrent kliensen keresztül összegyűlik a számítógépen..

how-to-watch-doom-járőr-torrent

A népszerű torrent weboldalakat tekintve több fájlt találtunk a Doom Patrol számára, beleértve a 720p és 1080p fájlokat. De a Doom Patrol ingyenes nézésének más módjaival is szüksége lesz VPN-re és antivírusra, mielőtt bármit letölt..

Elmagyarázzuk, miért támadja meg az illegális útmutatókat, ám ennek hiánya az, hogy a szerzői joggal védett tartalom letöltése általában nem. Ne aggódjon, bár a torrenting legjobb VPN-nk segítségével a helyes útra állhatunk.

Kiváló biztonságának és nagy kiszolgálói hálózatának köszönhetően az NordVPN a lista tetején helyezkedik el. Ezenkívül dedikált torrent szerverei vannak, amelyek képesek kezelni a P2P kapcsolatokhoz szükséges hatalmas adatátvitelt. A NordVPN-ről és annak funkcióinak hosszú listájáról többet megtudhat NordVPN-áttekintésünkben.

Végső gondolatok

A Doom Patrol érdemes nézni, főleg a Rotten Tomatoes 95% -ánál. Szerencsére nagyon sok a néző lehetősége, a streaming-ről a DC Universe-en keresztül a torrent letöltésével, hogy helyben nézhesse. Függetlenül attól, hogy figyeli, figyeljen arra, hogy megvédje magát VPN-vel és víruskereső szoftverrel.

Ha további útmutatókat szeretne olvasni, akkor olvassa el streaming-archívumunkat. Nemrégiben közzétettük, hogyan kell megnézni az American Horror Story-t, és hogyan kell megnézni a Brooklyn Nine-Nine-et, szóval olvassa el azokat, ha érdekli.

Hogy nézed a Doom Patrol-t? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map