Hogyan lehet online nézni a Sherlockot 2020-ban: ez nem elemi

A Sherlock egy brit krimi-dráma TV sorozat, amelyet a BBC készített. Sir Arthur Conan Doyle történetein alapul, és követi Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) és hűséges oldalsó csapdájának, Watsonnak (Martin Freeman), ahogyan a rejtélyeket a modern londoni Londonban oldják meg..

Ha, mint nekünk, szeretsz belefogni egy gyilkossági rejtélybe, keresni nyomokat, összegyűjteni a bizonyítékokat és megtudni, hogy tudod-e megtudni, hogy ki csinálta a nagy finálé előtt, akkor Sherlock méltó az idejére. Megmutatjuk, hogyan kell online nézni a Sherlock-ot.

Nézze meg a Sherlock Online oldalt

A Netflixnek lenyűgöző könyvtára van, tehát nem volt meglepő, hogy látta, hogy benne van a Sherlock. Mind a 12 epizódot megtaláltuk a Netflix-en, valamint a színfalak mögötti tartalmat, mint hozzáadott bónuszt.

how-to-watch-Sherlock-netflix

Bizonyos tartalmakhoz való hozzáférését befolyásolhatja a rettegett Netflix VPN-tilalom, de szerencsére a Sherlock elérhető mind az Egyesült Államok, mind az EU szerverein. Ha jelenleg nem tartózkodik az Egyesült Államokban vagy az EU-ban, akkor szüksége van egy virtuális magánhálózatra, hogy bekerüljön az egyik ilyen könyvtárba, és hozzáférjen a Sherlock-hoz. 

Csak néhány VPN juthat el a Netflix VPN-detektorjain, de a Netflixhez tartozó legjobb VPN-listánkban vannak olyanok is, amelyek a feladatnak megfelelnek.

A Netflixhez hasonlóan az Amazon is rengeteg filmet és TV-műsort tartalmaz a boltozatban, tehát nem is lepődtük meg, hogy Sherlockot a felállásban is láthatjuk. Választhat, hogy egy-egy epizódot HD formátumban vásárol 6,99 USD-tól, vagy teljes szezont HD-nként 9,99 USD-tól. Egy plusz pont az Amazon vásárlásánál az, hogy meg kell őriznie a Sherlock másolatát, és töltse le a merevlemezre.

how-to-watch-Sherlock-amazon

Egy másik streaming platform, amelyen megtaláltuk a Sherlockot, a Vudu volt. Mind a négy évszak elérhető, azonban a Vudu-val nincs havi díj, egyszerűen csak az egyes epizódokért vagy évszakokért kell fizetni. Az egyes epizódok SD-ben 4,99 dollárból indulnak, a HDX pedig 6,99 dollárból indul. Egy egész szezonban 12,99 USD-tól SD-en és 19,99 USD-ig kezdődik a HDX-nél. 

A színfalak mögött is rendelkezésre áll tartalom, de az árak videónként változnak. A Vudu-val a Sherlock másolata is a birtokában lesz, így sokszor megnézheti.

how-to-watch-Sherlock-VUDU

Ha azonban a Vudu-t az Egyesült Államokon kívül szeretné nézni, problémákba ütközhet. Ennek oka az, hogy szigorú tartalomlicencek miatt csak az Egyesült Államokban érhető el. Amikor megpróbáltuk elérni egy nem amerikai szerverről, egy fekete oldal jelenik meg. Ezeket geoblokkoknak hívják, és megkerülheti őket egy VPN használatával, hogy amerikai IP-címet szerezzen..

Bármilyen korlátozás elkerülése végett, választhat szolgáltatót a VPN-véleményekből, de az ExpressVPN a legfontosabb ajánlásaink. Bármilyen streaming szolgáltatásba bejuthat, és előnye a gyors sebesség és a korlátlan sávszélesség. Ez a legjobb streaming VPN is. Olvassa el az ExpressVPN áttekintését további részletekért.

Nézze meg a Sherlockot ingyen

Sok ingyenes streaming webhely van odakint, amelyek ugyanazt a tartalmat kínálják a megnézni, és kettőt választottunk, amelyek véleményünk szerint jók lennének a Sherlock nézéséhez..

Az első a PutLocker. Ez jó választás, mert könnyű navigálni, és szerverein nagy mennyiségű tartalom található. A Sherlock egyik negyedétől a negyedik évszakig nézhetjük. 

Az egyik bosszantás a PutLocker és más streaming webhelyek vonatkozásában az, hogy spamet kapnak felbukkanó hirdetésekkel, ám ezzel könnyedén legyőzheti az egyik legjobb pop-up blokkolónk telepítésével..

how-to-watch-Sherlock-putlocker

Bármely streaming webhellyel előnyt élvezhet egy tisztességes víruskereső telepítése a felbukkanó hirdetésekkel együtt járó rosszindulatú programok és vírusok miatt..

Sherlock Torrents

Ha szeretné megtartani a tartalmat és létrehozni saját könyvtárat, akkor a torrenting jó lehetőség lehet számodra.

A Kalóz-öböl népszerű kínzó oldal, és nem volt probléma Sherlock-ot ott találni. Egy-négy évszakot mutatott, és mindannyian jó állapotban voltak. A torrentről történő letöltés előtt javasoljuk, hogy nézd meg, hány vetőgép van a link mellett. Minél több vetőgép van, annál nagyobb a esélye, hogy a letöltés befejeződjön.

how-to-watch-Sherlock the pirate bay-

Ha a The Pirate Bay nem az Ön számára, akkor rendelkezésre állnak alternatív torrent oldalak is. Mint minden, amit letölt, bár fennáll annak a veszélye, hogy rosszindulatú tartalmat tartalmazhat. Ezért érdemes víruskeresőt használni. 

A Bitdefender jó víruskereső választás, mivel megvédi Önt minden esetleges számítógépes bűnözéstől. Olvassa el a Bitdefender Antivirus áttekintését.

Ugyanakkor, bár a torrenting egy egyszerű és olcsó út, annak túlnyomó része szerzői joggal védett tartalom, és ezt figyelve megsérti a törvényt. VPN-t kell használnia, hogy IP-címét rejtették a kíváncsiskodó szemektől. 

Tudjuk, hogy a megfelelő VPN keresése zavaró lehet, ezért javasoljuk a NordVPN-t. Az egyedi P2P-kiszolgálóknak és a kiváló biztonságnak köszönhetően ez a legjobb VPN a torzításhoz, de elolvashatja a NordVPN áttekintést és dönthet saját maga. 

Nézd meg Sherlockot a Kodi-n

Lehet, hogy már hallottál a Kodi-ról, de ha nem, akkor egy nyílt forráskódú házimozi-szoftver, amely segít a digitális média gyűjteménye, például televíziós műsorok, filmek, fényképek és zenék kezelésében. Ha többet szeretne tudni a Kodi-ról, nézd meg a Kodi útmutatónkat.

A már meglévő adathordozók tárolása mellett további tartalomhoz is hozzáférhet a lerakatok és kiegészítők révén. Bár egyesek szerint a Kodi telepítése az eszközükre illegális, ez nem így van. Csak akkor illegálissá válik, ha elkezdi megnézni a szerzői jogok által védett tartalmakat, amelyekhez illegális adatfolyamokkal érkezett.

Keresettük az Exodus kiegészítőt, amely a Kodi Bae repo-ban található, és megtaláltuk a Sherlock mind a négy évszakát..

how-to-watch-Sherlock-kodi

Felhívjuk figyelmét, hogy amikor a Kodi-t használja a Sherlock közvetítéséhez, akkor ezt valószínűleg egy torrenten keresztül fogja megtenni. Csak ebből az okból nyomatékosan javasoljuk a VPN telepítését és használatát. Az illegális tartalmak streamingjéhez elengedhetetlen az IP-cím figyelmen kívül hagyása. 

Legfontosabb választásunk az ExpressVPN, de a CyberGhost is remek lehetőség, nagy biztonsággal és magánélettel. Olvassa el a CyberGhost áttekintést vagy nézze meg a Kodi útmutatójának legjobb VPN-ét, amely további lehetőségeket kínál.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt az útmutatót, és most már tudja, hogyan kell online nézni a Sherlockot. Vannak egyszerű, fizetett útvonalak, amelyeket választhat, vagy dönthet úgy, hogy menjen le az ingyenes streaming, torrenting vagy a Kodi úton..

Ha úgy dönt, hogy utóbbival folytatja, akkor ellenőrizze, hogy vírusvédelem és VPN védett-e. Nem verheti le az ExpressVPN-t, mivel kiváló biztonsággal rendelkezik, és kiváló választás streaminghez. Ezenkívül 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál, 

Ha tudja a Sherlock online megnézésének jobb módját, nyugodtan hagyja el javaslatait az alábbi megjegyzés szakaszban. Amíg itt vagy, miért ne nézzen meg más szórakoztató cikkeket is? Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me