Hogyan lehet online nézni az idegen dolgokat online 2020-ban: Havoc Hawkins-ban

Will Byers 2016 nyarán eltűnt, és nehéz azóta nem figyelni az indianabeli Hawkins-ot. Az idegen dolgok voltak a válaszok egy kérdésre, amelyet senki sem tett fel. Stephen King-esque horror, synthwave és imádnivaló baráti társaságok ötvöződnek egy tudományos fantasztikus meseben, amely befolyásolja a befolyását.. 


Sajnos azonban ez egy Netflix exkluzív elem, és figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy nem mindenki férhet hozzá a Netflixhez, be kell indulnia egy prémium előfizetés megtekintéséhez 4K felbontásban. Ezért nem kell megrázkódni, mert azért jöttünk ide, hogy megmutassuk, hogyan kell nézni az idegen dolgokat online néhány legit és néhány jó, de nem olyan legitim útvonalon..

Nézze meg az idegen dolgokat online

Mint már említettem, a Stranger Things egy Netflix exkluzív termék, tehát, ha úgy akarja nézni, ahogyan tervezték, akkor előfizetésre van szüksége. Attól függően, hogy hol lakik, ez problémát jelenthet. Ha olyan országban él, amely Netflix-et kínál, akkor rendben kell lennie, mert a streaming óriás biztosította, hogy frontrikus show-jának megfelelő fordítása van.

Sajnos nem mindenki olyan szerencsés. Például Kínában az egyik legszigorúbb médiatilalom van a világon, amint azt a Kínai internetes cenzúráról szóló cikkben olvashatjuk. A geoblokkok megkerüléséhez szükség van egy virtuális magánhálózatra, de egyetlen ol VPN nem fog működni, amint azt a Netflix proxy hibadarabja is láthatja..  

A legjobb VPN-t kell használnia a Netflixhez, az ExpressVPN-hez. Amint azt az ExpressVPN áttekintésünkből láthatjuk, ez a leggyorsabb VPN, egy non-nonsense felülettel és rengeteg indító funkcióval rendelkezik. A legfontosabb azonban, hogy eljuttatja Önt a Netflixbe, tehát ha külföldre utazik, ahol a Netflix nem éri el, ez egy biztonságos tét. 

Ennek ellenére a Netflix elérhetősége nagy, tehát valószínűleg egy olyan helyen találsz, amely hozzáférhet a platformhoz. Ha azonban nem akarja fizetni a havi 15,99 dollárdíjat a prémium előfizetésért, akkor még ravaszságosabbá kell válnia az idegen dolgok közvetítéséhez..

Nézze meg az idegen dolgokat online ingyen

Szerencsére vannak módok a Stranger Things online ingyen streamingre. Valójában sok ilyen van. Mivel ez az egyik legnépszerűbb TV-műsor, szinte minden TV-streaming webhelyen nem hivatalos adatfolyam található a Stranger Things-en. Körültekintve epizódokat találtunk a Couchtunerről, az Új epizódokról és a Putlockerről. 

how-to-watch-idegen-dolog-heverő-tuner

Az ingyenes patak megtalálása azonban nem azt jelenti, hogy kiment az erdőből. Ezek a webhelyek az internetes bűnözés elsődleges célpontjai, és így a VPN még fontosabbá válik. Az ExpressVPN nem meglepően vette a koronát a legbiztonságosabb VPN útmutatóban, de a TorGuard sem rossz megoldás (olvassa el a TorGuard áttekintésünket). 

A hálózati szippantáson kívül az ilyen típusú streaming webhelyek néhány problémát jelentenek a számítógépén, nevezetesen a felbukkanó ablakokat és a rosszindulatú programokat. A weboldalra történő leszállás előtt feltétlenül használja az egyik legjobb felbukkanó blokkolót, így nem bombáznak hirdetések. Szerencsére a legtöbbjük ingyenes. 

Az antivírus azért is fontos, mert nem ideális a robotba kerülés vagy a ransomware letöltése a Demogorgonnal szemben. A legjobb víruskereső szoftver útmutatónk jó hely a kereséshez, mivel minden opció megvédi Önt a fenyegetésektől helyi és online módon. A Bitdefender használatát javasoljuk (olvassa el a Bitdefender Antivirus áttekintését).

Nézze meg az idegen dolgokat Kodi-val

Az Stranger Things ingyenesen való nézésének másik módja a Kodi. Ha nem tudod, a Kodi egy médiaközpont-szoftver, amelyet az Xbox számára fejlesztettek ki. Tekintettel a nyílt forráskódú jellegére, bővíthető kiegészítőkkel, amelyek közül sok lehetővé teszi a televíziós műsorok és filmek online forrásainak böngészését.. 

how-to-watch-idegen-dolog-kodi

Tudjon meg többet a Kodi-ról a Kodi útmutatóban és a kiegészítőkről a legjobb Kodi kiegészítők körében. Az idegen dolgok esetében azt találtuk, hogy a Poseidon minden epizódot streaming-en keresztül töltött le, amelyet a Kodil tárolón keresztül töltöttünk le.. 

Bár Kodi más arcot mutat, alapvetően ugyanazon a folyamaton megy keresztül, amely a fent leírt. Ezek a kiegészítők nem tartják a tartalmat. Inkább több forrásból keresnek online, és lehetővé teszik, hogy onnan folytasson. Emiatt ugyanazok a szabályok vonatkoznak: használjon VPN-t és víruskereső szoftvert. 

Ugyanakkor a VPN a legfontosabb, mert a számítógépe nem nyitja meg a weboldalt. Ez a csatorna azonban továbbra is nyitva van, így el kell rejtenie az IP-címet, hacsak nem szeretne titkosítatlan kapcsolatot vagy DMCA-értesítést. A legjobb VPN-streaming útmutatónk egy megfelelő hely a kereséshez, de van egy dedikált legjobb VPN-kód a Kodi-cikkhez is.

Nézze meg az idegen dolgok torrentjét

Ha nem túl szívesen játszik a streaming, torrentolással megnézheti az idegen dolgokat helyben. A népszerű torrent webhelyek, például a The Pirate Bay és a LimeTorrents rövid áttekintése azt mutatja, hogy az összes epizód letölthető. Egyes webhelyeknek, például a RARBG-nek is van 4K verziója. 

how-to-watch-idegen-dolog-torrent

A torrenting lehetővé teszi, hogy apró fájlokat töltsön le több helyről. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hosszabb ideig tartsák a fájlokat, mert a fájl nem tartalmazza az adatokat, tehát nem tölti le a fájlt technikailag. Elolvashatja a specifikus tulajdonságokkal kapcsolatos, kínzó útmutatónkat, de röviden: ez egy remek módszer a szerzői jogok megsértésének megkerülésére.. 

Ennek ellenére fontos a VPN használata. Annak ellenére, hogy képes lesz letöltni néhány letöltést az internetszolgáltatójánál, a szórakozás nem fog sokáig tartani, és szerzői jogi értesítést kapnak rád. Ezek a közlemények megfélemlíthetik, mert az internetszolgáltató lényegében azt mondja, hogy a szerzői jog tulajdonosának kegyelme lesz, ha folytatja.

Ha azonban nem az internetszolgáltató DNS-szervereit használja, akkor nem tudják tudni, mit töltöttek le, és ez történik, ha VPN-t használ. A legjobb torrent útmutató VPN-t remekül lehet ellenőrizni, mivel az összes lehetőség biztosítja, hogy gyors kapcsolatot biztosítson a torrenthoz, miközben az adatok biztonságban vannak. 

A sok speciális szervernek köszönhetően az NordVPN a lista tetején helyezkedik el. E szerverek egy részét a torzításra tervezték, valójában lehetővé téve az adatokkal éhes, peer-to-peer kapcsolattal rendelkező kiszolgálók teljes körű használatát. Olvassa el a NordVPN áttekintését a részletekért. 

A zsűri továbbra sem működik azon, ha a torrenting illegális – elolvashatja a torrenting illegális útmutatókat, hogy megtudja, mennyire összetett lesz -, de a legjobb, ha a biztonságos oldalon maradunk. A VPN használata elősegíti ezt, és rejtett állapotban marad a kormányzati gyűjtési kezdeményezések, például a PRISM ellen.

Végső gondolatok

A Stranger Things az egyik legjobb műsor, amelyet 95% -ban a kritikusok és a Rotten Tomatoes nézői látnak. Tekintettel arra, hogy elérhetősége a Netflixre korlátozódik, bár nem mindenkinek van esélye megtapasztalni Hawkins furcsa eseményeit, ami szégyen. 

Szerencsére vannak módok a Stranger Things online megtekintésére, függetlenül attól, hogy Netflix, Kodi, Couchtuner vagy torrent útján történik. Ha érdekel más útmutatókat olvasni, mint például ez, akkor nézd meg streaming-archívumunkat. Nemrégiben közzétettük, hogyan kell nézni a Westworldot, és hogyan kell nézni a Doom Patrol-t, tehát olvassa el ezeket a darabokat, ha érdekli valamelyik műsor.

Hogy nézed az Stranger Things-t? Milyen gondolatai vannak a műsorról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Az idegen dolgokról szóló GYIK

Hol készült idegen dolgok??

Az idegen dolgok nagy részét Atlantában és a környező területeken filmezik. Az Stranger Things wikiban található az ikonikus filmkészítési helyek listája. 

Mi az idegen dolgok??

Az idegen dolgok követi egy fiatal baráti társaságot, aki megpróbálja megtalálni Will Byers-t, miután eltűnt. Az utazás során titkos kísérleteket és furcsa eseményeket fedeznek fel, amelyek zajlanak az Indiana állambeli Hawkins városában.. 

Ki írta idegen dolgokat?

Az idegen dolgokat a Duffer Brothers, Ross és Matt írta és készítette. A show tiszteleg az 1980-as években, és Stephen King, John Carpenter és Steven Spielberg ihlette. 

Milyen félelmetes az idegen dolgok? 

Az idegen dolgok hátborzongatóbb, mint félelmetes. Bár maroknyi ugratási félelme van, a show rejtélyes és fantasztikus légkört teremt. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map