Hogyan lehet megnézni a fekete tükröt és a Bandersnatch-et 2020-ban

A Black Mirror lehetővé teszi, hogy egy nem túl távoli jövőbe utazzunk, és megtapasztaljuk az életet, amilyen lenne, ha bizonyos technológiák a fénysebességnél gyorsabban fejlődnének. Ha valaha elgondolkozott azon, hogy milyen lenne az emlékeit újra megfigyelni, vagy csak szereti a mutánsok által irányított poszt-apokaliptikus világ izgalmát, ez a show az Ön számára.

Az epizódok önállóak és betekintést nyújtanak az emberi természetbe, tehát nem csoda, hogy 2011. decemberi debütálása óta felhívta az emberek figyelmét. A sorozatnak az ötödik évad kezdődik, és 2018 végén kiadta a Black Mirror: Bandersnatch nevű interaktív filmet..

A Black Mirror mögött Charlie Brooker áll. A Netflix most irányítja a show-t, miután 2015-ben megvásárolta a sorozatot a BBC-től. Ahogy néz ki, a dolgok némileg körülbelül.

Ha kíváncsi a megtekintés legjobb módjára, akkor vegye figyelembe a biztonságot és az árat, ezért olvassa el tovább a Black Mirror megtekintésének legjobb módját..

Hogyan kell nézni a fekete tükröt: Bandersnatch

A Bandersnatchnek köszönhetően sok ember került a Black Mirrorba. Ez egy mű, amely a film és a videojáték közötti határon fekszik. Ez mozifilm, de lehetővé teszi a néző számára, hogy nézegetése közben dönthessen. Mennyire jó ez az eredmény, az az egyes olvasókra hárul.

A film a Válassza ki saját kalandjáték könyveit alapul, amelyek a 70-es és 80-as években voltak híresek. Népszerűségük csökkent, amikor az interaktivitás a videojátékok jelenetéhez költözött, ahol sokáig maradt.

Ez eddig. A Bandersnatch forradalmasította a mozgóképeket azáltal, hogy megadhatja, hogy a történet miként bontakozik ki. Nem tökéletes műalkotás, de sok lehetőséget teremtett a filmipar számára.

how-to-watch-fekete tükrös bandersnatch

Ha fizetett streamingről beszélünk, akkor a Netflix az egyetlen hely, ahol megnézheted. Nincs más platform a címmel.

A Bandersnatch megtalálható néhány ingyenes streaming webhelyen, és a torrent számára elérhető. Sajnos az ingyenes opciók csak akkor teszik lehetővé a filmet előre megválasztott módon. Ez jó lehetőség, ha kíváncsi a telekre, de a teljes élményhez szüksége van egy Netflix előfizetésre.

Fizetett streaming

Ami általában a Black Mirror-t illeti, a Netflix a Go-to-platform. Ennek megnézésére alternatív módok is vannak, tehát kerekítsük őket.

Netflix

Az összes fekete tükör évszak elérhető a Netflix-on nagyfelbontású és feliratozással. A fizetett platformok, mint például a Netflix, nem jelentenek sok fenyegetést, ám az Ön biztonsága érdekében továbbra is névtelenül szeretnénk közvetíteni.

A problémák elkerülése érdekében virtuális magánhálózatot kell használnia. Alapvetően megváltoztatja az Ön IP-jét, hogy úgy tűnik, mintha egy másik országból böngészne.

Ez segít abban, hogy biztonságban maradjon a streaming közben, mivel az információ nem lesz elérhető a szervezetek számára. A Netflix megbízható, de VPN nélkül történő böngészés még mindig sebezhetővé teszi a jogsértést.

Amazon Prime Video

Az Amazon Prime Video-nak nincs Black Mirror, de a társaság 2017-ben indította el az Electric Dreams-t. Ez hasonló a Black Mirror-hoz, és bár Charlie Brooker slágereivel összehasonlítva halvány, jó show..

A sorozat azonban megtalálható az Amazonon. Például az első sorozat a Black Mirror csak 33 dollárért kapható. Ezen felül megtalálhatja a Black Mirror akcióit, mint például a társadalmi stratégiai játék, a Black Mirror: Nosedive.

Az Amazon nem a legjobb hely arra, hogy elmerüljön a Black Mirror világába, ám itt találhat jó cuccokat.

Hulu

A Hulu-nak nincs semmi kapcsolódása a fekete tükörhöz, de megnézheti a Sötétben című filmet, amelyet a show versenytársának nevezték el. A The Purge alkotóitól származik, és bár ez hasonló a Black Mirrorhoz, sokkal inkább az izgalom közvetítésére koncentrál..

Nézze meg a fekete tükör ingyen

Egy csomó ingyenes streaming weboldalon található a Black Mirror. Ez egy híres sorozat, tehát nem lesz neked nehézsége annak, hogy ingyen továbbítsa. Javasoljuk azonban, hogy vigyázzon. Ezek közül a webhelyek közül sok olyan biztonsági fenyegetést jelent, mint a rosszindulatú programok vagy az adathalász.

A műsor közvetítéséhez az IOmovies.to-t javasoljuk. A bosszantás szempontjából ez nem a legjobb webhely – rengeteg hirdetése van, de biztonságos platform. Ha meg akarja oldani a felbukkanó problémát, nézd meg a legjobban felbukkanó blokkolók listáját.

Néhány webhely felismeri az ilyen szoftvereket, de kipróbáltuk és az uBlock Origin együttműködik az IOmovies-szel.

Torrents

A KickassTorrents-t leszerelték, és a Kalóz-öböl nem érhető el könnyen. Ugyanakkor 2019-ben továbbra is leech adatot olvashat, ezért olvassa el a torrenting útmutatóunkat és az alternatív torrent webhelyek listáját.

A torrent weboldalakon megtalálhatja a Black Mirror és a Bandersnatch különlegességeket, de ismét tanácsot kell adnod, hogy vigyázzon. A kockázat sokkal nagyobb, mint az ingyenes streaming, tehát mindenképpen tegye meg a szükséges óvintézkedéseket.

A torrenting egyik leggyakoribb problémája a rosszindulatú programok letöltése, amelyek alapvetően a filmek szokásos fájljaiban rejtett vírusok. Egy megfelelő biztonsági óvintézkedés az antivírus használata, ezért a kezdés előtt olvassa el a legjobb ingyenes víruskereső szoftverről szóló ismertetését..

A legfontosabb, hogy mindent névtelenül tegyünk. Egyes országok nem hajtják végre a kalózkodás elleni törvényeiket, de még mindig jobb, ha biztonságosan játsszuk és a legjobb VPN-t kapjuk a torzításhoz..

Kodi

A Kodi házimozi alkalmazás. Az Xbox alkalmazásként indult több mint 15 évvel ezelőtt, de sok platformon elérhető.

how-to-watch-fekete tükrös kodi

Alapvetően olyan plugineket tölt be, amelyek tartalmazzák a kívánt műsort vagy filmet, hogy megnézhesse őket a Kodi-val. Az összes Black Mirror sorozat letölthető, HD formátumban is elérhető.

Ennek ellenére a Kodi telepítése bonyolultabb, tehát olvassa el a Kodi útmutatónkat. Ha tetszik a szoftver, letölthet más plugineket, ezért nézze meg a legjobb Kodi kiegészítők útmutatóját is..

Végső gondolatok

A Black Mirror szórakoztató nézni, de fontos kérdéseket vet fel a létünkkel kapcsolatban is. Ha érdekli, próbáld meg streamingbe helyezni. Általános szabály, hogy biztonságosan böngésznie kell az internetet. Ennek érdekében olvassa el a legjobb VPN-szolgáltatókat.

Hasznos volt ez az útmutató? Tetszett a Black Mirror-nak? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és köszönjük, hogy elolvasta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me