A YouTube feloldásának feloldása: Video-streaming mindenkinek

Mindenki ismeri a YouTube-ot. Ez a világ leglátogatottabb webhelye a Google.com után, még a Facebook-ot is legyőzve a látogatók számában. Az alapvető videómegosztó weboldaltól a teljes on-line interneten ment keresztül, ahol a közösségek virágzik. De nem mindenki férhet hozzá a YouTube-videókhoz, ezért készítettük el ezt a gyors és egyszerű útmutatót a YouTube feloldásához..


A YouTube bármilyen okból letiltható. Lehet, hogy olyan országban tartózkodsz, amely cenzúrázza az internetet, vagy a főnöke csalódott, hogy pazarolja a YouTube-videókat, amikor frissítenie kell a táblázatokat. Lehet, hogy online szeretne hallgatni egy zeneszámot, csak hogy kiderítse, hogy néhány lemezkiadó csak az Ön országában elérhető videotartalmának egy részét teszi elérhetővé, ami bosszantóvá válhat..

Nem számít az oknak, ha a YouTube le van tiltva, akkor az alábbiakban találjuk meg a javítást. Mielőtt megtudnánk, hogyan oldhatja fel a YouTube-videók blokkolását, vessünk egy pillantást a blokkolt YouTube-hozzáférés okaira.

Miért van blokkolva a YouTube??

youtube-block

Jelenleg csak három ország blokkolta teljesen a YouTube-ot (bár a szám eltérő): Kína, Irán és Észak-Korea. Mindegyik országban a cél az, hogy lakosságukat megvédjék a külföldi internetes behatásoktól, amelyek arra késztethetik az embereket, hogy a mérgezett víz és a rendszeres autoritárius elnyomás nem mindenhol a norma..

A világ népességének nagy része ugyanakkor olyan helyen él, ahol az internet (viszonylag) ingyenes – legalábbis egyelőre -, és nem tudnak videókat nézni, egyszerűen azért, mert valaki blokkolja a webhelyet. A nagyvállalatok webmestereinek, valamint a kisvállalkozásoknak, az egyetemeknek és az iskolai rendszereknek gyakran állandó megrendeléseik vannak a YouTube videotartalomhoz való minden hozzáférés blokkolására.

A legbrutálisabb és igazságosabb rendszereket gyakran a családokban találják meg, ahol a tech-hozzáértésű szülők szülői ellenőrzést végeztek azokon a weboldalakon, amelyekhez házi feladatokat elkerülő tizenévesek és kíváncsi általános iskolás gyerekek férhetnek hozzá (olvassa el a gyerekek védelméről szóló útmutatónkat) online erről bővebben).

A YouTube-videókat nem blokkolják csak annak biztosítása érdekében, hogy az emberek élete a lehető legrosszabb – bár ez így is tűnhet -, ez is lehet egy módja annak, hogy alacsony sávszélességet használjunk, vagy hogy biztosítsuk, hogy az emberek dolgozzanak, és ne induljanak el (mondja az író, aki egy YouTube lejátszási lista hallgatása, miközben befűzi ezt a darabot). A gyermekeknek sem szabad olyan videotartalmat nézniük, amely a Kenen kívüli témákat érinti.

Mivel a YouTube nem törődött azzal, hogy ki és mikor fogja elérni, ezekből a blokkokból – akár kormányzati, vállalati, akár szülői – túljutni könnyű, mint pite. Ide tartoznak azok a blokkok, amelyek maga a YouTube földrajzi alapú helyeken vannak. Alapvetően négy lehetősége van, ha blokkolt YouTube-videókat szeretne megnézni. Gyorsan besoroljuk őket az Ön számára, mielőtt mélyebbre mész az alábbiakban.

Hogyan feloldhatom a YouTube feloldását??

 1. Használjon proxyt
 2. Használjon VPN-t
 3. Használja a HTTPS-t
 4. Cserélje ki a DNS-kiszolgálót

A YouTube feloldása webes proxy segítségével

A YouTube blokk megkerülésének legegyszerűbb és legolcsóbb módja egy webes proxy használata. A proxy arra készteti az internetes szervert, hogy az IP-címe és helye eltér a valóságtól.

A legjobb YouTube proxy könnyen kezelhető és gyors. Összeállítottuk a legjobb proxy-szolgáltatók listáját, de vegye figyelembe, hogy soha ne használjon proxyt, kivéve a YouTube-t, különben rossz dolgok történhetnek.

Ennek oka az, hogy a proxyk nem nagyon biztonságosak. Maszkolják az Ön IP-címét, de nem védik az internetkapcsolatot. Tehát ha például egy meghatalmazottat kínoz, akkor ez nagyjából ugyanaz, mint egy nagy, piros zászlót a szerzői jogi hatóságokkal integetni. A webproxy biztonságáról többet beszélünk a VPN vs proxy cikkben.

A YouTube feloldása egy VPN segítségével

Sokkal jobb módszer, mint a webes proxy használata a blokkok elkerüléséhez, ha virtuális magánhálózatot vagy VPN-t használnak. A hivatkozott cikk több információval rendelkezik, de a VPN használatával alapvetően egy másik helyre küldi az internetkapcsolatot, vagyis becsaphatja a fogadó webhelyet arra, hogy azt gondolja, hogy egy másik eszközről, házból vagy országból érkezik hozzá. A VPN megkerüli az internetes geoblokkolókat, és ez egy bolondbiztos módszer a YouTube blokkolásának feloldására.

A legjobb VPN-válogatásunk szellőzésen vagy adminisztrátori engedélyen keresztül szellőzik meg, akárcsak digitális papírból. Egy jó VPN pénzbe kerül, tehát ez akadályt jelenthet egyesek számára. Nem ritka azonban, hogy a VPN-nek van legalább pénz-visszafizetési garanciája. Összeállítottuk a legjobb ingyenes VPN-ek listáját is, de mindegyikük rendelkezik valamilyen sávszélesség-korlátgal.

Bármit is csinál, soha, soha, soha ne vegye fel a VPN-szolgáltatások egyikét, amelyről a legrosszabb ingyenes VPN-cikkünkben beszélünk, külön említve a Hola VPN botnet-et. A VPN-szolgáltatók mindegyike eladja az Ön adatait, amelyek számításunk szerint túl magas árat fizetnek a YouTube feloldásához..

Ha csak egy gyors ötletet szeretne tudni arról, hogy mely VPN-szolgáltatások lehetnek a legjobbak, javasoljuk, hogy nézze meg az ExpressVPN áttekintést a gyorsaságért, a NordVPN áttekintést, amely a pénz szempontjából a legmegfelelőbb hosszú távon, és a PIA-áttekintést, ha úgy kívánja költeni Rövid távon csak kevés a VPN-en.

Mindhárom kiváló VPN-szolgáltatás, jó nyilvántartással rendelkezik, így biztosítva a kívánt YouTube-tartalom feloldását és az adatok privát jellegét. Ráadásul mindhárom VPN-opció gyorsan telepíthető, és a Chrome-hoz tartozó legjobb VPN-k között, a felhasználóbarát böngészőbővítményeinek köszönhetően, így könnyen használhatóak.

A YouTube feloldásának egyéb módjai

A VPN-k nem gyógyító eszközök, amelyek mindig működnek a YouTube feloldásához. Egyesek költségen sütnek, mások nem tudják telepíteni a szükséges szoftvert, mert az adminisztrátoroknak korlátozott engedélyük van erre. Vessünk egy másik módszert a kívánt blokkolt YouTube-tartalom elérésére.

Vegye figyelembe, hogy azok, akik kormányzati ellenőrzéstől szenvednek, semmilyen körülmények között nem léphetnek be a YouTube-ra a következő trükkök felhasználásával. Ezekben az esetekben az egyetlen lehetőség az, hogy megnézed a legjobb kínai VPN-re vagy Iránra vonatkozó legjobb VPN-re vonatkozó cikkeinket, és innen válassz virtuális magánhálózati szolgáltatást..

A YouTube feloldása a HTTPS használatával


© Sohail World

A YouTube letiltásának első trükkje a legegyszerűbb, de meglepődni fog, hogy milyen gyakran működik. Számos olyan hely, amely blokkolja a webhelyeket, megteszi, ha beírja a webhely címét egy programba, általában a címet „http: //” -ként hagyva. Ezért az egyik módja a tartalom feloldásának a YouTube-on, ha a címmezőt megváltoztatja úgy, hogy az legyen „https://www.youtube.com” (vegye figyelembe, hogy az extra „S”). Ezzel a csípéssel valószínűleg figyelmen kívül hagyhatja a blokkot, további internetbiztonsággal, a rendszerindításhoz.

DNS-kiszolgáló módosítása

A YouTube feloldásának másik rendkívül egyszerű módja a szerver DNS-címének megváltoztatása. Sok blokk futtatja a kérését a saját szerverükre, tehát ezt megkerülve megkerüli a blokkot. Az operációs rendszerek minden íze kissé eltér, de mindegyik többé-kevésbé így működik.

 • Lépjen a „hálózati beállítások” pontba (néha meg kell találnia az „adapterek” címkét)
 • Keressen egy „hálózati kapcsolat tulajdonságait” (vagy hasonló nevű)
 • Az „IPv4” alatt megtalálja a „DNS szerver” nevű lapot vagy címkét.
 • Változtassa meg a szervert „8.8.8.8” vagy „8.8.4.4” értékre, és indítsa újra a számítógépet

Ezt megteheti néhány böngészőben, a számítógép helyett. Csak keresse meg a böngésző nevét és a „DNS-beállítások módosítása” lehetőséget, és ennek kell megtennie a trükköt.

Végső gondolatok

A YouTube videotartalmának feloldásához számos praktikus módszer létezik. A YouTube feloldásának kedvenc módja a VPN használata, mivel néhány kattintással és néhány dollárral nemcsak a YouTube videotartalmába kerülünk, hanem más geoblokkok köré is, például a Netflix VPN tilalmára. Más módszerek jobban érintettek vagy hiányoznak, de ez nem indokolja, hogy ne próbáljuk meg.

Nézze meg a VPN-cikkeket, ha többet szeretne megtudni a lehetőségeiről, vagy webhelyünk többi részét elolvassa a legújabb és legfontosabb felhőalapú alkalmazásokban. Természetesen van egy csodálatos Cloudwards.net YouTube-csatornánk, amelyet követhetünk, mihelyt felhasználtuk a webhely feloldásához használt tippjeinket..

Mit gondol a YouTube feloldásának módjáról? Ismer másokat? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és – mint mindig – köszönöm az olvasást.

A YouTube GYIK feloldása

Ezt a cikket néhány éve készítették, és a dolgok megkönnyítése érdekében összeállítottuk a leggyakrabban feltett kérdések listáját..

Hogyan juthatok el a YouTube-ra az iskolában?

Általánosságban elmondható, hogy az iskolában még mindig nincsenek pénzek, ezért javasoljuk, hogy használjon YouTube proxy-t, hogy kijátsszon minden helyet. A webes proxy használatakor az a jó dolog, hogy a telepítés csak néhány percet vesz igénybe, és egyszerre feloldhatja a YouTube, a Facebook és még az Instagram feloldását..

Hogyan feloldhatom a YouTube feloldását a Google Chrome-ban?

Ehhez javasoljuk a webes proxy kiterjesztés használatát. A legtöbb proxyknek, amelyet fent ajánlottunk, van egy Chrome kiterjesztése, amely gond nélkül javításra késztet a proxykiszolgálón..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map