Az Amazon Prime videóinak megtekintése 2020-ban: Egyszerű útmutató

Az Amazon Prime Video megjelenik egy újabb versenyzőként, amelyet érdemes szemmel tartani a folyamatos háborúkban. Az engedélyezett és eredeti tartalom folyamatos áramlása, a la carte kiadó filmek és az Amazon Prime előnyeinek köszönhetően méltó riválisává teszik a Netflix és a Hulu kedvelőit.


Mivel a Netflix éppen emelt árait, és a csúnya VPN-tilalommal rendelkezik, egyeseknek azon tűnődhet, hogy milyen más streaming lehetőségek vannak odakint, különösen azok számára, akiknek szűk a szórakoztatási költségvetésük és nem akarnak fizetni több előfizetésért. Az Amazon jó helyzetben van az értékorientáció szempontjából, különösen azok számára, akik már az Amazon Prime-ot használják a kétnapos szállításhoz.

Lehet, hogy régóta az Amazon Prime tagja, és soha nem fordított nagy figyelmet a Prime Video-ra, vagy azt akarja próbálni, hogy konszolidálja streaming szolgáltatási költségeit. Akárhogy is, ebben a rövid útmutatóban bemutatjuk az alapokat, például az Amazon Prime Video beszerzésének módját és a tévében vagy okostelefonon való megtekintését..

Az összes adatfolyamhoz nézze meg streaming-archívumunkat, amelyben megtalálja az ajánlásokat a streaming során használandó legjobb virtuális magánhálózatokra, valamint más hasonló tananyagokat, mint ez.

Hogyan lehet beszerezni az Amazon Prime videót

Amazon Prime

Ahhoz, hogy hozzáférjen az Amazon streaming szolgáltatásához, miniszterelnöknek kell lennie. Dönthet úgy, hogy évente 119 dollárt vagy havonta 13 dollárt fizet. Ha egy hallgató érvényes hallgató e-mail címmel rendelkezik, évi 59 dollárt fizethet fel.

A versenytársakhoz, például a Netflixhez és a Hulu-hoz képest, van néhány pont, ahol az Amazonnak előnye van. Először is, ez az egyetlen streaming szolgáltató, amely magas dinamikus tartomány-kompatibilis tartalmat kínál. Másodszor, a 4K ultra-nagyfelbontású videóért nem számít fel külön díjat. Ez azt jelenti, hogy ha van egy csúcskategóriás TV-je vagy házimozire beállítva, és a 4K-t a legalacsonyabb áron szeretné közvetíteni, akkor az Amazon a legjobb fogadás.

Hogyan nézhetem meg az Amazon Prime videót a tévében

Nézze meg az Amazon videót offline állapotban

Csakúgy, mint a Netflix és a Hulu, az Amazonnak is van egy dedikált alkalmazása a csatlakoztatott eszközök számára. Ha intelligens TV-jével, játékkonzoljával vagy internethez csatlakoztatott Blu-ray lejátszójával rendelkezik, akkor csak meg kell mennie a készülék alkalmazásboltjába, és töltse le az Amazon Prime Video alkalmazást. Az Amazon támogatási oldalai részletezik a támogatott eszközöket és funkciókat, így jó indulási lehetőség, ha nem biztos a beállításában..

Ha van régebbi eszköze vagy TV-je, amely még nem áll készen az internetre, akkor az Amazonnak továbbra is lehetősége van az Ön számára. Az Amazon Fire TV Stick lehetővé teszi az Amazon Prime videóinak streamingét régebbi HDTV-ken. Csak egy tartalék HDMI-portra és egy WiFi kapcsolatra van szüksége. Két változatban kapható: az egyik, amely támogatja a 1080p-ot, és egy, amely támogatja a 4K-t.

Leginkább azonosak, de van néhány megkülönböztető tulajdonság. Különböző processzorokkal rendelkeznek, és támogatják a Doly audio különféle verzióit. Mindkettő külső áramforrást, Wi-Fi-t és HDMI-portot igényel.   

A HDMI-t illetően ellenőrizze, hogy rendelkezik-e a legújabb HDMI-kábelekkel. A 4K, HDR streaminghez olyan HDMI kábelt szeretne, amely támogatja a HDMI 2.0a verziót.

Hogyan nézhetem meg az Amazon Prime videót egy okostelefonon

Ha Ön Prime tag, akkor könnyedén hozzáférhet az Amazon Prime Video-hoz Android- vagy Apple-eszközén. Csak a készülék App Store-jába kell navigálnia – az App Store iOS-hoz vagy a Play Store Androidhoz. Itt letöltheti az Amazon Prime Video alkalmazást, megnyithatja és bejelentkezhet Amazon-fiókjával.

Amazon Prime Mobile

Amíg itt vagyunk, érdemes megnézni a legjobb VPN-t Androidra vagy a legjobb VPN-t iOS-ra.

Az Amazon Prime Video Online nézése

Lehetősége van arra is, hogy a kedvenc webböngészőn keresztül nézze meg az Amazon Prime Video-t a számítógépén. Vannak azonban figyelmeztetések. Az Amazon követelményeinek megfelelően böngészőjének és számítógépének megfelelőnek kell lennie az illatosításhoz. De a minimális követelmények nem csupán szerények, és mindaddig, amíg modern böngészőt használ, valószínűtlen, hogy problémákba ütközne..

A Chrome, a Safari és a Firefox a legnépszerűbb böngészők között, ezért győződjön meg arról, hogy a legújabb verziót használja. Ha Windows felhasználó, akkor legalább Windows 7 operációs rendszerrel kell rendelkeznie. MacOS esetén a 10.7 a legrégebben támogatott verzió. Noha a Linux támogatott, úgy tűnik, hogy a legjobb kombináció a Google Chrome használata, mivel támogatja a HTML5 lejátszót.

Miután beállította, lépjen az Amazon Prime Video webhelyére, regisztráljon vagy jelentkezzen be, és kezdjen el bingálni.

Hogyan nézhetem meg az Amazon Prime videót offline módban

A legtöbb streaming szolgáltatáshoz hasonlóan az Amazon lehetőséget kínál bizonyos tartalmak letöltésére. Ez különösen akkor hasznos, ha sokat utazik, és WiFi holt zónákba fut. Ennek ellenére fizető tagnak kell lennie. A háztartás tagjai vagy azok a felhasználók, akikkel megosztottad az Amazon Prime előnyeit, nem tölthetnek le videót. Olvassa el az Amazon támogatási oldalát erről bővebben.

Amíg kompatibilis eszközt használ, akkor megjelenik a megfelelő tartalomhoz társított letöltési lehetőség. A videót a tárolási helyzettől függően különböző minőségi beállításokkal töltheti le – a legjobb, jobb és jó minőségben.

Ezután a letöltött tartalomnak meg kell jelennie a könyvtárában. Ennek korlátozott ideje van, de megnézheti.

Végső gondolatok

Ahogy a streaming háborúk felmelegednek, a Disney, AT-vel&Ha az Apple és az Apple belekerül a játékba, akkor egyre fontosabb lesz a szelektivitás. Bár a verseny mindig szívesen fogad, a video könyvtárakat törni fogja, mivel sok tartalom exkluzív lesz. Például, amint a Disney elindítja a Disney + szolgáltatást, a Marvel és a Star Wars filmek exkluzív otthona lesz, amelyek a Netflix népszerű címei voltak..

Mivel a legtöbb fogyasztó nem engedheti meg magának – vagy nem hajlandó fizetni érte – minden streaming szolgáltatást, sokkal fontosabb a szolgáltatók számára az érték felkínálása, és nehéz legyőzni az Amazon által kínált értéket. Havonta 13 dollárért nemcsak kétnapos szállítást kap, hanem hozzáférést biztosít a Prime Video és az alulértékelt Prime Music programhoz, amelynek célja a Spotify és az Apple Music versenytársa..

Ahogy a streaming sztratoszféra egyre zsúfoltabbá válik, sokan közülünk arra törekszenek, hogy megsemmisítsük és megszilárdítsuk választásainkat. Az Amazon Prime Video-nak akkor van értelme, ha már tagja vagy az Amazon Prime-nak, és gyakran vásárol vele.

Noha nincs VPN-ajánlása az Amazon Prime Video számára, megvan a legjobb VPN for Netflix útmutató. Mint minden streaming esetén, a VPN használata a Prime Video számára lehetővé teszi a geoblokkolt tartalom elérését.

Ha észrevételeid vannak az Amazon Prime Video-ról és arról, hogy a Netflix és a Hulu hogyan növekszik, tudassa velünk egy megjegyzésben vagy tweetben. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map