A legjobb VPN az ESPN 2020-hoz

Ha sportrajongó vagy, az esélye az ESPN rendszeres része a televíziós étrendnek. Ha a választott sportod az ESPN egyik külföldi leányvállalatán szerepel, akkor a kedvenc csapata éljenzésének egyetlen módja a virtuális magánhálózat használata. Ezért a Cloudwards.net csapata összeállította ezt az útmutatót az ESPN legjobb VPN-hez.


Az ESPN nem mindenhol azonos. Míg az Egyesült Államok lakosai élvezik a baseballot, a focit, a focit, a kosárlabdát és a jégkorongot, addig a különböző országok értékelik a különböző sportokat. Például az ESPN ausztrál leányvállalata krikettjét és rögbijét mutatja be, amelyek az Egyesült Államokban nem állnak rendelkezésre.

Ennek ellenére nem minden VPN jön létre egyenlően. Szüksége van egy olyan rendszerre, amely fel van szerelve a gyors streaming sebesség és a geoblokkok megkerülésének képességével. Összegyűjtöttük a legjobb VPN-szolgáltatók listáját, hogy meghatározzuk, melyik optimális az ESPN kábel nélküli nézésére.

Továbbá, ha ESPN alternatívát keres, akkor nézd meg a fuboTV-t, egy nagyszerű streaming csatornát a sporthoz és egyéb szórakoztató programokat..

A legjobb VPN az ESPN 2020-hoz

Mi teszi a VPN-t a legjobban az ESPN-hez?

Az összes VPN csökkenti a sebességet, de néhányuk, például a BoxPN, túl sokat vesznek el, amint az a BoxPN áttekintésünkből olvasható.) Ezért fordultunk a leggyorsabb VPN szolgáltatók listájához, hogy meghatározzuk a legjobb VPN-ket az ESPN streamingjéhez..

Gondoskodni szeretne arról, hogy a VPN-hez való csatlakozáskor továbbra is másodpercenként 3 megabites és 25 Mbps közötti letöltési sebességet érjen el. Ajánlott, hogy az Internet sebessége legalább 3 Mbps legyen a normál felbontású streaming, 5 Mbps a nagy felbontású és legfeljebb 25 Mbps a 4K vagy Ultra HD esetén..

A Netflix rendelkezik a világ egyik legjobb VPN-felismerő rendszerével, de nem tökéletes. Van mód a Netflix VPN-tilalom legyőzésére. Az ESPN-hez a sportrajongók olyan VPN-t szeretnének, amelynek története a fejlett rendszerek feloldása volt.

Olyan VPN-t szeretne, amelynek sok szervere van az egész világon. Ha például német focit szeretne nézni, akkor belépnie kell egy németországi szerverre. Minél több kiszolgáló van egy VPN-nél, annál hatékonyabb lesz az ESPN streaming (alternatívaként nézd meg a legjobb VPN-t Németországban).

Ha csak Kanadában szeretne élvezni a jégkorong estét, akkor nem szeretne olyan VPN-t, amelynek beállítása vagy használata nehéz vagy zavaró. A legkiválóbb VPN egy gombnyomással csatlakozik, és zökkenőmentesen navigálhat a szerverek között.

1. A legjobb VPN az ESPN számára: ExpressVPN

Az ExpressVPN nemcsak a legjobb ESPN-VPN, hanem a mi legfontosabb VPN-összességünk is. Az ExpressVPN következetesen évről-évre vesz részt. Sport szempontjából képzeljünk el egy álomcsapatot Lebron James, Shaq, Michael Jordan és Kobe Bryant közreműködésével. Így jó ez a VPN.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Az ExpressVPN gyors és szinte bármit felold. Ez a legjobb VPN a Netflix számára, valamint a legjobb VPN a BBC iPlayer számára. Ennek nem lesz problémája az ESPN streamingjével.

Az ExpressVPN lenyűgöző szerverválasztékkal rendelkezik, 148 helyet számlálva 94 országban. A sportcsavaroknak nem szabad gondot okozni az általuk választott ország elérésekor.

Tetszett a felhasználói felület. Ez egyszerű és hatékony, egy gombnyomással be- és kikapcsolhatja a szolgáltatást. A praktikus oldalmenü lehetővé teszi, hogy egy kattintással kiválassza a kívánt országot, így egy percig nézheti a New York baseballját, a következő pedig az orosz jégkorongot..

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Az ExpressVPN az OpenVPN-t használja a fő alagút-protokollként, és párosítja az AES 256 bites titkosítással. Ez a legbiztonságosabb kombináció a bolygón, és lehetővé teszi a névtelen webböngészést. Erős biztonsága elősegítette, hogy magas pontszámot szerezzen az ExpressVPN áttekintésünkben.

Tartalmaz egy kapcsolót, amely IP-szivárgás esetén is leállítja a VPN-kapcsolatot.

Az ExpressVPN számos környezetben telepíthető, beleértve a Windows, a MacOS és a Linux operációs rendszereket; Android, BlackBerry és iOS mobil eszközök; és útválasztók. Szokatlanul böngésző-kiterjesztésekkel rendelkezik a Chrome, Firefox és Safari számára, és akár Apple TV-vel és Amazon Fire TV-vel is használható..

Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így nincs kockázata annak kipróbálására.

2. NordVPN

A következetesen a második helyen a világon a NordVPN-nek nem szabad gondot okoznia az ESPN-tartalom feloldásáról.

Amikor teszteltük, a szolgáltatásnak nem volt problémája a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer vagy az Amazon Prime Video elérésével. Tekintettel arra, hogy az ESPN nem jelent problémát.

A NordVPN lassabb, mint az ExpressVPN, de még mindig elég gyors a streaminghez. A kettő összehasonlításáról bővebben olvashat az ExpressVPN vs NordVPN cikkben.

Előző

Következő

A sebesség azonban tompult, ezért ésszerűen gyors, nem védett internetkapcsolatra van szüksége a 4K és az Ultra HD tartalom megtekintéséhez..

Ami az NordVPN-t olyan magasra helyezi ebben a listában, az a hatalmas szerverválaszték. 60 országban több mint 5000 szerverrel rendelkezik. Ez magában foglalja hat kontinenst és szinte minden nagyobb várost a világon. Nem számít, milyen sportot nézni szeretne, a NordVPN rendelkezik egy szerverrel, amely odajut.

A NordVPN egy másik könnyen használható szolgáltatás, amely egyetlen gombnyomással kapcsolódik össze. A telepítés egyszerű és a könnyű használat. Az országok közötti váltás ugyanolyan egyszerű, mint a televízió csatornaváltása.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

A NordVPN áttekintésünkben megjegyeztük, hogy egyszerre akár hat eszközhöz is csatlakoztatható, lehetővé téve védelmének kiterjesztését az egész családra. Vezeték nélküli útválasztókkal is működik, biztonságos hálózatot hozva létre, amely biztosítja az intelligens otthoni eszközök biztonságát.

A biztonságról szólva az NordVPN számos alagút-protokollt támogat, ezek közül a legfontosabb az OpenVPN. IPSec-vel, PPTP-vel, L2TP-vel és SSTP-vel is rendelkezik azoknak a rendszereknek, amelyeknek nehézségeik vannak az OpenVPN-sel. A legtöbb protokoll AES 256 bites titkosítással működik, amelyről a titkosítási cikk leírásában olvashat.

Ez is jól fizet, a tervek három évre havi 2,99 dollárt tesznek ki. Ez a fajta árképzés gyakorlatilag nem hallható a VPN számára.

3. TorGuard

Miközben az ESPN-t a TorGuard segítségével nézi, nem lesz problémája a pufferolással. Lángoló gyors sebessége van, amelyet csak az ExpressVPN és a magán-Internet hozzáférés felülmúlja (olvassa el a PIA-áttekintést).

Minden tesztelt szerver megfelelhet a 4K és az Ultra HD igényeknek. A legtöbb VPN-hez hasonlóan a késés növekedett a távolsággal, de még a földgömb átlépésekor a TorGuard soha nem esett az elfogadható tartományon kívül..

TorGuard-Slider1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

Előző

Következő

A TorGuard önmagában nem volt képes feloldni a Netflix vagy a BBC iPlayer blokkolását, de a szolgáltatás további dedikált streaming IP címeket havonta további 7,99 USD áron értékesít..

Ezek a kiegészítők varázslatként működnek, de országonként adják el őket. Ha Kanadából, Angliából és Ausztráliából szeretne hozzáférni a tartalomhoz, akkor három külön címet kell fizetnie.

A TorGuard hálózata több mint 3000 szerverből áll 55 országban. A kifogás az, hogy nem tud kapcsolódni egymáshoz külön-külön. Ehelyett a 68 adatközpont közül választhat, és a VPN hozzárendel egy szervert az adott területen. A legtöbb országban egyetlen adatközpont működik, tehát ez nem jelent nagy problémát azok számára, akik megpróbálnak hozzáférni az ESPN-hírcsatornához.

Ami az ügyfelet illeti, a TorGuard egyszerű. A program a számítógép tálcáján indul, így jobb egérgombbal kell kattintania a felhasználói felület eléréséhez. Az UI nagyobb, mint a legtöbb, de elvégzi a munkát. Ha kiszolgálót szeretne váltani, akkor le kell választania a szolgáltatástól, ami bosszantó lehet.

Egyéb okok, amik tetszik a TorGuard

A TorGuard kijelenti magát annak biztosítása érdekében, hogy tapasztalata privát maradjon. Noha ez nem számít az ESPN feloldásáról, erős benyomást tett ránk a TorGuard beszámolónkban.

A szolgáltatás lehetővé teszi öt eszköz egyidejű csatlakoztatását egy fiókhoz. Ha ennél többet szeretne, akkor akár 20 további eszközt is megvásárolhat 1 dollárért darabonként. A TorGuard-ot vezeték nélküli útválasztóhoz is csatlakoztathatja, így az egész otthoni vagy irodai hálózat védelme alá tartozik.

Ez egy szilárd VPN, nincs naplózás, nincs szivárgás és megszakító kapcsoló a biztonság érdekében. Mellett egy hirdetésgátlót és eszközöket is használhat az IP szivárgások ellenőrzésére.

A TorGuard-ot kifejezetten a torzítás céljából építették, és ez azt mutatja. Ez az oka a torrenting egyik legjobb VPN-nek.

4. CyberGhost

Annak ellenére, hogy néhány kérdés megkerülte a Netflix proxy hibáit, a CyberGhostnek sikerült feloldania a Netflix, az Amazon Prime Video, a Hulu és a BBC iPlayer blokkolását. Az ESPN rajongóknak bízniuk kell abban a képességben, hogy felszabadítsák kedvenc sportágaikat.

Több mint 50 országban 4800 szerverrel rendelkezik, a VPN jól reprezentált, és lehetővé kell tennie a sportrajongók számára az ESPN elérését a világ minden táján. Lehetséges, hogy további afrikai és ázsiai országokat felvesz a jegyzékbe, de az ESPN-t kapó legtöbb terület képviselteti magát, ideértve az összes országot Európában..

Ami a sebességet illeti, a CyberGhost jól fizet, de nem olyan közel, mint például az ExpressVPN és a TorGuard..

A rövid távolságú kapcsolatok kevés veszteséget okoznak, de minél távolabb mennek, annál rosszabb lesz. A CyberGhost egy másik szolgáltatás, amely tisztességes streaming-sebességet biztosít Önnek, ha a csatlakozás előtt gyors internet volt.

Gyorsan csatlakozik, és könnyedén választhatja ki a szervert. Bár az ügyfél elrendezése nehézkes, jól működik. A felhasználói felület valamire hasonlít a Windows 10 rendszeréből, de a szerverválasztó képernyő könnyű kezelni, lehetővé téve a leggyorsabb kiszolgálók, a legkevésbé lakott vagy a torrent számára optimalizált kiszolgálók kiválasztását..

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A CyberGhost a termék mellett áll egy hét napos ingyenes próbaverzióval Android és iOS számára, valamint egy 45 napos pénz-visszafizetési garanciával minden platformon. Számos testreszabható beállítással rendelkezik, amelyek a navigációs sávon keresztül könnyen elérhetők.

A CyberGhost egyszerre akár hét eszközön is futtatható. A legtöbb VPN lehetővé teszi korlátlan eszközök csatlakoztatását, de csak egy bizonyos számú munka lehetővé teszi egyidejű működését. A CyberGhost áttekintésünkben kimutattuk, hogy a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy akár hét eszközre telepítse, és ezek az egyetlen kapcsolat, amelyet használhat.

A CyberGhost a VPN világ legerősebb alagút-protokollokkal és titkosítással rendelkezik. Fő protokollként az OpenVPN-t használja, amelyet az AES 256-bites biztonsági másolata támaszkodik (olvassa el a VPN biztonsági útmutatónkat, ha többet szeretne megtudni ezekről).

5. Szélírás

A Windscribe nagy sikert aratott olyan szolgáltatások feloldására, mint például a Netflix. A Windscribe beszámolónkban néhány véletlenszerverhez való csatlakozással próbáltuk ki, és hozzáférést kaptunk.

Számos Windflix nevű szerverrel rendelkezik, amelyeket Netflix streamingre terveztek. Nekünk is dolgoztak. Ez azt jelenti, hogy az ESPN rajongóknak nem szabad gondot okozniuk a VPN-blokkoló szoftverek áttörésében a sportesemények eléréséhez a Windscribe segítségével.

windscribe felület

windscribe preferenciák

windscribe böngésző kiterjesztés

írja le az adatvédelmi lehetőségeket

szélsértési tesztek

Előző

Következő

Ez egy közepesen gyors szolgáltatás. Először a sebesség csökken, amikor csatlakozik, de ezt képes nagy távolságokon fenntartani. A nagy sebességű felhasználóknak nem lesz probléma a kristálytiszta minőségű tartalom streamingjével.

A VPN kliens egyszerű és hatékony. Van egy nagy gomb a csatlakoztatáshoz és a leválasztáshoz. Könnyedén válthat a szerverek között, és a fő interfészről be- és kikapcsolhatja a rendszer kill funkcióját. A Windscribe kill kapcsolóját valamilyen okból tűzfalnak nevezik.

Egyéb okok, amire tetszett a Windscribe

A Windscribe az egyetlen VPN ebben a listában ingyenes opcióval, de ez nem jelenti azt, hogy ez a legjobb megoldás, különösen, ha egy olyan szolgáltatás, mint a NordVPN, ilyen jól fizet (lásd a Windscribe vs. NordVPN összehasonlítást).

Ez havonta 10 GB-os sávszélességre korlátozódik, tehát nem fog segíteni a Sportközpont streamingében (vagy jó, ha feltöltheti a felhőalapú tárolóba). Ennek ellenére, ha azt akarja, hogy megvédje magát, miközben csatlakozik a nyilvános WiFi-hez, ez egy nagyszerű eszköz.

Olvassa el a nyilvános WiFi útmutató veszélyeit, hogy többet megtudjon.

A Windscribe korlátlan eszközkapcsolatot tesz lehetővé, ami mindig örvendetes. Nagyon nagy a biztonság, az OpenVPN és az AES 256 bites titkosítással, amely a számítógépes bűnözőket távol tartja az üzleti vállalkozástól.

Végső gondolatok

Számos VPN lehetővé teszi az ESPN 24 órás sport-programozási ciklusának elérését, de úgy gondoljuk, hogy a választásunk a legjobb élményt nyújtja Önnek..

A VPN-ek lehetővé tették számunkra, hogy átlépjük a határokat a médiafelhasználás során. A minőségi szolgáltatások egyikével fegyverkezve nem hibázhat. Erõsen úgy érezzük, hogy az ExpressVPN és a NordVPN elõnyt élvez a többiekkel szemben.

Mit gondolsz a listánkról? Dobtunk egy lepattanást, vagy összerobbantottuk a labdát? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és – mint mindig – köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map