@Max SyncUp áttekintés

A @Max SyncUp egy ingyenes, személyes biztonsági mentési megoldás a Windows felhasználók számára. Korlátozó, fogyasztókonként csak egy profilt enged meg költség nélkül. Ez azonban lehetővé teszi a dokumentumok teljes biztonsági mentését, visszaállítását és szinkronizálását a merevlemezről, amely sokkal rugalmasabb, mint a legtöbb fogyasztónak szüksége van.


Az adatok helyreállítása

Az egyik legnagyobb dolog, ami látszólag a felhasználókat sújtja, az értékes fájlok véletlen törlése vagy a rendszer összeomlásának veszélye. Ez az oka annak, hogy oly sok ember vállalta a felhőalapú biztonsági mentések használatát. A @Max SyncUp lehetővé teszi ezeknek a felhasználóknak, hogy ezeket az információkat egyszerűen továbbítsák egy online, SFTP vagy WebDAV szerverre. Ezenkívül támogatja az adatok feltöltését a Google Drive-ba a fiókkal rendelkezők számára.

@Max SyncUp
© @Max SyncUp

A @Max SyncUP nem használja a tömörítést az információk átviteléhez. A ZIP és a titkosítás azonban támogatottak azok számára, akik használni akarják. Ezenkívül az ügyfelek maguk is eldönthetik, hogy hány változatot és mennyi ideig tárolnak ezeket a fájlokat.

Amikor ideje helyreállítani az adatokat, ez tényleg olyan egyszerű, mint egy gombra kattintás. A főképernyőn a „Visszaállítás most” opció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mely fájlokat töltsék le, és gyorsan visszaállítsák azokat. Abban az esetben, ha egy fájl neve megegyezik a jelenleg a merevlemezen található fájllal, a @Max SyncUp megkérdezi a dokumentum felülírása előtt.

Minden a Windowsról

Az egyik legnagyobb korlátozás, amelyet egyes felhasználók találnak, az csak a Windows számítógépekkel kompatibilis. A Mac, Linux, Ubuntu és Android rendszerek nem lesznek képesek kihasználni ezt a rendszert.

Ennek ellenére kompatibilis a Windows sok régebbi verziójával, beleértve:

 1. Windows XP (32-bites és 64-bites)
 2. Windows Vista (32-bites és 64-bites)
 3. Windows 7 (32 bites és 64 bites kiadás)
 4. Windows 8 (32 bites és 64 bites kiadás)
 5.  Windows Server 2003 (32-bites és 64-bites)
 6.  Windows Server 2008 (32-bites és 64-bites)
 7. Windows Server 2008 R2
 8. Windows Home Server 2011
 9. Windows Small Business Server
 10. Windows Server 2012

Ez plusz a Windows felhasználók számára, mivel sok felhőalapú rendszer nem támogatja az XP-t vagy a Vista-t, annak ellenére, hogy még mindig sok felhasználó használja ezeket a platformokat.

Hasznos szolgáltatások

Az egyenes felhő mentési protokollokkal ellentétben a @Max SyncUp lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szinkronizálhassanak két számítógépet, anélkül, hogy harmadik féltől menne keresztül. A felhasználóknak a letöltés előtt mindkét számítógépről le kell tölteniük a szoftvert. Ugyanakkor a helyén a biztonsági mentési műveletek választhatók: kétirányú, a forrás másolása a célhoz, a cél másolása a forráshoz, a forrás áthelyezése a rendeltetési helyre, vagy a rendeltetési hely áthelyezése a forrásba.

A szolgáltatás tálca felugró ablakot kínál, amely lehetővé teszi a szinkronizálás állapotának és az eredmények egyszerű ellenőrzését. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára a profil elindítását és a fájlok visszaállítását. Ezenkívül vannak naplók, amelyek mutatják az átviteli eredményeket.

@Max SyncUp
© @Max SyncUp

Noha a @Max SyncUp nem kompatibilis a Mac OS-szel, ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy „kemény hivatkozáson alapuló biztonsági mentéseket készítsenek az Apple Time Machine stílusában”. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók kombinálhatják a teljes biztonsági mentéseket a növekményes biztonsági másolatokkal, ha úgy döntnek. A felhasználók az ütemezés szerint is másolhatnak adatokat, ha akarják. Az opciók azt is lehetővé teszik, hogy az ügyfelek csak akkor töltsék be a feltöltéseket, ha az információ megváltozott, és megjelölnek fájltípusokat az átvitel bevonására vagy kizárására.

A segítségre szoruló felhasználók könnyen megtalálhatják a válaszokat a cég dokumentációjában. Ez a kiterjedt könyvtár lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen témára válaszokat találjon. Elmagyarázzák, hogyan állíthat be biztonsági mentési protokollokat, hogy az információ közvetlenül átkerüljön a Google Drive-ra vagy a WebDAV-fiókra. Lépésről lépésre vannak az Apple Time Machine stílusú szinkronizálás beállításához az érdeklődők számára.

Az oktatóanyagok információkat tartalmaznak a főablakban való navigálásról, a fájlok visszaállításáról és az adatok forrásból történő előzetes megtekintéséről is.

A Google Drive kompatibilitása

A @Max SyncUp egyik leghasznosabb funkciója valószínűleg a Google Drive kompatibilitása. Ilyen módon a fájlokat nem csak a merevlemezről másolja át egy másik számítógépre, hanem zökkenőmentesen átviszik a felhőbe.

Ezeknek a dokumentumoknak a továbbítása teljes Internet kapcsolaton alapszik, azonban gyorsan megtörténik. A fogyasztók a Google Drive-fiókjukban található fájlokat is feltölthetik annak ellenére, hogy feltöltötték őket.

@Max SyncUp
© @Max SyncUp

A profil beállítása során a felhasználóknak egyszerűen ki kell választaniuk a „Google Drive” lehetőséget, és be kell írniuk bejelentkezési adataikat. Miután ez a lépés befejeződött, a varázslót ugyanúgy be kell fejezni, mint az összes többi biztonsági mentési eljárást. Az átadásokra a jelzések szerint kerül sor, amíg meg nem változtatja a protokollokat.

A felhasználóknak meg kell értenie, hogy a növekményes biztonsági mentések csak a fájlban megváltoztatott fájlokat másolják, nem töltenek fel további verziót. Készíthet további példányokat, és átnevezheti őket a revíziószám jelölésére, de ezt a lépést manuálisan kell elvégezni.

A kemény hivatkozások (ahogy hívják) hivatkozásokat adnak és dokumentumokat hoznak létre változatlan fájlokhoz.

Összefoglalva a @Max SyncUp

A @Max SyncUp hasznos eszköz azok számára, akik egyszerű módon szeretnék megóvni az információkat a lehetséges törlésektől. Van néhány olyan vonzó funkció, mint például a fájlok zökkenőmentes átvitele a számítógépek között vagy a biztonsági másolat készítése közvetlenül a Google Drive-ra, amelyek sok gondot takaríthatnak meg..

@Max SyncUp
© @Max SyncUp

Ez a rendszer azonban nem hibás. Az ingyenes fiókok csak egy profil beállítását teszik lehetővé, ami azt jelenti, hogy dönthet úgy, hogy információkat küld a merevlemezre vagy a Google Drive-ra, de bizonyos fájlokat nem az egyikre, a többi dokumentumot pedig a másikra. Frissíthet fizetős fiókra 24,95 dollárért, amely lehetővé teszi több profil beállítását. 

Az is korlátozott, hogy a felhasználók ki tudják használni a szolgáltatást, mivel jelenleg csak a Windows operációs rendszerre korlátozódik.

Következtetés

A lényeg: ingyenes szolgáltatásért kiváló. Könnyen kezelhető és gyorsan továbbítja az információkat, köszönhetően a változtatások feltöltésének, nem pedig az egész fájlnak. Plusz egy egyszerű egérgombbal történő visszaállítás lehetősége.

A felhasználók a helyreállítási funkciót a Google Drive-ból is használhatják anélkül, hogy számlaikat kellene megnyitniuk egy böngészőben. A szoftvert közvetlenül a weboldalukról tölthetik le.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map