Parhaat Kodi-säilöt

Kodin lataaminen ja käyttö yksinään on hienoa niille, jotka haluavat vain organisoida henkilökohtaisen mediansa. Vaikka mukana olevassa Kodi-säilytystilassa on joitain melko hyviä lisäosia, et löydä mitään, mikä muuttaisi Kodin ulkoasua ja varmasti mitään, joka virtaisi sisältöön.


Sinun on käytettävä epävirallista arkistoa tehdäksesi niin, ja tämän artikkelin aikana katsomme joitain parhaista käytettävissä olevista Kodi-säilytystiloista. Näiden online-tietokantojen avulla voit asentaa Kodin parhaat epäviralliset lisäosat, mukaan lukien kaiken sisältö, jonka haluat lähettää laatikostasi..

On kuitenkin kriittistä, että tunnelit aina VPN: n läpi, kun käytät Kodia. VPN pitää IP: n piilossa, jotta muut eivät voi seurata sitä. Piratismi on laitonta, ja vaikka Kodi ei ole, useimmat epäviralliset lisäosat sukeltavat tähän lailliseen harmaaseen alueeseen. Vaikka emme suosittele mitään laittomia, suosittelemme, että ryhdyt asianmukaisiin varotoimenpiteisiin itsesi suojelemiseksi lukemalla artikkeli Koden parhaasta VPN: stä.

On myös muita etuja. VPN: n käyttäminen Kodin kanssa antaa sinun käyttää geoblokattua sisältöä, kuten USTVNow, jota voidaan käyttää vain tietyillä alueilla. VPN-verkot ovat halpoja, helppo asentaa ja ne tarjoavat ainakin ylimääräisen suojakerroksen.

Monet suositut Kodi-säilytystilat ovat siirtyneet offline-tilaan, mukaan lukien Fusion-repo, joka muuten olisi tämän luettelon kärjessä. Kuitenkin on edelleen paljon hyviä säilytystiloja, joista valita. Katsotaanpa viittä suosikkiamme.

Virallinen Kodi Repo

Vaikka Kodi-repo tarjoaa vain rajoitetun tarjouksen muihin verrattuna, sisällä on edelleen paljon rakkautta. Jopa muihin arkistoihin pääsyssä on hyvä katsoa, ​​mitä täällä tarjotaan, koska monet viralliset lisäosat parantavat kokemusta epävirallisten suoratoistolisäosien, kuten Covenant, käytöstä..

Yksi merkittävimmistä on Keymap Editor. Tämä yksinkertainen apuohjelma-lisäosa tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän syöttölaitteiden ohjaimien kartoittamiseen. Tämän avulla voit määrittää kaukosäätimiä tai pikanäppäimiä ilman päänsärkyä ohjelmoida niitä itse.

Sinulla on myös pääsy Trakt-, Open Subtitles-, PlayOn Browser- ja LazyTV-ohjelmiin, jotka kaikki auttavat järjestämään ja seuraamaan sinulla olevaa sisältöä. Jos haluat lisää ehdotuksia, tutustu suosikkilisäosiin tällä repolla.

Kodi-virallisen arkiston tärkein etu on, että se pysyy verkossa niin kauan kuin alusta on elossa. Monet sisällä olevat lisäosat ovat työkaluja, jotka parantavat kokemusta yhdistettynä muihin epävirallisiin lisäosiin.

Noobs ja nörtit

Jos olet juuri perustanut Kodi, tämä säilytystila on erinomainen paikka aloittaa matka. Noobs and Nerds on kevyt repo, jossa on tonnia lisäosia. Se on ihanteellinen perheille, ja siinä on paljon lapsille suunnattuja esineitä. Sisällä ei ole myöskään hankalia pornolisäosia, joten se on hyvä valinta, jos haluat välttää kyseisen keskustelun.

Repo sisältää yhden parhaimmista Covenant-vaihtoehdoista, Elysium. Tämän lisäyksen avulla voit suoratoistaa elokuvia ja TV-ohjelmia miltä tahansa aikakaudelta, ja useimmat streamit ovat teräväpiirtotelevisiossa tai uudemmassa. Jos sinulla on onni, saatat löytää jopa elokuvien streamin teattereista.

Noobs and Nerds on arkisto, jonka kaikkien Kodia käyttävien tulisi ladata. Lisäosat sisällä ovat hyvin monipuolisia, niissä on vähän tai ei ollenkaan. Takana oleva joukkue päivittää sitä jatkuvasti, joten on epätodennäköistä, että se kuolee pian.

Löydät Noobs and Nerds repo -palvelun täältä.

Ares-velho

Ares Wizard on vähemmän tekemisissä lisäosien kanssa ja enemmän erilaisista Kodi-rakennuksista. Tästä huolimatta tässä repo-ohjelmassa on valtava luettelo lisäosista, vaikka ne ovatkin melkein kaikki keskittyneet videon ympärille.

Asettamalla Kodi haluamallasi tavalla voi olla, vaatimattomasti, urakka. Esivalmistettu kokoonpano voi helpottaa prosessia, jolloin saat täyden asettelun, tonnia lisäosia ja pikakuvakkeita kaikkien niiden käyttämistä varten..

Ares Wizard on paikka saada kaikki nämä rakennukset, ja on helppo asentaa uusia kokeilemaan niitä. Vaikka numerot muuttuvat usein, kun uusia rakennuksia lisätään tai vanhat poistuvat käytöstä, voit odottaa saatavana olevan noin 300–400 milloin tahansa.

Rakennuksen asentamisessa on kuitenkin haittoja. Laatikoistasi tulee paisunut monien lisäosien kanssa; nämä sisältävät usein myös aikuisille suunnattua sisältöä, joten muista tämä, jos sinulla on lapsia, joilla on pääsy laatikkoosi.

Löydät Ares-ohjatun palvelimen täältä.

Mucky Duck

Tässä repo-ohjelmassa on paljon lisäosia, mutta vain yksi huomautus. DuckPool on uudelleensijoitettu versio suositusta iStream-lisäosasta, joka, kuten Covenant ja Elysium, myöntää pääsyn valtavaan elokuvien ja televisio-ohjelmien kirjastoon suoratoistoa varten.

Jos muilla streaming-lisäosilla ei ole etsimääsi, DuckPool todennäköisesti tulee. Kirjasto kattaa kaiken sarjakuvista elokuviin, jotka ovat edelleen teattereissa, yli 40 lähteestä, joista vetää. Lähteet voidaan myös poistaa käytöstä erikseen, jos haluat nopeuttaa latausaikaa.

Muu kuin DuckPool, Mucky Duck on paljon painoa. Vaikka sisällä on monia lisäosia, melkein kaikki niistä hylätään. Toistaiseksi DuckPool on kuitenkin yksinään lataamisen arvoinen.

Löydät Mucky Duck täältä.

Kodil

Pyöristää luettelon Kodil. Tässä arkistossa, kuten Mucky Duckissa, on paljon hylättyjä lisäosia. Jos olet vasta aloittamassa, tämä ei ole oikea paikka mennä. Varasto sisältää kuitenkin myös monia vaikeasti löydettäviä lisäosia, jotka saattavat kiinnostaa kovin Kodin käyttäjiä.

Toisin kuin monet muut arkistot, Kodil ei sisällä minkään ensimmäisen osapuolen lisäosia. Sen sijaan se on vähän yhden luukun palvelu lähes kaikille Kodi-lisäosille, joita voit kuvitella. Tällä hetkellä se tarjoaa noin 900.

Vaikka luettelon etsiminen voi olla vaivaa, löydät sisältä lisäosia, joita ei ole missään muussa arkistossa, kuten Gurzil, suositun Exodus-lisäosan haarukka, ja Phoenixin uusi versio, nimeltään Bennu.

Löydät Kodilin repon täältä.

Kodi Repon asentaminen

Varasto voidaan asentaa kahdella tavalla. Voit joko ladata .zip-tiedoston ja asentaa sen tai käyttää sitä Koden URL-osoitteen kautta. Vaikka entinen on luotettavampi vaihtoehto, molemmat toimivat hienosti.

Asennus tietokoneelta

Jos haluat asentaa tietokoneellesi tallennetusta .zip-tiedostosta, sinun on ensin ladattava tiedosto, joka sisältää arkiston. Napsauta vain yhtä yllä olevista linkistä ja lataa sopiva tiedosto hakemistosta.

Kun olet siellä, avaa Kodi ylös ja suorita seuraavat vaiheet:

 • Napsauta “lisäosat”
 • Siirry lisäosaselaimeen (avaa ruudun kuvake)
 • Napsauta “install from zip”
 • Selaa ja valitse tallennettu .zip-tiedosto

Sen jälkeen odota vain hetki, että lisäosan käyttöön otettu ilmoitus tulee näkyviin. Kun olet asentanut, voit käyttää sisältöä käyttämällä “asenna arkistosta” -vaihtoehtoa samassa valikossa.

Asennetaan URL-osoitteesta

Jos käytät Kodi-ruutua tai et vain halua tukkia asemaa, voit asentaa repon lisäämällä URL-osoitteen lähteeksi Kodiin. Vaikka tämä voi epäonnistua riippuen siitä, onko repo tilapäisesti alhaalla, prosessi yleensä toimii.

Ensinnäkin sinun on sallittava Kodin asentaa lisäosia tuntemattomista lähteistä. Toimi seuraavasti:

 • Napsauta “asetukset-kuvaketta”, joka näyttää hampaalta
 • Siirry kohtaan “järjestelmäasetukset”
 • Vie osoitin “lisäosien” päälle
 • Valitse ”tuntemattomat lähteet” -liukusäädin oikealle

Suoritettuaan tämän, siirry takaisin Kodi-aloitusnäyttöön ja voit asentaa URL-osoitteen kautta:

 • Napsauta “asetuskuvaketta”
 • Siirry tiedostojen hallintaan
 • Valitse vasemmasta sarakkeesta ”lisää lähde”
 • Klikkaus “”
 • Kirjoita haluamasi arkiston URL-osoite
 • Anna sille nimi

Kun olet suorittanut prosessin loppuun, noudata vaiheita, jotka suoritat asentaessasi tietokoneesta, mutta valitse sen sijaan edellisessä vaiheessa luomasi lähde. Odota kuten aiemmin, kun lisäosa on käytössä, ja selaa repoa samalla tavalla.

johtopäätös

Varastoja vaihdetaan aina. Vanhoja tulee alas ja uusia syntyy elämään. Nämä viisi ovat kuitenkin vaihtoehtoja, jotka ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa ja tarjonneet arvoa koko eliniän ajan.

Kuten aiemmin mainittiin, on välttämätöntä, että käytät VPN: tä Kodia käytettäessä. Pieni maksu on kuin yksityisyyden vakuutus, joten muista tutustua parhaaseen VPN-yleiskatsaukseeni saadaksesi ehdotuksia tai selata VPN-arvostelujen kirjastoa, jos et vielä ole.

Jos haluat lisää Kodi-sisältöä, tutustu myös Kodi-arkistoomme. Meillä on kaikkea asennusoppaista “parhaimpien” luetteloihin, mukaan lukien miten asentaa Kodi Rokuun ja käsitellä Kodi-puskurointiasioita.

Mitä Kodi-arkistoja käytät? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map