A Spotify feloldásának feloldása 2020-ban és a világszerte lefedettség beszerzése

A Spotify az egyik legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatás a világon, több millió hallgatható zeneszámmal. Ez lehetővé teszi, hogy élvezze kedvenc dalait vagy podcastjait, megossza lejátszási listáit barátaival és megtalálja az érdeklő tartalmat. 


Sajnos nem mindenkinek van hozzáférése ehhez. Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan oldhatja fel a Spotify blokkolását.

Ha fel akar iratkozni a szolgáltatásra, akkor tudnia kell, hogy nem minden országban érhető el. Sok felhasználó a világ minden tájáról általános üzenetet kap, amelyben azt mondja: „A Spotify jelenleg nem érhető el az Ön országában”, amikor megpróbálják letölteni az alkalmazást vagy online elérni a szolgáltatást. Ez alapvetően azt jelenti, hogy geoblokkok vannak a helyén.

blokkolásfeloldási-Spotify-hibaüzenet

Ez több okból is megtörténik. A Spotify különféle előadók, zenei címkék és a tartalom jogtulajdonosának zeneszámait választhatja ki, amelyek kiválaszthatják azokat az országokat, amelyekben szeretnék elérhetővé tenni zenéjukat. Ezért nem játszhat vagy hallgathat bizonyos zeneszámokat, ha az „elfogadott” országokon kívül élnek.

Lehet, hogy az országában elérheti a Spotify szolgáltatást, de a munkahely vagy az iskola blokkolta a szolgáltatást. Ezt gyakran annak érdekében teszik, hogy fedjük le a szükségtelen sávszélesség-felhasználást, vagy csak hogy megakadályozzuk a figyelmet, és pazarolja a munkát vagy a tanulási órákat.. 

Ez frusztráló lehet, ha pihenés közben szeretne lazítani a kedvenc zenéivel. Szerencsére megkerülheti ezeket a korlátozásokat. Mielőtt eljutnánk a javításhoz, nézzük meg a Spotify blokkok mögött meghúzódó okokat. 

Miért van blokkolva a Spotify?

A Spotify jelenleg a világ 80 országában elérhető. Másokban a szerzői jogok és a zenei szerzői jogok tulajdonosaival kötött megállapodások alapján blokkolva vannak. A társaság a tartalom törvényes tulajdonosaitól, például a termelőktől vagy a lemezkiadóktól a zene engedélyezési jogára vonatkozik. 

A rivális streaming szolgáltatások, mint például az Apple Music, a Pandora, a Tidal és mások, szintén ugyanazon tartalomra tesznek ajánlatot, ami azt jelenti, hogy a Spotify nem lesz képes működni egyes országokban.

spotify lejátszási lista

Nem csak, hogy sok, és sok vállalkozás és szervezet, például iskolák és más oktatási intézmények, blokkolja a felhasználók hozzáférését a streaming platformhoz.

Amikor bejelentkezik a Spotify-ba, az IP-cím használatával megpróbálja megtalálni a helyét. Ha úgy találja, hogy nem támogatott országból származik, akkor korlátozza a tartalom elérését. 

Még ha a világ más részein is elérhető, nem érheti el az összes zeneszámot, előadót vagy albumot, mert a Spotify más tartalomkönyvtárat tartalmaz, annak alapján, ahonnan bejelentkezik..

blokkolásfeloldási-Spotify-app-download-hiba

Az Ön hitelesítési adatait 14 napig tárolják, amelynek során bármilyen országból hozzáférhet streaming zenéhez. Ha azonban ez az időtartam lejár, akkor újra be kell jelentkeznie. 

Az alkalmazás újra ellenőrzi az Ön IP-címét, hogy megállapítsa, a profiljában felsorolt ​​országban tartózkodik-e, blokkolja vagy engedélyezi-e a hozzáférést a tartózkodási helye alapján. 

A Spotify feloldása

Ha úgy találja, hogy blokkolja a Spotify-t, akkor lehet néhány módon megkerülni, de a két fő lehetőség proxy vagy virtuális magánhálózat használata..

A proxyk a legegyszerűbb és legolcsóbb módszer a Spotify blokk megkerülésére. Nem csak egyszerűen használható, hanem gyorsak is, de nem is nagyon biztonságosak. A webproxy biztonságáról többet beszélünk a VPN vs. proxy vs. Tor cikkben. Ha mégis szeretne egyet használni, összeállítottuk a legjobb ingyenes proxy szolgáltatók listáját, de nem javasoljuk.

A legjobb módszer a VPN beállítása az eszközön. Ha már ismeri az egyik használatát, ez gyorsan és egyszerűen elvégezhető, így megtekintheti a legjobb VPN-szolgáltatók listáját, amelyek közül választhat. 

Ugyanakkor nem mindegyik kínál ugyanazokat a funkciókat, tehát néhány szempontot figyelembe kell venni, mielőtt egyet kiválasztana, különösen a Spotify feloldásához. A legfontosabb tulajdonság a biztonság, beleértve a megszakító kapcsolót és a naplózás nélküli politikát. 

A megszakító kapcsoló megakadályozza az Ön valódi IP-címének kitettségét, anonimként és észrevétlenül tartja Önt online, míg a bejelentkezési tilalom védi a magánéletét, mivel a vállalat nem tárol információt az online tevékenységeiről. További információért olvassa el a VPN biztonságról szóló cikket.

Ha mobil eszközén használja a Spotify alkalmazást, vagy több eszközre szeretné telepíteni, akkor ellenőrizze, hogy a kiválasztott VPN platformokon átívelő alkalmazásokat kínál-e. További ötletekért olvassa el a legjobb mobilhálózati VPN-cikket.

A legjobb VPN a Spotify számára

A fent említett összes szolgáltatás esetében három VPN-ajánlást választottunk ki, amelyek feloldhatják a Spotify feloldását, miközben biztosítják a kapcsolatadat és rejtegetik személyazonosságukat..

Függetlenül attól, hogy nem tudja hallgatni kedvenc zenéjét, mert egy hálózati tulajdonos blokkolja a hozzáférést, vagy nem támogatott országban él, ezeknek a VPN-eknek a segítségével a kapcsolatba léphet.

ExpressVPN

Az ExpressVPN a legjobb VPN. Kiváló a biztonság, nagy teljesítményű 256 bites AES titkosítással, DNS-szivárgás-védelemmel és megszakító kapcsolóval. Ez ideális választást jelent, ha biztonságosan és haladéktalanul meg akarja küzdeni a régió zárjait. 

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Nagyon jó a sebessége, ezért kapta meg a legjobb helyet a legjobb gyors VPN darabunkon. Ezenkívül feloldhatja a Spotify és más média streaming szolgáltatások blokkolását, ezáltal a streaming legjobb VPN-jét is.

Az ExpressVPN könnyen és gyorsan telepíthető Windows, macOS, Linux, Android és iOS eszközökre. Ezenkívül egy 30 napos visszatérítési ablakot is kínál, amelyet kihasználhat, mielőtt elkötelezi magát egy hosszabb terv mellett, így nincs vesztenivalója. Tudjon meg többet az ExpressVPN áttekintésből.

NordVPN

A NordVPN egy másik jó választás a Spotify feloldásához. Nagy kiterjedésű szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról, speciális kiszolgálókkal, így megfelelő kapcsolatot találhat. A biztonság az erős titkosítási protokolloknak, a kill kapcsolónak, az extra védelmet biztosító dupla hop kiszolgálóknak és a beépített rosszindulatú programok blokkoló eszközének köszönhetően jó.

Korlátlan sávszélességgel is rendelkezik, és sebessége jó, kivéve a nagy távolságokat, amikor hajlamos egy kicsit lelassulni. Nem olyan következetes, mint az ExpressVPN (további információkért olvassa el az ExpressVPN vs. NordVPN összehasonlító oldalunkat). 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Bizonyos alkalmazásokkal, például a torrentekkel, azonban ez nagyon jól működik, ezért a torrenting legjobb VPN-je. Emellett a Spotify-hoz és más streaming szolgáltatásokhoz is eljuthat.

A NordVPN telepítése és használata egyszerű, és működik az összes nagyobb platformon, például a Windows, a MacOS, az Android és az iOS. Nagyszerű ügyfélszolgálatot is kínál élő csevegés vagy e-mail útján, ha szüksége van rá. 

Elérhető egy 30 napos visszatérítési ablak, így feliratkozás előtt felveheti azt. Olvassa el a NordVPN áttekintésünket a szolgáltatás mélyreható áttekintése érdekében. 

CyberGhost

A CyberGhost egy másik VPN szolgáltatás, amely feloldja a Spotify használatát. Nagy, 60 országot lefedő szerverhálózattal, jó biztonsággal és szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik, így tiszteletben tartva az Ön személyes adatait. Megfelelő sebességet és korlátlan sávszélességet is kínál.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Gyorsan és egyszerűen telepítheti a legtöbb főbb operációs rendszerre akár hét eszköz egyidejű csatlakoztatásával, ezért ez az egyik legjobb VPN-eszköz több eszköz számára. 

Az első két választással ellentétben a CyberGhost 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, amelyre visszatérhet, ha nem tetszik a szolgáltatás. Olvassa el a CyberGhost áttekintést további részletekért.

Egyéb okok, amelyekkel a VPN-t a Spotify-val kell használni

A DynaRisk kiberbiztonsági vállalat felmérése azt mutatja, hogy valószínűbb, hogy támadások történnek, ha bizonyos szolgáltatásokat, például a Netflixet és a Spotify-t használ, többek között.

Ez nem meglepő, figyelembe véve a Spotify-felhasználók számát, akiknek a számláit sértették annak ellenére, hogy a cég elutasította a követelést. Abban az időben leginkább a szolgáltatás ingyenes verziójának felhasználóit érintette. 

A Windows, Mac és Linux operációs rendszerek felhasználói arról számoltak be, hogy a program megnyitja az alapértelmezett böngészőket, hogy rosszindulatú programokkal fertőzött webhelyeket tölthessenek be. Nem világos azonban, hogy honnan szerezték a részleteket – például e-maileket, felhasználóneveket, jelszavakat és a fiók típusát -, mivel a Spotify-ra vonatkoznak.

A DynaRisk szerint a hackerek nemcsak értékes információk ellopására törekszenek a nagyobb márkákra, hanem az ellopott hitelesítő adatok továbbértékesítéséből származó pénzbeli előnyökre is azért, hogy „hajlandó ügyfelek számára, akik a kiskereskedelmi költségek töredékénél szeretnének számlát”.

A VPN használatának messzemenő előnyei vannak, amelyek közül a legfontosabb a biztonság és az online névtelenség. Védi online adatvédelmét, és biztonságban tartja személyes adatait a hackerektől és harmadik felektől, ezáltal nagyobb szabadságot biztosítva a digitális tartalom online élvezetében. Gyorsabban is streamálhat anélkül, hogy szünetet kellene tartania az egyik dal és a másik között.

Végső gondolatok

A Spotify blokkolásának feloldására számos módszer létezik, de most már tudja, hogyan lehet egyszerűen megkerülni a geoblokkok és egyéb korlátozások, például a Netflix VPN tilalmát, egyszerűen beállítva egy VPN-t. A VPN használatával járó kiegészítő biztonság még vonzóbbá teszi a VPN használatát.

Ha kérdései, megjegyzései vagy egyéb ajánlásai vannak a Spotify feloldásának módjáról, kérjük, hagyja őket alább. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map