Hogyan telepítsük a szövetséget a Kodi-ra

Noha a Netflix, az Amazon és a Hulu nagyszerű, nem fedik le az összes streaming alapot. Ha – mint én – kitöltötte a listáját (soha nem lesz kitöltve), és továbbra is szeretne nézni valamit, telepítenie kell a szövetséget a Kodi-ra.

A Kodi, ha még soha nem hallottál róla, egy ingyenes, nyílt forrású médialejátszó, amelyet Android, Windows és számos intelligens TV operációs rendszerrel való együttműködésre terveztek. Magát a Kodi-t használják bármilyen média tárolásához, de már nem sok móka.

Kodi érdekes lesz a kiegészítőkkel, és különösen a Szövetséggel. Ez a kiterjesztés az internetről megtalálja a filmek és a TV-műsorok torrentjeit, és továbbítja azokat. Időnként feliratozott filmeket is találhat, amelyeket még nem jelentettek meg az Ön országában. Ne feledje azonban, hogy míg a Kodi legális, a kalózkodás nem, ezért ügyeljen a magánélet védelmére.

Exodus vs szövetség

A szövetség előtt az Exodus a filmek és TV-műsorok streamingje volt. Az Exodust már nem frissítik, de a Szövetség pontosan ugyanaz, és továbbra is fennmarad. Gondoljon rá, mint az Exodus legújabb verziója, amely minden útmutatást tartalmaz az Exodus Kodi telepítéséhez..

A Covenant azonban nyilvánvaló okokból nem hivatalos kiegészítő Kodi számára. A telepítés eltarthat egy ideig, ezért szeretnénk segíteni a folyamat megkönnyítésében az Ön számára. Annak ellenére, hogy Kodi több különböző platformon működik, a folyamat ugyanaz, tehát ne fordítson túl sok figyelmet arra, hogy milyen készüléket használ.

Hogyan telepítsük a szövetséget a Kodi-ra

Mielőtt elkezdené, érdemes lehet meggyőződnie arról, hogy a Kodi-válogatáshoz használt legjobb VPN-jét használja, mivel egyébként jogi problémákba kerülhet..

Engedélyezze az ismeretlen forrásokat

Mielőtt megkaphatnánk a szövetséget, engednünk kell, hogy Kodi telepítsen ismeretlen forrásokból származó kiegészítőket, mivel a szövetséget hivatalosan nem támogatják. Attól függően, hogy milyen Kodi verzióval rendelkezik, ez alapértelmezés szerint engedélyezve lehet, de áttekintjük a lépéseket, így ellenőrizhetjük.

Ehhez az oktatóanyaghoz a Kodi 17.4 legújabb verzióját használjuk. Ha korábbi verziója van, a lépéseknek hasonlóaknak kell lenniük, bár a felület kissé különbözik.

Először nyissa meg a Kodi-t és kattintson a beállítások ikonra. Úgy néz ki, mint egy fogas.

Ezután lépjen a „rendszerbeállítások” pontra, amely a második sor legszélesebb pontja legyen.

Innentől csak lépjen a kiegészítők szakaszra, és ellenőrizze, hogy az „ismeretlen források” váltógomb jobbra van-e. Egy értesítés jelenik meg, figyelmeztetve az ismeretlen forrásokból történő telepítés kockázatára, de tudjuk, hogy mit csinálunk. Csak kattintson erre az „igen” -re, és máris jól megy.

Most már megvan a Kodi beállítása, amely lehetővé teszi a Covenant megfelelő telepítését. Noha ez nem tűnik elengedhetetlen lépésnek, később zavaros folyamatot jelent, ha legalább nem ellenőrzi.

A szövetség telepítése

Miután telepítette az ismeretlen forrásokból származó kiegészítőket, térjen vissza a beállítások menübe (valószínűleg a „menekülés” gombra kattintással). Most átkerülünk a „fájlkezelőbe”, az utolsó sor harmadik lehetőségébe.

A fájlkezelőn kattintson duplán a „Forrás hozzáadása” elemre a bal oldali oszlopban.

Megjelenik egy ablak, amely megkérdezi a hozzáadni kívánt média elérési útját. Mivel a bővítményt egy URL-en keresztül telepítjük, folytassa és kattintson a “Nincs” elemre.

Most meg kell férnünk a lerakathoz, amelynek benne van a Szövetség. A megjelenő címsorba írja be az „http://mediarepos.org/tco” címet (pontosan az itt írtak szerint), majd kattintson az „OK” gombra.

Ezután visszatér a „fájl forrás hozzáadása” ablakba, az URL-címmel, amelyet éppen megadott a lista tetején. Írja be a „tco” nevet az aljára, ahol kéri. Lehet, hogy már ott van, tehát ebben az esetben nem kell tennie semmit. Ha kész, kattintson az „OK” gombra.

A tárolóhoz való hozzáféréssel most telepíthetjük, és megkaphatjuk a Covenant-ot. Menjen vissza a kezdőképernyőre, és válassza a „kiegészítők” lehetőséget.

Azonnal kattintson a böngészőre. Ez egy kör alakú ikon a tetején, amely úgy néz ki, mint egy nyitott doboz.

Telepíthetjük az előzőleg hozzáadott tárolót az URL-lel. Kattintson az „Install from zip file” lehetőségre az opciók listájában. Felül kell lennie a negyediknek.

Megjelenik egy mappahierarchiával rendelkező ablak. Kattintson a „tco” címkére.

Belül két elemnek kell lennie. Kattintson a „-SmashRepo-.zip” elemre. Egy-két perc múlva egy kiegészítő értesítés jelenik meg a Kodi jobb felső sarkában. A folytatás előtt feltétlenül várjon, amíg az értesítés megjelenik.

Az értesítés megjelenése után válassza a „telepítés a lerakatból” lehetőséget a kiegészítők képernyőjén.

Ha belépsz, látni fogja az összes jelenleg telepített tárolót. Kattintson a „-SMASH Repo” elemre.

A tároló mindenféle kiegészítőt tartalmaz, de a Covenant-t akarjuk. Kattintson a „kiegészítő tároló” elnevezésű felső opcióra.

Ebben a mappában kattintson a „colossus repository” elemre. Van még egy „colossus könyvtárak tárolója” feliratú lehetőség, de erre nem keresünk.

Ezután kattintson az „Install” gombra az ikonok alsó sorában. Meglehetősen könnyű megtalálni, mert ez az egyetlen lehetőség, amely nem szürkén jelenik meg. Várja meg ugyanazt a kiegészítő telepített értesítését, majd folytassa.

Miután megjelenik az értesítés, térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére. Innentől kezdve visszatér a tároló telepítéséhez, tehát gyorsan megtesszük a lépéseket.

  • Lépjen a Kodi kezdőképernyőjére
  • Kattintson a „kiegészítők” elemre.
  • Kattintson a böngészőre (nyitott doboz ikon)
  • Válassza a „telepítés a lerakatból” lehetőséget

Ha képernyőképeire van szüksége a fenti lépésekhez, akkor az oktatóanyag korábbi szakaszában foglaltuk át. Amint elérte ezt a pontot, kattintson a „colossus repository” elemre.

Benne kattintson a „video kiegészítők” elemre, amelynek az alsó lehetőségnek kell lennie.

Görgessen lefelé a listán, és keresse meg a „Szövetséget”.

A következő képernyőn kattintson az „install” lehetőségre, és ez az egyetlen lehetőség, amely nem szürkén jelenik meg.

Ezután csak várjon a telepített értesítésről, és a Covenant készen áll a továbblépésre. A kitöltést követően a videó kiegészítők menüből érheti el.

Következtetés

Kodi számos okból nagyszerű, nem utolsósorban a Szövetség. Olyan, mint a Netflix, kivéve szinte mindent (akár geoblokkolt tartalmat is). A telepítés után nehéz megindokolni a Netflix előfizetését, még kevésbé a kábelszámlát.

Vannak azonban kockázatok. Mivel online torrensokat streaming, érdemes védelmet nyújtania magának. Fontolja meg internetkapcsolatának biztosítását a legjobb VPN-szolgáltatóinkkal, ha még nem tette meg, és olvassa el az özönvíz kockázatait az alternatív torrenthelyekről szóló cikkünkben.

Használod Kodi-t? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben; köszönöm hogy elolvastad. Ha nem szeretné használni a Kodi-t, de még mindig többet szeretne a Netflix-előfizetéséből, érdemes megnéznie a Netflixhez tartozó legjobb VPN-cikket. Továbbá, ha maga Kodi gondot okoz neked, kérjük, olvassa el a teljes Kodi útmutatónkat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me