Hogyan telepítsük az Elysium-t a Kodi-ra

A Kodi teljes élményének kihasználásához telepíteni kell néhány nem hivatalos kiegészítőt. Egyesek megváltoztatják a felhasználói felület megjelenését és hangulatát, mások hozzáférést biztosítanak egy hatalmas streaming tartalom könyvtárhoz. Az Elysium az utóbbi kategóriába tartozik.

Ez egy szolgáltatás, amely felkeresi és továbbítja a torrenteket az internetről. Az Elysium az egyik legjobb szövetségi alternatíva, amelynek már későn nehezen tudott otthont találni a tárolóban. Hasonló megjelenéssel és érzéssel Elysium szinte mindent megtesz, amit a Szövetség tesz.

Mielőtt belemerülnénk az útmutatóba, elutasítanánk, hogy ne emlékeztessünk önöket arra, hogy fontos egy VPN-vel védeni magát az Elysium vagy bármely más nem hivatalos Kodi kiegészítő használatakor. Az egyik használata nem teszi lehetővé, hogy mások könnyen nyomon követhessék az Ön IP-jét, és veszélybe sodorja Önt ebben a legális szürke területen. Ne felejtse el átnézni a Kodi legjobb VPN-jeit, így védeni tudja magát.

Mindezekkel összhangban meg lehet mondani az Elysium telepítését a Kodi-ra. Ha szeretne mindent tudni, amellett, hogy tudni kell a Kodiról, akkor nézd meg a teljes Kodi útmutatónkat.

Engedélyezze az ismeretlen forrásokat

Nyissa meg a Kodi-t, hogy engedélyezze a kiegészítők ismeretlen forrásokból történő telepítését. Ez bármilyen nem hivatalos kiegészítő, ezért feltétlenül végezze el az alábbi lépéseket és ellenőrizze, hogy ez a beállítás engedélyezve van-e vagy sem..

Először indítsa el a Kodi-t, majd kattintson a „beállítások ikonra”. Úgy néz ki, mint egy fogas.

Menjen a „rendszerbeállításokhoz”. Ez a második sor utolsó opciója.

Vigye a kurzort a kiegészítők fölé, és ellenőrizze, hogy jobbra van-e jelölve az „ismeretlen források”.

Nagyon fontos, hogy ne ragyogjon át ezen a lépésben, mivel később fejfájást okoz majd, amikor megpróbálja telepíteni a kiegészítőt. Mindig kétszer ellenőrizze, hogy ez engedélyezve van-e, és mentse el a gondját.

Telepítse az Elysium-t

Most már készen áll az Elysium telepítésére. Menjen vissza a beállítások oldalra, és kattintson a „fájlkezelő” linkre. Ez az utolsó lehetőség az utolsó sorban.

Kattintson a „Forrás hozzáadása” elemre a bal oldali oszlopban. A lista utolsó opciójának kell lennie.

Külön ablak jelenik meg. Kattintson a „” gombra a címsor megnyitásához.

A címsorba írja be a „http://noobsandnerds.com/portal” címet. Az URL-t pontosan úgy kell beírni, ahogy itt van írva. Ha ez az URL problémát okoz, akkor alternatíva a „http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/”.

Kattintson az „OK” gombra, és a címsor bezáródik. Írja be a forrás nevét (például „noobsandnerds”), majd kattintson ismét az OK gombra.

Haladj tovább, amíg meg nem érkezel a Kodi kezdőképernyőjére. Kattintson az oldalsáv „kiegészítők” menüjére.

Kattintson az oldalsáv tetején található „kiegészítő böngésző” gombra. Úgy néz ki, mint egy nyitott doboz.

A listában kattintson az „Install from zip file” elemre.

Keresse meg a korábban megnevezett forrást. Ehhez az oktatóanyaghoz ez a „noobsandnerds”.

Kattintson a repository zip fájlra. Az írás idején a „repository.noobsandnerds-2.3.3.zip” elnevezésű, de a telepített lerakat verziójától függően kissé eltérhet..

Várjon néhány másodpercet, és egy „kiegészítő engedélyezve” értesítést kap. Miután megjelenik, kattintson az „installálás a lerakatból” elemre.

Ha ez az első alkalom, amikor egy lerakat telepít, akkor a noobsandnerds a hivatalos Kodi repo alatt ül. Akárhogy is, kattintson a noobsandnerds lerakatra a listából.

Kattintson a lerakaton a „video kiegészítők” lehetőségre.

Nagyon sok kiegészítő van benne. Keresse meg az „Elysium” -t, és kattintson rá.

Megnyílik egy képernyő a kiegészítő leírásával és ikonjával. Kattintson az alsó sorban az „install” elemre.

Várja meg ugyanazt a „kiegészítő engedélyezve” értesítést, és az Elysium készen áll a használatra. Belül egy hatalmas könyvtár található, amely mind filmeket, mind TV-műsorokat tartalmaz. A kategóriák megkönnyítik a navigációt, de a keresési funkciót is használhatják.

Bár Elysium felsorolhat egy filmet vagy TV-műsort, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy jelenleg elérhető adatfolyam. Mindig jó ötlet hagyni, hogy Elysium a forrásokat lemossa, még mielőtt reménykedne, különösen, ha a film még mindig mozikban van.

Javítsa ki a „Nem sikerült telepíteni a függőséget” hibát

Előfordulhat olyan hiba, amely azt mondja: „nem sikerült telepíteni a függőséget”, mint amit az oktatóprogram kidolgozásakor tettem. A hiba oka az, hogy Kodi nem találja az URLResolver kiegészítőt, amelytől az összes nem hivatalos adatfolyam-kiegészítő függ.

Ha ezt a hibát kapja, az első hibaelhárítási lépés a tárolók, amelyeket már nem üzemeltet, deaktiválása. A telepített telepítés megtekintéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 • Kattintson a kezdőlapon a „kiegészítők” elemre
 • Ugrás a „kiegészítők”
 • Kattintson a „kiegészítő tároló” elemre.

Az összes jelenleg telepített tárolót láthatja benne. Menjen át és tiltsa le mindegyiket, amíg az Elysium települ. Az én esetemben az Ares varázsló, a Super Repo és a Colossus adta a kérdés forrását.  

Ha még nincs telepítve más adattár, vagy ha ez nem oldotta meg a problémát, akkor az ZIPR-fájl segítségével manuálisan kell telepítenie az URLResolver kiegészítőt. Kovesd ezeket a lepeseket:

 • Töltse le az URLResolver ZIP fájlt. A linkre kattintva azonnal megkezdődik a letöltés
 • Kodi-ban lépjen a „kiegészítő böngészőbe” > telepítés zip fájlból ”
 • Keresse meg azt a könyvtárat, ahová letöltötte az URLResolver fájlt
 • Belül válassza a „script.module.urlresolver-x.x.x.zip” lehetőséget.

Mint minden más kiegészítő esetén, várja meg az értesítést, és próbálja meg telepíteni az Elysium-t.

Fix Broken Elysium Böngészés

Előfordulhat, hogy az Elysium egyik kategóriát sem tölti be, felhúzza a betöltési ikont, de sehova sem viszi. Ez egy egyszerű probléma a TMDB súrolóval, amely metaadatokat talál az Elysium belsejében található tartalom számára.

A javításhoz frissítenie kell a TMDB API-kulcsát. Kovesd ezeket a lepeseket:

 • Nyissa meg az „Elysium”
 • Kattintson az „eszközök” elemre.
 • Keresse meg a „beállítások: fiókok”
 • Kattintson az „api kulcs”
 • Írja be: „da53492e6286553dccb57d74282b3737”

Az írás idején ez a kulcs működik. Noha valószínűtlen, hogy a jövőben nem fog működni, ez mindig is lehetséges, ezért ne feledje, hogy ha ez nem működik az Ön számára.

Következtetés

Az Elysium nagyszerű bármilyen film vagy TV-műsor szerelmese számára. Mindent megtalál a régi kedvencektől a moziban lévő mozikig, a legtöbb elérhető HD formátumban. A gyors súroló és az egyszerűen használható felület kiváló választást kínál a Kodi-on való streaminghez.

Amíg Kodi legális, a kalózkodás nem. Lehet, hogy kalózkodik a tartalomról az Elysium használatakor, és ennek megfelelően kell kezelnie. Nem javasoljuk a kalózkodást, de függetlenül attól, hogy Ön vagy-e vagy sem, elengedhetetlen, hogy VPN-jét futtassa az Elysium használatakor adatvédelmi okokból. Nézze meg a legjobb VPN-szolgáltatások körét, ha még nem rendelkezik ilyennel.

Ha további Kodi-tartalmat szeretne, akkor nézd meg a Kodi-archívumunkat is. Van útmutatók, listák és egyebek, ideértve a Kodi telepítését a Roku-ra és a Kodi pufferelésével kapcsolatos kérdések kezelését.

Használtad Elysium-t? Tudassa velünk a megjegyzésekben, és – mint mindig – köszönöm az olvasást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me