A legjobb VPN a Streaming 2020-hoz: Kábelek vágása

Manapság sokan a streaming szolgáltatások felé fordulnak, nem pedig a hagyományos kábeltelevíziót használják. A zsinórvágás szépsége az, hogy otthon vagy útközben is megnézheti kedvenc műsorát. Ahhoz azonban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a szolgáltatásból, vagy megnézze a geoblokkolt tartalmat, érdemes az egyik legjobb VPN-t használni az átvitt fájlok streamingjéhez.


A streaming platformok, például a Netflix és az Amazon Prime Video, egy csomó tartalommal készen állnak arra, hogy egyetlen kattintással megnézhessék. A geoblokkok azonban szerepet játszanak abban, amit az Ön országában kínálnak. 

A virtuális magánhálózat segíthet ebben. Ez elrejti a valódi tartózkodási helyét, és úgy néz ki, hogy úgy néz ki, mintha a kiválasztott helyről érné el a streaming szolgáltatást. 

Ráadásul egy VPN biztosítja a kapcsolatát, és rejtve tartja Önt mind a megfigyeléstől, mind az internetszolgáltatótól. Ez különösen akkor fontos, ha inkább az extra legális streaming társait használja. Vegyük például Kodi-t. Noha a platform használata nem illegális, a hozzáférhető tartalom gyakran szerzői jogvédelem alatt álló anyag, amelyet torrentek útján tesznek elérhetővé.

Ebben az esetben a VPN használata fontos, mivel elrejti az IP-címét, és megakadályozza a kíváncsiságtól. A Kodi is jó lehetőség, ha ingyenes sport streaming akciót szeretne. Gyakran közvetítheti a sportot élő eseményként, és a legjobb sport-útmutatónk Kodi kiegészítői segíthetnek megtalálni az ideális forrást. Alternatív megoldásként a fuboTV-t is használhatja a sportos streaminghez.

Ha többet szeretne megtudni a Kodi-ról, megteheti a dedikált Kodi útmutatónk segítségével. Sőt, ahelyett, hogy ingyenes VPN-t használna a Kodi számára, érdemes megnéznie a legjobb Kodi VPN-darabunkat, hogy találjon néhány ajánlást, amelyek a radar alatt tartják.

Bármelyik utat is választja, a legjobb VPN-ek listájából, azt javasoljuk, hogy használja az ExpressVPN-t. Olvassa tovább, hogy megismerje néhány népszerű streaming-platform georestrikcióit, mit kell megnéznie egy streaming VPN-ben, és mely VPN-ek a legjobbak egy ilyen feladathoz.

A legjobb VPN a 2020-as streaminghez

A BBC iPlayer, a Netflix és a Hulu feloldásának feloldása (többek között)

Noha valószínűleg nem vesszük észre, az összes streaming-szolgáltatás regionális korlátozásokkal rendelkezik. Gyakran a licenc és a szerzői jogi megállapodások miatt, de ez azt jelenti, hogy nem kapja meg ugyanazt a tartalmat minden országban, ahol a szolgáltatás elérhető. 

Vegyük például a Netflixet. Az Egyesült Államok verziója a 190 könyvtár legnagyobb könyvtára, ahol elérhető a Netflix. Ez még nem azt jelenti, hogy minden benne van.

Tartalmának nagy részét más cégek állítják elő, és azoknak meg kell mondaniuk, hol jelennek meg. Ha a vállalat egy másik hálózattal kötött megállapodást, akkor a Netflix számára korlátozott lehet a megjelenítése ugyanazon országban. A Netflix néhány saját tartalma csak bizonyos országokban is megnézhető.

Más szolgáltatások ugyanabban a hajóban vannak, például az Amazon Prime Video. Ráadásul néhány szolgáltatás teljes egészében egy adott országra korlátozódik. Például a Hulu csak az amerikai közönség számára érhető el, a BBC iPlayer-t csak az Egyesült Királyság lakói használhatják (olvassa el a BBC iPlayer legjobb VPN-jét).. 

Bármilyen korlátozással is szembesül, a VPN segít megkerülni. A Netflixnek azonban van egy további akadálya, hogy átugorhass. A Netflix VPN tilalma még nehezebbé tette a bejutást. Szerencsére vannak olyan VPN-k, amelyek teljesítik a feladatot, ahogyan a Netflixhez tartozó legjobb VPN-cikkben olvashatod.

Hogyan választottuk a legjobb VPN-t streaminghez

Nem minden VPN épül egyformán, és bár egyesek kiemelkednek a használhatóság és a sebesség terén, ez nem feltétlenül teszi a streaminghez a legjobbat. Néhány VPN dedikált streaming szervereket kínál, de valójában nem teljesítenek jól, amint azt az Avast VPN áttekintésből olvashatja. A kiválasztott VPN-nek tartalmaznia kell az alábbi kritériumokat.

Sebesség

A sebesség fontos tényező az streaming során. A VPN-nek megfelelő sebességgel kell rendelkeznie ahhoz, hogy kedvenc műsorait vagy filmeit nézze meg anélkül, hogy minden egyes pufferrel pufferoljon. Bár nem minden választásunk a leggyorsabb VPN-szolgáltatás, mégis elég jóak a 4K-streaminghez, ha tisztességes, nem védett sebességgel rendelkezik.

Sávszélesség

Egy másik döntő tényező a sávszélesség-engedmény. A legtöbb VPN korlátlan sávszélességet kínál, de vannak olyanok, amelyek havi támogatásra korlátozzák Önt. Ha eléri a limitet, a VPN nem működik. Ez az utolsó dolog, amelyet egy film közepén szeretne megtenni, ezért jobb, ha azt választja, amelynek nincs sapka.

Első Geoblocks

Kiemelten fontos annak biztosítása, hogy a VPN elsősorban a geoblokkok körül tudjon kerülni. Ha nem tudja, akkor az egyetlen dolog, amit figyelni fog, egy szép hibaüzenet. Az összes általunk választott szolgáltatás valamilyen módon bizonyította magát, bár a Netflix, az Amazon Prime Video, a Hulu és a BBC iPlayer esetében a szolgáltatások különbözhetnek. Jó választásuk Kodi számára is.

Egyszerű használat

Ha könnyen kezelhető VPN-t kap, az adatfolyam-élménye sokkal jobb lesz. Végül is nem akarja, hogy csak egy popcorn-idő ideje alatt ugrik át a karikakon. Sok esetben rákattinthat egy egyszerű csatlakoztatás gombra, és ennyi. Mégis, ha kedvtelésből áll, érdemes lehet egy jó beállítási elrendezést.

Ár

Ha jó szolgáltatást szeretne, az összes finomsággal együtt, akkor fizetnie kell érte. A legjobb ingyenes VPN-k közül néhány nem rossz, ám az streaming szempontjából nem a legjobbak. Az árak azonban eltérőek, tehát ellenőriznie kell, hogy az megfelel-e a költségvetésnek és az összes streaming-előfizetésnek..

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN számos okból a legjobb VPN a piacon, és streaming-képessége az egyik. Villámgyors sebességgel rendelkezik, ami komoly plusz annak betöltése és lejátszása közben, amellyel teljes képzeletbeli vagy akár 4K-os képzeletét megkönnyíti. Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést, hogy jobb képet kapjon arról, hogy mire képes.

Nincs semmi frusztrálóbb, mint a megfelelő levágás, amikor Sherlock-ban megtudja, hogy „Whodunit”, tehát örömmel veszi tudomásul, hogy az ExpressVPN korlátlan sávszélességet kínál. 

expressvpn-review-server-navigáció

Ugyancsak vezető szerepet játszik a streaming platformokra való belépésnél, mivel bármilyen szolgáltatásba bejuthat, amelyet Ön dob. Lehet, hogy különféle szerverek körül kell ugrálnia, hogy bejuthasson a Hulu és az Amazon Prime Video-ba, de nem probléma, hogy hozzáférjen a BBC iPlayerhez és a Netflixhez, és nagyjából bejuthat minden ország Netflixbe.. 

Könnyen kezelhető és az egyik legjobb választás, ha kezdő vagy. A telepítés után csak annyit kell tennie, hogy rákattint a felület közepén lévő hatalmas „be” gombra, és már nem működik. Alapértelmezés szerint ez az aktuális tartózkodási helyétől függően összekapcsol egy „intelligens” pozícióval, ám egy adott terület kiválasztásához kattintson a „Hely választása” gombra..

Ugyanakkor az ExpressVPN az egyik drágább elérhető VPN, de megéri a pénzt. A funkciók kombinációja kétség nélkül a legjobb VPN-ként filmek nézésére. 

A havi ár a legdrágább, és hosszabb előfizetéshez regisztrálva pénzt takaríthat meg. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így nincs vesztenivalója.

2. NordVPN

Egy másik nagyszerű választás a NordVPN, amely összehasonlítható az első válogatással, ahogyan az ExpressVPN vs. NordVPN verzióról olvashat. A távolsági sebességcsökkenések miatt azonban hiányzik a koronáról. Ha közelebbi szerverhez csatlakozik, annak sebessége gyors, de ha például a Netflix USA-t szeretné megnézni Kelet-Európából, akkor kissé lassú lesz.. 

nordvpn-review-server-navigáció

Nincs sávszélesség-korlátozás, és a NordVPN bejuthat minden nagyobb streaming platformon, bár a legjobb teljesítmény elérése érdekében lehet, hogy különféle szerverekkel kell játszania. A VPN-kiszolgáló átkapcsolási ideje gyors, ami nagyszerű, ha a kiszolgálók váltására sebesség vagy hozzáférési problémák miatt van szükség. Az ezzel kapcsolatos tapasztalatainkról bővebben a NordVPN áttekintésben olvashat.

Ez nagyon egyszerűen használható, és a megfelelő szerver kiválasztása szellő. Rengeteg beállításhoz talál választási lehetőségeket, ideértve a gyilkos kapcsolót is, ami akkor fontos, ha kalóz tartalom Kodi-on történő streamingét tervezi. Ez a legjobb VPN is a torrentinghez, abban az esetben, ha inkább ezt az utat választja.

Az NordVPN ára pénztárca-barát. A havi üzlet nem a legjobb választás, de a hosszabb tervek minden bizonnyal csökkentik a költségeket. Ha nem érzi magát készen egy ilyen hosszú távú elkötelezettségre, létezik egy 30 napos visszatérítési ablak, amelyre visszatérhet.

3. CyberGhost

A listán a következő a CyberGhost, amely nagyszerű választás, még akkor is, ha nem olyan jó, mint az első két választásunk. Sebessége megfelelő, de hasonlóan a NordVPN-hez, a nagyobb távolságoknál is lassabb sebességet szenved. 

CyberGhost-Streaming-szerverek

Nincs frusztráló sávszélesség-korlátozás, ami jó. Plusz, hogy a CyberGhost speciális streaming szerverekkel rendelkezik, és a CyberGhost áttekintésünk tesztelése során azt találtuk, hogy képes bejutni a nagyobb streaming platformokba.. 

Nagyszerű felülettel rendelkezik, amely könnyen kezelhető, és akár hét eszközt is csatlakoztathat egyszerre, ami egy tisztességes szám. Ez korlátozza a telepítést, de mégis megemlítette a legjobb VPN-ben a több eszköz összehasonlítását.

A CyberGhost havi kamatlába rossz, de ha hosszabb tervet választ, akkor ez elég tisztességes üzlet. Ha feliratkozik egy mobil eszközre, akkor kihasználhatja a hét napos ingyenes próbaverziót. Ezen felül 45 napos pénz-visszafizetési garancia van a szokásos előfizetésekre.

4. Privát internet-hozzáférés

A privát internet-hozzáférésnek számos funkciója van, és a gyors sebesség az egyik legjobb. Ahhoz azonban, hogy elérje ezeket a sebességeket, be kell tartania az alapértelmezett biztonsági beállítást, amely a legkevésbé kedvező 128 bites titkosítás. Ha ezt növeli, a sebessége egy kicsit csökkenni fog. Ennek ellenére a streaminghez is megfelelőnek kell lennie, még akkor is, ha a biztonsági funkciókkal foglalkozik. Korlátlan sávszélességet is kap.

pia-review-terpesztett nézet

A PIA képes hozzáférni a Netflixhez, bár nem következetesen, amint azt a Privát Internet hozzáférés áttekintésünkben olvashatja. A PIA szervereinek sok része az Egyesült Államokban található, és nincs nehézsége a Hulu elérésével. Nincs sok szerencséje az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer számára, mivel mindketten képesek voltak felismerni a VPN-t.

Könnyen kezelhető, és gyorsan kapcsolatba léphet. A beállítások menü külön ablakban nyílik meg, és noha nem olyan sok a beállítási lehetőség, mint néhány VPN esetében, továbbra is zavarodhat. A PIA-val 10 egyidejű kapcsolatot is kap.

A PIA árazása egyszerű és egy tervre épül. Nincsenek kiegészítők, amelyek fel tudják emelni az árat; mindent megkap a get-go-ról. Választhat egy hónapos, hat hónapos vagy egy éves előfizetés közül, de minél hosszabb a választott időszak, annál jobb a kedvezmény. Hétnapos visszatérítési időszak is létezik.

5. VyprVPN

A VyprVPN egy másik nagyszerű szolgáltatás. Ez egy kicsit vegyes táska, egyrészt nagy biztonsággal, másrészt gyenge ügyféltámogatással. Sebessége kissé lassú lehet, amint azt a VyprVPN áttekintésünk tesztelésében láthatjuk. Ennek ellenére megbízhatók, függetlenül attól, hova csatlakoznak. A sávszélesség korlátozása sem.

VyprVPN-Client

Bejuthat az összes főbb streaming szolgáltatásba, de szerencséje nagyobb, ha az USA és az Egyesült Királyság IP-címeiről bejut a Netflixbe. Nagyon jól működik a BBC iPlayerrel, a Hulu-val és az Amazon Prime Video-val. 

A VyprVPN könnyen használható, függetlenül attól, hogy van-e korábbi tapasztalata a VPN-ekkel kapcsolatban, vagy sem. Rengeteg biztonsági beállítással rendelkezik, amelyekkel játszani lehet, és a szabadalmaztatott Chameleon protokollhoz tartozik, amely további védelmet nyújt. Ha útközben közvetít, örömmel veszi tudomásul, hogy a mobil alkalmazások a legjobbak, és ez az egyik legjobb Android-VPN VPN.

Két terv közül lehet választani. A Standard csomag három egyidejű csatlakozással érkezik, míg a Premium verzió öt csatlakozással és Chameleon protokolljának használatával érkezik. Választhat havi vagy éves előfizetést is, de az éves költség hosszú távon olcsóbbnak bizonyul. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia szintén érvényben van.

6. Szélírás

A Windscribe egy tisztességes VPN, amely nagyvonalú, ingyenes tervet kínál. Annak ellenére, hogy lehet, hogy olyan nagylelkű, hogy a legjobb ingyenes VPN-szolgáltatás trónján ül, nem fog nyerni a legjobb ingyenes VPN-hez trófeát a filmek streamingjéhez. 

Ennek oka az, hogy amikor a VPS szervereinket a Windscribe beszámolónk tesztelése során használtuk, nehézségekbe ütközött a Netflix és a Hulu elérésében. Hozzáférhetett a BBC iPlayerhez és az Amazon Prime Video-hoz, de a Netflix és a Hulu esetén a Windscribe fizetős Windflix szervereit kell használnia. A streaminghez az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Japánban készültek.

windscribe-slider3

A fizetett Pro tervhez vannak még más kedvezmények is. Mindkét tervnél korlátlan kapcsolatokat kap, de a Pro terv korlátlan sávszélességet is kap. Az ingyenes csomag használatával havonta 2 GB-ot – vagy érvényes e-mail cím megadásakor – 10 GB-ot kap, és minden hozzáadott helyért további 10 GB-os adatot kap..

Ha azonban csak az adatfolyamot szeretné használni, akkor használhatja a „terv elkészítése” lehetőséget, hogy Windflix szervert és korlátlan adatot szerezzen havonta mindössze 2 dollárért, ez olcsó módszert kínál a Netflix feloldásához..

Ha tovább akarja venni a Pro tervet, akkor jobban választja a hosszabb előfizetést, mivel hosszú távon pénzt fog megtakarítani. Nincs hivatalos visszatérítési politika, de ha a vásárlástól számított három napon belül egyet kér, a Windscribe kötelezi. Használhatja az ingyenes tervet, hogy megnézze, először tetszik.

7. TunnelBear

Végül megemlítjük az TunnelBear-t. Az TunnelBear áttekintő tesztelésünkben lecsökkent az adatfolyam-teljesítményt, mivel az összes főbb streaming szolgáltatás blokkolja. Ennek ellenére kiváló, ha a YouTube-ra és a Twitchre vonatkozunk, tehát ha mondjuk azt szeretnénk, hogy utolérjünk az iskola patakjába, ez jó választás. 

Nagyon jól sikerült a YouTube-ral, videókat töltött fel 720p sebességgel és 60 képkocka másodpercenként. Beletelt egy ideig, amíg a videók 1080p felbontással lettek feltöltve, de ez természetesen méltányos választás, ha VPN-re van szüksége a YouTube eléréséhez. 

Tunnelbear-Client

A Twitch eredményeink még jobbak voltak, ha a patakok azonnal 1080p-ra terheltek. Nem azt mondjuk, hogy ez egyértelműen a legjobb VPN a Twitch streaminghez odakinn, de ez jó választás, ha hozzáférést szeretne elérni..

Minden más esetében az TunnelBear továbbra is tisztességes választás. Sebessége különböző szerverek között változik, de korlátlan sávszélességet kap. Könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, és a szerver kiválasztása egyszerű, mivel kap egy térképképernyőt egy kis medvével, amely megmutatja az aktuális tartózkodási helyét. 

Az ár vonatkozásában az TunnelBear ennél jobban csábíthat téged, különösen, ha csak a YouTube-ra és a Twitch-re használja. Ingyenes tervvel rendelkezik, amely nem olyan nagyvonalú, mint a Windscribe, de havonta 500 MB adatot kap. Ennek a határnak a növelésére is van mód. Például, ha tweettel jár az TunnelBear-ről, extra gigabájtnyi adatot fog kapni.

Fizetett csomagja havi vagy éves előfizetést kínál, az éves megtakarításhoz pedig a legjobb lehetőséget. Nincs ingyenes próbaverzió, mert használhatja az ingyenes verziót. Ráadásul nincs hivatalos visszatérítési ablak, mivel a visszatérítéseket eseti alapon nyújtják, tehát ha azt akarja, akkor kapcsolatba kell lépnie az TunnelBear-rel.

Tiszteletbeli említés: IPVanish

Noha az IPVanish nem hozta létre a videofilmek vagy filmek streamingjének legjobb VPN-listáját, továbbra is úgy gondoljuk, hogy említést érdemel. Az TunnelBear-mel ellentétben képes bejutni néhány nagyobb streaming platformon, de nem következetes, és van más hátrányai is.

A legtöbb szervernél gyors, de vannak olyan területek, amelyek visszatérnek a rossz sebességhez. Korlátlan sávszélességgel rendelkezik. Mint az IPVanish áttekintésünkből elolvashatod, a Netflix proxy hibával találkoztunk, amikor megpróbáltuk elérni. Nem volt szerencsénk a BBC iPlayer-rel sem, de sikerült bejutnia a Hulu-ba és az Amazon Prime Video-ba.

IPVanish-Quick-Connect

Az IPVanish egyszerűen beállítható és használható, és lehetővé teszi akár 10 eszköz egyidejű csatlakoztatását. Ha a torrentot tervezi, ne feledje, hogy bár a VPN ehhez van beállítva, nem a legszemélyesebb VPN.

Adatvédelmi politikája megkérdőjelezhető, mivel a vállalat korábban felhasználói naplókat adott át az Egyesült Államok Belbiztonsági Tanszékének. Most nem vagyunk biztosak az adatvédelemben, de gondolkodni kell valami.

Ára egy VPN szolgáltatás esetében átlagos, és bár hosszabb tervvel pénzt fog megtakarítani, ez csak egy kis kedvezmény. Hétnapos pénz-visszafizetési garancia van érvényben, ha nem az Ön számára van.

Végső gondolatok

Reméljük, megnyitottuk a szemét, hogy a VPN-ek milyen különféle teljesítményt tudnak elérni az adatfolyamozás során, különösen, ha blokkokon is át kell törniük őket. Számos VPN képes áttörni egy vagy két streaming platform falán, de csak néhányan férhetnek hozzá hozzájuk. 

Ráadásul a hozzáférés után szükség van tisztességes sebességgel, hogy valóban betöltsön és lejátszhasson a tartalmat. A legjobb az is, ha korlátlan sávszélességet használunk, különben a következő hónapra várhatnánk, hogy megnézhesd a műsor többi részét..

Mivel ezek a fő pontok, az ExpressVPN a legjobb VPN-szolgáltatás streaminghez. A kezdők számára bekerülhet az összes streaming szolgáltatásba, beleértve a Netflixet is sok országban. 

Ezen felül rendkívül gyors sebességgel és korlátlan sávszélességgel rendelkezik. Ez az egyik legkönnyebben használható VPN is. A költségek magasabbak, mint más VPN-ek, de ragyogó szolgáltatást kap, és van egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia arra, hogy visszatérjen rá.

Hogyan kezdte el használni a VPN-t a kedvenc tartalmak streamingjéhez? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Más VPN-cikkeinkkel is segíthetünk. Amíg itt vagy, nézd meg a streaming cikkeket és a szórakoztató könyvtárat is. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map