Hogyan lehet megnézni, hogy 2020-ban Philadelphiában mindig napos legyen?

Mindig napos Philadelphiában egy népszerű vígjáték sorozat, amelyet az FX Networks mutat be. Sokan élvezték a show-t, és a következő szeptemberben várhatóan visszatér a 14. évadra. Akár szeretné újra élvezni kedvenc epizódjait, akár csak megismerte a show-t, útmutatónk bemutatja, hogyan kell online nézni a Philadelphiában található It’s Always Sunny-t online.

A műsor egy olyan baráti társaságot követi, akik egy sikertelen ír bárt vezetnek Philadelphiában, úgynevezett Paddy’s Pub-nak. Ami a „Gang” valójában egy narcisztikus degenerációból álló csoport, aki nagyjából megtesz minden dolgot, hogy két dollárt csináljon.

A sorozat alatt a The Gang sok alacsony erkölcsi szintig lehajolt, ideértve a nyomorúságot, a temetést és a jóléti rendszer kihasználását, csak néhányat említve. A banda antikjai bajba kerültek a családtagokkal, a rivális bárokkal és bandákkal, sőt a hatóságokkal.

A sötét vígjáték gyors javításához csak látogasson el az FX Networks webhelyére, és nézzen vicces klippeket és bloopekat. De nem lehet teljes epizódokat nézni.

how-to-watch-a-mindig-napos-in-Philadelphia-fx

Ebben az útmutatóban néhány módszert mutatunk be, amellyel online nézheti a Philadelphiában mindig napos eseményt.

Nézze meg, hogy mindig napos a Philadelphia Online

Mind a Hulu, mind a Netflix megmutatja, hogy Philadelphiában mindig napos. Ezen felül, ha feliratkozik a Hulu-ra, hozzáférést biztosít más FX show-khoz, például az American Horror Story és az Archer. A geoblokkok miatt a Hulu csak az Egyesült Államok lakosai számára érhető el. 

how-to-watch-a-mindig-napos-in-Philadelphia-hulu

Ráadásul, amikor a Netflixről van szó, csak az angol verzióban érhető el. Ezt azonban könnyen megkerülheti egy virtuális magánhálózat használatával. A legjobb Hulu VPN és Netflix darabok legjobb VPN-je segít.

how-to-watch-a-mindig-napos-in-Philadelphia-netflix

A Philadelphiában lévő Mindig napsütéses stream az Amazon Prime Video és a Google Play Store szolgáltatásban is elérhető. 

how-to-watch-a-mindig-napos-in-Philadelphia-google-play-store

Azonban a show ezen platformon történő nézése azt jelenti, hogy fizetnie kell az egyes epizódokért vagy a teljes évszakokért. Az Amazon Prime Video használatával a havi díjat is be kell számolnia. Ez azonban ingyenes próbaverziót kínál.

how-to-watch-a-mindig-napos-in-Philadelphia-amazon-prime-video

Ha úgy találja, hogy blokkolja a platformot, vagy ha nem tudja megtekinteni az országot, ahol tartózkodik, akkor az Amazon Prime Video válogatásunk egyik legjobb VPN-jével kikerülheti ezt.

A megfelelő VPN kiválasztásával kapcsolatos nehézségek csökkentése érdekében ajánljuk az ExpressVPN-t. Segít nézni, hogy Mindig napos más országból származó Philadelphiában, ha IP-címét USA-ra változtatja.. 

Ráadásul korlátlan sávszélességgel és a rendelkezésre álló leggyorsabb VPN-sebességgel rendelkezik, ezért ez a legjobb VPN a streaminghez. További információkért olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

Hogyan nézheted meg mindig napsütéses ingyen Philadelphiában

Noha Philadelphiában a Sunny Mindig napos nézése a Netflix vagy a Hulu segítségével könnyű, pénzbe kerül. De ne félj. Ha pénztárcája köpköd, akkor van néhány ingyenes streaming webhely, ahol megnézheti. Például megnéztük a PutLockert, és megállapítottuk, hogy mind a 13 évszak elérhető. 

how-to-watch-a-mindig-napos-in-Philadelphia-putlocker

Vegye figyelembe azonban, hogy ilyen webhelyek használatakor elárasztják a felbukkanó hirdetéseket. Nem csak bosszantó, de ártalmas programokat is hozhatnak a partira. Ezért azt javasoljuk, hogy használja az egyik legjobb felbukkanó blokkolót. 

Mindig napos a Philadelphia Torrentokban

Ha nem akarja, hogy csak a Philadelphiában mindig napos legyen, akkor mindig menjen a torzító útvonalon. Gyors keresést végeztünk a The Pirate Bay-n, és csak az egyiktől a tizenkét évszakig lehetett megtalálni. Újra ellenőrizheti, mivel gyakran frissítik, de vannak alternatív torrent oldalak is, amelyekben megtalálhatja..

how-to-watch-a-mindig-napos-in-Philadelphia-the-kalóz-öbölben

Vigyázzon a torrentok használatakor, mivel a fájlokat megfertőzhetik rosszindulatú programok és más online számítógépes bűnözés veszélyei. Ezenkívül ne feledje, hogy bár a kígyózás önmagában nem illegális, a bennük lévő tartalom valószínűleg több mint szerzői jogi védelem alatt álló anyag. 

Ez vonatkozik a streaming webhelyekre is. Nem azért vagyunk itt, hogy elmondjam neked, mit tehet és mit nem tud megtenni, de szeretnénk felhívni a figyelmet a problémákra. Azt is szeretnénk biztosítani, hogy védelmet élvezzen. 

A VPN használata biztosítja, hogy anonim maradjon azáltal, hogy elrejti a valódi IP-címét. A NordVPN kiváló VPN biztonsággal és egyedi peer-to-peer szerverekkel rendelkezik. Ezért ez a legjobb VPN a torrentinghez. Olvassa el a NordVPN áttekintését a szolgáltatás jobb áttekintése érdekében.

A vírusok és a rosszindulatú programok minden veszélyével együtt érdemes telepíteni az egyik legjobb víruskereső szoftvert. Javasoljuk a Bitdefender alkalmazását, mivel ez védelmet nyújt a felmerülő veszélyekkel szemben, és valós időben is jól működik. Vessen egy pillantást a Bitdefender áttekintésünkre további részletekért.

Hogyan lehet nézni, hogy mindig napos a Philadelphiában a Kodi-n

Használhatja a Kodi-t, hogy Philadelphiában folyamatosan napos legyen. A Kodi egy nyílt forráskódú házimozi, amely lehetővé teszi a média szervezését és tárolását benne. Kodi nagyjából bármi mûködik, amint a teljes Kodi útmutatónkban olvashatod. Ezenkívül testreszabhatja azt a saját ízlése szerint.

Maga a Kodi nem illegális, de a benne telepített eszköz megdöntheti a jogi skálakat. A tartalomhoz a Kodi adattárak kiegészítőkkel történő telepítésével férhet hozzá. Ezeknek a kiegészítőknek egy része legitim, mások azonban nem. Például a kalóz tartalom megtalálható a Covenant kiegészítőn. Vessen egy pillantást a legjobb Kodi-kiegészítők listájára, ahol további javaslatokat talál.

A Kodil adattár részét képező Poseidon-kiegészítő gyors keresésével a Philadelphiában megtalálható It’s Always Sunny mind a 13 évszakát megtalálta. A fájlok úgy néztek ki, hogy jó állapotban vannak. 

how-to-watch-a-mindig-napos-in-Philadelphia-kodi

Ne feledje azt sem, hogy amikor a Kodi-t Philadelphiában folyamatosan napos adatfolyamként használja, ezt egy torrent használatával csinálod. Ezért erősen javasoljuk, hogy használjon VPN-t személyazonosságának védelme érdekében. 

Az ExpressVPN a legjobb választás a szemünk számára, de a CyberGhost is megfelelő. A CyberGhost áttekintés elolvasásával azonban maga dönthet úgy. További lehetőségeket találhat a Kodi legjobb VPN-listáján is.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt az útmutatót. Sokféle módon megnézheti online a Philadelphiában található It’s Always Sunny filmet. Mehet könnyű úton, és feliratkozhat fizetős előfizetésre, például Hulu vagy Netflix. Ha azonban a legolcsóbb módot keresi, akkor streaming webhelyeket, torrentokat vagy Kodi-t kell keresnie.. 

Ne felejtsd el, hogy néhány ilyen módszer kockázatos. Egy jó VPN és antivírus használatával biztonságosabbá teheti. Az ExpressVPN, a Bitdefender antivírusának köszönhetően kiváló biztonságot nyújt. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál, tehát nincs mit veszíteni.

Ha tud valami más módszert a Philadelphiában élő It’s Always Sunny nézésére online, akkor kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés részben. Amíg itt vagy, nézze meg a többi szórakoztató cikket is. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me