Paras pilvitallennus Kodi 2020: lla

Monille Kodi on yksinkertaisesti avoimen lähdekoodin mediaalusta, joka tarjoaa käyttöliittymän tietokoneelle tallennetulle medialle. Vaikka vaihtoehdot, kuten NAS, aukeavat toisinaan, alusta on enimmäkseen varattu paikalliselle tallennukselle. Jos kuitenkin sovi leiriin, tarkista paras online-varmuuskopio NAS: lle.

Voit kuitenkin murtaa muotin ja siirtyä pilvipohjaiseen ratkaisuun. Vaikka Kodi ei tue virallisesti mitään pilvitallennusalustoja, jotkut kehittäjät ovat luoneet lisäominaisuuksia, jotka tukevat näitä rajapintoja. Tämän artikkelin aikana hylätään jotkut näistä vaihtoehdoista, antaen sinulle syitä valittajan ja palveluntarjoajan valitsemiseksi toisen vastaan.

Ennen kuin käytät Kodi-sovelluksen parasta tallennustilaa, on tärkeää hankkia VPN. Kodi on täysin laillinen, mutta käyttäytyminen, jota se ajoittain kannustaa, ei ole. Muista tutustua Kodin parhaiden VPN-luetteloomme muutamiin suosituksiin.

Paras pilvitallennus Kodi 2020: lla

Mikä tekee Cloud Storage -sovelluksesta parasta Kodille?

Pilvivarastot Kodissa ovat vähän niukkoja. Rajoitettu määrä virallisia lisäosia ei ole sidoksissa kehittäjiin millään tavalla, tarjoamalla vain käyttöliittymän Kodilla pilvitallennuspalveluasi varten. Onneksi nämä harvat kehittäjät kuuluvat parhaimpiin pilvitallennuspalveluiden tarjoajiimme.

Ensin on kuitenkin tärkeää ymmärtää mitä pilvitallennus tekee Kodilla. “Pilvi” tarkoittaa yksinkertaisesti palvelimien verkkoa, joka on rakennettu tietojen tallentamista varten. Palveluntarjoaja antaa sinulle asiakkaan, jotta voit käyttää tietoja palvelimella. Kodille sovellukset ovat yksinkertaisesti kolmannen osapuolen kehittämiä asiakkaita, joten voit käyttää tietojasi Kodi-käyttöliittymän mukavasti.

Vaikka Kodin asiakas on ilmainen, palvelu itse ei ole. Hintalla on suuri merkitys pilvitallennusyrityksen valinnassa, ja se on ensimmäinen asia, jota tarkastelimme arvioidessamme tätä joukkoa. Sillä ei ole ainoa merkitys, mutta palvelun ylimääräinen maksaminen, vaikka se olisikin melko hyvä, ei ole kenenkään etujen mukaista. Tarkastelimme näiden palveluntarjoajien tarjoamia suunnitelmia varmistaaksemme, että saat hyvää korkoa ja hyvää vastinetta.

Tämä arvo voidaan määritellä muutamalla tavalla. Nopeudet ovat usein eturintamassa. Siirtää suuria määriä tietoja palvelinkeskukseen, ja jotkut palveluntarjoajat toimivat paremmin kuin toiset. Kodin suhteen haluat heittää juttuja helposti pilvitilillesi ja saada sen käyttöösi muutamassa minuutissa.

Viimeiseksi tarkastelimme näiden palveluntarjoajien turvallisuutta. Tämä alue kaatui hiukan tien varrella, koska rajoitettu määrä vaihtoehtoja ei voinut olla valinta. Silti henkilökohtaiset tietosi tallennetaan näille palvelimille, joten on tärkeää, että palveluntarjoaja ryhtyy tietoturva- ja tietosuojatoimenpiteisiin varmistaaksesi, että olet suojattu.

Kuinka asentaa Cloud Storage -lisäosa Kodiin

Ennen sukellusta palveluntarjoajiin halusimme antaa nopean yleiskuvan näiden lisäosien asentamisesta. Kaikista niistä tulee virallisen Kodi-arkiston kohdalla, joka sisältyy jokaiseen lataukseen, mikä tekee melko yksinkertaisesta asennusprosessista. Avaa Kodi aloitusnäyttöön ja toimi seuraavasti:

  • Napsauta vasemmassa reunavalikossa ”lisäosat”

  • Napsauta avoimen ruudun kuvaketta lähellä valikon yläosaa

  • Napsauta “etsi” ja kirjoita lisäosan nimi

  • Etsi lisäosa, valitse se ja paina “asenna”

Se on se, todella. Jokaisessa sovelluksessa on rekisteröitymisprosessi, joka yhdistää tilisi Kodi -sovellukseen, mutta se vaihtelee lisäosasta lisäosaan. Ne kaikki tarjoavat sinulle kuitenkin askel askeleelta ohjeita, joten sen pitäisi olla melko yksinkertainen.

1. Paras pilvivarasto Kodille: pCloud

pCloud on loistava valinta pilvisäilytyksessä ja sijoittuu toiseksi pilvitallennusvertailumme vertailussa. Se on suhteellisen uusi yritys, joka perustettiin vasta vuonna 2013. Silti lyhyessä ajassa on houkutellut yli kaksi miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien BMW: n, Uberin, Coca-Colan ja Twitterin tykkääjät..

Itse Kodi-laajennus on rakennettu videoiden suoratoistoa varten. Se tulee virallisesta Kodi-arkistosta ja antaa sinun käyttää pCloud-tiliäsi käyttöliittymästä. Suorat tulevat nopeasti ja vaikka uhraatkin vähän laatua, se on vaikuttava, koska et tarvitse laitteistoa sen saavuttamiseksi.

Sinulla on myös pääsy kaikkeen muuhun pCloud-tiliisi. Vaikka sovellus on tarkoitettu videoiden suoratoistoon, voit myös suoratoistaa musiikkia, katsella kuvia tai jopa selata muita tiedostojasi. Se on yksinkertainen käyttöliittymä, joka vastaa Kodi-ilmettä, mutta antaa silti pääsyn kaikkeen, mitä olet tallentanut.

Muita syitä, joista pidämme pCloud

pCloud tarjoaa erinomaisen nopeuden ja turvallisuuden tietojen lukitsemiseen. PCloud-arvosteluissamme keskimääräinen latausaika oli 25 sekuntia ja keskimääräinen lataus 22 sekuntia. Se on vaikuttava verokanta, mutta omasi saattaa vaihdella yhteysnopeutesi mukaan.

Lisähinnasta voit ostaa Crypto-lisäosan pCloud-tilillesi. Tämä paketti tarjoaa tietämättömän salauksen, mikä tarkoittaa, että vain sinä pidät avainta tietojen salauksen purkamiseen. Ilman näitä lisäkustannuksia pCloud säilyttää salausavaimen hallinnan.

Silti turvatoimet ovat melko korkeat. pCloud käyttää TLS-salausta kaikkiin siirrettäviin tietoihin 256-bittisen AES-salauksen ollessa levossa. Se on melko standardi tietoturvajoukko, mutta silti tehokas tietosuojaasi. Voit lukea lisää näistä pilviturvallisuusperiaatteesta.

pCloudin tulisi olla ensimmäinen valintasi Kodi-pilvitallennukseen. Se tarjoaa puhtaan ja intuitiivisen käyttöliittymän erinomaisilla nopeuksilla ja turvatoimenpiteillä käynnistykseen. Nolla-tietämys salaa lisäkustannuksin, mutta se on silti sen arvoinen. Suunnitelmat alkavat 3,99 dollaria kuukaudessa 500 Gt tallennustilaa kohti. Voit myös rekisteröityä ilmaiseksi tilille ja saada 10 Gt kuluttamatta senttiäkään.

2. Pudotusrasia

Dropbox istuu pCloudin takana itse palvelun, ei nimenomaisen Kodi-laajennuksen takia. Itse asiassa tämä laajennus tarjoaa paljon enemmän ominaisuuksia kuin pCloud, ja antaa sinulle täyden hallinnan Dropbox-tililläsi Kodin sisällä. Siitä huolimatta yksityisyyden suojaan liittyvät kysymykset ovat huolenaiheita, samoin kuin Kodin hankala asennusprosessi.

Kun olet asentanut lisäosan, löydät URL-osoitteen ja valtuuskoodin. Kytket ne selaimeesi, johon voit kirjautua sisään. Saat uuden valtuuskoodin, joka sinun on palattava Kodiin ja syötettävä. Loppujen lopuksi lisäät tilisi lopulta Kodiin.

Se on ärsyttävä prosessi, mutta prosessi, jonka monet Kodi-käyttäjien tulisi tuntea. Sinulle maksetaan kuitenkin ongelmasi. Tämä lisäosa antaa sinulle täyden hallinnan Dropbox-tilistäsi, jolloin voit katsella, muokata, lisätä ja poistaa tiedostoja suoraan Kodi-ikkunassa. Lisäosa itsessään käyttää myös paikallista levyvälimuistia, mikä tarkoittaa, että toiston tulisi olla niin sujuvaa kuin laitteisto sallii.

Muita syitä, jotka pidämme Dropboxista

Tämä palvelu toimii niin hyvin, koska sitä on niin helppo käyttää. Dropbox tarjoaa sinulle puhtaan verkkoliittymän tiedostojen lisäämistä varten, jossa voit helposti vetää ja pudottaa tarvitsemasi. Jopa teknofobilla on vain vähän ongelmia tiedostojen lisäämisessä ja tallentamisessa Dropboxin palvelimille.

Voit kuitenkin huolestua, jos heidät säilytetään siellä. Dropbox on ollut keskus muutamalle suurelle tietorikkomukselle, joista yksi vaaransi 68 miljoonan salasanan vuonna 2012. Pahemman tilanteen vuoksi yritys ei edes puhunut rikkomuksesta vasta vuosia myöhemmin, eli käyttäjät jäivät haavoittuviksi ilman mitään tietoa.

Online-tallennustila

Yleensä suosittelemme pilvitallennuspalveluiden tarjoajia, jotka sallivat tietämättömän salauksen, jota Dropbox ei salli. Sinulla on ainoa salausavain, mikä tarkoittaa, että edes palveluntarjoaja ei näe tallentamasi tietoja. Suosituksia varten tutustu parhaimpiin nolla tietämättömiin pilvitallennusratkaisuihimme tai lue Boxcryptor-arvosteluista työkalu, joka salaa tiedostot sinulle.

Silti Dropbox on monipuolinen pilvitallennuspalveluiden tarjoaja, jota on helppo käyttää. Tutustu Dropbox-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja tai tilaa ilmainen 2 Gt: n tallennustila ennen päivitystä.

3. Google Drive

Google Drive on pilvitallennuspalvelujen tarjoaja, jonka useimpien tulisi olla tuttuja. Se on automaattinen sisällyttäminen mihin tahansa Google-tiliin, joka tarjoaa 15 Gt ilmaista tallennustilaa portilta. Se on loistava yhteistyökalu, jossa on runsaasti tallennustilaa käynnistykseen, mutta josta puuttuu vähän turvallisuutta ja nopeutta.

Kodi-sovellus (kuten useimmissa Kodi-sovelluksissa) on kuitenkin hieman kyseenalainen. Tapa, jolla se tarkistaa tilisi, on parhaimmillaan turmeltunut. Sinulle annetaan todennuskoodi ja URL Kodi-ikkunassa, joista sinulla on kaksi minuuttia aikaa päästä selaimeen kirjautumista varten. Kodi ei myöskään tue tekstin korostamista, mikä tarkoittaa, että sinun on kirjoitettava koko asia lyhyessä ajassa.

Kun olet tehnyt, sovellus toimii kuitenkin melko hyvin. Se tukee vain videotiedostoja, mutta se on lähinnä sitä, mitä Kodi-käyttäjät seuraavat. Koimme muutamia virheitä prosessin aikana, mutta mitään, josta nopea uudelleenkäynnistys ei pystyisi hoitamaan. Kun olet suoratoistanut, Drive on Kodi tarjoaa sisällön täyden resoluution pienillä hikoilla matkan varrella. Siirtyminen on ärsyttävää, mutta voitto on sen arvoista.

Muita syitä, joista pidämme Google Drivessa

Google-aseman pääasia on se, kuinka helppoa sitä on käyttää. Jos sinulla on Gmail-tili, sinulla on Drive-tili, johon mahtuu ilmainen 15 Gt tallennustila. Se on runsas tarjous, jonka avulla voit upottaa varvassi pilvivarastoon Kodissa luomatta erillistä tiliä.

Vaikka Google Drive ei koske nimenomaan Kodi-lisäosaa, se on myös loistava yhteistyökalu. Voit helposti kutsua muita osallistumaan tilillesi, säällä, joka jakaa tietyn kansion tai vain yhden asiakirjan. Integrointi Google-toimistotyökalupaketin kanssa tarkoittaa, että voit myös muokata yhteistyökumppaneiden asiakirjoja lataamatta tiedostoja.

Drivessa on kuitenkin joukko ongelmia. Kuten keskustelemme Google Drive -katsauksessamme, palvelu on surullinen turvallisuuden ja yksityisyyden suhteen. Monille se on yksinkertaisesti suora reitti NSA: n PRISM-projektiin. Samaa voidaan sanoa kaikista Google-palveluista, joten Drive ei ole mitenkään ainoa asia, josta sinun pitäisi huolehtia, jos käytät jotain muuta Google-tiliä.

Jos yksityisyys on sinulle tärkeää, on parasta etsiä muualta. Jos ei, löydät kuitenkin erinomaisen yhteistyökalun, joka on riittävän pätevä saattamaan sinut suoratoistoon Kodiin. Tilaa 15 Gt ilmaista tallennustilaa nähdäksesi mihin leiriin olet.

4. OneDrive

OneDrive on Microsoftin haastaja luomaan all-in-one-pilvipohjainen ratkaisu, kuten Google Drive. Sinulla on pääsy online-toimistotyökaluihin, joilla on mahdollisuus kutsua yhteistyökumppaneita. Se on käytännössä Google Drive kaikin tavoin, paitsi Microsoftin sateenvarjolla.

Samankaltaisuudet menevät myös Kodi-tasolle. Tämä lisäosa on täsmälleen sama kuin Google Drive, ja siinä on sama kehittäjä, ärsyttävä sisäänkirjautumisprosessi ja viallinen asennus. Silti sinulla on pääsy OneDrive-tiliisi Kodilta, mikä voi olla suuri plus, jos laskeudut pilvitallennusratkaisujen Microsoft-päähän.

Kuten Drivessa, sinulla on pääsy vain videotiedostoihin tililläsi. Virrat kaatuvat satunnaisesti, mutta yleensä käynnistyvät nopeasti ja täydellä resoluutiolla. Lyhyet videoleikkeet tai TV-ohjelmat ovat hienoja, mutta pitkät elokuvat voivat aiheuttaa ongelmia. Näiden suoratoistoon on parasta käyttää yhtä parhaista epävirallisista lisäosista Kodille.

Muita syitä, joista pidämme Microsoft OneDrive

OneDriven hintapiste on kuitenkin yksi tärkeimmistä myyntipisteistä. Ilmainen suunnitelma antaa sinulle 5 Gt tallennustilaa, mikä on pettymys verrattuna Google Driveen. Kuitenkin 1,99 dollarin kuukausisuunnitelma antaa sinulle kymmenenkertaisen tallennustilan, joka istuu keskitiellä, jota harvat muut pilvipalveluntarjoajat tarjoavat.

Jopa ilmaisella suunnitelmalla sinulla on kuitenkin pääsy Office Onlineen. Ne on poistettu Office 365: n sovellusten versioista, mutta tarjoavat silti paljon enemmän virtaa kuin Googlen vastaavat. Monet, Wordin, PowerPointin ja Excelin vahvoja ominaisuuksia eivät käytä, mutta harvat, jotka hyödyntävät, ovat iloisia siitä, että ne saavat.

Kuten useimmat yhdysvaltalaiset pilvitallennuspalvelujen tarjoajat, yksityisyyteen liittyy kuitenkin ongelma. Microsoftilla on jo kauan sitten ollut yhteyksiä NSA: hon, joten älä odota, että mitään pidetään salassa. Tietojasi ei myöskään ole salattu millään tavalla, joten valtava tavoite on, jos tallennat tilillesi jotain henkilökohtaista.

Nämä ovat muutamia niistä huolenaiheista, joita esittelemme OneDrive-arvosteluissamme. Yksityisyyteen ja tietoturvaan liittyy ehdottomasti ongelma, mutta ei yhtäkään, joka vaikuttaisi kaikkiin. Jos tallennat videoita ja musiikkia tilillesi etkä välitä siitä, kuka sen näkee, löydät OneDriven avulla edullisen palveluntarjoajan. Voit kokeilla palvelua itse ilmaisella 5 Gt: n suunnitelmalla.

Lopulliset ajatukset

Median siirtäminen pilveen ei ole ihanteellinen ratkaisu Kodille, mutta se on kuitenkin saatavana. Sinulla on pääsy paljon suurempaan määrään tallennustilaa vähemmän rahaa, eikä sinun tarvitse huolehtia NAS: n määrittämisestä.

Jos sinulla on vaikeuksia valita sopiva palveluntarjoaja, muista lukea pilvitallennusarvostelut. Omenoiden ja omenoiden vertailuun voit myös tutustua muutamiin artikkeleihin, joissa asetamme muutaman palveluntarjoajan toisiaan vastaan, kuten Dropbox vs Google Drive vs OneDrive.

Niille, jotka ovat vasta aloittelemassa Kodissa, tutustu Kodi-oppaaseemme ja arkistoomme. Alustalta löydät vinkkejä ja temppuja, joiden avulla saat käyttöösi, myös parhaat urheilun kodi-lisäosat. Mitä mieltä olet pilvivarastosta Kodilla? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me