Hogyan lehet megkerülni a Netflix Proxy hibát 2020-ban

Ha valaha is használott VPN-t, és egyszerre próbálta megnézni a Netflixet, akkor valószínűleg felmerült az a bosszantó m7111-5059 hibaüzenet és a kísérő szöveg: „Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használsz. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ” Ez a cikk arról szól, hogy megkerüljük ezt a frusztráló Netflix proxy hibát.

Ha nem hajlandó túl sokat olvasni, és csak azt akarja, hogy visszatérjen az Archer figyelésére, akkor a proxy hiba megkerülésének legjobb módja az, ha feliratkozik a Netflix, az ExpressVPN vagy a NordVPN egyik legjobb VPN-jére, és használja a szervereik, hogy hozzáférjenek a Netflixhez.

Az ExpressVPN jelenleg egy olyan megállapodást futtat, amelyben három extra hónapot kap ingyen, ha egy évre feliratkozik, míg a NordVPN szinte verhetetlen hároméves tervével rendelkezik, hogy kijelentkezzen. Mindkét VPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így nem veszíthetsz semmit.

Ha kicsit részletesebb információt szeretne, tartsa be a dolgot, mivel egy kicsit beszélünk arról, hogy miként működik a proxyhiba, és hogyan javíthatja annak különféle módjait, amikor felmerül.

Miért kapok proxy hibát?

Általánosságban elmondható, hogy proxyhiba csak akkor jelentkezik, ha virtuális magánhálózatot használ vagy proxyt (duh), miközben bekapcsol a Netflixbe. Van néhány olyan eset, amikor az egyiket sem használó embereket nem sújtotta mindenki kedvenc Netflix webhely-hibája, de ez általában azért van, mert internetszolgáltatójuk ugyanazt az IP-címet használja, amelyet a VPN is használ.. 

Netflix-unblocker-hiba

A teljes magyarázatért, miért nem engedélyezi a proxy, blokkoló vagy VPN használatát a cikkben, hivatkozunk a Netflix VPN tilalmáról szóló cikkünkre, de röviden: annak oka, hogy a streaming óriás a tartalom disztribútorokkal foglalkozik csak bizonyos sorozatokat és filmeket mutathat bizonyos helyeken. 

Hogy ezt megkerüljék, sokan elkezdték használni a VPN-ket, hogy úgy tűnjenek, mintha az Egyesült Államokban lennének, így megnézhetik az országrészhez kötött műsorokat. Ez nem derült túl jól a Netflix partnereivel, így a Netflix kénytelen volt ott a legszigorúbb VPN-blokkolót bevezetni, amelyet csak a Hulu használt.

Hogyan lehet megkerülni a proxy hibát a Netflix-en?

Természetesen a digitális blokkot, amelyet nem lehet megtörni, még nem találták meg, és a Netflix sem különbözik egymástól. A streaming hibával csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen átvált a szervereken a használt VPN-en belül. Tehát ha a forgalmat Los Angeles-en keresztül irányítja, váltson egy kiszolgálóra San Franciscóban. Ugyanez vonatkozik Európára: Amszterdam nem működik? Váltás Párizsra.

expressvpn-review-server-helyszínek

Két dolog miatt ez kevésbé egyszerű, mint amilyennek lennie kellene. Az első az, hogy a Netflix mindig azon IP-címeket keres, amelyekről úgy gondolja, hogy a VPN-ekhez vagy a proxykhoz tartoznak, így nem számíthat arra, hogy az új kedvenc szervere túl sokáig működik. Időnként újra meg kell találnia a Netflix proxy hibát, és új szervert kell találnia.

A kenőcs második legyőzése az, hogy sok szolgáltatás, amely a Netflix nagyszerű VPN-jének tartja magát, nem más. A streaming szolgáltatásokba való belépés az egyik fő oka annak, hogy az emberek feliratkoznak a VPN-ekre, tehát a pénzkeresés fontos része annak kijelentése, hogy ezt megteheti az ügyfelek számára..

A VPN-k tesztelésében, amelyek legyőzik a Netflixet, gyorsan felismertük, hogy csak egy szolgáltatás kevés olyan szolgáltatás létezik, amelyek elkerülhetik a Netflix proxy hibáját, sőt nem is minden alkalommal. Lehet, hogy az ExpressVPN és a NordVPN a legjobb VPN-k, de még velük is időnként meg kell táncolniuk a Netflix szerver táncát. De ritkábban, mint másokkal.

Egyéb igazán kedvelt lehetőségek a CyberGhost, a VyprVPN és a Windscribe, bár kérjük, vegye figyelembe, hogy az utolsó ingyenes terv nem nyújt hozzáférést a Netflixhez. Nem hibáztatjuk a szolgáltatást sem: miért kínálunk valamit ingyen, ha az emberek egyértelműen hajlandók fizetni érte?

Milyen Proxy működik a Netflix-rel?

Mellékesen megjegyzem, hogy a proxy nem működik együtt a Netflix-rel. A proxyk messze vannak a görbe mögött a VPN-ekhez képest, és az utóbbi néhány évben még nem találtunk egyet, amely elvégzi a munkát. Ha úgy tűnik, hogy nem a saját országában tartózkodik a Netflix eléréséhez, akkor a VPN-ket kell megtenni. Van egy külön cikkünk, ha szeretne többet megtudni arról, mi a proxy és a VPN.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy a fentiek segítenek a Netflix proxy hibajavításának megszerzésében. A VPN használata valóban az egyetlen dolog, amely működni fog, és még akkor sem minden szolgáltatás rendelkezik ezüstgolyóval. Nagyon szeretjük az ExpressVPN-t és a NordVPN-t, hogy elvégezzék a munkát, de rengeteg más szolgáltatás is rendelkezésre áll, amelyek meg fogják csinálni a trükköt.

Milyen tapasztalatai vannak a Netflix proxy hibájával? Meghaladhatatlan akadály vagy pillanatnyi bosszantás? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és – mint mindig – köszönöm az olvasást.

GYIK

 • Hogyan javíthatom meg a Netflix Proxy hibát?

  Számos módszer létezik, de leginkább akkor jelentkezzen be a Netflix-szel működő VPN-hez, majd kerékpározzon kiszolgálókon keresztül, amíg meg nem találja az egyiket, amely lehetővé teszi az érdeklődés országának Netflix elérését. Az ajánlásaink mind működni fognak , végül.

 • Hogyan kapcsolhatom ki a proxyt vagy a blokkolót?

  Bemegy a VPN vagy a proxy menüjébe, és kikapcsolja. Természetesen így el fogja veszíteni a biztonságos böngészést, ezért inkább egy jó VPN szolgáltatást ajánlunk, amely megvédi Önt és lehetővé teszi a Netflix nézését..

 • Mit jelent a Unblocker vagy a proxy a Netflixen??

  A Netflix esetében ez alapvetően minden olyan szolgáltatást jelent, amely internet-forgalmát olyan IP-címre irányítja, amelyre a Netflix nem tetszik. Gondoljon olyan böngésző proxykre, mint amilyeneket a HideMyAss kínál, vagy olyan VPN-ekre, mint a CyberGhost és NordVPN.

 • Mi a legjobb ingyenes Netflix VPN?

  Egyikük sem. Habár van néhány tisztességes ingyenes VPN, bár egyikük sem képes áttörni a Netflix blokkot. Javasoljuk, hogy tartózkodjon minden ingyenes VPN-től, mivel azt állítja, hogy eljuttatja Önt a Netflixbe. Valószínűleg csak fel akarja állítani az Ön adatait.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map