Hogyan lehet megtekinteni az ESPN Plus-ot 2020-ban: Sports Galore

Az ESPN 2018-ban elindította video streaming szolgáltatását, az ESPN Plus-ot, és ez egy kiváló lehetőség mindenkinek, aki szereti a sportot. Van némi zavar az, hogy mit tartalmaz és hogyan lehet elérni. 


Ez nem helyettesíti az ESPN szokásos csatornáit, ezért lehet, hogy nem az, amit várt. Ebben az útmutatóban el fogjuk mondani, mi ez és hogyan kell nézni az ESPN Plus-ot.

Az ESPN egy ingyenes alkalmazás, ahol friss híreket, információkat és legfrissebb események legfontosabb eseményeit kaphatja. Ha fizetős tévé-előfizetéssel rendelkezik, amely tartalmazza az ESPN-t, akkor a csatornákat az alkalmazásból többletköltség nélkül streaming-rel streamálhatja. 

Az ESPN Plus ezzel szemben önálló szolgáltatásként megvásárolható, és olyan egyedi funkciókkal rendelkezik, amelyekhez csak előfizetői férhetnek hozzá. Ennek azonban nincs dedikált alkalmazása. Hozzá kell férnie a meglévő alkalmazáson keresztül.

ESPN Plus tartalom és árképzés

Az ESPN Plus ezer további élő eseményt, show-t és igény szerinti tartalmat kínál, amelyeket az ESPN-nek jogában áll sugározni. Ide tartoznak a nemzetközi rendezvények, a főiskolai sportok és a piacon kívüli amerikai baseball és foci játékok.

how-to-watch-ESPN-plus-sport

Annak tisztázása érdekében azonban, hogy az általa bemutatott események nem az ESPN fő TV-csatornáin jelennek meg. Tehát, amíg élő eseményeket kap az MLB-től, az NHL-től, az MLS-től és így tovább, addig nem lesz képes megfigyelni egy olyan fő eseményt, amelyet az ESPN hálózati csatornáin sugároznak. Plusz, a Monday Night Football nem érhető el az ESPN Pluson.

Ha ez a sikátorban hangzik, örömmel veszi tudomásul, hogy ez egy meglehetősen olcsó szolgáltatás. Havi 4,99 dollárba kerül, vagy választhatja az éves előfizetést 49,99 dolláron. 

how-to-watch-espn plusz árazás

Regisztrálhat az ESPN alkalmazáson keresztül vagy az ESPN Plus webhelyen. Plusz egy hétnapos ingyenes próbaverzió kínálva, így láthatja, hogy tetszik ez először. Csak ne felejtse el törölni az előfizetést a próba vége előtt, ha nem tetszik, különben automatikusan számlázik.

Ezenkívül az év elején az ESPN Plus lett az UFC exkluzív úticélja a nézegetéses fizetési eseményekhez. Minden esemény külön-külön 59,99 USD-t fizet az előfizetési díj ellenében. Ugyanakkor az új előfizetők vásárolhatnak egy köteg egy UFC PPV eseményt és egy ESPN Plus éves előfizetést 79,98 USD-ért (általában 109,98 USD, ha külön vásárolják meg).

how-to-watch-espn plusz UFC

Ha fizetős előfizetéssel rendelkezik, bármikor lemondhat, de nem jár visszatérítéssel. Ez azt jelenti, hogy ha lemond, miközben az előfizetése továbbra is aktív, akkor a jelenlegi számlázási időszak végéig hozzáférhet a szolgáltatáshoz.. 

Más szavakkal: a havi előfizetők a hónap hátralévő részében, az éves előfizetők az év hátralévő részében férhetnek hozzá..

Ezt szem előtt tartva – és az a tény, hogy a hétnapos próbaverzió nem elegendő idő ahhoz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elégedett-e a szolgáltatással – érdemes lehet, ha előbb a havi előfizetést választja..

ESPN Plus kompatibilis eszközök

Az ESPN Plus segítségével bármikor, bárhol streamálhat. Ezenkívül visszatekerhet, lejátszhat vagy letölthet tartalmat, hogy később megnézhesse. HD formátumban érhető el, és egyszerre akár három eszközön is megnézheti.

Az ESPN Plus-t közvetlenül a böngészőből nézheti meg. Ha azonban útközben élményt szeretne, vagy inkább a TV-hez szeretné streamálni, van néhány lehetőség közül választhat. 

how-to-watch-ESPN-plus-készülékek

A menet közbeni lehetőségek között megtalálhatók az iPhone, iPad és Android készülékek. A TV-hez való közvetlen streaminghez olyan eszközökön érheti el, mint a Roku, a Chromecast, a Fire TV, valamint az Apple TV harmadik és negyedik generációja. Plusz, ha van egy Samsung tévékészüléke a Tizen operációs rendszerrel, akkor az ESPN Plus előfizetését hozzákapcsolhatja, és közvetlenül innen továbbíthatja..

További lehetőségek: Xbox One, PlayStation 4 és Oculus Go. Ha segítségre van szüksége ezen eszközök bármelyikének beállításához, az ESPN Plus néhány praktikus, dedikált cikket tartalmaz, amelyek segítenek Önnek.

ESPN Plus Geoblocks

Az ESPN Plus az Egyesült Államokon kívül nem érhető el a licencszerződések miatt. Ha nem tartózkodsz országon, akkor meg kell hamisítania a helyét, hogy megkerülje a geoblokkot. Ezt megteheti egy virtuális magánhálózat használatával, hogy amerikai IP-címet szerezzen.

A VPN-knek sok más hasznos funkciója is van, például a biztonság, ezért érdemes beruházni egybe. Rengeteg választás található a VPN-véleményeken, de javasoljuk az ExpressVPN használatát. Könnyen kezelhető, és elkerülheti az esetleges streamingkorlátozásokat (még a Netflix tilalmát is). Ez – és gyors sebessége – ezért a legjobb VPN-szint a streaminghez.

Ez a legjobb VPN az ESPN számára is, tehát nem csoda, hogy ez megfelelő az ESPN Plushoz. Olvassa el az ExpressVPN áttekintést, hogy többet megtudjon, vagy próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Sportesemények a Kodi-n

A Kodi segítségével sporteseményeket is nézhet. Ha nem ismeri azt, a Kodi ingyenes, nyílt forrású médialejátszó. Ez lehetővé teszi a média tárolását és lejátszását, valamint a tárolók és kiegészítők révén hozzáférhet a tartalomhoz. Az induláshoz olvassa el a Kodi útmutatónkat.

Jogi, feltéve, hogy nem nézi a szerzői joggal védett tartalmat. Számos sportesemény azonban nem hivatalos kiegészítőkben található meg, amelyek gyakran illegitim adatfolyamokat szolgáltatnak. Ha valamelyiket sportesemények nézésére használja, győződjön meg arról, hogy VPN-t használ, hogy rejtse magát. Nem tudod legyőzni az ExpressVPN-t, de a Kodi útmutatónk legjobb VPN-jének még néhány választási lehetősége van.

Számos kiegészítő elérhető a sportfigyeléshez a Kodi-en, és a legjobb sport-darabok közül a Kodi-kiegészítőkben nevezünk néhányat. A SportsDevil és a D projekt egyaránt kiegészítők, amelyek megtalálhatók a Kodil tárházban. 

how-to-watch-espn plusz kodi

A SportsDevil segítségével szinte minden élő eseményt meg lehet nézni, gyakran 1080p formátumban. A D projekt azonban remekül használható régebbi játékok számára, mivel nincsenek élő közvetítések.

Végső gondolatok 

Reméljük, hogy megérti az ESPN alkalmazás és az ESPN Plus közötti különbségeket. Bár a legtöbb jelentős sportesemény megtekintéséhez továbbra is előfizetnie kell az ESPN rendszeres csatornáira, az ESPN Plus egyedülálló szolgáltatást nyújt az Egyesült Államok sport szerelmeseinek. ára 4,99 USD havonta.

Ne feledje, ha nem az államokban vagyunk, akkor nem a világ vége. Megváltoztathatja a helyét egy VPN használatával, lényegében becsapva a szolgáltatást arra, hogy azt gondolja, hogy az országban van. Az ExpressVPN a legjobb VPN streaming szolgáltatásokba való belépéshez, tehát jó választás az ESPN Plus számára.

Van javaslata az ESPN Plus nézésére, vagy van valami, ami hiányzott? Tudassa velünk a megjegyzés szakaszban. Nézze meg a többi szórakoztató cikket is. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map