Hogyan telepítsük a Fusion-t a Kodi-ra

A Kodi nagyszerű módja annak, hogy streaming és nézze meg kedvenc filmjeit, TV-műsorait és zenefájljait. Korábban már írtunk egy cikket a Kodi használatáról, de most a Fusion telepítéséről fogunk beszélni, hogy kezeljük a nagyszerű szolgáltatás kiegészítőit..


A Kodi egyedivé teszi az a tény, hogy több száz kiegészítő közül választhat, és egyedülálló megtekintési élményt élvezhet. Ezek a kiegészítők általában a szórakoztatás területén vannak, de vannak még gyakorlatibb alkalmazások is (bár nincs integráció egyik legjobb felhőalapú tároló szolgáltatóval sem).

Mivel a Kodi egy nyílt forráskódú eszköz (mégis teljesen legális), eddig több mint 500 fejlesztő dolgozott rajta, hogy fejlessze annak tulajdonságait. Ennél is fontosabb, hogy rengeteg kiegészítővel álltak elő, amelyek hozzáférést biztosítanak a streaming audio- és videotartalmak teljes univerzumához, így nem kell bajlódnia a Netflix VPN-ekkel.

Mielőtt kiegészítőkről és azok teendőiről beszélnénk, tudnod kell a Fusion-t, a Kodi kiegészítő menedzserét..

magfúzió

A Kodi-kiegészítők vadvilágához való hozzáféréshez Fusion-re van szüksége. Az alapértelmezett Kodi csak a hivatalos kiegészítők kis listájával érkezik, és ezek alig karcolják meg a rendelkezésre álló felületet. Valójában ez a hivatalos lista kihagyja a Kodi néhány legjobb kiegészítőjét, például az Exodus, a Genesis és az Elysium.

Ezeknek a legjobb kiegészítőknek a megszerzéséhez, valamint a Kodi képességeinek maximális kihasználásához olyan kiegészítő kezelőre van szüksége, mint a Fusion, amely hozzáférést biztosít a Kodi összes elérhető opciójához..

Ennek megfelelően, nézzük meg, hogyan kell telepíteni a Fusion szoftvert.

Hogyan telepítsük a Fusion-t a Kodi-ra

Itt található egy lépésről lépésre a kiegészítő kezelő telepítésének módja.

 • Nyissa meg a kezdőképernyőt, és válassza a “rendszer > “fájl kezelő”
 • A fájlkezelőn kattintson a „forrás hozzáadása” elemre. Ennek megnyílik egy kis párbeszédpanel.


© Jailbroken TV

 • A „Írja be az elérési útvonalakat vagy keresse meg a médiahelyeket” szövegmezőbe írja be a http://fusion.tvaddons.ag címet. Keresse meg a párbeszédpanel felső részében
 • A párbeszédpanel alsó részében található egy olyan szövegdoboz, amelyen fel van tüntetve: „írja be a médiaforrás nevét”. Írja be a “.fusion” kifejezést. Ne felejtsen el pontot helyezni a „fúzió” szó előtt
 • Ezután nyomja meg az OK gombot a választás megerősítéséhez
 • Most térjen vissza a kezdőképernyőhöz és keresse meg a „rendszer” elemet
 • Ezzel megnyílik a beállítások kezdőlapja, és a bal oldali ablaktáblában láthat néhány lehetőséget, például: „megjelenés”, „videó”, „TV” és így tovább
 • Az alábbi lehetőségek közül válassza a „kiegészítők” lehetőséget
 • Megnyílik a kiegészítők képernyő, és ezen a képernyőn válassza az „Install from zip file” lehetőséget
 • Megint különböző lehetőségeket nyit meg a jobb oldali ablaktáblán. Ebből válassza a „.fusion”
 • Keresse meg a „.fusion” belső mappáit, és kattintson duplán a „Start-here” nevű mappára.
 • Ezután válassza a „plugin.program.addoninstaller.zip” elemet a „Start-here” mappából
 • Várjon néhány másodpercet, amíg a ZIP fájl letöltődik. Amikor kész, értesítést kap
 • Menjen vissza a kezdőképernyőre, és ezúttal válassza a „programok” lehetőséget.
 • A „programok” panelen válassza a „kiegészítő telepítő” lehetőséget.
 • Kattintson duplán erre a választásra, és a telepítő fut
 • Amikor először futtatja, néhány percig tart. Még egy üzenetet fog látni, amely azt mondja: „adatbázis létrehozása”. Ne szakítsa félbe a telepítő futtatása közben
 • Ha elkészült, akkor készen állsz arra, hogy a kiegészítők hosszú listájából válasszon

Noha ez a folyamat hosszúnak tűnt, ne érezzük magunkat megfélemlítve, mivel csak néhány percig tart a Fusion telepítése. A lépések meglehetősen önmagukban vannak, és semmiképpen sem szabad tévedni. Ezenkívül bolond-biztos, tehát nincs esély a hibákra vagy a hibákra.

A Fusion jellemzői

A Fusion számos fantasztikus funkcióval rendelkezik, amelyek javítják az általános nézetet és a felhasználói élményt. Itt található néhány olyan funkció, amely a Fusion-t Kodi népszerű kiegészítőkezelőjévé teszi.

 • A Fusion legnagyobb előnye, hogy hozzáférést biztosít egy csomó kiegészítő számára
 • A Fusion lehetővé teszi a harmadik féltől származó fejlesztők számára, hogy kibővítsék alkalmazásuk Fusion-képességét
 • A Fusion telepítő használata csökkenti az alkalmazás teljes méretét, mivel nem kell minden egyes bővítménynél elérnie a tárházat.
 • Könnyen hozzáadhat új funkciókat vagy testreszabhatja Kodi élményét a Fusion használatakor
 • Hangszerkesztő funkcióval rendelkezik a hang feldolgozásához és előállításához
 • Hozzáférést biztosít különböző tárolókhoz, hogy megkönnyítse a jövőben bármilyen új kiegészítő telepítését
 • Mivel támogatja a különféle formátumokat és képeket, nagyobb rugalmasságot fog biztosítani a Kodi használatával
 • Még az e-mailek titkosításához és dekódolásához is felhasználhatja

Mindezeknek az előnyöknek és a hűvös szolgáltatásoknak köszönhetően a Fusion kétségtelenül a legnépszerűbb Kodi kiegészítő menedzser.

Ezután néhány legnépszerűbb kiegészítőről beszélünk, amelyekhez a Fusion segítségével férhet hozzá.

Népszerű kiegészítők, amelyeket használhat a Fusion segítségével

Íme néhány áttekintés néhány népszerű kiegészítőről, amelyeket élvezhet a Fusion telepítésekor.

Az Egyesült Királyság török ​​lejátszási listái


© Kodi tippek

Az UK Turk’s Playlists egy újabb csodálatos kiegészítő, amelyen élő TV, sport, gyerekműsorok, filmek, dokumentumfilmek és egyéb kategóriák találhatók. Egyedi elrendezése van, amely biztosan mosolyog az arcán.

Külseje mellett magas a használhatóság szempontjából is. Más kiegészítőkkel ellentétben nem kell egy szerverlistán keresnie a jó hírcsatornát. Inkább annyit kell tennie, hogy csak egyetlen kattintást kell tennie a kívánt tartalom lejátszásához.

Kivonulás

Az Exodus az egyik leggyakrabban használt Kodi kiegészítő, mivel hozzáférést biztosít az összes elképzelhető TV-műsorhoz és filmhez. Sok ember számára ez az egyablakos ügyintézés, amelyen keresztül kedvenc tartalmaikat továbbíthatják. Egy csomó könyvtárban keres, és ez azt jelenti, hogy sokkal jobb képeket talál a kívánt kereséshez.

Főnix

A Phoenix egy újonnan megjelenő kiegészítő, amely rengeteg tartalommal rendelkezik, mint például filmek, TV-műsorok, gyerekeknek szóló rész és sport. Nagyon jó könyvtár, és az alkotók gondoskodnak arról, hogy az új források folyamatosan frissüljenek hozzá. A Phoenixnek egynél több közreműködője van, és ez teszi ezt a kiegészítőt fantasztikus forrássá a kívánt közvetítés megtalálásához..

zen

A Zen olyan kiegészítő, amely hasonló az Exodushoz, de még sok más beállításokkal és szakaszokkal rendelkezik. A hűvös szolgáltatás az, hogy kedvenc tartalmait el is mentheti a „Saját listám” című részbe. Funkcionalitása szempontjából hasonló az Exodus-hoz, mivel hozzáférést biztosít számos patakhoz és műsorhoz. Még egy kiszolgálói listát is megad, amely közül választhat.

SportsDevil


© HTPCBeginner

A SportsDevil, ahogy a neve is sugallja, ez a kiegészítő kiegészítő sport rajongók számára. Az élő és a rögzített mérkőzéseket egyaránt közvetíti. A sport mellett számos más élő tartalmat is közvetít, a gyerekek műsorától a hírcsatornáig és minden között, amelyik a közöttük van.

Előfordulhat azonban, hogy ezek az adatfolyamok nem működnek, főleg, ha túl sok ember próbálja egyszerre továbbítani azt.

SALTS

A SALTS, amely az „Összes adatforrás közvetítése” elnevezés, érdekes kiegészítő az Ön arzenáljában.

Imádni fogja ezt a kiegészítőt, ha kalózkodás elleni rajongó, mert lehetősége van Real Debrid Accounts néven fizetett szolgáltatások igénybevételére. Ha fizet, a videó minősége is jóval jobb.

Van is egy ingyenes verzió, bár egy kicsit jobban beugrott és hiányzik.

Következtetés

Röviden: a Fusion egy kényelmes kiegészítőkezelő, amely megkönnyíti a különféle kiegészítők széles skálájának hozzáadását a Kodi-eszközhöz. Ezek a kiegészítők a ma elérhető összes lehetséges tartalmat tartalmazzák, így pihenhet és élvezheti kedvenc műsorait és filmeit.

Kérjük, ossza meg tapasztalatait a Fusion és a Kodi különféle kiegészítőivel kapcsolatban az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map