Hogyan lehet megnézni a Dragon Ball Super Online játékot 2020-ban

A Dragon Ball saga, amelyet a 80-as évek közepén gyártottak először a 80-as évek közepén, öt sorozatot ölel fel, amelyek közül háromnak volt megfelelő manga képregénye. Ha új vagy a sorozatban, vagy csak egy nagy rajongó, aki újraéled azt a szuper Saiyan-csodát, amely gyermekkorában felkeltette Önt, sokféleképpen megnézheti mind az öt Dragon Ball sorozatot online.


A sorozat, amelyet megvitatunk: Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT, Dragon Ball Z Kai és Dragon Ball Super. Mind az öt elérhető online, eredeti japán nyelven és angol dub-ekkel. Néhány megtekintési lehetőség fizetett előfizetési szolgáltatás, és néhány ingyenes (bár kevésbé törvényes).

Vessen egy pillantást arra, hogy miként érhető el online a Dragon Ball sorozat minden bekapcsolása, átalakítása és Kame Hame Ha.

Nézze meg a Dragon Ball Z Online játékot

Négy fizetős szolgáltatásnak köszönhetően előfizetéssel online nézheti az öt Dragon Ball sorozatot online. Az itt felsorolt ​​mindent tartalmaz az amerikai kínálat. A szolgáltatások geoblokk-tartalma ugyanakkor az Egyesült Államokon kívüli országok egyes műsoraihoz való hozzáféréshez virtuális magánhálózatot kell használnia. További információ a geoblocking útmutatóban és a streaming listánkhoz tartozó legjobb VPN-ben.

A Hulu a Dragon Ball és a Dragon Ball GT csatornákat közvetíti, de az eredeti japán nyelven csak angol felirattal érhetők el. A szolgáltatás a Dragon Ball Z korlátozott időszakaira vonatkozott angol és japán nyelven, de azóta eltávolította a sorozatot a lehetőségek listájáról. A Hulu Plus online TV-vel együtt élő TV szolgáltatást kínál. Ezzel a funkcióval megnézheti a Dragon Ball Super és a Dragon Ball Z Kai játékot, amelyek még mindig az Egyesült Államok rajzfilm-hálózatán jelennek meg..

A Funimation az a társaság, amely az összes Dragon Ball sorozat terjesztését végzi az Egyesült Államokban. Egyszerre még a mérföldkőnek számító japán anime Evangelionot is hordozta, de sajnos már nem (ha erre keres, nézd meg útmutatóunkat, hogyan kell nézni az Evangelion). A játék mind az öt Dragon Ball sorozatot tartalmazza. Mindegyikből akár 10 epizódot kínál ingyenesen, de bármi másért, fizetett előfizetés szükséges.

Windscribe-Protocol-beállítások

Ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodik, a Funimation csak akkor működik, ha VPN-t használ; kísérletünk során az ExpressVPN könnyen átjutott, mint mindig. Olvassa el az ExpressVPN áttekintést további információkért erről a fantasztikus szolgáltatóról.

A Crunchyroll és a VRV két másik anime streaming szolgáltatás fizetett előfizetéssel. Mindkettő drágább, mint a Funimation, és a Dragon Ball Super eredeti japán és angol dub-jeivel szerepel.

Patak Dragon Ball ingyen

Számos nem hivatalos streaming webhely található, amelyek lehetővé teszik, hogy a Dragon Ball sorozatot ingyen nézze a számítógépen vagy a mobil eszközön. Amikor ilyen weboldalakkal foglalkozik, akkor legyen óvatos és végezze el kutatását.

Sokan hirdető, rosszindulatú és kémprogramokkal töltik fel a számítógépet, amelyek káros vírusok, amelyek fel tudnak nyitni a személyazonosság-lopáshoz. Ha ingyenes streaming webhelyet tervez használni, azt javasoljuk, hogy használjon erőteljes antivírus programot, amelyek közül sok ingyenes. Nézze meg a legjobb ingyenes víruskereső szoftver útmutatóját.

A GoGoAnime egyike azon kevés ingyenes streaming webhelyeknek, amelyek pozitív hírnevet élveznek, és az egyetlen olyan webhely, amelyet ajánlunk használni. Mind az öt Dragon Ball sorozat teljes egészében megtalálható. A tartalom az eredeti japán és angol dubben található.

Windscribe-Mining

Noha a GoGoAnime biztonságos webhely, komoly problémája van a felbukkanó hirdetésekkel. Javasoljuk egy erős felbukkanó blokkoló használatát. Olvassa el a legjobb felbukkanó blokkolók listáját az ajánlásokért.

Egy másik jól ismert ingyenes anime streaming webhely az AnimeFreak.tv. Mind az öt sorozatot tartalmaz, de az egyes videókat bekeretező pornó hirdetések számának kétszer kellene elgondolkodnia a vegyes társaságban való hozzáférésről.

Sárkánygolyó torrentok

Természetesen meg is mozdulhat a torzító útvonalon: utoljára megvizsgáltuk mind az öt Dragon ball sorozatot, amely több alternatív torrent oldalon megtalálható. Természetesen nem tudunk utalni minden egyesre, de legalább kettő tisztességes videót és hangot adott nekünk.

Mint általában, győződjön meg arról, hogy biztonságosan játssza le, és használja a torrenting egyik legjobb VPN-jét, vagy pedig megtalálhatja magát az egyik ilyen csúnya DMCA-értesítés fogadó végén és a bírságot.

Nézze meg a Dragon Ball Super játékot a Kodi-n

A Kodi egy többplatformos házimozi alkalmazás, amely több mint 15 éve működik. Nem tartalmaz tartalmat, de azokat olyan kiegészítőkkel töltheti be, amelyek ingyenes vagy fizetős zenét, filmeket és TV-műsorokat tartalmaznak. A Kodi használatáról bővebben a Kodi útmutatóban olvashat.

Az összes öt Dragon Ball sorozat megtalálható a Kodi-on a kiegészítőin keresztül. A Funimation rendelkezik egy hivatalos fizetett Kodi kiegészítővel, melynek neve: Funimation Now, de számos ingyenes kiegészítő ugyanolyan tartalommal rendelkezik..

A Dragon Ball legnépszerűbb kiegészítői a 9Anime, az Exodus, a Covenant, az AnimeGo és a többi. A Kodi kiegészítőkről bővebben a legjobb Kodi kiegészítők útmutatónkban olvashat.

A Kodi jogszerűségét gyakran megkérdőjelezik, mivel sok olyan tartalmat kalóznak tekintünk, amelyhez hozzá tudsz férni. Olvassa el a Kodi jogi cikkünket erről bővebben. Mivel ez lehetővé teszi az illegális tartalmak elérését, a legjobb, ha megvédi magát anonimizálva a böngészési munkamenetet VPN-sel.

A VPN-k az IP-címet egy másik régióban található szerverhez továbbítják, lehetővé téve, hogy ne csak lebonyolítsa a geoblokkolási erőfeszítéseket, hanem elrejtse böngészését a bűnüldöző szervekkel szemben is. Az ajánlásokhoz olvassa el a Kodi legjobb VPN-útmutatóját.

Végső gondolatok

A Dragon Ball franchise először debütált 1986-ban. Azóta 700 epizódot gyűjtött össze. Ez nagyon sok tartalom emészthető, de a megfelelő streaming szolgáltatással meg lehet csinálni. Ezek a platformok nagy lehetőséget jelentenek a Son Goku kalandjaihoz, részletezve minden epikus csatát, nyers viccet és senzu babot, amelyet a franchise kínál.

Dragon Ball rajongó vagy? Melyik platformon vesz részt minden olyan kaioken és szellemi bombában, amelyet a sorozat az elmúlt három évtizedben bemutatott? Ismert egy megbízható ingyenes szolgáltatást, amelyről hiányzott? Hallgassa meg az alábbi megjegyzéseket, és tudassa velünk. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map