Hogyan nézheted meg a Super Bowl Online játékot 2020-ban a saját kanapádról

Ez az évszak, amelyre minden nagyobb futballszurkoló várta a 2020-as Super Bowl-ot. Az idei NFL bajnoki játék 18:00kor kezdődik. EST február 2-án, vasárnap, amikor láthatjuk, hogy a Kansas City főnökei fej-fejbe megyek a San Francisco 49ers-szel. 

Az emberek nem csak a világ minden tájáról hangolódnak és látják, melyik csapat lesz az NFL bajnokság győztese, hanem a látványos félidő show is önmagában esemény. Ebben az évben Jennifer Lopez és Shakira fogják összekapcsolni a reflektorfényt. Az előadóművészek szerint, akik előttük színpadra kerültek, sokat kell élniük.

A 2020-as Super Bowl otthont adó stadion a Hard Rock Stadion, Miami Gardens, Florida, a Miami Dolphins otthona. Több mint 65 000 ülőhellyel rendelkezik, de olvassuk tovább, mivel elmondjuk neked, hogyan kell a Super Bowl LIV-ot saját otthonában kényelmesen nézni, az ExpressVPN használatával..

Nézhetem online a Super Bowl-ot?

Rengeteg módja van a Super Bowl élő közvetítésének a legális streaming szolgáltatásokon keresztül, ám ezek közül soknak fizetnie kell. Néhány szolgáltatás csak bizonyos országokban érhető el, és ha nem vagy ott, akkor nem fog hozzáférni hozzájuk. 

Ezeket a geoblokkokat azonban megkerülheti egy virtuális magánhálózat használatával. Segít hamisítani a helyét, és hozzáférhet az alább felsorolt ​​streaming platformokhoz. Az ExpressVPN a legjobb vétel a munkára. Ez a legjobb mindennapi VPN a piacon, és elolvashatja az ExpressVPN áttekintésünket, hogy megtudja, miért.

Róka

A Foxnak joga van a 2020-as Super Bowl megjelenítéséhez, tehát ha az Egyesült Államokban él és televíziós előfizetéssel rendelkezik, amely tartalmazza a Fox csatornákat, akkor ingyenesen használhatja a Fox Sports GO alkalmazást. Csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik a TV-szolgáltatónál, és sok eszközön megtekintheti.  

how-to-watch-the-super-tál-2020-fox

Ha azonban szünetet tart a februári téltől és elkápráztatja magát, miközben egy másik országban vakációzik, akkor valószínűleg megtiltja Önt a Fox Sports GO alkalmazás használatával. Ennek oka az, hogy csak az Egyesült Államok lakosainak érhető el. Szerencsére könnyedén hozzáférhet egy VPN segítségével, amely megad egy amerikai IP-címet.

Hogyan nézhetem meg a Super Bowl kábel nélkül?

Azoknak, akik már levágták a zsinórt, az alábbi módszerek egyikével láthatja a játékot.

Hulu

A Hulu + Live TV tervével nézheti meg a 2020-as Super Bowl-ot a Hulu-ban, amely havonta 54,99 USD-t fizet. 

Ezzel több mint 60 élő és igény szerinti csatorna érhető el, beleértve az ESPN-t, a CBS-t, az NBC-t és természetesen a Foxot, az egyetlen csatornát, amelyre a Super Bowl nézéséhez szükséged van (a CBS élő közvetítése nem fedezi azt, sajnálatos módon). Ezenkívül felhasználhatja a Hulu egyhetes próbaverzióját is, hogy megnézze-e.

how-to-watch-the-super-tál-2020-hulu

Ugyanúgy, mint a Fox, a Hulu csak az Egyesült Államok lakosainál érhető el, tehát ha a megyén kívülről próbál nézni, akkor VPN-t kell használnia, és csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez. A legjobb Hulu VPN-útmutatónk azonban ebben segíthet.

BBC iPlayer

A BBC már évek óta megszerezte a Super Bowl sugárzásának jogát. A játékot a BBC One közvetíti, és letöltheti a BBC iPlayer programot, hogy online megtekinthesse. 

how-to-watch-the-super-tál-2020-bbciplayer

Ugyanúgy, mint eddig a többi választásunkban, ez nem mindenki számára elérhető. A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyság lakosai számára érhető el, így egy Egyesült Királyságbeli IP-cím megszerzéséhez VPN segítségére lesz szüksége. A BBC iPlayer legjobb VPN-jéhez van néhány dedikált javaslat.

Amikor csatlakozik a BBC iPlayer-hez, felkérést fog kérni egy érvényes e-mail címmel rendelkező fiókra. Lehet, hogy kérnek egy érvényes irányítószámot (irányítószámot is), de ezt megkerülheti bármilyen érvényes irányítószám megadásával (akár maga a BBC központjának irányítószámával is). 

Ráadásul, mivel a BBC televíziós, rádiós és online szolgáltatásait elsősorban a licencdíjból finanszírozzák, felteheti azt, hogy van-e ilyen. Mivel nincs szükség bizonyítékra, egyszerűen megerősítheti és elérheti a platformot. Most már fel kell állítania és készen áll arra, hogy a Super Bowl-ot élőben nézhesse a BBC iPlayer-en.

FuboTV

A FuboTV streaming csomagokat kínál, mindössze havi 19,99 dollárért, de legalább a Family csomaghoz szüksége van ahhoz, hogy élvezhesse a játékot a Foxon. Ez havonta 59,99 dollárt fog visszavonni, de 103 csatornát fogsz kapni, köztük több mint 130 eseményt, amelyek a 4K-ban jelennek meg, tehát jó választás a sport megtekintésére a FuboTV segítségével. Bónuszként egy hét próbaidőszakot kaphat a Family csomaggal. 

how-to-watch-the-super-tál-2020-fubotv

Sajnos, mint sok más streaming szolgáltatáshoz, a FuboTV csak akkor érhető el, ha az Egyesült Államokban él. VPN használatával kijátszhatja a regionális korlátozásokat, ugyanakkor lehetővé teszi az NFL kábel nélküli nézését, amennyit csak akar..

Sling TV

Egy másik szolgáltatás, amely megmutatja a Super Bowl 2020-at, a Sling TV. Két szint közül lehet választani: Sling Blue és Sling Orange, vagy kombinálhatja a kettőt, és rendelkezhet a legfelső szintű csomaggal, Sling Blue + Sling Orange. 

Az egyes csomagok havonta 30 dollárba kerülnek, a kombinált csomag pedig havonta 45 dollárba kerül, de az első hónapjukhoz 10 dollár kedvezményt kap. A Fox csatornához való hozzáféréshez legalább a Sling Blue lehetőséget kell választania.

how-to-watch-the-super-tál-2020-hevedert

Csakúgy, mint néhány említett elemünkben, a Sling TV csak az Egyesült Államok lakosai számára érhető el, tehát ha egy másik országból szeretne hangolni, VPN-en keresztül csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez..

A Super Bowl későbbi nézési módjai

Ha valamilyen okból nem sikerül elkapni a Super Bowl-ot élőben február elején, akkor később bármikor megnézheted. 

Bár a BBC iPlayer lehetővé teszi, hogy élőben láthassa, a sugárzott műsorokat és más igény szerinti tartalmat ezzel is megnézheti. A 2020-os Super Bowl-ot korlátozott ideig kell tárolni a szerverein, lehetővé téve, hogy a saját időben élvezhesse Amerika legnagyobb sporteseményét..

A Super Bowl későbbi megtekintésének másik módja a Kodi használata. Ha még soha nem hallottál a Kodi-ról, alapvetően egy nyílt forrású szoftver, amely lehetővé teszi a média tárolását és rendezését benne. Ezután felhasználhatja a tárolt tartalom lejátszására, de felhasználhatja más tartalom megtekintésére is. Ha el szeretne kezdeni, nézd meg a Kodi útmutatónkat.

A Kodi beállítása után telepítheti az adattárakat és a kiegészítőket, amelyek lehetővé teszik egy csomó különböző tartalom elérését. Maga a Kodi legális, de annak a tartalomnak a némelyike, amelyhez hozzáférést biztosít, nem tartozik ide, ideértve a szerzői joggal védett anyagot is. Ezért a legjobb, ha a Kodi-válogatás egyik legjobb VPN-jét használja, hogy rejtve maradjon.

Miután egy gyors pillantást vetett a Kodi-ra, rájöttünk, hogy képesnek kell lennie arra, hogy a 2020-os Super Bowl-ot a SportsDevil kiegészítő segítségével megnézhesse a Kodil tárolóban. 

how-to-watch-the-super-tál-2020-kodi

Végső gondolatok

Bármelyik streaming forrással is dönt, akkor csak győződjön meg arról, hogy rendelkezik-e a sportcsatornával, amellyel megnézheti a Super Bowl 2020 nézetet, amely ebben az esetben a Fox. Az összes javaslatunk lehetővé teszi, hogy online módon és lehetőleg ingyenesen megtekinthesse. 

Ne felejtsen el VPN-t is felhasználni a regionális letiltások navigálásához és a kapcsolat magánéletének megőrzéséhez. Mint már korábban elmondtuk, az ExpressVPN-t ajánljuk, mert ez a legjobb, amit pénzt vásárolhat, és a leggyorsabb VPN-t, amelyet általánosságban teszteltünk. Ezen felül 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Ha tudja a Super Bowl online megnézésének könnyebb módját, kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket. Vessen egy pillantást más szórakoztató cikkekre is. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

GYIK

 • Melyik idő kezdődik a 2020-as Super Bowl??

  A 2020-as Super Bowl 18:30kor indul. EST, vagy 3: 30-kor PST vasárnap, február 2-án.

 • Hány ember nézi a Super Bowl-ot?

  2019-ben 98,2 millió ember nézte a Los Angeles-i Rams és a New England Patriots csatornákat.

 • Nézhetem a Super Bowl-ot a Netflix-en?

  Az egyszerű válasz nem. Beszélnek arról, hogy a Netflix és az Amazon valószínűleg rendelkezik a 2022-es Super Bowl sugárzásának jogával, de a jelenlegi helyzet szerint nincs semmi.

 • Megnézhetem a Super Bowl-ot a Hulu-n?

  Igen, megnézheti a Super Bowl-ot a Hulu-n. Olvassa el a Hulu szakaszt, hogy többet megtudjon.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me