Hogyan nézhet online ingyenes filmeket 2020-ban

Egy olyan korban, amikor egy második munkára van szüksége a filmekhez, nem csoda, hogy egyre többen keresnek módot filmek online megtekintésére. Meg fogjuk mondani, hogyan kell ingyenes filmeket nézni, hogy megragadhasson körülbelül 1 dolláros harapnivalót a boltból, és nézze meg, mit álmodott, hogy a kanapé kényelmét láthassa..


Számos módja van az ingyenes filmek nézésének, de hogy és hol találja meg őket, annak függvénye, hogy hány éves. Érdemes lehet letelepedni a klasszikusokkal, vagy eltévedni a Hollywood egyik legújabb filmjében. Bármelyik is legyen, ne légy becsapva a weboldalakba, amelyek feliratkozást kérnek és végezzen egymillió felmérést, csak hogy kiderítse, hogy nem tudja befejezni az utoljárait. Csak pazarolja az idejét.

Nézze meg az online filmeket

Ha új filmeket keresel, szennyezned kell a kezed. Noha nem adjuk el a kalózkodást, nem azért vagyunk itt, hogy elmondjam, mi a helyes vagy a rossz. Amit mi tehetünk, az a helyes irányba mutat, és tanácsot ad arra, hogy ezt biztonságosan tegye.

Ha nem vagy túl válogatós a minőségről, akkor rengeteg olyan webhely található, amelyek a szerzői joggal védett tartalmakat közvetítik. A 123Movies volt az egyik legnépszerűbb, de 2018-ban leállt, valószínűleg a hatóságok nyomása miatt. Vannak alternatívák is, mint például a Putlocker, a SolarMovie és a LookMovie. Ne felejtsd el, hogy sokuknak zenei székeket kell játszaniuk a domain névvel, hogy online maradhassanak, ezért előfordulhat, hogy ásni kell őket.

Nézze meg a filmeket ingyen

Mivel némi dolgot csinálsz, javasoljuk, hogy jelentkezzen be egy jó virtuális magánhálózathoz. A VPN használata megvédi Önt, ha elrejti személyazonosságát, és titokban tartja tevékenységeit, azaz anonim módon folytathatja. Az ExpressVPN a rendelkezésre álló legjobb eszközökkel rendelkezik, ahogyan az ExpressVPN áttekintésünkből olvashat.

Még a legismertebb ingyenes filmekkel foglalkozó webhelyekkel is veszélyezteti az adatait és a magánéletét. Sokan vírusokkal vannak ellátva, és bár valójában nem töltöttek le semmit, ezek megfertőzhetik a számítógépet. Emiatt javasolunk egy megfelelő víruskereső telepítését is. A Bitdefender az online fenyegetésekkel szembeni védelem egyik legjobb módja. Adja hozzá ehhez az egyik legjobb felbukkanó blokkolót, így jó lesz.

Nézzen meg ingyenes filmeket a Kodi-n

A Kodi egy nyílt forráskódú házimozi. Ez lehetővé teszi a média streamingjét, tárolását és rendezését, és kompatibilis a legtöbb platformon. A telepítés után testreszabhatja azt a saját igényei szerint. Ha még nem ismeri ezt, olvassa el a Kodi útmutatónkat az induláshoz.

Sokan azt gondolják, hogy a Kodi illegális, de nem önmagában. Az adattárakat kiegészítőkkel telepítheti, amelyek hozzáférést biztosítanak a tartalomhoz, amelyek némelyike ​​hivatalos, mások nem. Az utóbbi teszi illegálissá. A nem hivatalos kiegészítők sok kalóz tartalomhoz biztosítanak hozzáférést.

Az egyik legjobb kiegészítő a Covenant. Megtalálja a filmek torrentjeit az interneten, és továbbítja azokat. Ezzel szinte minden olyan filmet elkészíthet, amelyet szeretne, és olyan filmeket is találhat, amelyek még mindig mozikban vannak. Vannak más kiegészítők is, és felsoroltuk kedvenceinket a legjobb Kodi kiegészítőkben.

filmeket nézhet ingyen
© KodiVPN

Még a Kodi esetében is tény, hogy továbbra is torrentet közvetít, tehát VPN-t használjon, hogy megvédje magát és rejtse magát. Nem tudja legyőzni az ExpressVPN-t, de további lehetőségeket a Kodi VPN-cikkről olvashat.

A filmek torrentjét kereshet olyan webhelyeken is, mint a The Pirate Bay, de meg kell védenie magát. A torrenting legjobb VPN-jének néhány javaslata van, amelyek megfelelnek a feladatnak.

Filmek nézése streaming szolgáltatásokon keresztül

Filmeket nézhet olyan streaming szolgáltatásokkal is, mint például az Amazon Prime Video, a Hulu, a Vudu vagy a Netflix. Megfelelő választásokkal rendelkeznek, és annak ellenére, hogy nem lesznek a legújabb blokkkezelők a könyvtáraikban, néhányat gyorsan hozzáadnak.

Míg egyik sem ingyenes, regisztrálhat az ingyenes próbaidőszakra, hogy megnézze, szereti őket. Csak akkor ne felejtse el lemondni, mielőtt felszámítana, ha nem akarja feliratkozni. Ezután mindig dönthet úgy, hogy hamarosan újra és újra regisztrál hamis e-mail címekkel. Ez bosszantó, de, hé, ingyen ingyenes.

Attól függően, hogy hol tartózkodsz, előfordulhat, hogy könyvtáraikat geoblokkok korlátozzák. Általában megkerülheti őket, ha letölt egy VPN-t, és ezzel kapcsolódik egy másik hely szerveréhez. Miután ezt megtette, sokkal több címhez fér majd hozzá, mint korábban. Lehetséges, hogy például csatlakoznia kell egy szerverhez az EU-ban, hogy megnézze a Marvel mozdulatot (olvassa el a The Avengers útmutató ismertetőjét).

Ugyanakkor a Netflix meglehetősen bonyolult és az egyik legkifinomultabb VPN-észlelési rendszerrel rendelkezik, ahogyan a Netflix-tilalom legyőzéséről szóló cikkünkben olvashat. Neked szerencsére megtettük a kemény munkát és megtaláltuk a legjobb VPN-t a Netflix számára.

Az ExpressVPN a legjobb választás a Netflix rendszerek megkerülésére, és a legjobb VPN az streaminghez általában. A NordVPN azonban egy másik legfontosabb választás, mivel nagyszerű megkerülni a streaming szolgáltatások geoblokkjait. Olvassa el a NordVPN áttekintést, hogy többet megtudjon.

Végső gondolatok

Attól függően, hogy mit keres, sokféleképpen nézheti meg filmeit online. Egyrészt vannak olyan weboldalak és szolgáltatások, amelyek tisztességes könyvtárat kínálnak, de lehet, hogy nem tartalmazzák a legújabb filmeket, és fizetőfallal is jönnek. Másrészt rengetegféle módon nézheti meg, amit ingyen szeretne nézni, de ha utána olyan vagy, amely még mindig mozikban van, még több.

Használhat olyan webhelyet, mint például a Putlocker, választhatja a torrent-et, vagy beállíthatja a Kodi-t egy kiegészítővel. Ha azonban ezt tervezi, el kell kezdenie oly módon, hogy megvédje magát az online veszélyektől és a jogi sérelmektől az egyik legjobb VPN-szolgáltatónkkal és egy víruskeresővel.

Remélhetőleg segítettünk olcsóbb módon megtervezni a következő film estedet. Ha vannak olyan módok, hogy ingyenes filmeket szerezzünk, amelyek elmulasztottak, tudassa velünk a megjegyzés szakaszban. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map