Hogyan lehet megnézni az Aranybergeket 2020-ban néhány 80-as évek Nosztalgia esetén

Ha kíváncsi, hogy milyen volt élni és felnőni a ’80 -as években, akkor a The Goldbergs a műsor, amelyet meg kell nézni. A rendezvényt Jenkintown-ban (Pennsylvania) rendezik, és egy tipikus amerikai család követ. Akár elmulasztott néhány epizódot, vagy csak tudomást szerzett erről a szórakoztató vígjátékról, útmutatónk bemutatja, hogyan kell online megnézni a Goldbergs-t.


A show elsősorban a show alkotójának, Adam Frederick Goldbergnek a gyermekkorán alapszik. Egy 11 éves Ádámot Sean Giambrone játszik, és a show történetének nagy része a valós eseményekből származik, amelyeket gyermekkorában, az 1980-as években videózott.. 

Mivel a The Goldbergs először 2013-ban mutatta be az ABC-t, a világ számos országában megmutatták azt, valamint egy spin-off show, Schooled néven is..

Nézze meg a Goldbergs Online oldalt

Számos online szolgáltatás kínál jó minőségű stream-eket a The Goldbergs nézéséhez. A legegyszerűbb módja annak, ha megnézed, egyenesen az ABC webhelyére kell menned, mivel ott elérhetők. 

how-to-watch-the-goldbergs-abc

Ha azonban az USA-n kívül él, hibaüzenetet fog kapni. Ennek oka az, hogy megütött egy geoblokkot. Hogy ezt megkerülje, szüksége lesz egy amerikai IP-címre. Ebben segíthet az amerikai IP-cím útmutató beszerzése.

Ha Ön az Amazon Prime Video tagja, ott található a The Goldbergs. Ez lehetővé teszi egyedi epizódok vagy teljes évadok megvásárlását. Ide tartozik a jelenlegi és az előző évad is. Ráadásul az új tagok élvezhetik az Amazon Prime Video 30 napos ingyenes próbaverzióját, így ez kissé csökkenti a költségeket.

Ha nem érhető el az Ön jelenlegi országában, akkor használja a legjobb VPN for Amazon Prime Video útmutatót a blokkok megkerüléséhez.

how-to-watch-the-goldbergs-amazon-prime

A Hulu bemutatja a The Goldbergs-t is, és ingyenes hétnapos próbaverziót kínál, így biztos lehet benne, hogy tetszik a szolgáltatás. Az ABC epizódjaihoz hasonlóan a Hulu csak az Egyesült Államokban érhető el, tehát ha Amerikán kívül tartózkodsz, blokkolva lesznek. Használhat virtuális magánhálózatot egy amerikai IP-cím beszerzéséhez, és a Hulu legjobb VPN-művének néhány ajánlása van.

how-to-watch-the-goldbergs-hulu

Ha még nincs ideje átváltani sok VPN-en, akkor javasoljuk az ExpressVPN használatát. Ez meg fogja változtatni a helyét, de a korlátlan sávszélesség és a kiváló biztonság előnyeit is élvezheti. (További információ arról, hogyan lehetne biztonságban maradni az interneten, a VPN-biztonsági cikkben olvashat.) 

Ez a leggyorsabb VPN is a piacon. Ezekkel a funkciókkal elérte a legjobb helyet a legjobb VPN-ben az adatfolyam-összehasonlításhoz. További információkért olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

Nézze meg a The Goldbergs ingyen

Ha szűk a pénz és a fizetésnap úgy érzi, mintha hónapok lennének, akkor örömmel veszi tudomásul, hogy olyan webhelyeket találtunk, amelyek ingyen mutatják a The Goldbergs-t. 

Úgy találtuk, hogy a PutLocker nagyon ígéretes, mivel a weboldalán mind a hat évszak szerepel. Legyen óvatos, amikor illegális adatfolyam-webhelyeket keres, mivel ezek vírusokat és rosszindulatú programokat rejthetnek el a patakok között.

how-to-watch-the-goldbergs-putlocker

Mehet is a torzító útvonalon. Rengeteg torrent oldal érhető el, de ellenőriztük a The Pirate Bay-t, és rengeteg fájlt találtunk a The Goldbergs megosztott tartalmain, az első évadtól a legújabb epizódokig. Ugyanakkor, csakúgy, mint az ingyenes streaming webhelyek, a torrent letöltésével kapcsolatos kockázatok is fennállnak.

how-to-watch-the-goldbergs the pirate bay-

VPN használatával rejti az IP-címét a kíváncsiskodó szemektől, és védelmet nyújt a számítógépes bűnözés ellen. A NordVPN magas rangú a listánk. Kiváló biztonsággal rendelkezik, amely magában foglalja a kill kapcsolót, és rendelkezik egyéni peer-to-peer szerverekkel is. Nem csoda, hogy ez a legjobb VPN a torrentinghez. Olvassa el a NordVPN áttekintést, hogy többet megtudjon.

Nagyon jó ötlet egy jó víruskereső szoftver telepítésére is. Azért javasoljuk a Bitdefender alkalmazást, mert jól működik valós időben. Ha egy torrentre töltsön le vírusokat, a Bitdefender megvédi a készüléket. Olvassa el a Bitdefender áttekintését további információkért.

Nézze meg a Goldbergs-t a Kodi-n

Egy másik lehetőség a Kodi használata. Ha nem tudod, mi a Kodi, akkor egy nyílt forráskódú házimozi. Használhatja az adatfolyamhoz, valamint a benne lévő médiafájlok tárolásához és rendezéséhez. 

Testreszabhatja a saját preferenciáira, és különféle platformon működik, például asztali, macOS és Android. Az induláshoz olvassa el a Kodi útmutatónkat.

Maga Kodi nem illegális (a mi Kodi jogi darabunk részletesebben megy). Ahol a víz iszapossá válik, amikor elkezdi a tárolók és kiegészítők telepítését a tartalom eléréséhez.

Néhányuk hivatalos és törvényes, de mások, mint például a Paktum kiegészítő, nem. 

A Poseidon kiegészítő segítségével, amely a Kodil tároló részét képezi, hozzáférhetünk a The Goldbergs mind a hat évszakához..

how-to-watch-the-goldbergs-kodi

Nézze meg a legjobb Kodi-kiegészítők listáját további ajánlásokkal kapcsolatban, arra az esetre, ha kipróbál egy másikat. Ne feledje azonban, hogy amikor a Kodi-t használja a The Goldbergs nézéséhez, akkor azt egy torrent segítségével csinálod. A VPN használata kötelező az Ön személyazonosságának fedezésére. 

Számunkra az ExpressVPN használható, de ajánlhatjuk a CyberGhost alkalmazást is, mivel kiváló szolgáltatást kínál. Elolvashatja róla a CyberGhost áttekintésünkben. További választási lehetőségeket a Kodi roundup VPN-jén is megnézhet.

Végső gondolatok

Különböző módokon nézheti online a The Goldbergs-t. Mehet könnyű úton, és használhat fizetett előfizetést, például az Amazon Prime Video-t. Ennek ellenére választhat az ingyenes útvonalon, és használhat streaming oldalakat, torrenteket vagy a Kodi oldalt. 

Tudjuk, hogy ez utóbbi úgy néz ki, mint egy aknamező odakint, és valószínűleg attól tart, hogy egy vírust tölt le a nézni kívánt epizód helyett. Ha azonban követi az antivírusokkal és a VPN-kel kapcsolatos tanácsokat, akkor biztonságban kell lennie.

Javasoljuk az ExpressVPN használatát. Ez az egyik legjobb VPN-hálózatunk, és kitűnő biztonsága révén megóvja Önt minden szembeszélőtől. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia is, így kipróbálhatja, mielőtt megvásárolja.

Tudassa velünk, ha javasol egy másik módszert a The Goldbergs online megnézésére a megjegyzés szakaszban. Vessen egy pillantást más szórakoztató cikkekre is. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map