Hogyan nézhetem online a FIFA világkupáját

Négy hosszú év telt el azóta, hogy Németország megnyerte a trófeát az előző világkupán, haja szélességével verte Argentínát. Most itt van a futball-világbajnokság kezdete. Ha nem elég szerencsés, hogy Oroszországban tartózkodhatsz, egész nap eltehetsz a TV előtt vagy ülhetsz valahol légkondicionált bárban, akkor nagy esély van, hogy a mérkőzéseket közvetíteni kell. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan kell online nézni a FIFA világkupát.


Függetlenül attól, hogy kemény sportrajongó vagy alkalmi szemüveg, vannak olyan patakok, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. A kosárlabda rajongók biztosan szeretnének behangolni és megnézni az Egyesült Államok legforróbb mérkőzéseit. Ezt megteheti az NBA online útmutatójának megtekintésével. A véres dolgok rajongói hasonló útmutatást használhatnak az UFC online nézéséhez. Van mód is az NFL online nézésére a Kodi-on.

Ugyanakkor a foci most nagyon dühös, tehát nézzük meg, hogyan lehet azt streamálni. Lehet, hogy meg kell kerülni a regionális geoblokkok alkalmazását, de erről később még többet megtudhat.

Sportsala

A Sportsala egy sportfogadással foglalkozó weboldal. A kriketttől a birkózásig az oldal mindenféle lehetőséget kínál, beleértve a foci világkupát is.

Látogassa meg a webhelyet, és kattintson a „FIFA World Cup 2018” gombra. Megjelenik az ütemezett mérkőzések listája. A mérkőzés adatlapja különféle információkat jelenít meg, nevezetesen a mérkőzés dátumát és időpontját.

Az ilyen patakok nem teljesen megbízhatóak. Szintén hajlamosak előugró reklámokra, és potenciálisan rosszindulatúak. Ráadásul az ingyenes streaming ritkán működik az egész mérkőzésen. A nézés befejezéséhez valószínűleg több különféle patakon kell átmenned.

FOX Sports

A FOX Sports mind a 64 mérkőzést folyamatosan közvetíti, és további patakokkal együtt. A fő közvetítésen kívül öt bónusz-hírcsatornák érhetők el a FOX Sports látogatói számára. Ezek a következők: Csapatcsatornák, Match 360, Tactical View, Cable Cam és kiemelt események.

Miután leszállt a FOX Sports kezdőlapjára, keresse meg a „FIFA World Cup” területet, és látni fogja a cikkeket, csoportokat és csapatokat. Az összes információ, amelyet tudnia kell a Világkupa teljes körű értékeléséhez.

A jobb oldalon látni fogja a kiemelt mérkőzéseket. Kattintson az egyik patakra, és eljut a „néz” szakaszba. Ha azonban az USA-n kívül él, akkor VPN-t kell használnia. Rendelkezünk a legjobb VPN-szolgáltatók listájával, és úgy gondoljuk, hogy a legjobbak az ExpressVPN, bár összességében a NordVPN közel áll. Nem ingyen, de mindkettő 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik; éppen ahhoz, hogy megnézhesse a világkupát.

Nyomja meg a „Hely választása” gombot, válassza az „Amerika”, majd az Egyesült Államokat. Ekkor megjelenik a kiszolgálók listája, amelyek közül választhat. Az Express VPN az egyik leggyorsabb, és a helyétől függetlenül nem szabad nagy hatással lennie a kapcsolatra.

BBC iPlayer

Szüksége lesz erre a VPN-re is, ha át akarja ugrani a BBC-t. A BBC széles körű lefedettséget nyújt a Kupa számára, de a meccset élő közvetítésben is megjelenítik online platformjukon, a BBC iPlayer-en. Bár a BBC online lefedettsége ingyenes, a brit IP-címmel kell rendelkeznie. Ehhez egyszerűen alkalmazza az előző szakaszban szereplő VPN-utasításokat. Van egy lista a legjobb VPN-ből a BBC iPlayer számára, ha ezt az utat kívánja megtenni.

Miután befejezte a geoblokk körülkerülését, a „bejelentkezés” linkre kattintva és az utasításokat követve létre kell hoznia egy fiókot..

A játékokat a BBC, a BBC egyik, a BBC Two és a BBC Four csatornákon mutatják be. Ügyeljen arra, hogy hangoljon be ezeket a csatornákat.

SBS

Az SBS a FIFA hivatalos ausztráliai FIFA World Cup 2018 műsorszolgáltatója, és élő közvetítést kínál hivatalos webhelyén. Mivel hivatalos műsorszolgáltatóként működik, az SBS rendelkezik minden műsorszórási joggal, és a legjobban közvetíti a meccset Ausztráliában.

Kattintson a fenti fejlécben található linkre, és élvezze a játékokat. Ha nem Ausztráliában tartózkodik, akkor VPN-t kell használnia, mivel az SBS-hozzáférés csak ausztráliak számára korlátozott. Ennek ellenére alacsony ár, amelyet fizetni kell a kívánt világbajnokság-mérkőzések nézéséhez.

Kodi

Használhatja a Kodi, egy nyílt forrású médiaközpontot is. A telepítéshez kövesse az egyszerű útmutatóban található utasításokat. Ezenkívül a Kodi legjobb VPN-cikkében is olvashat. A FIFA világkupájának megtekintéséhez kiegészítő telepítéséhez kövesse az alábbi utasításokat:

 • Nyissa meg a Kodi-t, és menjen a beállításokhoz (fogaskerék ikon tetején)
 • Kattintson a „fájlkezelő” elemre, és görgessen lefelé. Kattintson duplán a „forrás hozzáadása” elemre
 • Válassza a „none” lehetőséget, illessze be a „http://mavericktv.net/mavrepo/” elemet, majd kattintson az „OK” gombra.
 • Nevezze az új tárolót „Mavrepo” -ra, nyomja meg az OK gombot, és térjen vissza a főmenübe
 • Kattintson a „kiegészítők”, majd a „doboz” ikonra (csomagtelepítő)
 • A telepítést a zip fájl helyéről választotta
 • Ha le van tiltva, kattintson a „beállítások” elemre, és kapcsolja be az „ismeretlen források” elemet.
 • Ki kell választania a „Maverepo” lehetőséget a felbukkanó ablakban, és kattintson a „repository.maverickrepo-3.4.zip” elemre.
 • Kattintson a „telepítés a lerakatból” elemre, majd a „MaverickTV Repo” elemre.
 • Válassza a Videó kiegészítők, majd a Joker Sports lehetőséget, és nyomja meg az „install” gombot.
 • Nyissa meg a Joker Sports lehetőséget, válassza a BT Sports lehetőséget, majd válassza a BT sportcsatornák bármelyikét
 • Kattintson a repository.Maverickrepo-3.4.zip fájlra, és várja meg, amíg a telepítés befejeződik
 • Válassza az „install from repository” lehetőséget, majd kattintson a „maverickTV repo” elemre.
 • Kattintson a „video kiegészítők” elemre, válassza a „joker sports” lehetőséget, majd nyomja meg az „install” gombot.
 • Nyissa meg a Joker Sports lehetőséget, válassza a BT Sports lehetőséget, majd kattintson bármelyik BT sportcsatornára (lehet, hogy telepítenie kell egy kiegészítőt), és nézze meg a FIFA világkupáját

A záró pontszám

A FIFA világbajnoksága 2018. július 15-én ér véget. Addig is van elég ideje annak, hogy élvezze az itt bemutatott módszerek egyikét. Néhány lehet, hogy könnyebb, mint mások, de legalább egy lesz az Ön számára. Természetesen ezeket az adatfolyamokat nem lehet összehasonlítani a fizetett szolgáltatásokkal, és el kell végeznie a VPN varázslatát, de hé, ingyenesek.

Ha szeretne többet megtudni az ajánlott VPN-kről, nézd meg az ExpressVPN és a NordVPN áttekintést. Ha inkább a saját kutatását végzi, áttekintést nyújtunk a VPN-véleményekről is.

Gondolod, hogy a fenti szolgáltatások meg fogják csinálni a trükköt, vagy másik szolgáltatást fognak használni a mérkőzések megnézésére? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm és találkozunk a döntőben.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map