Hogyan feloldhatja a Youku-t

A Youku Toudu, általában Youku-ra rövidítve, Kína legnagyobb videó-tárhelyét és az ország egyik leglátogatottabb weboldalát képviseli. Függetlenül attól, hogy egy kínai külföldön élő Kína szárazföldén él, vagy egy amerikai, aki szereti a kínai filmeket és videókat, a Youku remek hely a kívánt szórakoztatás beszerzésére..


Ennek a tartalomnak a megnézése azonban nem olyan egyszerű, mert korlátozott a hozzáférés a Youkuhoz, és megtagadja Önt, ha a Közép-Királyságon kívülről jelentkezik be. A Netflix VPN-tilalmával ellentétben azonban a Youku korlátozások könnyen megkerülhetők (amit megoszt az indiai Hotstar-tal).

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet megkerülni ezt a földrajzi korlátozást, hogy bárhol élvezhesse a Youku tartalmat.

Nyisd fel a Youku feloldását a Firefox segítségével

A Youku feloldásának népszerű módja az „Unolock Youku feloldása” nevű eszköz használata, különösen akkor, ha a Youku számítógépről vagy Macről szeretne hozzáférni. Az alkalmazás kiegészítő íze mind a Firefox, mind a Chrome számára, és mindkettő mobil verzióin működni fog (ha úgy dönt, hogy átugor egy alkalmazást, mint az alább leírtuk).

Ha Firefox böngészőt használ, lépjen a „https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/unblock-youku/” oldalra, töltse le a kiegészítőt és telepítse böngészőjébe..

 • Ugrás az “eszközök” > “opciók” > “fejlett” > “hálózat” > „Kapcsolatbeállítások”
 • Válassza az „automatikus proxykonfigurációs URL-t”
 • Írja be az „http://yo.uku.im/proxy.pac” elemet, majd kattintson az „ok” gombra.

Alternatív megoldásként használjon „Come2China” nevű kiterjesztést a kínai földrajzi korlátozás megkerüléséhez. Ez a kiterjesztés egy kínai proxy szervert használ, amely hozzáférést biztosít a Youku-hoz..

Nyisd fel a Youku blokkolását a Google Chrome segítségével

A Youku feloldásának feloldása a Chrome-hoz hasonló a Firefoxhoz.

Lépjen a „https://chrome.google.com/webstore/detail/unblock-youku/pdnfnkhpgegpcingjbfihlkjeighnddk?hl=hu” oldalra, és kövesse a telepítési utasításokat.

 • Nyissa meg a böngészőt, és keresse meg ezt a kiegészítőt
 • Kattintson a jobb felső sarokban található „Hozzáadás a Chrome-hez” opcióra, és fogadja el a feltételeket
 • A telepítés után zöld jelölést láthat a címsorban
 • Most látogasson el a „www.youku.com” oldalra, és élvezze annak kiterjedt videógyűjteményét

Használhat egy „uku / Unblock-Youku” nevű Chrome-kiterjesztést is, amely a Githubon elérhető. Egyesek szerint ez a kiterjesztés jobb, mint a kiegészítő, mert egy JavaScript-kód támogatja a Chrome-kiterjesztés átirányítási módját, tehát az átirányítás automatikusan megtörténik, anélkül, hogy tőled bármilyen bemenetet igényelne.

Ez a telepítési folyamat meglehetősen egyszerű minden böngészőben. Ennek ellenére néha problémákat tapasztalhat. Kezdetben, ha bármilyen problémája van a Youku feloldásának feloldásával, ellenőrizze, hogy a PAC-proxy konfigurációs beállításai sikeresek voltak-e.

Ne aggódjon, ezt a beállítást egyszerű ellenőrizni. Látogasson el a „www.uku.im/check” webhelyre, és ellenőrizze, hogy az Ön IP-je el van-e maszkolva úgy, mintha Kínából származnának. A böngészőnek vissza kell állítania egy „igaz” értéket, hogy Youku működjön. Ellenkező esetben próbálja meg újra telepíteni a kiegészítőt vagy a kiterjesztést.

Előfordulhat, hogy a Youku-ban található videók még akkor sem játszanak le, ha a beállítások helyesek. Amikor ez megtörténik, kattintson a jobb oldali sarokikonra a Chrome-ban, és ez megnyitja az Ön számára egy párbeszédpanelt. Változtassa meg az üzemmódot normálról átirányításra, és mindennek jól kell működnie. Ezt a lépést nem kell megtennie, amikor a Github Unolock Youku kiterjesztését használja.

A Unolock Youku App telepítése

A „Youku blokkolás feloldása” alkalmazás a legjobb megoldás az okostelefonokra.

Ugrás a „http://unblcok-youku.en.aptoide.com/?store_name=derzero&app_id = 4704740 ”az Android telefonjáról, töltse le az alkalmazást, és telepítse a telefonjára.

IPads és iPhone készülékek esetén töltse le az alkalmazást a „https://free.com.tw/unblock-youku-for-ie-firefox-iphone-ipad/ webhelyről”.

Ha iOS-eszközöket használ, akkor további lépéseket kell tennie.

 • Kapcsolja be a WiFi-t
 • Cserélje ki a „HTTP proxy” beállítást „auto” -ra.
 • Illessze be a http://yo.uku.im/proxy.pac ”címet az URL szövegmezőbe

Hozzáférés Youkuhoz egy VPN segítségével

Ezen alkalmazások és kiegészítők mellett VPN-t is használhat a webhely eléréséhez egy kínai IP-cím segítségével. Annak ellenére, hogy ez kissé fontos, figyelembe véve, hogy a nagy tűzfalak elkerülése érdekében általában a VPN használatát javasoljuk (mint például a legjobb VPN for China cikkben), ez kiválóan jó módszer a Youku tartalom elérésére..

Mivel egyre több ember szeretne VPN-t használni a kínai cenzúra elkerülésére, ahelyett, hogy alárendeltené magát, egyik legjobb VPN-szolgáltatásunknak nincsenek szerverei; ugyanakkor egy másik szolgáltatásunk, a mi PureVPN, szerepel (részletekért olvassa el a teljes PureVPN áttekintésünket).

A VPN használata nem csupán lehetővé teszi a geoblokkolt tartalmakhoz való hozzáférést (mint például a Netflix legjobb VPN-jéhez), hanem megóvja Önt az NSA szimatolásától és az ISP kémkedésétől is. Mindig azt javasoljuk, hogy az emberek VPN-t használnak az internetkapcsolatuk biztosítása érdekében, vagy annak kockázatát képezik, hogy kémkedjenek vagy számítógépes bűnözők áldozatává váljanak..

Itt található egy lépésről lépésre, hogyan lehet VPN-szolgáltatást használni az okostelefonon a Youku megtekintésére.

 • Válasszon egy VPN szolgáltatót, és iratkozzon fel.
 • Töltse le a VPN alkalmazást a Google Play Áruházból vagy a VPN webhelyéről
 • Jelentkezzen be a hitelesítő adataival
 • Válasszon kiszolgálókat Kínában és kattintson a „Csatlakozás” gombra.
 • Nyissa meg a Youku alkalmazást a kedvenc kínai filmek és műsorok megtekintéséhez

Következtetés

A Youku Kínán kívüli nézése egyszerű kérdés annak eldöntésében, hogy a szolgáltatáshoz való hozzáférés milyen módon felel meg legjobban; amint azt fentebb leírtuk, ez mindenképpen meglehetősen egyszerű.

Az alábbi megjegyzésekben tudassa velünk, melyik módszert részesíti előnyben, vagy ha kitaláltál valamit, ami hiányzott. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map