Hogyan lehet szinkronizálni a mentett PC-játékokat a számítógépek között a Dropbox segítségével

Melyik a kedvenc játékműfajod: olyan akció, mint a Call of Duty, a sport, mint a FIFA 14, vagy a rejtvények, mint például az Brain Age? Nos, függetlenül attól, hogy melyik játékot tetszik a legjobban, már rájöttél, milyen jó lenne játékot játszani és egy számítógépen elmenteni, majd a másikról elérni őket, ahelyett, hogy csak egytől függne?

Izgalmas, nem igaz??

Nos, akkor örülne, ha tudta, hogy a Dropbox könnyen megteheti. Mentheti a fájlokat a számítógépről egy Dropbox tárfiókra, és bárhol, bárhol megoszthatja a mentett fájlokat a barátaival. Nézzük meg, hogyan

.

A folyamat

Amikor egy játék letöltésre kerül, a fájlokat általában a helyi My Documents mappába menti. Ezeket a mentési fájlokat át kell másolnunk a Dropboxba, majd létre kell hoznunk egy szimbolikus hivatkozást, amely a Dropboxra mutat az eredeti mentési mappába. Ily módon, amikor el akarja menteni a játékot, az átirányítja a szinkronizált mentésekre a Dropbox-ban.

A munka egyszerűsítése érdekében az érthetőség kedvéért több lépésre osztottuk a folyamatot.

1. lépés: A fájlok biztonsági mentése

Az első feladat a szinkronizálni kívánt mentések mentése.

Ezek a fájlok jelentős játékidőt képviselnek, ezért a biztonsági mentés nagyon fontos, és ennek kell az első lépésnek lennie.

2. lépés: Telepítse a Dropbox klienst

A Dropbox kliens telepítésének a következő lépésnek kell lennie, mivel ez egyszerűsíti a szinkronizálási folyamatot.

Dropbox vs Box
Dropbox Desktop Client

Ugyanakkor győződjön meg arról, hogy elegendő szabad hely áll rendelkezésre a kezdeményezés előtt, hogy az erőfeszítés ne pazaroljon.

3. lépés: Keresse meg a mentett játékfájlokat

Tudja meg, hol vannak a játék fájlok a helyi gépen. Ideális esetben a Saját dokumentumok mappában vagy a benne lévő Saját játékok mappában található, de a hely a játéktól függően változik.

Ha továbbra sem tudja kitalálni, próbáljon jobb egérgombbal kattintani a játék parancsikonjára, és válassza a felbukkanó lehetőségek közül a Fájl megnyitása lehetőséget..

4. lépés: Vigye át a mentett mappákat a Dropboxba

Ez nagyon könnyű. Tegyük fel, hogy a játék mentése a Saját játékok mappában található, és azt át szeretné helyezni. Csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen létrehoz egy mappát a Dropbox-ban, és másolja a fájlokat bele, és ennyi is; a fájlokat a PC-ről a Dropbox-ra zökkenőmentesen továbbítják.

Egy másik kiút a Dropbox mappa szinkronizálási kiegészítője.

Ez elősegíti a mappák áthelyezését a Dropbox fiókjába, és szimbolikus hivatkozás jön létre az új cím mutatására. Csak annyit kell tennie, hogy telepíti, majd kattintson a jobb gombbal a mappára, amelyet át szeretne vinni a helyi gépen, válassza a „Szinkronizálás a Dropbox-tal” lehetőséget, és ennyi is. Néhány másodperc alatt az összes elmentett fájlt áthelyezi.

5. lépés: Szinkronizálás más számítógépeken

A Dropboxba mentette a fájljait, és most szinkronizálni szeretné azokat más számítógépekkel. Szóval, hogyan kell továbbmenni? Kétféle módon lehet ezt megvalósítani.

Távolítsa el vagy nevezze át a játék eredeti mentési mappáját, és futtassa a következő parancsot rendszergazdaként.

“C: \ Felhasználók \ Felhasználónév \ Dokumentumok \ Saját játékok \ Játéknév” „C: \ Felhasználók \ Felhasználónév \ Dropbox \ Játék mentése \ Játék neve”

Az első fájl elérési útjának a játék eredeti mentési mappájának, a másodiknak az új Dropbox mentési mappának kell lennie. Most nyomja meg az enter billentyűt, és a szimbolikus hivatkozások létrejönnek. Annak biztosítása érdekében, hogy működjön, térjen vissza az eredeti mappába, és ellenőrizze, hogy a hivatkozás valóban létrejött-e. Ismételje meg ezt a folyamatot minden szinkronizálni kívánt számítógépen..

öt legrosszabb felhő hiba

A másik módszer a Dropbox mappa szinkronizálása alkalmazás használata. Töltse le a másik gépre, keresse meg a játék mentését, és válassza újra a „Szinkronizálás a Dropbox-tal” lehetőséget, mint korábban.Az alkalmazás azonosítja, hogy a hasonló névű Dropbox mappák már érvényesek-e, és csak annyit kell tennie, hogy lehetővé tegye az egyesülést és átír.

Gondoskodnia kell arról, hogy a mentett fájlok már elérhetők legyenek ezen a számítógépen, és mentsenek biztonsági másolatot egy másik helyre, majd távolítsák el az őslakos fájlokat a mappából. Ez biztosítja a nulla ellentmondást a Dropbox mentéssel.

6. lépés: Tesztelés

Ez az utolsó lépés fontos annak ellenőrzéséhez, hogy a folyamat valóban működött-e. Indítsa el a játékot egy számítógépen, mentse el bármilyen tetszőleges helyre, majd próbálja meg elindítani a játékot egy másik gépen, és ha ez sikerrel jár, akkor a legfrissebb mentett fájlt az első számítógépről kell betöltenie.!

Egyéb eszközök állnak rendelkezésre a mentett PC-játékok szinkronizálására a számítógépek között. Az egyik közülük, amelyet már ismeri, a Steam Cloud, amely nagyon népszerű. A Dropboxtól eltérően azonban nem támogat mindenféle játékot.

Továbbá, amikor a játék mentéséről van szó, a Steam Cloud nem állítja helyre a korábbi verziókat, amit a Dropbox segítségével könnyen meg lehet tenni..

Következtetés

A Dropbox nagyon megbízható, könnyen telepíthető, és kivételesen jól működik. Ha valaki megszokja a fájlok áthelyezését a PC-ről a Dropbox-ra, és több más számítógépről is elérheti őket, akkor a beállítás további számítógépeken meglehetősen egyszerű..

Kipróbálta még a folyamatot? Van még valami lépés, amelyet hozzá szeretne adni? Hagyja meg észrevételeit és nagyon köszönöm az olvasást!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me