Kako gledati zonu sumraka u 2020. godini

Zona sumraka se vratila i bolja nego ikad. Klasična znanstvena-fantastična / horor emisija nastala je na čelu s izlaskom Jordana Peelea. Iako je gadljiva pripovijest Rod Serlinga bezvremenska, Zona sumraka evoluirala je u moderan show s radom kamere i djelujući uvijek zasluženo.


U ovom vodiču o gledanju Zona sumraka detaljno ćemo opisati svaki način da se podnesete čudnim i čudnim pričama koje se vrti. Započet ćemo opisom službenog načina njegovog strujanja, što je jedini način da se gleda, prije nego što prijeđemo na načine na koje možete besplatno dobiti epizode. Prva epizoda već se emitira na YouTubeu, ali provjerite to.

Gledajte Zonu sumraka na mreži

Zonu sumraka proizvodi CBS, pa je, iznenađujuće, upravo taj CBS. No nije na TV-u Izgleda kao marketinški poticaj, CBS prikazuje samo Sumrak Zone na svojoj CBS All Access platformi za streaming koji je do sada imao nekoliko pristojnih predstava, ali ništa vrijedno cijene prijema..

the-sumrak-CBS-zona

To kaže, CBS All Access, ironično, ne daje svima pristup. Dostupan je samo u SAD-u, što znači da ako živite bilo gdje drugdje, nemate sreće bez virtualne privatne mreže. VPN-ovi o kojima ćemo puno govoriti u ovom vodiču mogu vas natjerati da se pojavite kao da ste gotovo na drugoj lokaciji.

Ukratko, VPN-ovi vas povezuju s drugim poslužiteljem prije nego što vas pošalju na otvoreni internet, učinkovito zamjenjujući podatke o lokaciji koji su možda dobili s vašom vezom. To je zato što se upotrebom VPN protokola vaša veza šifrira, sprečavajući bilo koga iz vanjskog svijeta da vidi što radite (pročitajte naš opis šifriranja).

Nakon što je sve završeno, izgledat ćete kao da ste u SAD-u i CBS All Accessu, kada bi u stvarnosti mogli biti bilo gdje na svijetu. Možete pročitati naš najbolji VPN za SAD radi preporuka, ali predlažemo ExpressVPN u većini situacija (pročitajte našu recenziju ExpressVPN).

Gledajte Zonu sumraka besplatno

CBS All Access zahtijeva pretplatu i to skupo. Standardni plan s oglasima iznosi 6 USD, a plan bez oglasa 10 USD. S obzirom na to kako se gola platforma osjeća izvan Sumrak Zone, možda bi bila bolja ideja besplatno pronaći stream u internetu..

Pretražujući uočili smo da Couchtuner ima prve dvije epizode, koje su u trenutku pisanja tek dvije objavljene. To je rečeno, VPN je jednako važan ovdje. Nemojte pogriješiti, ove web stranice za strujanje sudjeluju u kršenju autorskih prava i to bi moglo biti povezano s vama.

Ne kažemo da će vam policija razbiti vrata, ali je dobra ideja sakriti promet od dobavljača internetskih usluga i vladinih snajpera.

Naš najbolji VPN za vodič za strujanje objašnjava zašto želite u tu svrhu VPN, a daje i naših prvih pet preporuka. Iako je ExpressVPN odličan za streaming, posvećeni stremni poslužitelji CyberGhosta čine ga i odličnim izborom (pročitajte našu recenziju CyberGhost).

Provjerite i naš najbolji antivirusni vodič softvera, jer su ove skromne streamove glavna nekretnina za zlonamjerni softver. Naš najbolji izbor, Bitdefender, štiti vas u stvarnom vremenu od cyber kriminala, štiteći vas od čak i najgorih shema na mreži (pročitajte našu recenziju Bitdefender Antivirus).

Uz istu liniju nalaze se i naši najbolji blokeri skočnih prozora kao i naš članak o 99 besplatnih alata za zaštitu vaše privatnosti, pa provjerite i ove stvari.

Pogledajte Zonu sumraka na Kodiju

Zonu sumraka možete gledati i na Kodiu, točnije kroz Kodi. Kao što je objašnjeno u našem sveobuhvatnom Kodi vodiču, to je sučelje medija medija, koje se tradicionalno koristi kao način pristupa filmovima, glazbi i TV emisijama s tvrdog diska na vašem kauču. Kodi ipak može biti puno više korištenjem dodataka.

Naš najbolji Kodi vodič za dodatke prikazuje naše omiljene službene i neslužbene dodatke, ali ako gledate Zonu sumraka, vi ćete se htjeti pridržavati neslužbenog odjeljka. Za streaming su najbolji izbori Exodus i Covenant (pročitajte naše upute za instaliranje Covenant). Ako vam se sve čini preopširnim, pročitajte naš način korištenja Kodi vodiča da biste imali smisla za platformu.

U osnovi, ti dodaci obavljaju isti zadatak kao i Couchtuner ili bilo koja druga platforma za strujanje. Umjesto da ugošćuje streamove, dodatak ih jednostavno pregledava na internetu i poslužuje vam ih putem Kodi-ja.

Još jednom, ovdje postoje problemi, od kojih su mnoga objasnjena u našem pravnom vodiču za Kodi. Trebat će vam VPN, a ni antivirus ne škodi. Naš najbolji VPN za Kodi vodič je sjajno mjesto za pregled, ali možete koristiti i najbolju opciju iz naših VPN recenzija.

Gledajte torent zone sumraka

I na kraju, ako želite izbjeći strujanje, možete pasti na bujicu. Krenuvši kratkim pregledom popularnih torrent web stranica, pronašli smo više opcija za prve dvije epizode, i samo možemo pretpostaviti da će se nove epizode prenositi kako budu objavljene. Budući da je to ekskluzivni streaming show, pretpostavljamo da će se i oni brzo prenijeti.

the-sumrak-zonu potok

Opet, VPN je od vitalnog značaja za vrijeme bujanja. Otvarate vezu između vašeg stroja i više drugih, tako da ako se to vrati izravno na vas, moglo bi doći u probleme. Pogledajte preporuke za najbolji VPN za torrenting vodič. Da bi sve to pokvario, NordVPN je na prvom mjestu (pročitajte našu NordVPN recenziju).

Tu je i pravni problem, koji je previše složen za ovaj vodič. Možete pročitati našu nepravdu o neovlaštenom bujstvu radi detalja o tome.

I ovdje je važan antivirus jer nema načina da budete sigurni šta se nalazi u svakoj datoteci dok je ne na vašem računalu. Bitdefender odlično funkcionira, ali radi zaštite, trebali biste pročitati naš najsigurniji vodič za antivirusni softver. Bitdefender i dalje pobjeđuje tamo, ali F-Secure nije daleko iza (pročitajte našu recenziju F-Secure Antivirus).

Završne misli

To su načini na koje možete gledati Zonu sumraka. CBS All Access nije loša platforma, ali Twilight Zone prva je ekskluziva koja ga stvarno prodaje. Ako ste skeptični poput nas, možete se poslužiti nekom od alternativnih metoda da biste vidjeli da li vam se sviđa emisija prije. Samo provjerite koristite li VPN i antivirus u procesu.

Pod pretpostavkom da ste obožavatelj struje, trebali biste provjeriti našu arhivu struje. Tamo ćete pronaći vodiče poput ovog za gledanje najnovijih filmova i TV emisija, kao i nekoliko općih vodiča za zaštitu. Od trenutka pisanja, nedavno smo objavili najbolji VPN za HBO Now i kako gledati Teoriju velikog praska, pa ih pogledajte.

Kako gledate Zonu sumraka? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map