A HBO legjobb VPN-je 2020-ban

A HBO Now az egyik elérhető streaming-platform. Rámutattunk arra, hogy miként nézhetjük meg a Game of Thrones útmutatót, de a platformon sokkal több kínál, mint sárkányokon és fantázián. A fejlődő kurátus filmek könyvtárán, valamint olyan műsorokon, mint például a múlt héten ma este John Oliverrel együtt, a HBO Now mindenkinek kínál valamit.


Minden egyes amerikai állampolgár, azaz. Bár a HBO körülbelül 50 országban elérhető, a HBO Now csak az Egyesült Államokban is elérhető, mint a Hulu, a HBO Now a legfrissebb filmeket és TV-műsorokat közvetíti, és a disztribútorok szeretik szorosan megfigyelni, hogy mit nézhetnek (olvasd el a legjobb VPN-t a Hulu útmutató).

Ennek ellenére vannak módjai. Ebben az útmutatóban a HBO Now legjobb VPN-jéhez bemutatjuk, hogy egy virtuális magánhálózat hogyan tudja megnyitni a streaming floateket. A legjobb VPN-áttekintések felhasználásával öt szolgáltatót kuráltunk, amelyek hozzáférnek a HBO Now szolgáltatáshoz, és kellemes streaming élményt nyújtanak a folyamat során.

Miért van szüksége VPN-re a HBO-hoz most

Mint fentebb említettük, a HBO Now csak az Egyesült Államokban érhető el, így a világ minden táján nincs szerencséje. Ennek a geoblokknak a megkerülésére és a HBO Now által kínált tartalom feloldására is van mód.

A VPN használatával becsaphatja a HBO Now-t arra, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban található. A VPN új IP-címet rendel hozzá, amelyet a HBO Now használ annak felismerésére, hogy melyik országban tartózkodik. Például, ha a BBC iPlayer közvetítéséhez egy brit IP-címet kell használnia (olvassa el a BBC iPlayer legjobb VPN-jét).

Mielőtt csatlakozna a HBO Now-hoz, először csatlakoznia kell az Egyesült Államokban található VPN-szolgáltató tulajdonában lévő szerverhez. A HBO Now-hoz úgy fog kinézni, hogy éppen kapcsolódott a VPN-kiszolgálóról, azaz streamingre képes bárhol a világon..

Azok számára, akik már a technológiai kanyar körül járnak, tudni fogod, hogy ugyanezt lehet megtenni egy proxyval is, de, amint arra a VPN vs proxy vs Tor útmutatóban rámutattunk, az egyik használata általában rossz ötlet. A proxytől eltérően a VPN titkosítja a kezdeti kapcsolatot, így lehetetlenné teszi, hogy azonosítsa, ki vagy.

Az útvonal egyszerű nyomon követése megmutathatja Önt, ha proxyt használ, ám VPN-vel nem. A kapcsolat titkosításával a VPN-kiszolgáló blokkként működik, lehetővé téve az alagút létrehozását anélkül, hogy mások számára lehetővé tenné a kapcsolat visszakeresését.

Ez azt jelenti, hogy a VPN nem csak a HBO Now szolgáltatáshoz kapcsolódik, hanem védelem alatt tartja a folyamatot. A kapcsolatok kémkedésének és szippantásának támadásával a VPN kulcsfontosságú biztonsági intézkedés, amely visszaadja az Ön személyes adatait a kezedbe..

A HBO most 2020 legjobb VPN-je

A HBO most legjobb VPN-jének kiválasztása

Bár az ötlet, hogy bármilyen oln VPN-t használjunk a HBO Now segítségével, papíron működik, a gyakorlatban nem működik. A HBO most, a legtöbb más streaming-platformhoz hasonlóan, rendelkezik olyan rendszerekkel, amelyek felismerik, hogy VPN-t használ-e. Mielőtt elkezdenénk a listánkkal, tisztáztuk a lehetőségeket, megnézve, hogy egy szolgáltató elérheti-e a platformot.

Az egyszeri áttörés azonban nem elég. Teszteljük a streaming platformokhoz való hozzáférést több szerveren keresztül, és csak azok a szolgáltatók lépnek fel a csúcsra, amelyek folyamatosan hozzáférhetnek ezekhez a platformokhoz. Például a VPNArea elviszi Önt a Netflixbe, de csak az Egyesült Államok egyes kiszolgálóin (olvassa el a VPNArea áttekintésünket).

A sebesség nagy szerepet játszik a streaming élményben is. Hacsak az internetszolgáltató nem fojtogatja a kapcsolatot, a VPN megteszi az Internet sebességét. Ha újabb szervert ad a keverékhez, növeli a hálózati terhelést. Ez azt mondta, csak azért, mert a sebesség romlik, ez nem azt jelenti, hogy a kapcsolatnak lassúnak kell lennie.

A kiválasztott szolgáltatóknak kevés különbsége van a védett és a nem védett sebesség között. A HBO Now esetében kevésbé fontos, mint mondjuk a Netflixnél, mert a HBO Now nem támogatja a HDR vagy a 4K streaming-t (olvassa el a Netflix legjobb VPN-útmutatóját).

Annak ellenére, hogy nem különösebben foglalkozik a HBO Now-val, a biztonság és a magánélet mindig összpontosít, amikor VPN-t használ. Olyan szolgáltatókat választottuk, amelyek a VPN biztonságában a legjobbat nyújtják, védve téged és online tevékenységeit attól, hogy bárki orra csapjon, ahol nem tartozik.

Ezen kívül az árakat, a könnyű használatot, a szerver helyét és az ügyfélszolgálatot is megvizsgáltuk, de ezek a területek perifériák voltak. Bár fontosak, hajlandóak voltunk például a felhasználóbarát kereskedelemre a gyorsabb sebesség érdekében.

A HBO legjobb VPN most: ExpressVPN

Az ExpressVPN a legjobb VPN streaminghez, tehát nem meglepő, hogy ez a legjobb VPN a HBO Now számára is. Az egyszerűen kezelhető felület, a rendkívül gyors sebesség és a magánélet zavartalan megközelítése között az ExpressVPN szinte bármi számára tökéletes VPN. A geoblokkok megkerülésének képessége tehát különösen alkalmas a streamingre.

expressvpn-review-sebesség-teszt

A streamingről van szó, hogy nincs sok szolgáltató, amely megfelel az ExpressVPN-nek. Tesztelésünk során képes volt a legtöbb geoblokkot következetesen megkerülni. Küzdött az Amazon Prime-val és a Hulu-val, de csak néhány szerveren. A Netflix, a BBC iPlayer és a HBO Now segítségével elérhetővé vált a platformon, függetlenül attól, hogy melyik szervert teszteltük.

Nagyon is nagy a sebessége. Az ExpressVPN megszerezte a koronát a leggyorsabb VPN útmutatóban azzal, hogy megóvja a védetlen sebesség nagy részét, függetlenül attól, hogy hol alagútba lépünk. Noha az otthon közelében gyors tartózkodás gyakori, az ExpressVPN ritka abban a tekintetben, hogy nagy távolságokon is gyorsan megmarad. Mivel a HBO Now csak az Egyesült Államokban érhető el, ez az ellenálló képesség fontos.

Az Egyesült Államokban is rengeteg hely közül lehet választani. Az ExpressVPN 21 olyan helyszínt foglal el, amelyek New York City-től Los Angeles-ig terjednek, meglepően sok lehetőséggel a Középnyugaton. A legtöbb amerikai szerver támogatja az ExpressVPN összes protokollját is, így felhasználhatja az Ön számára megfelelő biztonsági szintet..

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Minden más, ami az ExpressVPN-en szól, őszintén szólva nagyszerű. Noha nem tartalmaz néhány szolgáltató csengőjét és sípját, amelyeket ebben az útmutatóban megemlítünk, hiányosságait szilárd alapszolgáltatással pótolja.

Röviden: ez azt jelenti, hogy bárhová is indul, vagy onnan, az ExpressVPN képes lesz szállítani. Gyors globális sebessége kiegyensúlyozza a VPN-ek egyik legfélelmetesebb problémáját, és a készenléti mentalitása megkönnyíti a szerver megtalálását és az alkalmazás konfigurálását. Elég könnyű egy kezdőnek elindulni, miközben megőrzi a fejlett konfigurációt a tinédzserek számára.

Az egyetlen hátránya az ExpressVPN magas árai. Néhány szolgáltatóval összehasonlítva az ExpressVPN drága, de összehasonlítva például a Hide.me-vel, ez nem túl rossz (olvassa el a Hide.me áttekintésünket). Az ExpressVPN ára nem a legrosszabb, de átlagosan többet költene.

Az árakról és a szolgáltatásokról az ExpressVPN áttekintésből tájékozódhat, vagy kipróbálhatja magát a 30 napos pénz-visszatérítési garanciával..

CyberGhost

A CyberGhost mindig is nagyszerű szolgáltatás volt, de a régi felülete sok kívánságot hagyott. A 7-es verzióra történő frissítés olyan erőssé tette, amelyet figyelembe kell venni, bár ésszerűsíti a felhasználói élményt, és rengeteg új funkcióval bővíti a folyamatot..

CyberGhost-Streaming-szerverek

Sokkal egyszerűbb, mint valaha hozzáférni a speciális streaming szerverekhez. Az ExpressVPN-től eltérően a CyberGhost rendelkezik a streaminghez kiszolgált helyek listájával. Körülbelül 50 hely van, mindegyik különféle streaming platformra van optimalizálva, beleértve a HBO Now-t is. A regionális korlátozásokkal rendelkező platformokat, mint például a HBO Now, vannak olyan helyek, amelyekben őshonosak.

Bár a streaming szerverek nem tűnnek valami különösnek, a CyberGhost nem hagy kétséget abban, hogy melyik helyet kell választania a HBO Now streamingjéhez. Teszteléseink szerint a szerverek platformokon keresztül is működnek, így a BBC iPlayer számára optimalizált brit szerver együttműködhet a Netflix-rel is.

Ami a sebességet illeti, a CyberGhost nem a legjobb, de az sem rossz. OpenVPN használata esetén a sebesség kezdeti csökkenése mély, de az IKEv2 használata, amelyre a CyberGhost telepít, sokkal gyorsabb sebességet eredményez..

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

Az ExpressVPN-től eltérően a szolgáltatások a CyberGhost egyik kulcsfontosságú értékesítési pontját jelentik. A streaming szerverek mellett torrenting kiszolgálókat is tartalmaz. Semmi különbséget nem tesznek sem a sebesség, sem a biztonság szempontjából, csak az adatérzékeny peer-to-peer kapcsolatokra vannak elkülönítve. Ezen speciális kiszolgálók miatt a CyberGhost megszerezte a legjobb helyet a legjobb VPN-ben a torrent útmutatóért.

Az egyik legérdekesebb szolgáltatás azonban a beépített automatizálás. A CyberGhost lehetővé teszi az „intelligens szabályok” beállítását. Azt mondják, hogy mit kell tenni, mondjuk, miután csatlakoztak egy szerverhez. Például megmondhatja a CyberGhost-nak, hogy csatlakoztatása után indítsa el a böngészőt, vagy megmondhatja, hogy csak a VPN-t használja bizonyos WiFi hálózatokon..

Noha más szolgáltatásokkal kapcsolatban is láthattunk erre a funkcionalitásra utalásokat, a CyberGhost megvalósítása a legteljesebbnek érzi magát. További információt talál az intelligens szabályokról, valamint a CyberGhost egyéb funkcióiról a CyberGhost áttekintésből, vagy kipróbálhatja a 45 napos pénz-visszafizetési garanciával..

NordVPN

A NordVPNnek sokat kell tennie, beleértve a nagy sebességet, a hatalmas szerverhálózatot és a szolgáltatások hosszú listáját. Ennek ellenére továbbra is az ExpressVPN alá esik. Mint látható az ExpressVPN és a NordVPN összehasonlításunkban, a NordVPN legjobban ezüstérmesnek tekinthető, aki több, mint ExpressVPN képes, de jóval kevesebb következetességgel képes.

nordvpn-review-server-navigáció

Mindent megtesz, amit kellett, de a nagy szerverhálózat gyakran összeomlik. Ahelyett, hogy helyszíneket mutatna be, a NordVPN segítségével kiválaszthatja az egyéni kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne. A legtöbb technológiához hasonlóan nem minden szerver végzi úgy, ahogy kellene, így a valószínűsége, hogy problémákat tapasztalókat találjon nagyobb, mint más szolgáltatóknál..

Tesztelésünk során olyan kiszolgálókhoz kapcsolódtunk, amelyek egyszerűen nem működtek többször. Amikor a csillagok igazodnak, nincs olyan szolgáltatás, mint a NordVPN. Szinte bármilyen geoblokkot megszakíthat, beleértve a HBO Now-kat is, és megtarthatja a leggyorsabb sebességet, amit látunk..

Ehhez viszont tőletek való hozzájárulás szükséges. Ha bele akar merülni, az ExpressVPN inkább „plug and play”. Az NordVPN megköveteli, hogy koszos legyen a kezed, de ez megtérül.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

A NordVPN funkcióinak listája az egyik legjobb. A CyberSec-rel, egy beépített hirdetéssel és rosszindulatú programok blokkolójával kezdődik. Eltérően a PureVPN-től, amely úgy tűnik, hogy hirdetési blokkolóit inkább marketing pontként, mint funkcionális eszközként használja (olvassa el a PureVPN áttekintést), a CyberSec meglehetősen jól működik, de még mindig azt javasoljuk, hogy vizsgálja meg a legjobb antivírus szoftverünket egy sokkal kerekített megoldáshoz..

A CyberGhosthoz hasonlóan a NordVPN speciális szerverekre is vonatkozik, de egyik sem optimális a streaminghez. Ehelyett segítenek a biztonságban vagy a magánéletben. Például a Tor kiszolgálók megóvják az Ön személyazonosságát azáltal, hogy csatlakoztatás elõtt több szervert repül ki, és a dupla VPN kiszolgálók második titkosítási réteget adnak a kapcsolathoz..

A NordVPN szintén olcsó. Noha a havi terv nem lenyűgöző, a többéves szerződések a havi árat néhány dollárnál kevesebbé teszik. Az árazási rendszert a NordVPN áttekintésünkben láthatja, vagy kipróbálhatja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

TorGuard

A TorGuard itt a Cloudwards.net kedvence, még akkor is, ha nem mindenki számára a legjobb VPN. Ez nem a legmeghívóbb lehetőség a piacon, de az általa kínált konfigurálhatóság szintje páratlan. Szerencsére nem minden gomb és gomb van. A vezérlőpult alatt egy szilárd szolgáltatás, amely nagy sebességgel fér hozzá a legtöbb streaming platformhoz.

torguard-review-interfész

Ezt következetesen is teszi. A TorGuard az ExpressVPN mellett ült a leggyorsabb VPN útmutatóban, hogy ellenállhasson több helyről. De a TorGuard átlagos sebessége alacsonyabb. Noha a legtöbb helyszín jól teljesít, az alkalmi zavar akadályozza az egyébként kiváló eredmények elérését.

Ami a szerverhelyeket illeti, a TorGuard nem túl lenyűgöző, de az Egyesült Államokra összpontosít, ami nagyszerű választást jelent a HBO Now számára. Vannak helyek az USA-ban, ideértve az adatközpontokat Dallasban, Chicagóban és Atlantaban.

A TorGuard az egyik legjobb biztonsággal rendelkezik, amelyet látottunk. Elegendő VPN-protokollal, amely a fejed forog, és a konfigurálhatóságra összpontosít, és bármilyen biztonsági beállítást elfér.

Egyéb okok, amik tetszik a TorGuard

Mint már említettük, a TorGuard legerősebb szempontja a testreszabhatóság. Nemcsak kiválaszthatja, hogy melyik protokollt használja, hanem a titkosítás típusát, az üzenet hitelesítési módszerét és a kulcs méretét is. Bár az emberek többsége számára az AES-256-CBC és az AES-256-GCM közötti különbség nem számít, azok, akik szeretnék konfigurálni a biztonságot,.

Ezt a rugalmasságot tovább bővíti az egyéni szkriptek és az app kill funkció, amely lehetővé teszi bizonyos alkalmazások killswitch beállítását. Például megmondhatja a TorGuardnak, hogy blokkolja a torrent ügyfél internetkapcsolatát, ha a VPN meghibásodik, és böngészőjét érintetlenül hagyja.

Az egyedi szkriptek elérhetőek a csatlakozás előtt, a csatlakozás után és a leválasztás után. Írnia kell a szkripteket, és rá kell mutatnia a TorGuard-ra, de a rugalmasság szintje páratlan. Egy egyszerű példaként megmondhatja a TorGuardnak, hogy a csatlakozás után indítsa el a Chrome-ot inkognitómódban.

Kelt megjelenése ellenére a TorGuard iránt nagyon sok kedvelik. Többet megtudhat a TorGuard ismertetőnkben, vagy megnézheti, hogy tetszik Önnek egy ingyenes hetes próbaverzió.

Privát internet-hozzáférés

A magán-internethozzáférés minimalista megközelítése bosszantó lehet azok számára, akik jobban szeretnék a szoftvert, de a szolgáltatás rugalmassága és értéke tagadhatatlan. A PIA az egyik legolcsóbb lehetőség a környékén, és bár ez általában egy piros zászló, a PIA bizonyított eredményeket mutat.

privát-internet-csatlakozási-review-túra

A szerény felület ellenére a PIA nagy teljesítményű. A második helyen szerepelt a leggyorsabb VPN útmutatóban, alig maradva az ExpressVPN súlyozott átlagától. Noha a 128 bites AES-rel telepíti, amely magasabb szintű a sebességnél, az AES 256-bites verzióval teszteltük. Szerencsére a PIA sebessége változatlan maradt, még a biztonság fokozása után sem.

Gondjai vannak a legtöbb streaming szolgáltatással, de a HBO Now a tesztelés során dolgozott. A PIA elhelyezkedése az Egyesült Államokban azt jelenti, hogy rengeteg szerver lehet választani, tehát ne legyen neked gondja a HBO Now szerverének megtalálásával..

Noha az Egyesült Államokban található VPN általában aggodalomra ad okot, a PIA bebizonyította, hogy a felhasználói adatvédelem mellett áll. A szolgáltatás igénybevétele során bűncselekményt elkövető felhasználók számára kétszer került bíróságra, és még idézés alatt sem volt képes felhasználói információt szolgáltatni..

Egyéb okok, amelyek kedvelik a privát internet-hozzáférést

A PIA nemrégiben frissítette felületét, és bár az ügyfél továbbra is kötődik a tálcához, rajongók vagyunk a végrehajtott változtatások rajongói számára. Az egyik látszólag jelentéktelen kiegészítés az éjszakai mód, amely elsötétíti a vak képet, és ehelyett megvilágítja a szöveget. Tekintettel a Windows Explorer legutóbbi éjszakai üzemmódbeli frissítésére, a PIA sima új felülete megegyezik az asztalon lévővel.

Vannak fejlettebb funkciók is. A PIA magában foglalja a MACE-t, amely egy rosszindulatú program és hirdetés-blokkoló eszköz, amely hasonló a CyberSec-hez. Az ismert domainek listáját használja, amelyek hirdetéseket jelenítenek meg, és blokkolja azokat böngészés közben, ezért azt javasoljuk, hogy kapcsolja be és várja meg, hogy az teljes mértékben érvénybe léphessen..

Mint a TorGuard, a PIA-nak is sok testreszabhatósága van, ami meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy az alkalmazás minimális. Beállíthatja a kulcs méretét, a rejtjelet és az adatok hitelesítését, valamint a hálózati kézfogás rejtjele és kulcsát..

Noha nem olyan mély, mint a TorGuard, a PIA testreszabhatósága kiemelkedik. A használhatóság félretette, a PIA egy szilárd szolgáltatás, méltányos áron. Tudjon meg többet a Privát Internet hozzáférés áttekintésből, vagy kipróbálhatja a hét napos pénz-visszafizetési garanciával.

Végső gondolatok

A HBO most sokat kínál, tehát kár, hogy csak az Egyesült Államok lakói férhetnek hozzá a platformhoz. A VPN használatával bárhol a világon lehet, és még mindig élvezheti a Trónok Játékát, az Igazi Detektív, a Sopranosokat és még sok másat.

Mielőtt túl mélyen belemerülne Westeros lórába, feltétlenül nézze meg streaming-archívumunkat. Itt megtalálhatja a filmeket és tévéműsorokat az interneten keresztül néző lehetőségeket. Nem csak a streaming folyamatán vezetjük át, hanem megmutatjuk, hogyan kell biztonságosan elvégezni.

Mit közvetítesz a HBO Now-val? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map