Hogyan lehet megnézni az amerikaiakat a Spies Play Games 2020-ban

Az 1980-as években felállított amerikaiak egy látszólag hagyományos nukleáris családot követnek Washington DC külvárosában, D.C. Azonban minden nem olyan, mint amilyennek látszik. Ennek oka az, hogy a családban a szülők valójában titkos szovjet kémek mély borítóban. Valójában annyira mély, hogy két gyermeküknek fogalma sincs valódi identitásáról. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan kell online megnézni az amerikaiakat, hogy megtudja, vajon minden rajtuk elbukik-e..


A műsort nézve elmerül az intrika, a kémprogramozás és a nagy tét feszültségeinek világában. A főszereplők, Elizabeth és Philip Jennings – akiket Keri Russell és Matthew Rhys játszanak – állandó paranoiában és bizonytalanságban vannak, mivel feladataikat a fellépések tartásával kell zongorázniuk, még a saját gyerekeik előtt is..

Ez a feladat nem válik könnyebbé, ha Stan Beeman (Noah Emmerich játszik) – az FBI ügynöke, az ellenzékben dolgozik – válik hirtelen szomszédjává. Párosítsd ezt egy 1980-as Amerika kitűnő kiadatásával, és van egy pokol műsorod, amely folyamatosan tartja a lábujjad.

Az amerikaiak a 2018-os hatéves futamot befejezték, tehát most a tökéletes idő megnézni a műsort, ha még nem tette meg, mivel az egészet anélkül megvárhatja, hogy meg kellene várnia. Másrészt, ha elkezdett nézni a műsort, de az ötéves futás során valamikor leesett, akkor már nagyon sokféle módon felzárkózhat.

Hogyan lehet online nézni az amerikaiakat

Noha az amerikaiakat az FX hozta létre, és eredetileg műsorokon vetítették fel őket, most, hogy a show véget ért, számos különféle streaming-platform létezik, ahol megnézheted.

Hogyan-Watch The-amerikaiak Amazon

Az első az Amazon Prime Video, ahol mind a hat évszak streamálható, ha Prime tag vagy, vagy egy epizódot vagy szezonot egyszerre megvásárolhat, ha nem. Minden szezon 12,99 dollárba kerül, míg egy epizód 2,99 dollárt fog fizetni. Ha még nem ismeri az Amazon streaming szolgáltatását, akkor olvassa el az Amazon Prime Video megtekintésére vonatkozó útmutatónkat.

Az amerikaiak is elérhetők az iTunes-on. Az Amazonhoz viszonyítva ez azonban drágább lehetőség, mivel minden évszak ára 19,99 USD, és nincs lehetőség az egyes epizódok megvásárlására.. 

Hogyan-Watch The-amerikaiak iTunes

Ne feledje azt sem, hogy az iTunes csak hat országban kínál TV-műsorokat, ezek az Egyesült Államok, Kanada, Franciaország, az Egyesült Királyság, Németország és Ausztrália. A korlátozás kiküszöböléséhez VPN segítségével megszerezheti az USA IP-címét.

Mostantól a Netflix-en is megnézheti a műsor első öt évszakát, de csak akkor, ha a három ország egyikében – Németországban, Svédországban és Svájcban – helyezkedik el, mert a Netflix geoblokkolja. 

Hogyan-Watch The-amerikaiak Netflix

Ugyanakkor a VPN segítségével megkerülheti ezt a problémát, de a Netflix VPN-tilalmat nehéz lehet megkerülni. Ezért nézd meg a Netflix legmegfelelőbb VPN-listáját, hogy például a német IP-címmel megnézhesd a műsort..

Következő lépés a Vudu, ahol minden amerikai szezon 12,99 dollárért, vagy minden epizód 1,99 dollárért vásárolható meg. Ezenkívül a pilóta epizódot ingyenesen kínálják, ezáltal a Vudu kiváló lehetőség, ha nem teljes mértékben eladják a show koncepcióján. 

Hogyan-Watch The-amerikaiak Vudu

Sajnos a Vudu csak az Egyesült Államok és Mexikó lakosai számára érhető el, ezért javasoljuk, hogy tegye meg a kezét egy mexikói IP-címmel, ha tetszik ez a lehetőség.

A Microsoft igény szerint eladásra várja a show-kat is, mindegyik epizód ára 2,99 USD, szezonban pedig 14,99 USD és 24,99 USD között lehet. A TV-műsorok csak a Microsoft által választhatók 20 kiválasztott országban, köztük az Egyesült Királyságban, az Egyesült Királyságban, Mexikóban, Kanadában, Új-Zélandon, Brazíliában és Japánban, valamint Nyugat-Európa és Skandinávia legtöbb országában.. 

Hogyan-Watch The-amerikaiak Microsoft

A show megtekintéséhez az egyik ország fizetési módját kell használnia, így a VPN használata ebben az esetben nem segít..

Végül: Ausztrália, Ausztria, Kanada, Franciaország, Németország, Japán, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok vásárolhatja meg az amerikaiakat a Google Play Áruházból. Minden szezon 22,99 vagy 24,99 dollárba kerül, egy epizód pedig 2,99 dollárba kerül. 

Hogyan-Watch The-amerikaiak GooglePlay

Az országbeli korlátozások megkerüléséhez vessen egy pillantást az Android rendszerhez tartozó legjobb VPN-re, amely mind becsaphatja a Play Áruházot..

Hogyan lehet online nézni az amerikaiakat online

Ha nem szeretné elkölteni a nehezen megkeresett pénzt az Amerikaiak nézésére, akkor számodra ingyenes lehetőségek is vannak. Mielőtt megnézi ezeket a lehetőségeket, ennek ellenére fel kell készülnie. 

Az ingyenes streaming webhelyek általában árnyékos felbukkanó hirdetések révén finanszírozzák tevékenységeket, amelyek gyakran rosszindulatú programokat tartalmaznak, ezért feltétlenül töltse le először az egyik legjobb pop-up blokkolót..

Gondoskodjon arról, hogy telepítse a legjobb víruskereső szoftverek listáján szereplő egyik bejegyzést, mivel az eszközöket a számítógépes bűnözők könnyen kiszámíthatják, és megfertőzhetik a különböző típusú rosszindulatú programokat, még egyetlen látogatás után is.

Hogyan-Watch The-amerikaiak Putlocker

Mindezek ellenére ellenőriztük az ingyenes streaming webhelyeket a PutLocker és a CouchTuner, és megtaláltuk a show mind a hat évadát. A linkek egy része megsérült, de az egyes webhelyek minden epizódhoz külön tükröket kínálnak, így könnyen megtalálhatja azt, amely működik.

Hogyan-Watch The-amerikaiak CouchTuner

Mivel a szerzői joggal védett tartalmak ilyen módon történő streaming jogellenes, azt is javasoljuk, hogy töltse le az egyik legjobb VPN-lehetőséget, mivel lakóhelyétől függően jogi következményekkel nézhet szembe az amerikaiak ezen oldalak megnézésével kapcsolatban..

Hogyan nézhetem az amerikaiakat a Kodi-n

A Kodi egy újabb nagyszerű lehetőség az amerikaiak ingyenes megtekintésére. Ha még soha nem hallottál a platformról, akkor feltétlenül olvassa el a Kodi útmutatónkat. Összefoglalva: a Kodi egy nyílt forráskódú platform, amelyre tárolók telepíthetők, és összeállítottuk a kényelme érdekében a legjobb Kodi tárolók praktikus listáját..

Hogyan-Watch The-amerikaiak Poseidon

Ezek a repo-k számos kiegészítőt tartalmaznak, amelyek közül néhány tele van óriási televíziós és film könyvtárakkal. A megfelelő kiegészítő megtalálása szintén zavaró lehet, tehát a legjobb Kodi-kiegészítők listája nagyon hasznos lesz, ha a Kodi-t először állítja be..

Hogyan-Watch The-amerikaiak Poseidon

Ellenőriztünk két népszerű kiegészítőt a televíziós tartalomhoz – a Poseidon és az Incursion -, és megtaláltuk az amerikaiak mind a hat évszakát, amelyek mindkettőn elérhetők streaminghez. Mint a többi ingyenes streaming opciónknál, a Kodi erre a célra is illegális, ezért ügyeljen arra, hogy megvédje magát a Kodi kedvencei közül az egyik legjobb VPN-vel..

Az amerikai amerikaiak

Végezetül, a torrenting mindig egy lehetőség, amikor módot keres a szerzői joggal védett tartalom ingyenes megszerzésére. Mielőtt felemelné a fekete zászlót, mindenképpen emlékezzen arra, hogy a kígyózás illegális, és attól függően, hogy hol lakik, súlyos jogi következményekkel járhat. Ezért feltétlenül töltse le a torrenteket, ha a torrentáláshoz az egyik legjobb VPN-nk véd meg.

Hogyan-Watch The-amerikaiak-Torrents

Mint a streaming oldalakon, a torrenting kockázatos lehet. A tárhelyeket hamis torrentek és rosszindulatú szoftverek töltik meg, ezért mindig meg kell keresnie megbízható feltöltőket vagy torrenteket olyan megjegyzésekkel, amelyek igazolják azok valódiságát. A további védelem érdekében ellenőrizze, hogy az egyik legbiztonságosabb víruskereső szoftver is működik-e.

Végső gondolatok

Megdöbbentő lehetőségek közül választhat az Amerikaiak nézésekor, függetlenül attól, hogy fizet-e vagy sem. Sajnos a legtöbb jogi utat a regionális korlátozások akadályozzák, így hacsak nem él a fent említett országok egyikében, akkor fegyverbe akarod venni egy VPN-t, hogy kevésbé hivatalos forrásokon keresztül nézzék meg a műsort, vagy megkerüljék a geoblokkot.

Mit gondolsz az amerikaiakról? Hozza-e a show a helyed széléhez, ahogy a feszültség növekszik, és kémeink szűk időnként menekülnek az észlelésből? Alternatív megoldásként, túl lassúnak találja az ízlése szempontjából, és kívánja, hogy lenne még valami intézkedés a dolgok fűszerezésére? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map