Hogyan lehet megfigyelni a szürkületi zónát 2020-ban, 2020-ban

A Twilight Zone visszatért és jobb, mint valaha. A klasszikus sci-fi / horror show újból felkerült a Get Out’s Jordan Peele élére. Noha Rod Serling kísérteties elbeszélése időtlen, a Twilight Zone modern műsorrá fejlődött a kamera működésével, és a színjátszásnak mindig megérdemelt volt..


A The Twilight Zone figyeléséről szóló útmutatóban minden részletét részletesebben megvizsgáljuk, hogy elmondhassuk magát a furcsa és furcsa meséknek, amelyeket forog. Először azzal foglalkozunk, hogy hivatalos módon továbbítsuk az adatfolyamot – ez az egyetlen módja annak, hogy megnézem -, mielőtt továbbmegyünk az epizódok ingyenesen letölthető módjaira. Az első epizód azonban a YouTube-on már streaming, tehát nézd meg.

Nézze meg a Twilight Zone Online-ot

A Twilight Zone-t a CBS állítja elő, tehát nem meglepő, hogy a CBS az, amely ezt szellőzi. A tévében azonban nem. Ami egyértelmű marketing nyomásnak tűnik, a CBS csak a The Twilight Zone-t mutatja be a CBS All Access streaming platformján, amelyen eddig eddig is volt néhány tisztességes show, de semmi sem érheti meg a belépés árát.

A Twilight-zone-CBS

Ugyanakkor, a CBS All Access irónikus módon mindenkinek nem biztosít hozzáférést. Csak az Egyesült Államokban érhető el, vagyis ha máshol él, virtuális magánhálózat nélkül jár a szerencséje. A VPN-k, amelyekről sokat beszélünk ebben az útmutatóban, olyan látványossá tehetik Önt, mintha egy másik helyen lennél..

Röviden: a VPN-k összekapcsolnak egy másik szerverrel, mielőtt a nyílt internetre küldik, és hatékonyan helyettesítik a kapcsolathoz esetlegesen kapcsolódó helyinformációkat. Ennek oka az, hogy a VPN-protokollok használatával a kapcsolat titkosítva van, így a külvilág bármely tagja megakadályozza, hogy látják, amit csinál (olvassa el a titkosítás leírását).

Miután elkészült, úgy fog kinézni, mintha az Egyesült Államokban a CBS All Access szolgáltatással rendelkezik, amikor valójában bárhol a világon lehet. Elolvashatja az Egyesült Államok legjobb VPN-jét az ajánlásokhoz, de a legtöbb esetben az ExpressVPN-t javasoljuk (olvassa el az ExpressVPN-áttekintésünket).

Nézze meg a Twilight Zone ingyen

A CBS All Access előfizetést igényel, és drága. A szokásos hirdetési hirdetési csomag 6 dollár, hirdetések nélküli csomag 10 dollár. Figyelembe véve, hogy mekkora a platform érzi magát a Twilight Zone-n kívül, jobb lehet, ha online közvetítést keres ingyenesen.

Böngészve azt tapasztaltuk, hogy Couchtunernek volt az első két epizódja, amelyek az írás idején voltak az egyetlen kettő, amelyeket kiadtak. Ugyanakkor a VPN ugyanolyan fontos itt. Ne tévesszen be, ezek a streaming webhelyek részt vesznek a szerzői jogok megsértésében, és ezeket vissza lehet kötni önhöz.

Nem azt mondjuk, hogy a rendőrség lezárja az ajtót, de jó ötlet, ha elrejti forgalmát az internetszolgáltatótól és a kormányzati snoopperektől..

A legjobb VPN streaming útmutatónk elmagyarázza, miért szeretne VPN-t erre a célra, és az öt legfontosabb ajánlást is tartalmazza. Noha az ExpressVPN kiválóan alkalmas streamingre, a CyberGhost dedikált streaming szerverei szintén kiváló választást jelentenek (olvassa el a CyberGhost áttekintést).

Ellenőrizze a legjobb víruskereső szoftver útmutatónkat is, mivel ezek a vázlatos adatfolyamok a rosszindulatú programok elsődleges ingatlanai. Legjobb választásunk, a Bitdefender, valós időben megvédi a számítógépes bűnözéstől, és megóvja Önt a leggyengébb online sémáktól is (olvassa el a Bitdefender Antivirus áttekintését).

Ugyanebben a sorban vannak a legjobbak felbukkanó blokkolóink, valamint a 99 ingyenes eszközről szóló cikkünk a magánélet védelme érdekében, tehát nézd meg ezeket is.

Nézze meg a Twilight Zone-ot a Kodi-n

A Twilight Zone-ot a Kodi-on is megnézheti, inkább a Kodi-on keresztül. Amint azt az átfogó Kodi útmutatónkban elmagyarázza, ez egy médiaszerverek kezelőfelülete, amelyet hagyományosan filmek, zene és TV-műsorok elérésére használnak a kanapén lévő merevlemezről. A Kodi sokkal többet érhet el kiegészítők használatával.

A legjobb Kodi kiegészítő útmutatónk bemutatja a kedvenc hivatalos és nem hivatalos kiegészítéseinket, de a The Twilight Zone nézéséhez be kell tartania a nem hivatalos részt. A streaminghez a legjobb választás az Exodus és a Covenant (olvassa el a Covenant útmutató telepítésének útmutatót). Ha mindez elsöprőnek tűnik, olvassa el a Kodi útmutató használatának útmutatót a platform értelmezéséhez.

Alapvetően ezek a kiegészítők ugyanazt a feladatot látják el, mint a Couchtuner vagy bármely más streaming platform. A patakok tárolása helyett azonban a kiegészítő egyszerűen körülnéz az interneten, és a Kodi segítségével kiszolgálja őket.

Itt is vannak olyan kérdések, amelyek közül sokat a Kodi jogi útmutatójában magyarázunk. Szüksége lesz VPN-re, és az antivírus sem árt. A Kodi-hez készült legjobb VPN-útmutatónk remek hely a kereséshez, de a VPN-véleményeinkben szereplő legfelső lehetőséget is használhatja.

Nézze meg a Twilight Zone Torrent-ot

Végül, ha el akarja kerülni a streaming-t, visszatérhet a torrentinghez. Gyors pillantást vetve a népszerű torzító webhelyekre, több lehetőséget találtunk az első két epizódra, és csak feltételezhetjük, hogy az új epizódok feltöltésre kerülnek, amint megjelentek. Mivel ez egy kizárólag streaming műsor, úgy gondoljuk, hogy gyorsan feltöltésre kerülnek is.

A Twilight-zone-torrent

A VPN ismét létfontosságú, ha kipipeszti. Megnyitja a kapcsolatot a gépe és több mások között, tehát ha ez közvetlenül visszajön neked, bajban lehet. Tekintse meg a legjobb torrent útmutatóhoz tartozó VPN-t. Azért, hogy elrontani lehessen, az NordVPN első helyen áll (olvassa el a NordVPN áttekintésünket).

Van még jogi kérdés, amely túlságosan bonyolult ehhez az útmutatóhoz. Elolvashatja a mi kínzó illegális darabot a részletekért.

Az antivírus itt is fontos, mert nem lehet biztos benne, hogy mi van az egyes fájlokban, amíg a számítógépen nincs. A Bitdefender nagyszerűen működik, de a védelem érdekében olvassa el a legbiztonságosabb víruskereső szoftver útmutatónkat. A Bitdefender továbbra is nyer ott, de az F-Secure nem messze van (olvasd el az F-Secure Antivirus áttekintésünket).

Végső gondolatok

Ezekkel a módokkal nézheti meg a Twilight Zone-ot. A CBS All Access nem egy rossz platform, de a Twilight Zone az első, aki valóban eladta azt. Ha szkeptikusak vagyunk, mint mi, használhatja az alternatív módszerek egyikét, hogy megtetszett-e először a műsor. Csak ellenőrizze, hogy VPN-t és víruskeresőt használ-e a folyamatban.

Feltéve, hogy streaming rajongó vagy, érdemes megnézni streaming archívumunkat. Itt található hasonló útmutatók a legfrissebb filmek és TV-műsorok nézéséhez, valamint néhány általános útmutató a védettség megőrzéséhez. Az írás ideje óta nemrégiben közzétettük a HBO Now legjobb VPN-jét és a The Big Bang Theory nézésének módját, tehát nézd meg ezeket.

Hogy nézed a Twilight Zone-t? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map