Hogyan lehet megnézni az Outlander online tartalmát 2020-ban: egy skót szaga

Az Outlander azon ritka találatok egyike, amelyeket a Starz streaming szolgáltatás készített. Ez nagy örömmel fogadta, leginkább rajongók részéről, és nemrégiben megújították ötödik és hatodik szezonra. Mivel a romantika, az intrika és a történelmi események keverékét nehéz megtalálni az interneten, összeállítottuk ezt az útmutatót az Outlander nézésére..


A Outlander érdekes elemeket tartalmaz. Claire Randall, egy volt háborús nővér története, akit az 1940-es évek végétől a 18. század közepére szállítanak, miközben legendás álló köveket vizsgálnak, miközben a férjével Skóciába utaznak.

Skócia furcsa lehet a legjobb időkben, de Claire azt a periódust veszi fel, mint amikor a sok skót, különösen a hegyvidéki próbálta Károly királyt trónra helyezni. A jakobita lázadások hosszú és véres ügyek voltak, amelyek örökre megváltoztatták a Felsőt, és véget vettek a skóciai létező gél kultúrának..

Mindezek ellenére az Outlanderben rengeteg romantika is van, mivel Claire sok kelt, jóképű férfi ölelte fel magát. Ezzel párhuzamosan a show időről időre visszatér az 1940-es évekre, hogy megmutassa, hogyan viselkedik Claire férje hirtelen eltűnésével.

Mindent összevetve, sok minden történik, és az Outlander sok fordulatával, valamint néhány nagyon fárasztó romantikájával szórakozik. Lássuk, hol nézheti meg az interneten.

Nézze meg az Outlander Online oldalt

Az Outlander megnézésének legegyszerűbb módja, ha Starzba megy, és ott nézheti meg. Igaz, hogy csak az Egyesült Államok lakosainak érhetők el, hasonlóan például a Hulu-hoz (nézd meg a legjobb Hulu VPN-t). Más országok embereit nem lehet megfigyelni. Ennek körül vannak módjai, amelyekről egy kicsit beszélünk. Akárhogy is, ingyenesen hetente kipróbálhatja a szolgáltatást, amelynek elég időnek kell lennie ahhoz, hogy megnézze, vajon tetszik-e ahhoz, hogy maradjon.

Outlander-Starz

Az Egyesült Államokon kívül az Outlander figyelésére a Netflix a legjobb. Egy gyors körültekintés azt mutatja, hogy a legtöbb EU-országban (Ciprus, Hollandia és Olaszország) és Kanadában is elérhetőnek kell lennie. Más országok Netflixéhez való hozzáférés azonban trükkös. Például egyik legjobb ingyenes proxy-választásunk sem juthat el a Netflix VPN-tilalmán.

Outlander-Netflix

Ha hozzáférni szeretne más országok Netflix kínálatához vagy nézni a Starz-t az Egyesült Államokon kívülről, akkor virtuális magánhálózatra lesz szüksége. Azért ajánljuk az ExpressVPN-t, mert ez a leginkább Netflix-védett VPN, amelyet teszteltünk. Noha rendszeresen át kell cserélnie a kiszolgálókat, az íráskor több országot is nagyon jól sikerült elérni, proxyhiba nélkül..

Ha többet szeretne tudni az ExpressVPN-ről a kötelezettségvállalás előtt, nézd meg az ExpressVPN-véleményünket. Ha más lehetőségeket szeretne felfedezni, olvassa el a legjobb VPN for Netflix cikket. Egy gyors teszt azt mutatja, hogy a listán szereplő összes választás a Starz-en is működik. Az ExpressVPN mellett a NordVPN és a CyberGhost elviszi Önt, ahol szeretne lenni.

Nézze meg az Outlander Online ingyen

Természetesen, mivel ez az internet és minden, nem kell fizetnie, hacsak nem akarja. Ahelyett, hogy átnézték volna az összes elhanyagolható streaming weboldalt, úgy döntöttünk, hogy elvégzik az ásást, és úgy találtuk, hogy az egyetlen, amelyik nem spam minket egy millió előugró ablakban, és amely Outlander-t is szállított, a Putlocker volt..

Outlander-putlocker

Mégis érdemes használni az egyik legjobb felbukkanó blokkolót, miközben megnyitja ezt a weboldalt, ugyanakkor jelentéseket kaptunk a mocskos ügyek múltjáról. Nézze meg a víruskereső szoftverek áttekintését is, csak abban az esetben, ha a hirdetés-blokkoló nem elég.

Outlander Torrents

Azok számára, akik inkább a torzításra, mint a streamingre, gyors ellenőrzést végeztünk a The Pirate Bay-en is, és találtunk több aktív Outlander-özönváltót, de nem találtunk egyet, amelyben az összes évszak egy fájlban található.

Outlander-özön

Természetesen a szokásos fenntartások érvényesek. Lehet, hogy a torrent nem a hirdetett, és mindegyik jó és szent szempontból a torzításhoz az egyik legjobb VPN-t kell használnia, amikor belép a The Pirate Bay vagy az alternatív torrent webhelyekre. Ha nem, akkor valószínűleg sérülések világába kerül, tehát a VPN engedélyezése csak okos lépés. Kedvencünk a NordVPN. Olvassa el a NordVPN áttekintést, hogy megtudja, miért.

Vigyázz Outlanderre Kodi-val

Egy másik módszer Claire kalandjainak nyomon követésére a Kodi, az eredetileg az Xbox számára kifejlesztett médiaplatform használata, amely szinte bármilyen eszközhöz elérhető. A kezdeti beállítás nagyon nehéz, és ezért írtunk egy Kodi útmutatót, hogy a tapasztalat kellemesebbé váljon.

Ennek ellenére nem találtunk sokat a legjobb Kodi kiegészítők közül, amelyek az Outlander-et hordozták. Gondoljuk, hogy azért van, mert a műsor nem adott ilyen nagy nevet magának, vagy különbség van a Kodi rajongói és a skót kalandrománcok rajongói között. Akárhogy is, a mentes repo-nak cCloud-nak kell lennie, amely egy szép TV-műsor-könyvtárral rendelkezik.

ccloud-screenshot

A cCloud telepítése egyszerű. Csak kövesse az utasításokat, mint bármely más alkalmazás esetén, és jó, ha elmenne. Nézze meg a Kodi legjobb VPN-ről szóló cikket, így biztos lehet benne, hogy biztonságban van a platform használata közben.

Végső gondolatok

Mint láthatja, rengeteg lehetőség van online az Outlander rajongói számára, bár néhányuk jobb, mint mások. De azt is látnunk kell, hogy Claire munkája nem túl nehéz. Néhány egérkattintással a kanapén helyezkedhet el, figyelve a legújabb epizódokat.

Ha érdekel, hogy további dolgokat néz-e online, feltétlenül nézze meg streaming cikkek könyvtárát. Ha e cikknek köszönhetően érdeklődés mutatkozik az online biztonság iránt, keresse fel online adatvédelmi útmutatónkat, vagy görgessen a legjobb VPN-szolgáltatók között.

Ön Outlander rajongója? Van még jobb javaslata a műsor online nézéséhez? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és – mint mindig – köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map