Hogyan nézhetjük meg az amerikai Netflix-et Mexikóban (vagy bárhol másutt)

A streaming szolgáltatások, mint például a Netflix, átfogják a világot, de tartalmuk nem mindenki számára azonos. Ha azt tervezi, hogy megtapasztalja a ház cinikus hullámvasútját, vagy nevethet a mexikói Parks and Recreation-en, akkor csúnya meglepetés érheti magát. Ha szeretné megnézni kedvenc műsorát, miközben pihen a hangulatos szállodai szobájában, napos Acapulco-ban, a kezében egy tequilával, akkor tudnia kell, hogyan kell néznie az Egyesült Államok Netflixét Mexikóban..


A helyzet az, hogy az Egyesült Államokban elérhető kedvenc műsorai még csak nem is jelennek meg. Ez történik a geoblokkolás miatt. A Netflix lezárja a tartalmat az Ön országától függően, azaz nem fér hozzá mindenhez, amelyet a streaming platform képes kiszolgálni.

Itt jön be a VPN. Ha arra törekszik, hogy folytassa a szeszét, akkor közvetlenül ugorhat a Netflixhez tartozó legjobb VPN-cikkhez. Ellenkező esetben olvassa el tovább, és győződjön meg arról, hogy a Netflix nem tönkreteheti nyaralásának vibrációit a VPN-tilalom miatt.

Mi a VPN??

A virtuális magánhálózat olyan hálózat, amely senkinek nem teszi lehetővé, hogy megtudja, ki vagy vagy, hol található. Alapvetően úgy van hozzáférve egy távoli hálózathoz, mintha fizikailag ott lenne (ebben az esetben egy másik országban), amikor bejelentkezik..

Gondolj rá, mint egy helyi hálózatra, amely a globális hálózat (az internet) tetején van fedve. A technológiát eredetileg úgy fejlesztették ki, hogy a távoli felhasználók biztonságosan hozzáférhessenek a vállalati alkalmazásokhoz és erőforrásokhoz.

VPN segítségével biztonságos alagutat hozhat létre a számítógép és a VPN szerver között. Kizárólag ezen az alagúton keresztül érheti el az internetet. A titkosítás egy (vagy több) szintje védi azt, így senki sem láthatja, amit csinál, beleértve a legtöbb esetben a VPN szolgáltatót is, mivel sokan nem tartanak naplót az Ön forgalmáról.

Senki sem tudja megmondani, honnan érkezik, ideértve az internetszolgáltatót és a Netflixet is. Ezenkívül ezek a szolgáltatók nem tudják mondani, hogy Ön először csatlakozik-e a VPN-hálózathoz, lehetővé téve ezzel a geoblokkok megkerülését, miközben magán és biztonságos marad.

Mivel a Netflixre vonatkozik, a VPN kizárólag geoblokk-bypassként működik, de megóvja Önt minden kormányzati kémkedő programtól vagy megkérdőjelezhető online letöltéstől (olvassa el a legjobb torzító VPN-t).

Ha többet szeretne tudni a VPN mechanikájáról, tekintse meg alaposabban a VPN-cikket.

Hogyan lehet nézni az amerikai Netflix-et Mexikóban

A legjobb VPN szolgáltatók listájának tetején az ExpressVPN található. Más szolgáltatások közel állnak, de soha nem csúcson. Ennek vannak hátrányai, beleértve egy izmos árcédulát és a nehézkes szerverváltást, ám ezek könnyen figyelmen kívül hagyhatók, figyelembe véve, hogy az asztalhoz mennyit hoz.

Az ExpressVPN 256 bites AES titkosítást használ, amelynek 50 szuperszámítógépe egymilliárd év alatt megtörténik. Akár 4096 bites biztonságot is engedélyezhet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem észlelhető-e, amikor megkerüli a Nagy tűzfalat. Harmadik féltől származó DNS, webRTC és IP szivárgásteszteket használtunk annak ellenőrzésére, hogy az ExpressVPN biztonságos-e.

Nem tart nyilvántartást az Ön felhasználásáról, így nem tudja megmutatni, mit tettél olyan szervezettel, amely felteheti a kérdését.

Sok szolgáltatás kihagyja azt, de az ExpressVPN rendelkezik egy kikapcsolóval, amely megszakítja a kapcsolatot, ha a VPN-kiszolgáló bármilyen okból leáll. Ez különösen fontos a szenvedőknek és az embereknek, akik el akarják kerülni a rezsim pillantását (olvassa el a legjobb kínai VPN-t, ha ez aggodalomra ad okot).

A szolgáltatás egy újabb ritka funkciót, a megosztott alagútcsatolást kínál, amely lehetőséget ad arra, hogy kiválassza, mely programok és alkalmazások használják a VPN-t, és melyek elkerüljék azt..

Az ExpressVPN használata egyszerű, ezért példaként fogjuk használni az Egyesült Államok Netflix figyelését a kontinentális 48 országon kívül. Miután letöltötte és telepítette az ExpressVPN-t, annak beállítása egyszerű.

 • Nyomja meg a „Hely választása” gombot. Megjelenik a választható szerverek listája.

 • Kattintson az „Egyesült Államok” elemre, és válassza ki a legközelebbi szervert.
 • Nyomja meg a nagy „bekapcsoló” gombot a főablakban

 • Várja meg, amíg csatlakozik

Tessék, itt van. Olyan egyszerű. Ha többet szeretne tudni, kérjük, olvassa el az ExpressVPN áttekintést.

A VPN-k titkosítják a kapcsolatot, és a jelet távoli helyre továbbítják. Sajnos ez lassabb kapcsolatot eredményez. Az ExpressVPN nem lát hatalmas találatot (kb. Körülbelül 10 százalékot), mivel a szolgáltatásnak több mint 2000 szervere van a világon. Biztosan találsz egy hozzád hasonlót. Valójában az ExpressVPN a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk.

Lehetséges, hogy a Netflix blokkolja a szervereket, tehát ha a VPN nem működik az Ön számára, próbáljon meg másik kiszolgálót használni. Még a legjobb VPN-eknek is vannak problémái ezeknek a blokkoknak a megismerésében, ezért időt kell eltöltenie a szerverről a szerverre, amíg megtalálja a megfelelőt.

Az ExpressVPN egyetlen hátránya az árcédulák. Vannak ingyenes alternatívák, de a legtöbbet nem ajánljuk. Néhányan nem titkosítják az Ön forgalmát, vagy ha igen, akkor az Ön adatait eladják a marketingszakembereknek. Van néhány kivétel, és erről bővebben a legjobb ingyenes VPN-cikkben olvashat. Ellenkező esetben olvassa el tovább, hogy megtudja, milyen egyéb VPN-szolgáltatásokat ajánlunk.

Ajánlott VPN-k a mexikói Netflix figyelésére

Ha több VPN-szolgáltatót keres, akkor sok közül választhat. Nem minden alkalmas Netflixhez vagy streaminghez, ám néhány megkönnyíti, mint mások. Azt akarjuk, hogy a szolgáltatás könnyen átválthasson a kiszolgálók között nagy kiszolgálóhálózat és gyors indulási sebesség mellett.

A kiváló ExpressVPN mellett van még NordVPN. Az Egyesült Államokban található szervereket tartalmaz, amelyek hozzáférést biztosítanak a Netflixhez. A 6214 szerverből nagyszámú 4514 szerver található, így valószínűleg gyors kiszolgálót talál, függetlenül attól, hogy hol tartózkodol, vagy mit akarsz elérni. Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést, ha többet szeretne megtudni.

A VyprVPN szintén jó választás, mivel számos szerverrel rendelkezik több mint 70 országban, ezek közül 10 államban található. Ha prémium szolgáltatását használja, akár öt egyidejű kapcsolat is elérhető, erős biztonság, megfelelő sebesség és kiváló érték. Az interfésze könnyen kezelhető, Windows, Mac, iOS és Android rendszereken is elérhető. Nézze meg a VyprVPN áttekintést további információkért.

A CyberGhost könnyen eljut az USA Netflixbe. A könnyűvé teszi a rendelkezésére álló speciális „profilokat”, amelyek közül az egyik finomhangolva van a streaminghez. Segítségével bármilyen módon játszhatsz, ahol csak akarsz. A szolgáltatásnak egy komoly hátránya van: a sebesség. Ha bármilyen komoly távolságot átlép, nincs sebességgarancia, ami fejfájást jelenthet, ha túl messzire jutunk az Egyesült Államokból..

Olvassa el a CyberGhost áttekintést további részletekért.

Végső gondolatok

A Netflix mindig bővíti TV-műsorok, filmek és eredeti műsorok gyűjteményét. Az USA Netflix rendelkezik a termés krémével, és ahhoz, hogy egy másik országból megnézhesse, meg kell kerülnie a geoblokkot. Ne felejtse el ellenőrizni a legjobb VPN-t a streaminghez, ha még néhány választásra van szüksége.

A Netflix-en kívül a VPN használata az internetes hozzáférés legjobb gyakorlata. Az internetszolgáltató és a kormányzati szervezetek nem fognak tudni kémkedni rád, és ha olyan országokban él, amelyek cenzúrálják az internetet, akkor képes lesz megkerülni a füst- és tükröket a valódi tartalom eléréséhez..

Megpróbálta megnézni az Egyesült Államok Netflixét Mexikóban? Az alábbi megjegyzésekben ossza meg velünk a dolgát.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map