Hogyan lehet online nézni a Pajzsot 2020-ban: Hosszú éjszaka lesz

A Pajzs fantasztikus mesemondó gyakorlat, amely a korrupt rendőrök csoportját követi Los Angelesben a 21. század első évtizedében. 2002 és 2008 között sugárzott, így a The Wire árnyékolta, így kevésbé sikerült elérni, mint kellett volna. A The Shield megtekintésével kapcsolatos útmutató ugyanakkor a helyes utat fogja felmutatni a megtapasztaláshoz.


A The Shield alapja egy eljárás, amely a pajta tisztjeit követi, egy LA kitalált kerületének Farmingtonban, a rendõrség területén. A középpontban Vic Mackey és három munkatársa áll, akik egy szokatlan sztrájkcsapatot alkotnak, amely a bűncselekményt saját maga követi. Különleges státusuk arra késztette őket, hogy azt hitték, hogy meghaladják a törvényt, és annyira szennyezetté válnak, hogy meghiúsítja a hitet.

A helyzet annyira érdekes, és megkülönbözteti a Pajzsot a millió más rendőr show-tól, hogy nemcsak a főszereplő egy gazember, hanem mély együttérző és szeretetteljes. Ez nem kis rész, Michael Chiklis fantasztikus előadása miatt, aki Vicnek és a többieknek gyökerezik akkor is, amikor brutális bűncselekményeket követnek el.

Ehhez a feszültséggel beszélt történethez tartozik egy anémikus majom, amely mesterfigyelővé, egy átkozottul ambiciózus rendőrkapitánnyá válik, valamint Forest Whitaker és Glenn Close szezonális előadásai, és hét tévéműsorban kapsz téged, amelyek a az ülés széle. Nézzük meg, hol nézhetjük meg a Pajzsot online.

Nézze meg a Pajzs Online oldalt

Egyes ikonikus műsoroktól, például a Doctor Who-től eltérően számos lehetősége van a The Shield online legális megtekintésére. Eredetileg az FX-en mutatták be, tehát mind a hét évszak megtalálható az FX + -on, a hálózat streaming szolgáltatásán. Csak havonta 6 dollárba kerül, és egy hétnapos próba ingyenes. 

A Shield-FX

Számos amerikai alapú szolgáltatáshoz hasonlóan, bár csak az Egyesült Államok lakosainak érhető el, vagyis virtuális magánhálózatra lesz szüksége a tartózkodásának megtévesztéséhez. A VPN egy biztonságos kiszolgálón keresztül irányítja az internetkapcsolatát, nemcsak lehetővé téve, hogy úgy teszel, mintha a kiszolgáló van, hanem titkosítja a kapcsolatot, és elrejti az interneten való jelenlétét..

Nagyszerű technológiák, és egy gyors körültekintés azt mutatja, hogy a legjobb VPN, az ExpressVPN, tökéletesen működik az FX + -lal, ezért javasoljuk, hogy adjon egy centrifugálást. 30 napos visszatérítési politikával rendelkezik, arra az esetre, ha nem elégedett vele.

Ennek ellenére, ha nem érdekli túl a pénz elköltése, mert máris elég streaming előfizetése van, akkor más lehetőségek is vannak. A Pajzs az Amazon Prime Video-on is megtalálható, de azt javasoljuk, hogy párosítsa azt az egyik legjobb VPN-vel az Amazon Prime Video válogatáshoz, hacsak nem akarja, hogy adatait a Bezos adatgyűjtő gengszterei tárják el..

A harmadik lehetőség az, hogy a The Shield Hulu nézetét láthatja, amely, mint az FX +, csak az Egyesült Államokban érhető el. Ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodsz és hozzáférést akarsz a Hulu nagy streaming könyvtárához, nézd meg a Hulu kiválasztásának legjobb VPN-jét, hogy hozzáférjünk.

A Netflixnek a világon sehol nincs joga a Pajzshoz, így nincs szerencséje, ha a szolgáltatás kemény rajongója vagy. Ehelyett megfontolhatja egy komikusabb csavart a zsaruk-n-rablók műfajában, és nézze meg a Brooklyn Nine-Nine nézési útmutatóját.

Nézze meg a Shield online ingyen

Ha azonban nem szívesen fizet a műsorok nézése, akkor mindig mehet az illegális útvonalon. Számos lehetőség áll rendelkezésre, amelyek közül a legegyszerűbb a webhelyek streamingje. Megvizsgáltuk néhány ilyen weboldalt, és megállapítottuk, hogy az írás idején csak a Putlocker ingyenesen kínálta a Pajzs patakjait. Az összes link, amelyet más weboldalakon találtunk, doornailsként haltak meg.

A Shield-Putlocker

Mint ahogyan az Outlander figyeléséről szóló cikkünket megemlítettük, bármi a Putlockerön történő megfigyelése magában foglalja az előugró hirdetések aknamezőjén való navigálást, sokan közülük egyesekben tartalmaznak rosszindulatú programokat. Ha a weboldalt használja, telepítse az egyik legjobb felbukkanó blokkolót, és a legjobb víruskereső szoftver, vagy rossz dolgok történnek a számítógépével.

Nézd meg a pajzsot Kodi-val

Mint az illegális streaming, nehéz megtalálni a Pajzsot a Kodi-on. Rövid áttekintés azt mutatja, hogy jelenleg csak a Poseidon, amelyet az egyik legjobb Kodi-tároló, Kodil alatt talál, hordozza..

A pajzs-kodi

Ha ezt olvassa, és fogalma sincs arról, mi a Kodi, de érdekel, érdeklődjön a Kodi útmutatónkban, és kezdje el vele. Ennek ellenére, mivel a Kodi használata nem pontosan legális, érdemes lehet megnéznie a Kodi legjobb VPN-cikket is, hogy megtudja, hogyan lehet megvédeni magát a kalóz tartalom megfigyelésével járó csúnya pénzbírság ellen..

A Pajzs Torrentok

Az utolsó lehetőség, amelyet megadhatunk, az, hogy egyszerűen torrent a The Shield-et. Annyira illegális, mint a Kodi vagy a Putlocker használata, de azzal a problémával jár, hogy ezt könnyű elkapni. Javasoljuk, hogy az egyik legjobb VPN-t használjuk a kínzáshoz, ha meglátogatjuk a kínzó útvonalat, vagy merev bírsággal szembesülünk, és talán még börtönben.

A Shield-torrent

A kínzó webhelyek nagyapja, a The Pirate Bay – vagy ebben az esetben a tükröződés – rengeteg lehetőséget kínál, de a hét szezonban lévő hatalmas fájlok a legjobb fogadásnak tűnnek. Az alternatív torrent webhelyek gyors áttekintése azt mutatja, hogy ott sem hiányzik a The Shield torrentek.

Végső gondolatok

A Pajzs egy úttörő show, amelyet mindenki számára feltétlenül látni kell, aki szereti a jó, jól elmondott történetet. Annak ellenére, hogy a kék színű fiúk a felszínen végzik munkájukat, csodálatos tanulmány a jó és a rossz, és időnként az emberi állapotról. Remélhetőleg a fenti utak egyike segít nézni.

Mit gondolsz a Pajzsról? Szereted, vagy utálod? Van tippeket olyan dolgokra vonatkozóan, amelyekről úgy érzi, hogy elmulasztottunk? Tudassa velünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map