Az UFC online nézése

A harc rajongói megváltják a választást, amikor az Ultimate Fighting Bajnokságot az interneten keresztül kell nézni. A fizetett, legális módszerektől kezdve a kissé kevésbé egészséges opciókig mindig van lehetőség az MMA online nézésére, és egyik sem fog karba és lábaba kerülni, ha bármi.


Azt mondta: nem fogunk egyenesen azt mondani, hogy kalózkodj, elvégre jogellenes, és legyünk őszinték, olyan nagy szervezet, mint az UFC sem működik kölyök álmokon és egyszarvú fingókon. Jobb, ha fizetős opcióval jár, ha csak azért van, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem rontja el saját karmáját. Ez azt is mondja, hogy nem fogjuk megítélni az embereket, hogy kínzóak, tehát odajöttél: ez mind rajtad múlik – csak győződjön meg róla, hogy be van-e kapcsolva az egyik legjobb VPN-szolgáltatónkhoz..

★★★ A legjobb VPN az UFC ★★★ megtekintéséhez

ExpressVPN áttekintés

Nem számít, ha rajongója vagy az UFC-nek, aki rendszeresen néz játékot, vagy egy olyan veterán kalóz, akinek a szokásos helyét szerzői jogvédelem alatt állták bezárásra, van módunk Önnek, hogy megszentelje a vérét. Vessen egy pillantást, nézzük meg?

UFC Fight Pass

Az UFC hivatalos weboldala – és a sikerének titka – itt található az összes harc, interjúk, háttérdarabok, valamint egy sor egyéb finomság, amelyet minden harci rajongó valaha is igényel. Noha nem olcsó, pontosan, az UFC kevesebbet számít fel, mint mondják az NBA vagy az NFL, havonta mindössze 8 dollárt kér az éves terv alapján.

Az ár havi dollárral növekszik, ha hat hónapos terv mellett dönt, vagy két hónapra, havi hónapra megy, ami még mindig meglehetősen tisztességes. A Fight Pass egy hétnapos ingyenes próbaverzióval jár, amelynek elegendő időnek kell lennie ahhoz, hogy eldöntse, működik-e az Ön számára..

Ha nem, de továbbra is meg akarja nézni az alkalmi harcot, akkor választhat a nézettség szerinti fizetésért, amely mérkőzésenként 8 dollár. Valószínűleg néhány dollárval többet, mint egy sört a legközelebbi bárban, ezért érdemes inkább ezt az utat megtenni.

Sajnos elég, hogy ez a legális, fizetett lehetőségekre vonatkozik: az UFC megfojtja harcát, és nem kínál semmit a kábelvágók számára. Van néhány kábelcsomag, amely UFC-mérkőzéseket kínál, de ezek túlságosan sokak ahhoz, hogy felsoroljuk. Néhány kábel alternatíva kínál UFC mérkőzéseket pay-per-view rendszerben, amely magában foglalja minden játék komoly díjának felszámolását..

Nézze meg az UFC Online-t ingyen

Az MMA-val az az, hogy a címsorok egy része kevesebb, mint 40 másodpercig tart, és azon tűnődhet, vajon érdemes-e befektetni egyszeri díj vagy akár előfizetés fizetésére. Különösen akkor, ha a bárban folytatott harcok nézése nem az ön dolga, egyszerűbb lenne értelme, ha UFC-csatákat közvetít vagy torrent. Vessen egy pillantást a legjobb lehetőségekre.

Streaming oldalak

Ha egyáltalán töltött időt az interneten, mielőtt elolvasta ezt a cikket, akkor valószínűleg egy vagy két streaming webhelyen járt, beleértve az összes csúnya malware-csapdát és lépcsőzetes előugró ablakokat. Itt, a Cloudwards.net oldalán sokkal inkább más kalózhajókat részesítünk előnyben, mint ez, de inkább az alábbiakban.

Az UFC streaming-jét legjobban két olyan webhelyen keresztül hajthatjuk végre, amelyeket találtunk, bár mindkettő kissé biztonságosnak tűnik. A magánélet védelme mellett (online adatvédelmi útmutatóval és mindenvel) meg van töltve böngészőink spyware nyomkövetőivel és blokkolóival: az irányítópultjaink karácsonyfákként kivilágultak, amikor az allwrestling.org vagy a fullmmavideos.com weboldalra lépnek..

Mindkettő tisztességes archívumot és rengeteg ígéretet kínál a közelgő mérkőzésekhez. A videók minősége rendben van, alkalmanként „jó” -ra kóborolva, bár talán valamilyen beállítás finomítása és megcsavarása segít. Mindkét oldal pop-up központban van, ezért figyelmeztetni kell a belépéskor (vagy vegyen részt a legjobb pop-up blokkolóink ​​között).

Nézze meg az UFC-t Kodi-n keresztül

Sokkal jobb a Kodi-t használni az összes MMA-igényéhez. Számos kiegészítő lehetővé teszi az élő harcok, az archivált vagy mindkettő megnézését, köztük egy nem hivatalos kiegészítő, amely hivatalosnak tűnik, és amely csak a Fight Pass előfizetők számára biztosít hozzáférést. Nem meglepő módon, UFC Fight Pass-nak hívják, és megtalálható a Portse repo-n keresztül, amely viszont a Github-on keresztül található..

Egy másik nagy kedvenc az egyik legjobb Kodi kiegészítő a sporthoz, Bennu. Ez lehetővé teszi, hogy nagyjából minden mérkőzést élőben nézzen meg, korlátozott archívummal, a rendszerindításhoz. A probléma elsősorban az, hogy egy csomó halott linken és más olyan tartalomon keresztül kell dolgoznia, amelyek nem vonzzák magukat, azt akarja figyelni, hogy az emberek egymást verjék, nem pedig a nők göndörítését..

Jobb lehetőség lehet a Planet MMA telepítése. Néhányan még mindig tudják, hogy az UFC Finest, de egy névvel ezelőtt megváltozott a név. Célja, hogy egyablakos ügyintézési rendszer legyen az UFC és az MMA számára, és csodálatosan sikeres. Bár kissé bonyolult telepíteni, mivel a legjobb Kodi-tárházak között mozog, a hatalmas archívumnak és az élő vérletteknek köszönhetően a legmegfelelőbb a harc rajongói számára..

Utazó UFC küzdelmek

Az utolsó lehetőség a harcok özönlése vagy a Usenet sötét pincéjébe való bejutásuk. Mivel az MMA olyan nagy, mint számos torrent oldal, amelyek a harcok elhelyezésére szolgálnak, ezt a fórumot különösen hasznosnak találtuk a különféle torrentok megtalálásában..

Valójában egy alternatív torrent oldalra lépve a The Pirate Bay felé, és a keresés használata gyakran a legtöbb alkalomból felbukkan, tehát a fórumok használata úgy tűnik, hogy ide kell menni, csak győződjön meg arról, hogy a torrent-válogatás előtt használja az egyik legjobb VPN-t. megy.

Következtetés

És ott van, számos módon nézheti meg az UFC-t online, különböző nehézségi fokú és idegesítő körülmények között. Bár a meccs megtalálása nem nehéz, az megsérti az erkölcsét vagy a pénztárcáját, rajtad múlik, hogy melyik fájdalommal élhet a legjobban.

Rendszeresen figyeli az MMA eseményeit online? Van gondolata arról, hogy miről beszéltünk? Szeretnénk hallani Önt, hagyja meg észrevételeit az alábbi mezőben. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map