Hogyan lehet megoldani a Netflix m7111-1331-5059 hibakódot 2020-ban

Ha valaha is virtuális magánhálózatot használt valamely másik ország Netflix eléréséhez, akkor valamikor vagy máshol felmerül az m7111-5059 hibakód: „Úgy tűnik, hogy feloldót vagy proxyt használsz.” Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan javíthatja ezt a problémát a többféle módszer bármelyikével.


A legjobb és legegyszerűbb módszer, ha egyszerűen feliratkozik a Netflix, az VPVN VPN-re. Ez egy 30 napos visszatérítési politikával jár, és ha feliratkozik erre a linkre, három hónappal megkapja az éves tervét. A második legjobb választásunk a NordVPN, amely nagyszerű hároméves tervvel és ugyanolyan pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

Mi az a hibakód: m7111-1331-5059?

Az m7111-5059 hibát nagyjából mondja az ón: a Netflix észlelte, hogy VPN-t használ a webhely eléréséhez, és megtiltotta a hozzáférést. Bármely okból kifolyólag az engedélyezett VPN vagy proxy olyan IP-címet használ, amelyről a Netflix tudja, hogy egy feloldóhoz tartozik, és a Netflix proxy hibát ad.

Netflix-unblocker-hiba

Ahhoz, hogy megtudja, miért, javasoljuk, hogy nézd meg a Netflix VPN tilalmáról szóló cikkünket, de röviden, a társaság által a különféle forgalmazókkal kötött licencszerződéseknek köszönhetően a Netflix csak bizonyos országokban jelenít meg bizonyos tartalmakat. Ez azt jelenti, hogy ha mondjuk, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik és az Amerikait szeretné nézni, akkor VPN-t kell használnia az European Netflix eléréséhez. Ironikus, de odamennél.

Hogyan javítsuk ki a Netflix webhely hibát

Három módon lehet megszabadulni az m7111-1331-5059 hibakódról. Az első a legegyszerűbb, de nem mindig működik: egyszerűen átválthat szervereket a már használt VPN-sel. Tehát ahelyett, hogy New Yorkban használnád, használjon egyet Bostonban (vagy Londonból Manchesterbe, vagy Amszterdamba Rotterdamba; megkapod az ötletét).

expressvpn-review-server-helyszínek

Néhány szolgáltatás, függetlenül attól, amit állítanak, egyszerűen nem felel meg a VPN-blokon keresztül történő lyukasztás feladatának, ezért érdemes egyszerűen lemondani róluk. Ehelyett javasoljuk, hogy nézd meg a streaminghez legmegfelelőbb VPN-eket, amelyek nemcsak a Netflix-hez vezetnek, hanem más fontosabb szolgáltatásokhoz, például a Hulu-hoz is.

Ahogy a bevezetőben elmondtuk, a legjobb fogadásod az ExpressVPN és a NordVPN (nézd meg, hogy hasonlítanak ezek kettőnk az ExpressVPN vs NordVPN összehasonlító darabban), bár ha jobban kedveled a lovadat a sötét oldalon, adj egy képet a ProtonVPN-ről. 

Harmadik lehetősége az, hogy egyszerűen feladja a hozzáférést egy másik ország Netflixéhez, és teheti azt, amit csinál, amelyet az Ön országa kínál, vagy torrentként vetheti alá azt a műsort vagy filmet, amelyet remélni szeretne nézni. Noha a P2P fájlmegosztás nem pontosan legális, az online tartalom felosztás a streaming háborúknak köszönhetően nem hagy sok választási lehetőséget, most?

Hogyan lehet megkerülni az m7111-5059 készüléket

 1. Váltás a kiszolgálókra a használt VPN-en belül
 2. Használjon másik VPN szolgáltatást
 3. Nézze meg valami mást, vagy torrent a show

Hogyan válthatunk szervereket

Az első két lehetőséget kicsit részletesebben megvizsgáljuk ebben a cikkben. Ha fájdalmas az Ön után, nézd meg a torrent-archívumunkat, vagy nézd meg a torrenting legjobb VPN-jét.

Az első dolog, amelyet megszabadulhat az m7111-1331-5059 Netflix hibakódról (vagy esetlegesen a d’erreur vagy a código de error kódról), egyszerűen csak át kell állítania a szervereket a VPN-en belül használatával. Ez lehetséges minden olyan VPN-ben, amelyet valaha teszteltünk, a Surfshark-tól a Windscribe-ig, de az alábbiakban megmutatjuk, hogyan kell csinálni az ExpressVPN-ben, mert nos, ezt történt a rendszerünkbe történő telepítés.

Először nyissa meg az ExpressVPN alkalmazást, és próbáljon meg elérni a Netflixet, bármi kiszolgálót is szeretne. Ebben a példában szeretnénk megnézni, mit kínál Amerika nekünk, ezért New York-ban választottunk egy szervert. Gyorsan megtörtént a Netflix webhelyhiba, de tudjuk, hogyan kell megoldani, tehát legalább nem ez a „Jelenleg nekünk van nehéz ezt a címet játszani” üzenet.

ExpressVPN-Connected-NYC

A következő lépés olyan egyszerű, mint egy másik szerver megtalálása, és remélem, hogy működik a Netflix-rel. Szerencsére az ExpressVPN rengeteg rendelkezésre álló helyet kínál az Egyesült Államokban, így nem kell sokáig keresnünk. Amint az ExpressVPN áttekintésből olvashat, a kiszolgálók átváltásához csak annyit kell tennie, hogy rákattint egy alternatív kiszolgálóra, és ez automatikusan átvált.

ExpressVPN-Csatlakozó-DC

Ezúttal szerencsések lettek, és az általunk kiválasztott szerver nagyon jól működött a Netflix-szel. A futásteljesítmény azonban nagyon eltérő lehet, ezért várja, hogy ez rendszeres rutin legyen. A Netflix folyamatosan blokkolja az IP-címeket, ezért ne várja el, hogy bármelyik kiszolgáló határozatlan ideig működjön. A Netflix javításának egyetlen módja sem állandó.

Melyik VPN-k verik be a Netflix hibakódot m7111-1331-5059?

Ennek ellenére sokkal könnyebbé teheti az életét, ha olyan VPN-t használ, amelynek sokkal jobb eredményei vannak az streaming hiba legyőzésében. Már elmondtunk neked az ExpressVPN-ről és a NordVPN-ről, amelyek más okokból is nagyszerűek, de nem csak ezek közül kipróbálhatók.

Például a CyberGhost, a privát internet-hozzáférés és a VyprVPN nagyszerű munkát végez a Netflix elérésével az egész világon, és mindkettő kissé olcsóbb, mint a legjobbak között. Ugyanakkor nem egészen olyan megbízhatóak, mint a legjobb kutyáink, tehát várhatóan kicsit több időt töltenek a különféle szerverek közötti kerékpározással.

Bármit is csinál, ne iratkozzon fel semmilyen régi VPN-szolgáltatásra. Rengeteg olyan ember áll rendelkezésre, akik kijelentik, hogy el tudnak érni streaming hibákat, majd vesznek el pénzt, és hagyják, hogy egy fekete képernyőre bámuljanak, amelyen hibaüzenet jelenik meg. Annak érdekében, hogy a sérülést megsértsék, néhányuk eladja az Ön böngészési adatait, és elindítja, mint az Avast. További példákért tekintse meg a legrosszabb ingyenes VPN-ekről szóló cikkünket.

Végső gondolatok

Hibaüzenet látása, miközben megpróbál hozzáférni egy másik ország Netflixéhez, nem más, mint egy pillanatnyi frusztráció: a jó VPN használata esetén a kiszolgálók cseréjével a legtöbb problémát meg kell oldani. Ha nem talál olyan kiszolgálót, amely működik, akkor a legtöbb VPN élő csevegése szintén segíthet.

Ha nem biztos benne, hogy melyik szolgáltatás a legmegfelelőbb, olvassa el a legjobb VPN-szolgáltatásokról szóló cikket, vagy ami még jobb, nézd meg ezeket a szolgáltatásokat maguknak a visszatérítési politikájuk felhasználásával. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, akárcsak a listánkban szereplő összes többi, tehát kockázatmentesen kipróbálhatja, hogy eljut-e a Netflixbe, és ha te is tetszik..

Sok megtekintési élményt kívánunk Önnek, és nézzen meg minden cikkünket a legjobb Netflix hackerekről, ha további tippeket és trükköket szeretne tudni a streaming szolgáltatásról. Az alábbi megjegyzésekben tudassa velünk a Netflix blokk kezelésével kapcsolatos tapasztalatait, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map