Hogyan lehet megnézni Mr. Robot Online-t 2020-ban: Smash the System

A Mr. Robot az egyik legérdekesebb show az elmúlt évtizedben, és bár van néhány váratlan és alkalmanként eltolódó fordulat, 93% -ot tett a Rotten Tomatoes-ra. Ha úgy érzi, hogy ujjával hajtja végre azokat a hatalmakat, amelyek a társadalom még disztopósabb változatában rejlik, mint egy csésze tea, akkor olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan kell figyelni Mr. Robotot.


A show Elliotot követi, napi kiberbiztonsági mérnököt és éjjel hackert. Annak ellenére, hogy antiszociális hozzáállása kisebb kérdésekhez vezet a munkahelyen, Elliot sürgetőbb ügyekkel szembesül, amikor megpróbálja leszámolni a megélhetését biztosító társaságot.. 

A névtelen hactivisták ihlette, Elliot csatlakozik a „fsociety” néven ismert földi hackerek csoportjához, hogy leszerezzék a világ legnagyobb társaságát, az E Corp.-t. Ha ez nem volt világos, Mr. Robot az orrán van. társadalmi kommentárja, amelyben megkérdezi, hogy mekkora lehet az erkölcs, mielőtt nem éri meg.

Nézze meg Mr. Robot Online-ot

Robot úr az USA hálózatán játszik, és bár egyes hálózatok lehetővé teszik a műsoruk online közvetítését – olvassa el a Riverdale útmutatójának példakénti útmutatóját – az USA Network nem tartozik köztük. Az egyetlen módja annak, hogy a Robot úr online módon legálisan nézze meg az Amazon Prime Video-t, amely problémákat okozhat attól függően, hogy hol él. 

how-to-watch-mr-robot-amazon

Az Amazon Prime Video 200 országban érhető el, de a platformon szereplő összes műsor és film nem érhető el rajtuk. Az elosztási geoblokkok miatt más könyvtárat is láthat, attól függően, hogy hol tartózkodik. Az Amazon azt is mondja, hogy az EU-n kívül utazó EU-tagok csak a Prime Originals címeket nézhetik meg.

Szerencsére ennek ellenére van módja. Virtuális magánhálózattal úgy tűnhet, mintha a világ bármely pontján lennél, anélkül, hogy fizikailag ott lennél. A VPN lecseréli az Ön IP-címét és titkosítja a kapcsolatot, nemcsak a VPN-észlelő rendszerektől, hanem a hálózati snooppertől is védve. 

Van egy listánk a streaming-platform számára, ezért olvassa el a legjobb VPN-t az Amazon Prime Video útmutatóhoz, hogy kiviteleket találjon. Olvassa el az Amazon Prime Video útmutató megtekintésével kapcsolatos útmutatásainkat is, mert néhány trükköt mutat be Önnek a platform tartalmának útközben történő felvételéhez.. 

Nézze meg Mr. Robotot ingyen

Robotot Mr. Robotot ingyenesen találni, ami nem meglepő, figyelembe véve, hogy az USA Network milyen szorosan tartja a show-t a mellkasán. Minden epizódot megtaláltam a Couchtuner-en keresztül, amely, ha még soha nem használta, körülbelül annyira vázlatos, mint amilyen. 

how-to-watch-mr-robot-heverő-tuner

Az olyan illegális streaming weboldalakat, mint a Couchtuner, többféle módon finanszírozzák, de a legfontosabb a háborgó pop-upok. A játékoktól a szerencsejátéktól a pornóig minden a repülhet a monitorra, ezért fontos, hogy a show megkezdése előtt megkapja az egyik legjobb pop-up blokkolót. A webhelyek jogi státusát figyelembe véve a VPN is fontos. Olvassa el az ExpressVPN áttekintést, hogy megismerje kedvenceinket. 

Az antivírus még ennél is fontosabb. Ezeket a streaming webhelyeket tele vannak számítógépes bűnözéssel, ezért szeretne valamit, amely biztosítja, hogy ne érintse meg például a váltságdíjas szoftvert. Néhány javaslat elolvashatja a legjobb víruskereső szoftver útmutatónkat, de a legjobban tetszik a Bitdefender Antivirus (olvassa el a Bitdefender Antivirus áttekintést).

Nézze Mr. Robotot a Kodi-n

Ha a vázlatos weboldalak keresése nem az Ön dolga – Mr. Robot mindent jobban tanít, akkor a Kodi-on keresztül is közvetíthetsz. Beveszi a weboldalakon található stream-eket, mint például a CouchTuner, és egyetlen helyen összeállítja azokat. Ha többet szeretne megtudni a platformról, olvassa el a Kodi útmutatónkat. 

how-to-watch-mr-Robo-kodi

A Kodi-rel streamálhat kiegészítők segítségével, amelyekről a Kodi kiegészítő kiegészítő útmutatónkban olvashat. Ennek ellenére, ha nem használja közvetlenül a weboldalt, ez még nem azt jelenti, hogy nem streaming-ből származik belőle. Még mindig szeretne VPN-t és víruskeresőt védeni, de az előugró ablakok blokkolója nem jelent aggodalmat. 

Mr. Robot Torrents

Megkínozhatja Mr. Robotot is. A torrentálás a fájlok letöltésének olyan módszere, amely peer-to-peer kapcsolatot használ a fájl több gépről való összeállításához. Decentralizált jellege miatt a torrenting a népszerû út a szerzõi jogok megsértésének megkerüléséhez, bár nem egészen legális. 

how-to-watch-mr-robot-torrent

Ha nem akarja, hogy az internetszolgáltatótól értesítést kapjon, vagy ami még rosszabb, hogy a szerzői jog birtokosa bírságot szabjon ki, akkor a torrent során VPN-t kell használnia. Útmutatónk van a torrenting legjobb VPN-jéhez, és bár az ExpressVPN továbbra is remek választás ehhez, még jobban kedvelik az NordVPN-t (olvassa el a NordVPN áttekintésünket). 

Noha nehéz lehet stream-et találni Mr. Robot számára, nem nehéz a torrentokat megtalálni, ami nem meglepő, mivel a téma annyira szorosan összefügg. Minden epizódot megtaláltunk a RARBG-en, a LimeTorrents-en és a The Pirate Bay-en, tehát ne legyen neked gondja a szükséges fájl megtalálásával. 

Az ExpressVPN továbbra is a legjobb választás, és ez a koronát tette a legjobb VPN-ben a Kodi útmutatóhoz. Vannak más lehetőségek is. Nagyon tetszik a CyberGhost a streaminghez, és amint az ExpressVPN és a CyberGhost összehasonlításból olvashat, ez nem messze elmarad a kedvenceinktől. Olvassa el a CyberGhost áttekintést további információkért.

Végső gondolatok

Mr. Robot furcsa lesz, de a show érdemes megnézni. A komor hang és a sötét tárgy meglepő, különösen az USA Network esetében. A szokásos programozástól való egyértelmű elmozdulás azonban kifizetődő volt, mivel az Elliot és az fsociety kalandjai elég csavarodást mutatnak még a legkeményebb streamerek számára is. 

Mielőtt eltévedne a vállalati hitetlenségben, nézd meg streaming archívumunkat. Csak itt talál hasonló cikkeket, köztük a közelmúltban közzétett cikkeinket arról, hogy miként nézhetjük meg az Stranger dolgokat és hogyan nézhetjük a Bleach-ot.. 

Hogyan tervezi megnézni Mr. Robotot? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást. 

Mr. Robot GYIK

Miről szól Mr. Robot??

Robot úr követi az Elliot nevû programozó-fordult hackert. Disztopópiás jövőben Elliot feladata annak eldöntése, hogy készségeivel akarja-e levenni a fennálló képességeket, vagy meg kell állapodni a status quo-ban..  

Milyen hálózaton működik a Mr. Robot??

Mr. Robot az USA hálózatán játszik, de az Amazon Prime Video-on is közvetíthető. 

Hol van Mr. Robot?? 

Robot úr szinte teljes egészében lelőtték New York-ban. Néhány ikonikus hely a Church Avenue metróállomástól származik, a Deno Wonder Wheel és a Dominick, mely korábban Trump SoHo New York volt.. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map