A torrent webhelyek feloldása 2020-ban: Új tengerek a kalózok számára

A torrenting a legtöbb országban legális, de a torrent webhelyeket elsősorban a kalózkodás céljából használják. Ezért sok ilyen webhely blokkolva van, így nehezebb hozzáférni. Összeállítottuk ezt az útmutatót, amely elmondja, hogyan lehet biztonságosan felfüggeszteni a torrent webhelyek blokkolását.


A torrenting alapvetően online fájlmegosztás, és sokan használják azt olyan jogi dolgok megosztására vagy letöltésére, mint például a freeware és a nem védett tartalom. De a legtöbb tartalom filmek, játékok és könyvek, amelyek szerzői jogvédelem alatt állnak.

Ha letölti őket, akkor sétáltak illegális területre. Nem azért vagyunk itt, hogy megmondjam, mit kell tennie, de tudnia kell a kockázatokat, amelyek akkor járnak, ha törvényt szándékoznak megsérteni..

Kígyózó tilalmak

A torrent webhelyek blokkolásának fő oka a szerzői jogok megsértésének leküzdése. A helyi hálózatok, például a munkahelyi vagy az iskolai hálózatok, gyakran blokkolják őket, de az internetszolgáltatók is megtehetik. Az Egyesült Királyságban és más országokban a bírósági végzések arra kényszerítik az internetszolgáltatót, hogy az internetszolgáltatók dönthetnek úgy is, hogy óvintézkedésként megteszik az ország széles körű kalózkodási törvényeit..

Ha megpróbál elérni a blokkolt webhelyet, akkor figyelmeztető üzenetet kaphat, amely emlékezteti a szerzői jogok megsértéséért kiszabott büntetésre. A büntetések országonként eltérőek. Néhányuk behunyja a szemét, mások börtönbüntetést és nagyszerű bírságot szabnak ki. További országspecifikus információkért tekintse meg a többi kínzó cikket.

A tilalmak és az ellenőrzés azonban nem működnek. A népszerű torrent webhelyek, például a The Pirate Bay és a Kickass Torrents, néha megváltoztatják domainnevüket, hogy életben maradjanak, ezért érdemes a webhely nevét a Google-nak megadni, ahelyett, hogy beírná a címsorba. Ráadásul könnyű megkerülni a blokkokat.

A torrent webhelyek feloldása

Proxy segítségével feloldhatja a kívánt torrent webhely blokkolását. Ezek megbízhatatlanok, és nem tartalmaznak titkosítást, amely kiszolgáltatott helyzetbe hozná téged. További információkért olvassa el a VPN vs. proxy vs. Tor összehasonlítást.

A torrent weboldal feloldásának legjobb módja egy virtuális magánhálózat használata. Ez biztonságban fog védeni és IP-címe rejtett marad. A legtöbbnek nincs naplózási politikája is, azaz nem lesz nyilvántartása az online tevékenységeidről. Csak kiválaszthat egyet a legjobb VPN-listánkból, de meg kell győződnie arról, hogy alkalmas-e torrentingre.

A jó biztonságon és magánéleten kívül szüksége van egy kapcsolóra is. Ez megszakítja a kapcsolatot, ha nem sikerül, és megakadályozza az adatainak szivárogását. A VPN-nek is át kell mennie a DNS szivárgásteszteknek.

Előnyeit élvezheti az, amelynek korlátlan sávszélessége és jó sebessége van a lassabb letöltésekhez. Fontos megjegyezni, hogy a VPN-áttekintésekben szereplő összes szolgáltató nem engedélyezi a peer-to-peer forgalmat, mert túl sok sávszélességet használ, ezért meg kell győződnie arról, hogy az Ön által választott szolgáltatót használja. A probléma megmentése érdekében meggyőződtünk arról, hogy ajánlásaink megfelelnek-e a fenti kritériumoknak.

NordVPN

A NordVPN kiváló választás a kínzáshoz. A piacon a legjobb biztonsággal rendelkezik, és tartalmaz egy gyilkos kapcsolót is. Ezenkívül egyedi P2P szervereket is tartalmaz a fokozott biztonság érdekében. Ehhez adjuk hozzá a dupla hop-kiszolgálóinkat és a szigorú bejelentkezési szabályokat, és láthatjuk, miért ez a legjobb VPN a torrentinghez.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Jó sebességgel és korlátlan sávszélességgel rendelkezik, és a legtöbb operációs rendszerben használható. Van egy 30 napos visszatérítési ablak, amely elegendő időt biztosít Önnek annak biztosítására, hogy tetszik. Olvassa el a NordVPN áttekintését a szolgáltatásról.

ExpressVPN

A torrentálás másik jó választása az ExpressVPN. Kiváló biztonsággal, valamint gyilkos kapcsolóval rendelkezik, és nem tart nyilván az online tevékenységeidet. Az összes szerver torrentinghez is felhasználható. Nincsenek sávszélesség-korlátozások, és ez az egyik leggyorsabb VPN.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Támogatja a fő operációs rendszereket, és könnyen kezelhető, különösen kezdőknek. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így nincs vesztenivalója. Olvassa el az ExpressVPN áttekintést a jobb megjelenésért.

CyberGhost

A CyberGhost fájlokat is használhatja torrentinghez, mert jó a biztonsága és nem tart naplókat. Beépített automatikus gyújtáskapcsolóval is rendelkezik, így nem kell aggódnia a kapcsolat miatt. A kiszolgálói listában van egy torrent profil, amely csak a P2P-kompatibilis kiszolgálókat mutatja. Korlátlan sávszélességgel és tisztességes sebességgel is rendelkezik.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

A legtöbb eszközre és operációs rendszerre telepítheti. Ez a több eszköz VPN-je között, mivel lehetővé teszi a hét csatlakoztatását egyszerre. Hétnapos próbaverzió áll rendelkezésre, de ha több időre van szüksége, van pénz-visszafizetési garancia is. Olvassa el a CyberGhost áttekintést további információkért.

A torrenting veszélyei

Az országok weboldalblokkok és bírósági eljárások révén küzdenek a szerzői jogok megsértése miatt. Ha torrentként szerzői jogi védelem alatt álló tartalmakat akar torrentolni, akkor ezt a VPN védelmével kell megtennie.

A legtöbb fakóját az internetszolgáltató fogja el. Láthatja tevékenységeit, így könnyen észrevehető, ha illegálisan tölt be tartalmat. Ráadásul az EU-ban az internetszolgáltatóknak kötelesek a felhasználói adatokat legalább 10 héten keresztül megőrizni, és a kormányzati ügynökségek hozzáférhetnek hozzájuk.

Vannak olyan kalózkodásfigyelő csoportok is, amelyek figyelemmel kísérik a letöltött tartalmakat. Láthatják, ki töltik le, és feljegyezhetik IP-címüket. A legjobb VPN-hez Németországban van egy példa.

Függetlenül attól, hogy elkapnak, a továbbiakban jogsértési értesítéseket és pert indíthatnak. VPN használatával elrejtheti valós személyazonosságát és elkerülheti a jogi kérdéseket.

Fennáll a vírusokkal terhelt torrentok veszélye is. Óvatosan válasszon egy torrentet, hogy ne váljon a számítógépes bűnözés áldozatává. Olvassa el a hozzászólásokat, mert sok felhasználó figyelmeztetést küld, ha a fájl rossz. Ennek ellenére jó ötlet egy megfelelő anti-vírus telepítése is.

Végső gondolatok

Remélhetőleg ez az útmutató elősegítette a kedvenc torrent webhelyek biztonságos feloldását. Győződjön meg arról, hogy a VPN-nek nagy a biztonsága, az átkapcsoló és a tisztességes adatvédelmi politika. Meg kell felelnie a DNS szivárgásteszteknek, és P2P szerverekkel is kell rendelkezni. Ráadásul a korlátlan sávszélesség és a jó sebesség is bónusz.

Minden ajánlásunkkal megkapja azt, amire szüksége van, de a NordVPN a legjobb választás. Ez egy nagyszerű, mindenre kiterjedő szolgáltatás, és minden dobozt kitölti a kínzáshoz. A 30 napos visszatérítési időszak alatt rengeteg időt kap, hogy megnézze, szereti-e.

Ha javaslata van a torrent webhelyek feloldásához, tudassa velünk a megjegyzés szakaszban. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map