Hogyan lehet megnézni a Szukanő mesét 2020-ban

A Handmaid’s Tale az egyik legérdekesebb show lehet, hogy streaming platformokat érjen el a legutóbbi memóriában. A dystopian dráma számtalan díjat kapott a színjátszásért, a speciális effektusokért, a filmművészetért és egyebekért. Ha éhes vagy a drámák súlyos vallási és politikai behangokkal való kibomlása miatt – tudjuk, hogy csábító -, itt vagyunk, hogy segítsünk.

Ebben az útmutatóban, amellyel nézheti meg a The Girlmaid’s Tale-t, minden lehetőséget megadunk Önnek, amellyel közvetítheti a műsort az interneten. Néhány módszer fizető, mások ingyenes. Néhányuk legális, mások nem annyira. Függetlenül a zsebkönyv méretétől, van egy módja, hogy megnézhesse a The Handmaid’s Tale-t.

Nézze meg a Handmaid’s Tale Online oldalt

Az akadálymentesség nem nehéz, ha a The Handmaid’s Tale-ről van szó. A műsorot a Hulu készíti, és a legtöbb streaming platformhoz hasonlóan, egy adott évad összes epizódját is megjeleníti egyszerre (hasonlóan a Netflixnek a Black Mirrorhoz). A Hulu sem túl drága, legalábbis akkor, ha hajlandó megbirkózni a hirdetésekkel.

hogyan kell megnézni az asszony mese hulu-ját

Ebben az esetben a legális út elérése nem túl rossz. A Hulu olcsó, és azáltal, hogy ott streaming, akkor képes lesz arra, hogy biztosítson egy 4K adatfolyamot. Azt mondta, hogy ez nem mindenkinek lehetséges. A Hulu csak az Egyesült Államokban érhető el, köszönhetően a szigorú geoblokkoknak, amelyeket olyan hálózatok, mint az NBC hoztak létre. Ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodsz, akkor szerencsétlenség van.

A legjobb Hulu VPN útmutatónk azonban segíthet. A virtuális magánhálózat elfedi az internetkapcsolatot, hogy úgy tűnjön, mintha egy másik helyen tartózkodna. Az egyik használatakor bárhol a világon lehet, és úgy tűnik, mintha az Egyesült Államokban vagy Hulu felé tartózkodnál.

Ha szeretnéd megnézni a The Handmaid’s Tale-t, akkor két dologra van szükséged: egy aktív Hulu előfizetésre, és az Egyesült Államokban való tartózkodásra. Szerencsére a VPN el tudja távolítani az utóbbi követelményt, ha nem az USA-ban él..

Nézze meg a The Handmaid mesét ingyen

Hulu, bár olcsó, mégis fizet valamit. Ne aggódjon, mert van mód arra, hogy ingyenesen továbbítsa. A legegyszerűbb út a Couchtuner, amely mindkét évszakában a The Handmaid’s Tale-t használja. Vannak más streaming webhelyek is, de a legnagyobb szerencsét a Couchtuner-rel végeztük.

Ne csak induljon el, és kezdje el a streaming-t. Bármely olyan webhelyre való belépés, amely sérti a szerzői jogi törvényeket, jó módszer a rosszindulatú programok beszerzésére. A tüzelés elõtt a legjobb vírusölő szoftverrel védje meg magát a potenciális veszélyekkel szemben. Azért javasoljuk a Bitdefender alkalmazást, mert az valós időben megvédi a gépet a számítógépes bűnözéstől, amely megakadályozza a patak folyamát (olvassa el a Bitdefender áttekintését).

A VPN használata sem ártana. A Bitdefendernek megvan a maga sajátja, de amint azt a Bitdefender VPN áttekintésünkből láthatjuk, nem olyan nagy. A legjobb VPN-útmutatónk bármelyikét jobban megteheti, de ha nem érdekel néhány ezer szó elolvasása a VPN-kre, akkor inkább elolvashatja az ExpressVPN áttekintést.

A VPN megvédi az Ön IP-címét mindenkitől, aki szippantani akarja a kapcsolatot. VPN és víruskereső használatakor a webhelyen nem csak a rosszindulatú programok ellen véd, hanem bárki, aki meg akarja tudni, hol van. Ráadásul ezek a webhelyek nem jogszerűek, tehát ha el akarja kerülni az internetszolgáltató leveleit, el kell rejtenie, amit csinál..

Nézze meg a Kedvenc meséjét a Kodi-n

Ha nem akarja ülni az íróasztalánál és nézni a The Handmaid’s Tale-t, használhatja a Kodi-t. A telepítés azonban bonyolult lehet, ezért feltétlenül olvassa el a Kodi útmutatónkat, ha nem ismeri a platformot. Röviden: egy front-end médiaközpont, amely lehetővé teszi a hálózaton tárolt média szervezését.

Számos nem hivatalos Kodi kiegészítő lehetővé teszi a filmek és TV-műsorok ingyenes közvetítését. Nagyon sokuk rendelkezik a Handmaid’s Tale epizódjaival – elolvashatja a Kodi kiegészítő kiegészítő útmutatókat, hogy megnézze melyiket -, de az Exodust ajánljuk. Ha meg akarja tanulni, hogyan kell telepíteni, feltétlenül olvassa el a fent említett útmutatót.

A Kodi jogszerűsége bonyolult. Elolvashatja a Kodi jogi útmutatót a részletekért, de lényegében az, hogy minden szerzői joggal védett anyag általában nem-nem. Úgy érezzük, hogy verünk egy halott lovat, de az ilyen törvényes blokkok körül a VPN van.

Beállíthatja a Kodi-t, és VPN nélkül megkezdi a streaming-t, de ez nem jó ötlet. Minden alkalommal, amikor egy epizód továbbítását kéri, az Ön IP-címét, és mint ilyen, online személyazonosságát elküldi azzal együtt. Bárki, aki látja ezt az információt, beleértve az internetszolgáltatót és a bűnüldöző szerveket is, tudni fogja, mit csinál.

Olvassa el a Kodi legjobb VPN-útmutatóját, hogy felgyorsítsa a sebességet. Tetszik nekünk az ExpressVPN is a Kodi számára, de a NordVPN szilárd, költségvetésre koncentrált alternatíva (olvassa el a NordVPN áttekintésünket).

Nézze meg a Handmaid’s Tale Torrent-t

Végül torrent lehet a The Handmaid’s Tale című filmben. Gyors keresés a népszerű torrent webhelyeken – biztosak lehetünk abban, hogy kitalálhatjuk melyiket – azt mutatja, hogy az első és a második évszak minden epizódja letölthető. Ha még nem ismeri a torzítás működését, olvassa el a mi kínzó útmutatónkat.

hogyan kell nézni a lánynő mese torrentjét

Nem meglepő, hogy a gyötrelmekkel kapcsolatos jogi aggályok is vannak. Kínzó illegális útmutatónkkal megpróbáljuk kitisztítani az érintett szürke területet, de függetlenül attól, hogy itt is VPN-t kell használnia. A legjobb kínáló VPN a torrent listához egy jó hely a kezdéshez.

Az ExpressVPN kiválóan alkalmas a torzításra, ám dedikált peer-to-peer szerverek miatt inkább kedveljük a NordVPN-t. A CyberGhost-nak is torrenting szerverei vannak, de amint azt a CyberGhost áttekintésből láthatjuk, a sebességek kiábrándítóak.

Ennél is inkább, mint az online streamingkor, az antivírus elengedhetetlen a torzításkor. Mágneses linken keresztül történő letöltéskor nem lehet megmondani, hogy mit tartalmaz a torrent fájl, azaz nem tudja, mit tesz a gépére. Mindaddig, amíg a legbiztonságosabb víruskereső szoftvert használja, rendben van.

A Bitdefender ezt megteszi a koronával, de vannak más lehetőségek is, ha ez nem csiklandozza a kedvedét. Az F-Secure, ahogy a neve is sugallja, biztonságos, de költséges, amint azt az F-Secure Antivirus áttekintésünkből láthatja. A Kaspersky Anti-Virus következetesen jól szerepel a laboratóriumi eredmények között, ám aggályok merülnek fel a felhasználói adatvédelem vonatkozásában (olvassa el a Kaspersky Anti-Virus áttekintését).

Végső gondolatok

A The Handmaid’s Tale nézéséhez több útvonal létezik. Nem számít azonban, hogy mit vesz, a VPN hasznos lesz. Nézze meg a VPN-véleményeinket, hogy megtalálja az Ön számára megfelelő szolgáltatót.

A streaming archívumunknak is hasznosnak kell lennie. Itt találhat hasonló cikkeket is, amelyek a legfrissebb filmeket és TV-műsorokat közvetítik az interneten. Nemrégiben feltettük, hogyan kell nézni a Dragon Ball-ot, és hogyan kell nézni a Black Panther-t, tehát nézd meg ezeket.

Hogyan nézted a The Handmaid’s Tale-t? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me