Készítsen saját privát felhőt bármilyen alkalmazáshoz a FileCloud segítségével

Sok lenyűgöző funkcióval és annak 100% -os helyszíni felhő paradigmájával a FileCloud célja, hogy az egyik vezető privát felhőmegoldás legyen. A FileCloud számos szempontból egyedi, de a FileCloud egyik legérdekesebb tulajdonsága a magán felhő-rendszere – hasonló a szolgáltatásokhoz, mint például a OwnCloud abban az értelemben, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját felhőket építsenek fel..


A FileCloud lehetővé teszi privát felhők létrehozását a személyes szerverekre az alkalmazás telepítésével. A FileCloud virtuális környezetet biztosít a tárolt fájlok és erőforrások tárolására és kezelésére, miután a felhasználó telepítette az alkalmazást.

A magán felhőmegoldásokkal, mint például a FileCloud, a vállalkozásoknak és a szervezeteknek már nem kell aggódniuk az adatvédelmi problémák miatt vagy a harmadik felek hozzáféréseként bizalmas fájljaikhoz és információikhoz..

Ebben a felülvizsgálatban a FileCloud négy legvonzóbb tulajdonságát választottuk ki.

Adatvédelem és biztonság a Private Cloud segítségével

Emlékezzünk arra, hogy a FileCloud szerint mi gondtalan megoldást kínál Önnek, mivel lehetővé teszi, hogy saját kiszolgálóin saját privát felhőt készítsen? Ennek legnagyobb előnye az, hogy 100% -ban ellenőrzése alatt áll az adatok felett, és soha nem kell aggódnia az adatokhoz való harmadik fél hozzáférés miatt..

Ez azért fontos, mert az internetes kémkedés, valamint a felhő által üzemeltetett fájlok és adatok adatvédelme miatt globálisan terjednek a jelenlegi félelmek. A magánélet mellett a FileCloud integrált vállalati szintű víruskeresési funkcióval is rendelkezik a fájlok védelme érdekében.

Valódi platformközi megoldás

A FileCloud teljesen platformon átívelő – a Windows, Mac, Linux, iOS, Android, BlackBerry és Windows 8 kompatibilitásáról beszél. Miért fontos? Sok magánszemély és vállalkozás most mobil eszközökkel fér hozzá a kulcsfontosságú üzleti adatokhoz.


Platformon keresztüli elérhetőség

Valójában a mobil eszközök egyre inkább a felhasználók számára az adatok elérésének fő útjává válnak. A mobil kereszt-kompatibilitás fontos, mivel sok vállalat nem működik egyetlen eszköz házirendje az alkalmazottak számára.

Teljes mobil hozzáférés vállalati szintű szinkronizálással & megosztása

A FileCloud célja a mobil eszközök szem előtt tartása – ideértve a teljes mobil támogatást a fő mobil eszköz platformokon keresztül. A felhasználók előnyeit élvezik azok a szolgáltatások, mint például a teljes elérhetőség az összes mobil platformon és eszközön (ideértve az iPhone, iPad, Android és BlackBerry eszközöket)..

Mobil eszközkezelés – távolról kezelheti a csatlakoztatott mobil eszközöket, és megakadályozhatja az illetéktelen hozzáférést, valamint a teljes mobil szinkronizálási és megosztási megoldást.

Szinkronizál

A FileCloud segítségével a vállalkozások és a szervezetek kihasználhatják a vállalati szintű megosztás előnyeit, valamint a megosztott és szinkronizált vállalati fájlok szinkronizálását bárhonnan és bármilyen eszközről. Ezenkívül szinkronizálhatja a tartalmat a számítógépek és eszközök között a Dropboxhoz és a Box.comhoz hasonló megoldáshoz.

Ezenkívül a FileCloud mobilalkalmazások teljes funkcionalitást biztosítanak, Rugalmassá és sokoldalúvá téve ezt a vállalkozások és szervezetek számára.

Műveleti könyvvizsgálat és jelentéstétel

A FileCloud emellett teljes mértékben figyelemmel kíséri a tárolt fájlokhoz való hozzáférést és a fájlok használatát, teljes ellenőrzéseket és jelentéseket adva, beleértve az információkat: például a felhasználói hozzáférés nyomon követése (ki mit és mikhez fér hozzá), a felhasználói műveletek nyomon követése (mit tett a felhasználó a hozzáférés során) és hozzáférési mód követése (hogyan jutott el a felhasználó az adatokhoz).


Ellenőrzés és jelentéskészítés a FileCloud segítségével

Ez hasznos lehet biztonsági vagy politikai szempontból – figyelemmel kíséri a felhasználók hozzáférését a tárolt adatokhoz, különösen a használati szokások vagy az esetleges házirend-megsértések ellenőrzése céljából.

Mi nem tetszik – a FileCloud egy kicsit drága

Noha nyilvánvalóan sok előnye és funkciója van, az egyik jelentős hátránya, hogy a FileCloud kissé drága. Ezért feltétlenül ellenőrizze a költségvetést, hogy megtudja, ez lenne-e ideális megoldás az Ön számára. A FileCloud árazása az indulási terv havi 40 dollárjától a haladó 229 dollárig terjedhet..

A jó hír az, hogy az indulási terv 10 felhasználói engedélyt tartalmaz, így ezt szépen elterjesztheti. A felhasználók számán alapuló teljes árképzés az alábbi listában található:

0–10 felhasználó: 499 USD évente (25 USD évente további felhasználónként)
20 felhasználó:Évente 749 USD
30 felhasználó:Évente 999 USD
50 felhasználó:Évente 1499 USD
100 felhasználó:Évente 2749 USD

Érdekes módon a FileCloud nagyszámú felhasználó számára kínál mennyiségi licenckedvezményt, és 30% -os engedményt nyújt képesített akadémiai intézmények, nonprofit szervezetek vagy vallás alapú szervezetek számára. 14 napos 100% pénz-visszafizetési garancia is rendelkezésre áll.

Az első lépések a FileCloud használatával

Ha eddig szerette a FileCloudot, de a döntés meghozatala előtt szeretne összehasonlítani egy hasonló szolgáltatással, tekintse meg a OwnCloudot. A FileCloud használatának megkezdése egyszerű, mivel a termék tényleges megvásárlása előtt élvezheti a teljesen működőképes ingyenes próbaverziót.

Mutassa meg böngészőjét a következő címre: http://www.getfilecloud.com/pricing/registertrial az ingyenes próbaverzió megkezdéséhez. A FileCloudról további információt a http://www.getfilecloud.com/how-it-works webhelyen talál

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map