Hogyan lehet megtekinteni a cápatartályt 2020-ban: Vér a vízben

A Shark Tank 2009 óta működik, és bizakodó vállalkozókat mutat be, akiknek esélyük van arra, hogy álmaikat valósággá változtassák. 2019 szeptemberében visszatér a 11. szezonjára az ABC hálózatán. Akár meg szeretné nézni a korábbi epizódokat, akár készülni szeretne a szezonra? 11 premiere, ez az útmutató megmutatja, hogyan kell online nézni a Shark Tank-ot.


Mindegyik epizód során a vállalkozók öt befektető – a „cápák” – testületéhez mutatják be ötleteiket annak reményében, hogy legalább egyiküket lenyűgözni fogják. Céljuk az, hogy a cápákat befektessék üzleti ötleteikbe, és végül részesüljenek finanszírozásukból és üzleti tapasztalataikból.

Bizonyos esetekben a cápák közül egynél többet érdekel, és vagy aukciós háború merül fel, vagy megállapodnak abban, hogy megosztják a befektetési százalékot..

Hogyan lehet online nézni a Shark Tank-ot

A Shark Tank az ABC-n keresztül van sugárzva, így egyenesen a weboldalra mehet, és megnézheti, mivel az összes évszak ingyenesen megtekinthető.. 

how-to-watch-cápa-tank-abc

Ha azonban az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, csodálatos „Hibakód: 403-1” üzenettel várja Önt. Ennek oka az, hogy a műsorszolgáltatók szigorúan határozzák meg a tartalom engedélyezési célú megjelenítésének helyét.

how-to-watch-cápa-tank-hiba

E korlátozások megfelelő neve a geoblokkok. Ha külföldön él, vagy a kívánt országon kívül utazik, megkerülheti a blokkokat egy virtuális magánhálózat telepítésével és a tartózkodási helyének megváltoztatásával.

A Shark Tankot a Huluban is megnézheti. Ennek ellenére valamilyen oknál fogva a kilencedik évad nem érhető el, és a 10. évadra csak a 18–22. Epizódot láthatjuk. Havi díjat kell fizetnie a tartalom eléréséhez, de forgathatja az ingyenes próbaverzióval..

how-to-watch-cápa-tank-hulu

Ugyanakkor csak akkor használhatja a Hulu-t, ha az államokban tartózkodik, tehát a hozzáféréshez szükség van egy amerikai IP-címre. A legjobb Hulu VPN-útmutatónk azonban ebben segíthet.

Az Sharp Tank-ot az Amazon Prime Video oldalon is megtaláltuk. A tartalom eléréséhez tagnak kell lennie. Ez azt jelenti, hogy meg kell fizetnie a havi díjat, és ezután külön díjat kell fizetnie a megnézni kívánt műsorokért. Különálló Shark Tank-epizódokat 1,99 dollárért, teljes szezonokat pedig 14,99 dollárért vásárolhat.

how-to-watch-cápa-tank-amazon-prime-video

Ha nem tud hozzáférni a műsorhoz a jelenlegi országában, akkor az Amazon Prime Video legjobb VPN-je segít Önnek az amerikai szerverhez történő csatlakozásban..

Ha bármilyen geoblokkot talál meg az út mentén, és nem akarja a gondot a megfelelő VPN kiválasztásában, javasoljuk az ExpressVPN használatát. Könnyen csatlakoztathat egy amerikai szerverhez, és nem kell betöltenie a betöltő képernyőket, mivel ez a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk. Ez a legjobb streaming VPN is. Olvassa el az ExpressVPN áttekintését a szolgáltatónál.

Hogyan nézheti meg a Shark Tank ingyen

Rengeteg ingyenes streaming webhely található, ám ezek közül sok rosszindulatú tartalommal és felbukkanó hirdetésekkel van elakadva. Ha Ön is használ ilyen webhelyet, azt javasoljuk, hogy telepítse az egyik legjobb felbukkanó blokkolót. 

A PutLocker az egyik lehetőség. Könnyen navigálható, és rengeteg TV-műsor és film közül választhat, beleértve a Shark Tank mind a 10 évszakát.

how-to-watch-cápa-tank-putlocker

Mehet a torzító útvonal is, hogy online nézze meg a Shark Tank-ot. Gyors keresést végeztünk a The Pirate Bay-en, és ígéretes eredményeket találtunk, de rengeteg alternatív torrent-webhely közül választhatunk is. 

how-to-watch-cápa-tank-the-kalóz-öbölben

Legyen óvatos, ha bármit letölt a torrent webhelyekről, ugyanakkor veszélybe kerül a számítógépes bűnözés. Ráadásul függetlenül attól, hogy ingyenes streaming oldalakon vagy egy torrenten keresztül nézel, a rendelkezésre álló tartalom nagy része szerzői joggal védett anyag, így a törvény megsértésével nézheti meg. A rajtad múlik, mit csinál, de szeretnénk tudatosítani.

Bármelyik útvonalat is választja, győződjön meg arról, hogy egy VPN-sel védett-e, mivel annak biztonsága megóvja a számítógépes fenyegetésektől, és elrejti az IP-címet a kíváncsiskodó szemektől.. 

A NordVPN ebben az esetben jó versenyző, egyedi P2P szerverei miatt. Ez egyben a torrenting legjobb VPN-je is, de elolvashatja a NordVPN áttekintésünket, hogy maga dönthessen.

Ezenkívül egy extra védelem érdekében telepítsen egy tisztességes vírusölőt is. A Bitdefender jó választás, mivel valós időben működik, hogy megvédje Önt minden esetleges online veszélytől. Olvassa el a Bitdefender Antivirus áttekintését a szolgáltatás jobb áttekintése érdekében.

Hogyan lehet nézni a Shark Tankot a Kodi-n

Abban az esetben, ha még nem tudod, a Kodi egy nyílt forráskódú szoftver, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen eszközt nagyjából minden házimozi színházzá változtasson. A filmeket és az élő TV-t streamingre hozhatja létre, tárolók és kiegészítők telepítésével, valamint a médiát tárolhatja benne.

Ez könnyű telepíteni, és testreszabhatja, hogy az elvégezze. Nézze meg a Kodi útmutatónkat, amely segít az indulásban. 

A Kodi önmagában történő használata teljesen törvényes. Csak akkor illegálissá válik, ha elkezdi megnézni a szerzői joggal védett anyagot. Egyes kiegészítők legitimek, de mások, például a Covenant hozzáférést biztosítanak a kalóz tartalmakhoz. Rengeteg kiegészítő közül választhat, és néhány ajánlást megnézhet a legjobb Kodi-lerakatokból és a legjobb Kodi-kiegészítők listáiból..

A Shark Tank mind a 10 évszakát megtaláltuk a Poseidon kiegészítőn, amely a Kodil tároló részét képezi. A fájlok úgy néztek ki, hogy jó állapotban vannak.

how-to-watch-cápa-tank-kodi

Ne feledje azonban, hogy amikor a Kodi-t használja bizonyos tartalmak streamingjére, akkor ezt egy torrent segítségével hajtja végre. Ezért VPN-t kell használnia, hogy személyazonosságát névtelenné tegye. Az ExpressVPN a legjobb VPN odakint, és ez a legjobb VPN a Kodi számára is, de a CyberGhost is megfelelő választás. Olvassa el a CyberGhost áttekintést, hogy megtudja, melyiket preferálja.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy ez az útmutató segített megtalálni a megfelelő módszert a Shark Tank online megnézésére. A fizetett lehetőségek, például a Hulu és az Amazon Prime Video, gyorsan és egyszerűen beállíthatók. Ha azonban hiányzik pénzeszközei, akkor jobb választás lehet az ingyenes streaming webhelyek, a torrent vagy a Kodi webhelyek.

Ha utóbbi utat választja, győződjön meg arról, hogy előugró ablakok blokkolójával, víruskereső és VPN-kel van-e. Rengeteg jó szolgáltató található a VPN-áttekintésekben, de az ExpressVPN a legjobb VPN a piacon. Ezenkívül a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is megnézheti, szereti-e.  

Van javaslata a Shark Tank online nézésére? Tudassa velünk a megjegyzés szakaszban. Amíg itt vagy, nézze meg a többi szórakoztató cikket. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map