Legjobb virtuális csapat szoftver eszközök

Lehet, hogy egyike annak a sok embernek, akik az egész világon szétszórt csapatban dolgoznak. A technológia fejlődésével, és úgy tűnik, hogy a határok egyik napról a másikra eltűnnek, egyre többen találják magukat különböző országokban vagy időzónákban dolgozó emberekkel, online tárhelyet használva a munka elvégzéséhez..


Jelenleg az Egyesült Államokban több mint 30 millió ember már távolról dolgozik, és körülbelül 90% -uk boldogabb, mert képes fenntartani a jobb munka-magánélet egyensúlyát. Itt a Cloudwards.net oldalán is van egy virtuális csapatunk, amelynek tagjai a világ minden tájáról dolgoznak. 20 évvel ezelőtt ez nem lett volna lehetséges, de most, a változó kultúra, a megnövekedett internetes sebesség és a továbbfejlesztett eszközök megjelenésével abszolút szinkronban tudunk dolgozni.

Ha Ön is egy virtuális csapatban dolgozik, akkor valószínű, hogy több termelékenységi eszközt használ, amelyeken nyomon követheti azért, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a csapat mindenki tudja, mit csinál, és mindig tartózkodik a folyamatban. Azonban miért használ öt különböző eszközt olyan műveletek elvégzéséhez, amelyeket egyetlen alkalmazással megtehet?

Az all-in-one virtuális csapat szoftver segítségével egyszerre kezelheti az összes követelményt, és soha nem kell ugrálnia az egyik fülről a másikra. Ez sok problémát takarít meg Ön és csapata számára, és növeli a hatékonyságot a rendszerindításhoz.

Miért van szükség minden virtuális csapatnak szoftver eszközökre

Vessen egy pillantást néhány legfontosabb okra, amelyek miatt a csapata részesülhet ezen eszközök használatából.

Jobb kommunikáció

Ha irodában vagy, és minden nap találkozik kollégákkal, automatikusan létrehoz egy jelentést. Könnyű felkeresni a csapat tagjait, és segítséget kérni tőlük a múlt hétvégén megjelent új film megbeszélésekor.

Ilyen kapcsolat létrehozása virtuális csapattal nehéz lehet, ha csak a munkáról beszélünk. A laza segít kitölteni ezt a hiányosságot, mivel helyet biztosít vízhűtött csevegésekhez szórakoztató hangulatjelekkel és gif-ekkel.

Megnövelt termelékenység

A világ minden tájáról dolgozó tagokkal nehéz lehet megbizonyosodni arról, hogy mindenki ugyanazon az oldalon van-e és tudja, mit kell tennie. El tudod képzelni a káoszt, ha elfelejtette elküldeni a csapat tagjai felének fontos frissítéseit és változásait a projekttel kapcsolatban?

A hatékony projektmenedzsment eszköz megmentheti Önt a szörnyű szenvedéstől, és növelheti a hatékonyságát is. Például a Basecampnek van egy üzenőfala, amely a frissítések felé irányul. Csak annyit kell tennie, hogy beírja az itt található frissítéseket, és a csapat minden tagját azonnal értesíti.

Ellenőrzött láthatóság

Noha a csapatok számára fontos az átláthatóság fenntartása, a láthatóság ellenőrzése is fontos. Annak szabályozásával, hogy ki láthatja az erőforrásokat, növelheti a szervezet biztonságát, korlátozhatja az alkalmazottak hozzáférését és megnézheti az ügyleti naplót is.

Az Asana például lehetővé teszi a felhasználók számára a teljes munkaterület, egy projekt vagy csak egyetlen feladat megosztását. Ha a felhasználó nem követi egy adott feladatot, akkor nem látja azt a feladatlistájukban, és nem kap értesítést róla.

Kevesebb e-mail túlterhelés

Hányszor ment keresztül egy nagy e-mail nyomon, hogy csak egy fontos információt találjon? A projektmenedzsment eszközökhöz, mint például a Trello, minden feladathoz külön leírás található, ahol elmentheti az összes információt, és bármikor könnyen elérheti azt..

Legjobb virtuális csapat szoftver eszközök

Itt áll az öt legjobb virtuális csapat szoftver eszköz, amelyet kipróbáltunk:

ászana

Ha olyan projektmenedzsment eszközt keres, amely skálázhatóságot, rugalmasságot és ellenőrzött láthatóságot biztosít, akkor Asana a legjobb lövés.

Az Asana lehetővé teszi különféle projektek és feladatok létrehozását, amelyeket a különböző csapattagokhoz hozzá lehet rendelni. Beállíthat határidőt, címkéket, leírást, hozzászólásokat és fájlokat csatolhat. Olyan cégek használják, mint az Uber, az Airbnb és a Pinterest, ez akár 15 tag számára is ingyenes, ami nagyszerű eszközévé teszi a kis csapatok és a szabadúszók számára is..

Az Asana legjobb része azonban az általa kínált láthatósági ellenőrzés kell, hogy legyen – csak azok a csapattagok tekinthetik meg azokat, akik egy adott feladatot követnek, vagy ha hozzá vannak rendelve az a feladat. Nem tekinthetnek meg más olyan projektet vagy feladatot, amelyet nem követnek.

Összességében az Asana tökéletes azoknak a csapatoknak, akik együttműködni akarnak, de továbbra is ellenőrzik az egyes feladatok láthatóságát az egyes tagok számára.

Trello

Noha az Asana elég kimerítő és tökéletes nagy projektek számára, ez nem teszi lehetővé a teljes projekt megfelelő áttekintését. A Trello itt jön be: a Kanban fórumon alapuló koncepció alapján a Trello megkönnyíti a teljes projekt egyszerre megjelenítését, méretétől függetlenül.

Olyan, mint egy táblák listákkal és öntapadó jegyzetekkel (Trello szereti őket kártyanak hívni). A projekt előrehaladtával a jegyzeteket áthelyezheti más listákra. Minden kártya hozzárendelhető több felhasználóhoz. Felveheti címkéket, határidőket, mellékleteket, ellenőrző listákat és megjegyzéseket a kártyához.

Sajnos a láthatóság feletti ellenőrzés nem ugyanaz, mint az Asanának, mert egy adott feladathoz, listához vagy táblához hozzáadott összes tag láthatja az egész Trello táblát és azt, amit a többi tag csinál. A Trello határozottan kiválóan alkalmazható kreatív csapatok számára, akik átláthatóságot és jobb együttműködést keresnek.

Laza

A projektmenedzsment eszközök nélkülözhetetlenek a feladatok kiosztásához és annak ellenőrzéséhez, hogy minden halad-e, de amikor virtuális csapatban dolgozol, a kommunikáció fontosabb, mint valaha. A listán szereplő összes többi eszköz megjegyzésrészt tartalmaz, de szükség van egy speciális platformra, ahol az egész csapat kommunikálhat és naprakész lehet..

Az olyan vállalatokkal, mint a LinkedIn és a Samsung, amelyek a Slackot használják, az eszköz valóban bebizonyította, hogy a legfontosabb kommunikációs platform a virtuális csapatok számára. A Slack segítségével külön csatornákat hozhat létre minden projekthez, beleértve a vízhűtéses beszélgetéseket is, és könnyedén integrálhatja a platformot harmadik féltől származó eszközökkel is..

Alaptábor

Ha nagy szervezete van számos részlegekkel és projektekkel, de Asana nem elég kimerítő számodra, menjen egyenesen a Basecamp-hez.

Hihetetlenül könnyen kezelhető műszerfallal a Basecamp nemcsak az e-mailek rendetlenségét tisztítja meg, hanem csapata számára is nagyon eredményes lesz. Minden csapatnak / projektnek van egy közös naptára, amely jelöli az összes határidőt, egy hirdetőtáblát a bejelentésekhez, minden tag feladatlistáját, külön dokumentummappát és egy automatikus bejelentkezési részt a csoport tagjainak ismétlődő kérdéseire..

Ha legalább 20 tagú csapatunk van, akkor feltétlenül próbáld ki a Basecamp-t; ingyenes a diákok, a tanárok és a nonprofit szervezetek számára.

Wrike

A marketing és a kreatív csapatok számára a Wrike csodálatos projektmenedzsment megoldás ütemtervekkel, Gantt diagramokkal és online dokumentumszerkesztéssel.

Ha van tartalmi ügynöksége, és fáradt vagy az egyik dokumentumfájlról a másikra ugorni, a Wrike sok időt és energiát takaríthat meg Önnek. A Word, az Excel, a képeket és a .pdf fájlokat szerkesztheti anélkül, hogy letöltené azokat a platformról. A Wrike az összes fájl verzióelőzményeit is tárolja, megkönnyítve ezzel a visszatekerést.

Lehet, hogy nem a legjobb virtuális csapat szoftver az értékesítéshez vagy a műszaki csapatokhoz, de a Wrike határozottan nagyszerű tartalomíró és digitális marketing ügynökségek számára..

Következtetés

A szabadúszók, virtuális csapatok és platformközi alkalmazások világában nagy szükség van olyan eszközökre, amelyek lehetővé teszik az online együttműködést, a különböző eszközökkel történő szinkronizálást és segítik a túlzott irodai e-mailek elkerülését..

Bár most felsoroltam a piacon jelenleg elérhető legjobb virtuális csapatszoftver eszközöket, addig a csapatod számára a tökéletes eszköz a pontos igényektől függ. Tehát eszköz kiválasztásához készítsen egy listát a csapata igényeiről, majd válassza ki azt az eszközt, amely teljesíti a lista legtöbb elemét.

Használta ezeknek az eszközöknek valamelyikét? Értesítsen minket az alábbi megjegyzésekben, köszönöm, hogy elolvastat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map