Hogyan nézhetem az A.P. Bio-t 2020-ban: Forró a tanár számára

Az A.P. Bio egy igazán szórakoztató show, melynek főszereplője Glenn Howerton (a Philadelphiai It’s Always Sunny-ből) Jack Griffin-ként, egy szégyenteljes harvardi professzor, aki kénytelen volt visszatérni szülővárosába, hogy középiskolai biológiát tanítson.. 


Ha kíváncsi vagy arra, hogyan nézheted meg az A.P. Bio-t, akár rajongó vagy, akár csak egy új műsort keresel, hogy megharapjon, a megfelelő helyre jöttél.

Noha a fenti leírás nem tűnik úgy, mint egy komédia legnagyobb előfeltétele, a lényeg az, hogy Jacknek egyáltalán nincs érdeke a munka elvégzésére. Ehelyett energiáját (és osztályidejét) arra összpontosítja, hogy apró bosszúságokat készítsen ellenségei ellen. Csatlakozása egy lenyűgöző tehetségű középiskolai diák, valamint Patton Oswalt, mint az iskola igazgatója.

Miközben a show szenvedélyes rajongói bázist élvez, az értékelések mind az 1., mind a 2. évadban gyengék voltak, ezért az NBC visszavonta. Vagyis mielőtt az NBC visszavonta és megújította a show-t egy harmadik évadra, hogy kizárólag az NBC online streaming szolgáltatásán közvetítsék.. 

Noha a show hosszú távú jövője bizonytalan, remélhetőleg az írók ezt megvalósítják, és kielégítő lehetőségeket teremtenek a következő szezon végére.

Hogyan nézhetem az A.P. Bio Online-t

Az NBC készítette a show-t, így a weboldalon mindkét évszak ingyenesen megtekinthető. Mivel az NBC kifejezetten a harmadik évadot rendelte meg a közelgő streaming platformra, valószínű, hogy regisztrálnia kell arra a platformon, hogy továbbra is megnézhesse a műsort, amikor a következő szezon megjelenik. A platform részletei továbbra is elég ritkák, de az NBC 2020 közepén tervezi bemutatni.

Egy másik lehetőség: havonta 5,99 USD fizetés a Huluért. Valamilyen oknál fogva csak a 2. évad érhető el ott, ami rossz megoldást jelent, ha még soha nem nézte a műsort, és a kezdetektől szeretne indulni. 

A Hulu és az NBC egyaránt igényel amerikai IP-címet, és a Hulu az üzleti élet egyik legjobb VPN-blokkolója, ezért érdemes megnézni a Hulu legjobb VPN-ről szóló cikket..

Az A.P. Bio online legális megtekintésének végső lehetősége az Amazon Prime, ahol különálló epizódokat vásárolhat 2,99 dollárért, vagy egy egész szezonért 24,99 dollárért. Mind az 1., mind a 2. évad elérhető, és ha még nem ismeri a platformot, akkor olvassa el az Amazon Prime Video megnézésére vonatkozó útmutatónkat.

Hogyan nézhetem meg az A.P. Bio Online ingyen

Ha nem érdekli a nehezen megkeresett pénz elköltése az A.P. Bio nézéséhez, akkor van mód arra, hogy ezt ingyenesen megtehesse. Megtaláltuk a műsort a Couchtuner-en, de úgy tűnt, hogy az epizódok egyike sem működik tovább. Több szerencséd lesz a Putlocker-rel, ahol mindkét évszak minden epizódját tovább tudtuk közvetíteni.

Az A.P. Bio ilyen módon nézése nyilvánvalóan illegális, mivel sérti a show szerzői jogait. Ha úgy dönt, hogy ezt az utat választja, akkor feltétlenül szerezzen egy VPN-t a legjobb VPN-szolgáltatók listájából, hogy megvédje magát a felmerülő esetleges jogi problémáktól.. 

Az ExpressVPN jelenleg a lista tetején van, így elolvashatja az ExpressVPN áttekintést, ha csak egyenesen a győzteshez szeretne ugrani..

Ezenkívül, ha rajongója vagy a shownak, és azt akarja, hogy folytatódjon, akkor fontolja meg legális nézését, mivel az NBC már egyszer visszavonta a kiábrándító értékelések miatt.

Ezenkívül ezek a webhelyek közismerten szomorúak, mivel bosszantó és gyakran rosszindulatú felbukkanó hirdetésekkel finanszírozzák szerverköltségeiket, felszólítva egy felbukkanó blokkoló használatát. Ha még nem rendelkezik ilyennel, lépjen át a legjobb felbukkanó blokkolók listájához.

Ezenkívül meg kell védenie magát az ilyen webhelyeket megtámadó rosszindulatú programoktól és a számítógépes bűnöktől is, ezért nézze meg a legjobb víruskereső szoftverek listáját, valamint a legbiztonságosabb víruskereső szoftverekről szóló cikket..

Hogyan nézhetem meg az A.P. Bio-t a Kodi-n

Ha inkább elkerülné a megbízhatatlan és árnyékos streaming webhelyek látogatását, a Kodi egy másik lehetőség, hogy ingyen nézze meg az A.P. Bio-t. Ha még soha nem hallottál a szolgáltatásról, vagy még soha nem állította be magát, akkor javasoljuk, hogy kezdje a Kodi útmutatónkkal. 

Töltse le a úgynevezett repokat és kiegészítőket, hogy hozzáférjen a szerzői joggal védett anyagokhoz a Kodi-on. Használhatja a legjobb Kodi-lerakatok és a legjobb Kodi-kiegészítők listáit néhány jó megtalálásához.

Gyorsan ellenőriztük a Poseidon és az Incursion kiegészítőket, és megtaláltuk az A.P. Bio minden évszakját mindkettőn. Ne feledje azonban, hogy a TV-műsorok és filmek nézése a Kodi-n illegális, ezért nézze meg a Kodi legjobb VPN útmutatóját, hogy biztosan elkerülje a jogi problémákat vagy tevékenységeinek nyomon követését streaming közben.

A. P. Bio Torrents

Az A.P. Bio torrent letöltésként is elérhető számos webhelyen, de ne feledje, hogy a torrent a TV-műsorok vagy filmek letöltésére használható illegális, tehát érdemes VPN-t használni, hogy megvédje magát a lehetséges jogi következményektől.. 

Olvassa el a torrentinghez használt legjobb VPN-ekről szóló cikkünket, ha nincs VPN-je, és kifejezetten szüksége van torrentinghez. Elolvashatja a NordVPN áttekintésünket is, mivel ez a kedvenc VPN erre a célra.

Sajnos az A.P. Bio korlátozott népszerűsége azt jelenti, hogy kissé nehezebb megtalálni a jó torrentokat a műsorhoz, mint az NBC legismertebb komédiaműsoraihoz, mint például a Brooklyn Nine-Nine (megtudhatja, hogyan kell nézni a Brooklyn Nine-Nine-t). A felmerülő torrentoknak gyakran nagyon kevés vetőmagja van, tehát a letöltés hosszabb ideig tart, mint régen szokott volna.

A torrent kiválasztásakor is óvatosnak kell lennie, mivel a Pirate Bay-hez hasonló webhelyek hamis fájlokat és rosszindulatú programokat tartalmaznak, ezért tartsa szem elõtt a megbízható feltöltõket vagy a torrenteket, ezekkel kapcsolatos megjegyzéseket..

Végső gondolatok

Az A.P. Bio kiváló vígjáték, amely a rossz értékelések ellenére továbbra is állandóan vicces. Jack apró bosszúrendszerei, felelősségének teljes figyelmen kívül hagyása és a diákokkal folytatott nagyszerű kémia teszik a műsor néző örömét. Számos módja van annak, hogy élvezze az A.P. Bio online, akár ingyenes, akár fizetett streaming szolgáltatásain keresztül.

Mi a véleménye az A.P. Bio-ról? Viccesnek találja-e a műsort, vagy úgy gondolja, hogy az alacsony besorolások és a közeli visszavonás indokolt?? 

Szeretnénk visszajelzését is a megtekintési javaslatainkkal kapcsolatban. Vannak odakint olyanok, amelyeket kihagytunk? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben! Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map