Zapier vs IFTTT: Melyik a legjobb a munkahelyi automatizáláshoz?

A web alapú alkalmazások közötti automatizált kapcsolatok létrehozásakor két szolgáltatás jut eszembe: Zapier és IFTTT. Mindkettő egyszerűvé teszi a munkafolyamat-kezelést, könnyen használható felületekkel és kiváló alkalmazás-támogatással.


Bár sok átfedés mutatkozik abban, hogy mindegyik mit tehet, ezek között vannak jelentős különbségek, amelyek megváltoztathatják az igényeinek legmegfelelőbb feladat-automatizálási eszköz kiválasztását. A választás megkönnyítése érdekében összeállítottuk ezt az átfogó áttekintést, amely elemzi az egyes szolgáltatások integrációit, felhasználói élményét és költségeit.

Itt az ideje a Zapier-nek és az IFTTT-nek.

Mi a munkahelyi automatizálás??

A munkafolyamat-automatizálás célja az elvégzendő kézi, rutinfeladatok számának csökkentése, idő- és pénzmegtakarítás, valamint a napi feladatok esetleges hibáinak és felügyeletének csökkentése..

A modern munkahely elmozdulása a felhő felé, olyan eszközökkel, mint a felhőtárolás a fájlokkal való együttműködéshez, a könyvelési alkalmazások a pénzügyek kezeléséhez, a virtuális csapatalkalmazások, például a Slack és a Trello a távoli munkaerő felhatalmazására, valamint a közösségi média eszközök a márkatudatosság terjesztésére, mindenki számára könnyebbé tette az életet.

A Zapier és az IFTTT változat munkahelyi automatizálási eszközei ezt a tendenciát kívánják folytatni. Ezt úgy végzik el, hogy az alkalmazásokat összekapcsolják az ok-okozati összekapcsolódás vagy az eseményt kiváltó kapcsolatok révén. Azaz, ami történik egy alkalmazáson, az automatikusan megtörténik. Egyszerűen fogalmazva: ha A, akkor B.

Például egy automatizált rutin feladatra az újonnan létrehozott Trello kártyák naplózása a Google Sheets táblázatban. Egy másik lehetőség lehet egy jegyzet létrehozása az Evernote-ban (olvassa el az Evernote-áttekintésünket), amikor új tweet készül.

Míg a Zapier és az IFTTT az iparág két nagy neve, addig vannak mások, mint például az Integromat és a Stringify. Valójában, akárcsak a multi-cloud management ipar, a felhőalkalmazások közötti feladatok automatizálása várhatóan jelentős növekedést fog elérni az elkövetkező években, egy lenyűgöző éves növekedési ütemmel, 23,56% -kal, most 2023-ig, amikor 20 milliárd dollárra közeledik..

Zapier vs IFTTT: Az automatizálási csata

A Zapiernek és az IFTTT-nek sok hasonlósága van abban, amit képesek megtenni, és támogatják ugyanazon alkalmazásokat. Van azonban elégséges különbség, hogy az egyik kiválasztása a tévedés az Ön igényeinek való megfelelés szempontjából.

Noha úgy gondoljuk, hogy a Zapier üzleti eszközként értelmesebb, és az IFTTT jobb otthoni használatra, mindkét jellemzés túl általános. Mint a legtöbb összeállított webalapú alkalmazás-összehasonlításnál, akár a Dropbox vs Google Drive, akár a Hostgator vs Bluehost, a verseny lényege, hogy személyes és a saját igényeinek megfelelő.

A döntés meghozatalának elősegítése érdekében összehasonlításunkat három körre osztjuk: integráció, munkafolyamat-létrehozás és költség. Minden forduló után összefoglaljuk az eredményeinket és kihirdetjük a győztest. Aztán a darab végén egy általános bajnokot választunk. Menjünk hozzá.

1. forduló: Támogatott alkalmazások

Először a Zapier és az IFTTT közötti választás egyik legfontosabb tényezőjére merítünk: a támogatott alkalmazások. A körgyőztes kiválasztása előtt megvizsgáljuk az alkalmazáskategóriákat, az egyes alkalmazásokat és az alkalmazások teljes számát.

Zapier támogatott alkalmazások

Megtekintheti a Zapier által támogatott alkalmazások teljes verzióját a cég webhelyén. Sajnos nincs közvetlen számolás arra, hogy hány ilyen létezik, és nem szeretnénk számolni az ötnél többet (például az öt legfontosabb felhőalapú tárolási szolgáltatás az ingyenes tárolásért).

A Zapier több mint 1000 összeköttetést igényel, ami lenyűgöző. A két évvel ezelőtti szám 650 körül volt, amikor a vállalat egymillió felhasználót hagyott el. A siker mögött az áll, hogy a Zapier az alkalmazásfejlesztés nagy részét a felhasználók kezébe helyezi, legyen szó akár egyéni közreműködőkről, akár az alkalmazásfejlesztőkről..

Következésképpen több alkalmazáskategória képviselteti magát. Nincs felhőalapú tárolási kategória, ezért meg kellett vizsgálnunk, hogy megtudjuk, mi támogatott. Megállapításaink között szerepelt a Google Drive, a OneDrive, a Dropbox, az Egnyte Connect, a Box és a SugarSync. A választásból hiányoztak olyan népszerű kedvencek, mint az iCloud, a MEGA és a pCloud.

A legnépszerűbb jegyzetek készítő alkalmazások, az Evernote és a OneNote, szintén a Zoho Notebook és a Zoho összes többi webes alkalmazásának része. A legjobb könyvelő szoftverekkel kapcsolatos legjobb választások megtalálhatók a Quickbooksban és a FreshBooksban is.

A web alapú projektmenedzsment eszközök ma képezik az egyik versenyképesebb felhőpiacot, és a Zapier tucatnyi támogatást nyújt. Néhány kedvencünk a Trello, Asana, JIRA, Podio, Wrike és Basecamp.

Kritikus szempontból felfedezheti a támogatott nagyszabású szolgáltatásokat is, mint például a Todoist, a Wunderlist, a Toodledo és az újonnan megjelenő Google Tasks. Hiányzik azonban az Any.do nagy része.

A könyvjelzős alkalmazások egy másik szórakoztató kategória az automatizáláshoz. Az írás idején Zapier öt önálló könyvjelzőt támogatott: Pinterest, Pocket, Instapaper, Pinboard és Vookmark.

A közösségi média szolgáltatások az egyik leggyakoribb részét képezik az automatizált munkafolyamat-kapcsolatokban, ezért érdemes látni a Zapierbe integrált nagyokat: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest és Linkedin..

Ez néhány olyan fő kategória és alkalmazás, amelyeket a mindennapi felhasználók vonzónak találnak. A Zapier nagy jelentőséggel bír a munkahelyi alkalmazásokban, ami azt jelenti, hogy még sok más niche-eszközt megtalál az emberek számára, mint például a közösségi média marketingesek (Facebook Lead Ads, MailChimp, ClickFunnels) és a szoftverfejlesztők (GitHub, Bitbucket, Visual Studios)..

Az IFTTT támogatott alkalmazások

Az IFTTT, amennyire meg tudjuk mondani, az összes Zapier alkalmazás kb. Kétharmadát támogatja. Az IFTTT webhelye szerint a száma kissé meghaladja a 600-at. Az IFTTT házon belüli megközelítést alkalmaz az alkalmazások hozzáadására, mint a Zapier, ezért kétségkívül miért ennél sokkal alacsonyabb a szám..

A választás valószínűleg elegendő otthoni és kisvállalkozói fogyasztók számára, de a Zapier-hez tartozó munkahelyi alkalmazások közül sok nem található meg.

Ahol az IFTTT felülmúlja, a Zapier készüléket támogatja, ami tökéletesen segíti a házon belüli automatizálást. Ennek az előnynek a központi eleme az intelligens hubok támogatása, mint például a SmartThings, iHome Control, Z-Ware és körülbelül 50 másik. Az otthoni asszisztensek, az Amazon Alexa és a Google Assistant is támogatottak.

Az IFTTT webhelyén teljes „készülékek” kategória található. Talál majd olyan tárgyak internete tárgyait, mint a mosogatógépek, hűtőszekrények, sütők, mosógépek, szárítók és kávéfőzők.

Bizonyítsuk be, hogy most van a jövő: az IFTTT használatával megmondhatja a WeMo kávéfőzőnek, hogy kezdje el főzni, amint a FitBit csuklópántja ébren van. Vagy megmondhatja Alexának, hogy mondja meg okosabb vízforralójának, hogy forraljon vizet. Vagy automatikusan rögzítheti mosó- és szárítógép-előzményeit egy Google Sheet-ben, amely nagyszerű annak biztosítására, hogy a gyerekek lépést tartsanak a házimunkával, miközben Belize-ben pihennek..

Milyen nehéz a készülékektől való továbblépés, az IFTTT támogatja a felhőkategóriák tisztességes sorozatát, még akkor is, ha nem olyan lenyűgöző, mint amit a Zapiernél kapsz..

Például, míg az Egnyte Connect nem támogatott, a Google Drive, a OneDrive, a Dropbox, a Box és az Amazon Drive elérhető. Van néhány személyes felhő-tárolási lehetőség azok számára is, akiknek otthoni beállításuk van, beleértve a QNAP-t, a Seagate Personal Cloud-ot és a WD My Cloud-t, amelyek közül egyik sem kap Zapier támogatást..

A munkatermelékenység-felajánlások között szerepelnek olyan tennivalók listájának kezelői, mint a Todoist és a Toodledo, de a Wunderlist nem. A Trello és az Asana projektmenedzsment alkalmazásokat egyaránt támogatják, bár nem a Wrike vagy a Basecamp. A legjobb jegyzetkészítő alkalmazások közé tartozik az Evernote és a OneNote, de a Zoho Notebook vagy akár a Google Keep sem.

Legalább a közösségi média támogatását nem veszélyezteti jelentős lyukak: a Facebook, a Twitter, a Linkedin, az Instagram, a Tumblr, a Pinterest és a Twitch is támogatottak.

Szeretjük a zenelejátszók bevonását is, amely hozzájárul az IFTTT pozicionálásához, mint egy önálló intelligens ház idegi hálózatához. A Spotify, a SoundCloud, a Muzik, a Musixmatch, a Songkick és még sok más képviseltetve vannak, míg a Zapier csak a Spotify és a SoundCloud rendelkezik..

Kerek gondolatok

A Zapier vagy az IFTTT használata elsősorban attól függ, hogy az Ön által használt alkalmazások támogatottak-e. Általánosságban elmondható, hogy a Zapier inkább az üzleti és szoftverfejlesztésre irányul, míg az IFTTT sokkal értelmesebb otthoni használatra, különösen az intelligens készülékek támogatása szempontjából..

Ha figyelmen kívül hagyjuk a használati eseteket, akkor egy fordulót kell adnunk a Zapiernek. Támogat több alkalmazást, és lehetővé teszi bármely felhasználó számára, hogy alkalmazásokat adjon hozzá a felvételhez, mindaddig, amíg az alkalmazás rendelkezik REST vagy XML-RPC alapú API-val.

Egy forduló győztese: Zapier

Második forduló: Munkafolyamat létrehozása

Következő lépésként a Zapier és az IFTTT segítségével fogunk munkafolyamatokat létrehozni. A Zapier esetében a két alkalmazás közötti automatikus kapcsolatot „zapnak” hívják, míg az IFTTT a „applet” hagyományosabb megnevezésével jár (a cég recepteket hívott nekik)..

Zapier: Hogyan készítsünk Zaps-ot

Néha van egy konkrét elképzelése arról, hogy milyen feladatokat szeretne automatizálni. Mások, csak tudja, hogy léteznie kell a gyorsabb és okosabb munkavégzésnek. Az utóbbi esetben a Zapier kereshető felületet biztosít az összes alkalmazás zapjainak felfedezéséhez.

Ennek a felületnek a eléréséhez jelentkezzen be a Zapier-fiókjába, majd kattintson az „integrációk” fülre.

Megadhatja az alkalmazás nevét, amelyet bele szeretne foglalni egy zap-ba, vagy kiválaszthatja a listából. Miután kiválasztott egy alkalmazást, az oldal lejjebb láthatja, hogy milyen zapok érhetők el önök nélkül.

Az alkalmazásokat egyszerre is megadhatja, ha konkrétabb munkafolyamat-kapcsolatokat szeretne látni. Például, ha az „Egnyte” és a „Slack” lehetőséget választja, akkor megjelenik a lehetséges zapok e két alkalmazás között.

A Zapier varázsló segítségével végigvezeti Önt a zap létrehozásának folyamatán, amelyhez meg kell határozni egy eseményindítót és egy műveletet. Ehhez nincs új fejlesztési ismerete, ellentétben egy új alkalmazás hozzáadásával.

A bal oldali margóban megnevezheti a zap-ot, és áttekintheti és szerkesztheti a lépéseket, amikor kitölti őket. A felület központi ablaka tartalmazza az aktuális lépést, az indító alkalmazás kiválasztásával kezdve.

Választhat harmadik féltől származó alkalmazást vagy a Zapier alkalmazások közül egyet. Az opciók között szerepel egy ütemező, amely segít egy adott művelet kiváltásában egy alkalmazásban, például egyidejű Facebook és Twitter bejegyzés készítése vagy egy MailChimp e-mail kampány elindítása..

Miután döntött, megjelenik az alkalmazás lehetséges indítóinak listája. Például válassza az Evernote lehetőséget, és a következő három kiváltó eseményt látja:

 • Új jegyzet: akkor indul, amikor új jegyzet készül
 • Új címke hozzáadva: akkor indul el, amikor egy címkét hozzáadnak egy jegyzethez
 • Új emlékeztető: akkor vált ki, ha egy dátummal emlékeztetőt adunk a notebookhoz

Válasszon egyet, és a rendszer felkéri a Zapier engedélyét az alkalmazás elérésére. Sok alkalmazás használja az OAuth alkalmazást, ami azt jelenti, hogy a Zapier nem tárolja a jelszavát. Azt is beállíthatja, hogy a Zapier mennyi ideig jogosult hozzáférni ahhoz.

Ezután a Zapier végigvezeti az alkalmazás specifikus lépésein, és kiváltja a gondolatait. Az Evernote zap-ot használva ki kellett választanunk egy speciális címkét, és meg kellett adnunk, hogy mely notebookokra szeretnénk alkalmazni a zap-ot.

Miután ezt megtettél, Zapier megkísérli a tesztet. Ehhez egy közelmúltbeli eseményindító eseményre van szüksége (az Evernote-val szükségünk volt egy jegyzetre, amelyet nemrégiben „könyvötletem” címkével láttak el).

Ezután ki kell választania akcióalkalmazását. Ez az alkalmazás, amelyen egy művelet végrehajtódik, ha a trigger elindul. Általában az akciók kb. Öt perccel az előfizetők aktiválása után vagy 15 perccel az ingyenes felhasználók számára indulnak (lásd a harmadik fordulót, az árak).

A Zapier-ben megkeresheti a támogatott alkalmazások listáját, amelyek közül választhat. Miután ezt megtette, bemutatásra kerül a népszerű akciók listája. A kevésbé népszerű akciókat a „kevésbé gyakori lehetőségek megjelenítése” linkre kattintva is megtekintheti.

A Slackot választottuk akcióalkalmazásunknak, és egy kiváltó elemet választottunk, amely új közvetlen üzenet küldésére szolgál, amikor a „könyvötletem” címkénket hozzáadunk egy jegyzethez. Ezzel számos testreszabási lehetőséget nyit meg, például úgy, hogy a DM úgy tűnik, mintha tőlünk jött volna, szemben a Zapier botnal, egy adott üzenet megalkotásával és egy bot ikon kiválasztásával.

A választások elvégzése után áttekintheti a műveletet.

Kattintson a „Folytatás” gombra, és a Zapier teszteli a műveletet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy működik-e. Ha kész, hozzáadhat egy újabb lépést, vagy kattintson a „Befejezés” gombra.

A Zaps-ot bármikor ki- vagy be lehet kapcsolni. Ennek legegyszerűbb módja a Zapier műszerfal, ahol átnevezheti és szerkesztheti a zapeket.

Az irányítópulton vannak fülek a kirúgott zapok (feladat előzmények) és az alkalmazás jogosultságok (kapcsolódó fiókok) áttekintésére. A feladat előzményei fül segítségével rendezheti a zapokat dátum és a zap állapot szerint, például: „siker”, „leállt / hibás” és „várakozó / ütemezett”.

A Fiókok összekapcsolása lapon új fiókokat adhat hozzá, vagy letilthatja azokat, amelyeket már nem használ. Ez megkönnyíti a nem kívánt engedélyek tisztítását.

Összességében a Zapier használata egyszerű. Nem sok olyan műszaki dolgot érintettünk, amelyeket megtehetsz, amelyek nagyobb tanulási görbét is magukban foglalnak, de a legtöbb felhasználónak nem találja szükségesnek, hogy messzire belemerüljön az eszköz mechanikájába..

IFTTT: Hogyan hozhatunk létre kisalkalmazásokat

Az alkalmazások, definíciójuk szerint, kicsi programok, amelyeket segédfunkciók elvégzésére terveztek. Az IFTTT esetében az appletek a programok közötti létrehozott trigger-and-action kapcsolatokra utalnak. A zapshoz hasonlóan a leggyakrabban használt kisalkalmazások már létre vannak hozva, és csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja az alkalmazásokat, hogy megnézze a lehetséges lehetőségeket..

Az IFTTT weboldalán megtalálhatók mind a „felfedezés”, mind a „keresés” lapok az appletek megtalálásához. A felfedezés fül célja az automatizálási ötletek javaslata, amelyekre egyébként nem gondolt volna.

A legtöbb alkalommal a Keresés lapot kell használni, amely lehetővé teszi, hogy meghatározott alkalmazásokban keressen, és kategóriákonként böngészjen. Miután kiválasztotta az építeni kívánt alkalmazást, az IFTTT visszaadja az előre elkészített kisalkalmazások listáját.

Írja be például a „Google Táblázatok” lehetőséget, és az IFTTT visszahozza az olyan ajánlásokat, mint például a tweet mentése egy táblázatba és a munkaidő automatikus követése a Google Drive-ban..

Kattintson az ajánlások bármelyikére a bekapcsoláshoz.

Az applet végrehajtása előtt természetesen engedélyeznie kell a kapcsolatot az érintett alkalmazások és az IFTTT között.

Ha nem talál olyan előre elkészített kisalkalmazást, amely megfelel a gondolatmenetnek, akkor a felület jobb felső részén található „új kisalkalmazás” gombra kattintva létrehozhatja sajátját. Az új oldalra átirányítja a képernyőn lévő nagy szövegű „ha ez, akkor az” kifejezéssel.

Kattintson a „majd” elemre a kiváltó hozzáadásához. Az átirányításra kerül egy olyan oldalra, ahol a támogatott alkalmazások listája található. Keresse meg a listát, vagy használja a keresősávot a használni kívánt alkalmazás megtalálásához.

Miután engedélyezte az alkalmazáshoz való hozzáférést, ha még nem tette meg, akkor megkapja a kiválasztott alkalmazás lehetséges indítóinak listáját.

Egyes triggereknek vannak sub-trigger definíciói is. Például, ha úgy dönt, hogy eseményt aktivál minden alkalommal, amikor egy tweetet tesz közzé, akkor kiválaszthatja, hogy szerepel-e retweet és @replies.

Ha készen áll, kattintson a „trigger létrehozása” elemre. Visszatér az elsődleges kisalkalmazás-létrehozási képernyőhöz, ahol rákattinthat az „majd” elemre egy művelet hozzáadásához.

Ismét választhat az alkalmazások listájából, amelyek mindegyike számos lehetséges művelettel rendelkezik. A Google Táblázatok például lehetővé teszi, hogy sort adjon egy táblázathoz, vagy frissítse a táblázat celláját.

A választott alkalmazástól függően lehetőségeket kap a művelet további meghatározására. A Google Táblázatok és a „cella frissítése” művelettel meg tudtuk határozni egy mappa elérési útját, a táblázat nevét, a cella helyét, és csatolhattunk az értékeket a tweettekhez (a Twitter-et tesztindítóként használtuk).

Ha kész, akkor átnézheti saját kisalkalmazását, és ha elégedett, kattintson a „Befejezés” gombra.

Továbblépve a „kisalkalmazások” lapon a „saját kisalkalmazások” területen használhatod a készítéseidet. Be- vagy kikapcsoláshoz kattintson a kívánt appletre és nyomja meg a kapcsoló gombot.

Az IFTTT hozzáféréshez engedélyezett szolgáltatásokat is megtekintheti és leválaszthatja, ha rákattint a „szolgáltatások” fülre az appletek lap jobb oldalán..

Kattintson az alkalmazásra, az alkalmazásoldalon a beállításokra, a beállítások oldalon a leválasztás elemre, majd megerősítse, hogy tudja, mit csinál. Röviden: az IFTTT nem teszi a csatlakoztatott alkalmazások kezelését olyan egyszerűvé, mint a Zapier, mivel ezzel egyetlen oldalról is el lehet végezni..

Noha az IFTTT felület segítségével megnézheti a tevékenységek előzményeit, az appletek és az események ellenőrzésének lehetőségei nem olyan jól felépített vagy informatívak, mint a Zapier-en..

Kerek két gondolat

Mindkét szolgáltatást könnyű használni, bár a kezdők számára az IFTTT hozzáférhetőbbé válhat. A Zapier több lehetőséget kínál az alkalmazáskapcsolatok kiépítéséhez és jobb irányítópultot biztosít mindent megfigyelni, mint az IFTTT. Ismét Zapierrel járunk.

Második forduló győztese: Zapier

Harmadik forduló: Árképzés

Ha jobb elképzelése van arról, hogy az egyes eszközök mit tehetnek, akkor valószínű, hogy már döntött a Zapier és az IFTTT között, amely az Ön igényeinek leginkább megfelelő képességekkel rendelkezik..

Elegendő átfedés van a kettő között, hogy a döntés néhány ember számára nem nyilvánvaló. Előfordulhat, hogy döntése más megfontolásokon alapul, például a költségeken, a végső fordulónk tárgyán.

Zapier ár tervek

A Zapier-nek szép előfizetési lehetősége van, kezdve egy ingyenes csomaggal, amely néhány felhasználó számára elegendő. A Zapier Free lehetővé teszi, hogy öt aktív zapot tartson fenn egyszerre, és havonta 100 feladatot képes lefedni (a feladat egy teljes zap).

Az ingyenes verzióval nem lehet prémium alkalmazásokat felvenni a zapsba. Néhány példa a prémium alkalmazásokra: Salesforce, Shopify, PayPal és Quickbooks Online (olvassa el a Quickbooks áttekintést).

A Zapier Free használatával kapcsolatos további korlátozások az, hogy tilos többlépcsős zapp vagy automatikus visszajátszási feladatokat létrehozni. Az automatikus lejátszás azt jelenti, hogy ha egy feladat átmenetileg nem működő szolgáltatás miatt hasonlóan kudarcot vall, a Zapier megpróbálja újra, így nem kell manuálisan.

Ha ezek a korlátozások nem működnek az Ön számára, akkor négy előfizetési szint közül választhat. A probléma az, hogy ezek az előfizetések nem olcsók.

Tervek: Ingyenes: Induló: Profi: Professional Plus:
Havi költség (évente számlázva)Ingyenes$ 20$ 50$ 125
Havi költség (havonta számlázva)Ingyenes$ 25$ 62.50$ 156,25
Zaps5 egy időben20 egy időben50 egy időben125 egyszerre
Havi feladatok1001000300010000
Prémium alkalmazásokNemIgenIgenIgen
Automatikus lejátszási feladatokNemNemIgenIgen

A legalacsonyabb szint, a Zapier Starter havonta 20 dollárt fog visszafizetni – és csak akkor, ha egy évre előre fizet. Menj hónapig, és ez 20 százalékkal többet fog fizetni.

A legtöbb otthoni és kisvállalkozói felhasználó számára a Starter terv remélhetőleg elegendő lesz, mivel a Zapier Professional-ra való frissítéshez a költségek megduplázódnak. Eközben a Professional Plus egyenesen drága, havonta 125 dollár, ha egy évet előre fizet (ez 1500 dollár előre).

A Zapiernek pénz-visszatérítési politikája van, ha boldogtalan vagy, amely magában foglalja azoknak a visszatérítéseket, akik elfelejtették lemondni szolgáltatásaikat, vagy csak elégedettek voltak, miután pár hónapig igénybe vették..

IFTTT ártervek

Az IFTTT bármilyen korlátozás nélkül ingyenes. Egyáltalán nincs előfizetési lehetőség, ami meglepő, mivel a verseny ritka az alkalmazás-automatizálási piacon.

Ha kíváncsi, hogy az FTTT miként működik az üzleti életben, a vállalat leginkább a befektetőkre támaszkodik. A Crunchbase szerint több mint 60 millió dollár támogatást kapott.

Három kör gondolatok

A harmadik forduló kérdés nélkül az IFTTT javát szolgálja. Miközben pletykák születtek arról, hogy az IFTTT előfizetési szolgáltatásokat vezet be, egyik sem valósult meg. A költségek befektetőkre hárítása természetesen nem örökké tart, mivel ők szeretnek megtérülést látni.

Jelenleg nincs ok arra, hogy ne válassza az IFTTT-t a Zapier-hez képest, ha az rendelkezik az Ön által használt alkalmazásokkal, kivéve, ha a Zapier Free megfelel az Ön igényeinek.

Három forduló győztese: IFTTT

Az ítélet

Két fordulóban az egyiknek nincs gondunk azt mondani, hogy a Zapier a lenyűgözőbb automatizálási szolgáltatás. Ez azonban nem jelentheti azt, hogy ez a jobb szolgáltatás az Ön számára.

Azok számára, akik automatizálják a háztartási készülékek használatát, a Zapier nem lesz segítség. A legtöbb otthoni és kisvállalkozói felhasználó megtalálja az összes szükséges alkalmazást az IFTTT égisze alatt. Mivel az IFTTT ingyenes és a Zapier drága lehet, ezek a felhasználók először az IFTTT-t akarják adni. Ha az IFTTT nem felel meg az Ön igényeinek, akkor Zapier (nézd meg, mit tettünk ott?).

Záró győztes: Zapier

A kettő közül melyik a választott automatizálási eszköz? Ossza meg gondolatait alább, és köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map