Az Outlook Mailbox Exchange helyreállítása

A Microsoft Exchange Server lehetővé teszi az üzleti e-mail hálózatok megvalósítását, de mint minden olyan rendszer, amely nagy mennyiségű digitális adattal működik, a fájl sérülések is előfordulnak.


Függetlenül attól, hogy felhasználói hiba, egy alkalmazáshiba vagy egy cyberatck következik be, az ilyen események lelassíthatják a termelékenységet és költségeket okozhatnak a vállalkozásoknak.

Noha vannak más módszerek is a sérült .edb fájlok kijavítására, a gyorsabb és megbízhatóbb módszer az Exchange számára tervezett postafiók-helyreállítási szoftver használata. Az egyik ilyen eszköz a Stellar Mailbox Exchange Recovery, amelyet ugyanaz a vállalat fejlesztett ki, amely tapasztalataink szerint az összesített legjobb adat-helyreállítási szoftvert állítja elő..

A felülvizsgálat során bemutatjuk a Stellar postafiókjavító megoldását, áttekintve mind annak jellemzőit, mind a licencelési lehetőségeket, mielőtt végigjárnánk a sérült .edb fájlok javításához szükséges lépéseket. Ha ez egy Outlook személyes tároló táblája, amelyet megpróbál megjavítani, erre egy útmutatónk is van.

Kinek van szüksége postafiókcsere helyreállítási szoftverre?

A sérült Exchange Database (.edb) fájlok órákig, és a megfelelő eszköz nélkül, határozatlan időre megszakíthatják a vállalkozást a postafiók adataiból. Számos ok vezethet ilyen sérülésekhez is. Ide tartoznak a vírusrohamok, a nem megfelelő leállítások, a hiányzó adatbázis-objektumok és a felhasználói hibák.

Míg az informatikai osztály megkísérli a kézi javítást vagy a biztonsági mentés helyreállítását az Eseutil paranccsal, ennek elvégzése jelentős időt vehet igénybe, elég sok helyet igényel, és véglegesen törölt adatokat eredményezhet..

Egy jó .edb javító eszköz nagymértékben csökkenti a hiba esélyét és a munka elvégzéséhez szükséges időt. Egy igazán jó eszköz, mint például az, amelyet megmutatunk neked, csökkenti az informatikai csapata számára szükséges műszaki igényeket is. A Stellar Mailbox Exchange Recovery képes kezelni a .edb fájlok minden általános okát, beleértve a telepítést, a jet hibákat és a piszkos leállásokat (a „személyes” problémák kiszolgálói verziói)..

A Stellar eszköze képes egyszerre nagy és akár több .edb fájlok kezelésére. A postafiókok szelektív helyreállítását is elvégezheti, és az egész fájl helyett helyreállíthatja az elemeket, például e-maileket, naptárakat, névjegyeket és mellékleteket..

A beolvasás után a javított fájlokat exportálhatja a Live Exchange postafiókba és az Office 365-be. A javított.edb fájl .pst fájlként vagy .msg, .eml, .rtf fájlként menthető. .html vagy .pdf.

Teljes ismertetőt fogunk adni az eszköz tényleges használatáról. Mielőtt azonban felhalmozódnánk a részletekről, érdemes beszélgetésbe kerülni.

Csillagú postafiókcsere helyreállítási szoftver licencelése

Kétféle típusú licenc érhető el a Stellar Mailbox Exchange Recovery számára: vállalati licenc 399 dollárért és technikus licenc 599 dollárért.

CorporateTechnicianToolkit
Költség:399 $599 $999 $
Számítógépek:Egy számítógépTöbb számítógépTöbb számítógép
Licenc időtartama:Egy évÉlettartamÉlettartam

Noha drágább, a technikus változat összességében nagyobb értéket képvisel, köszönhetően annak, hogy életre jó, és több számítógépre telepíthető, nem pedig egy év és egy számítógép.

Mindkét licenc az MS Exchange több verziójával működik (2016, 016, 2013, 2010, 2007, 2003, 2000), és ingyenes műszaki támogatást tartalmaz..

Ha még inkább ki akarja építeni a helyreállítási és javítási lehetőségeket, akkor van egy

Az Outlook eszközkészlet licence is, amely más hasznos Stellar szoftverrel is rendelkezik. Ez magában foglalja a sérült Exchange biztonsági mentési fájlok postaládájának kivonatát, az .edb – .pst konvertert, az .ost – pst konvertert és az MS Exchange jelszó-helyreállítási eszközt..

A 999 dollár izmos árnak tűnik, de az életre jó, és több száz dollárt takaríthat meg, ha csak az egyes szoftvereket külön vásárolja meg. Külön áttekintési útmutatónk van a konverterek használatáról, ha többet szeretne megtudni:

  • Hogyan lehet átalakítani az EDB fájlt PST fájlokká
  • Hogyan konvertálhatunk OST-t PST-fájlokká

Az ingyenes verzió letöltésével ellenőrizheti az Exchange helyreállítási szoftvert. A szkennelés befejezése és az eredmények előnézete csak anélkül lehetséges, hogy elvégezheti a tényleges javítást.

Az Exchange postafiókok helyreállítása a Stellar segítségével

Miután döntött a licencről, a Stellar e-mailben küld egy letöltési linket és regisztrációs kulcsot a teljes telepítés befejezéséhez. Ehhez nem szabad több, mint egy-két perc, azután készen állsz a postaláda javítására.

A következő lépés a program indítása, és a javítás céljából egy .edb fájl kiválasztása.

Ha pontosan tudja, hol található a fájl, akkor a helyet is kiválaszthatja. Ha nem, akkor van egy „keresés” funkció, amely átvizsgálja a meghajtót, és megtalálja az Ön számára.

Miután megkapta a fájlt, kattintson a „Start” gombra.

Önnek lehetősége lesz egy „gyors vizsgálat” vagy „kiterjedt vizsgálat” elvégzésére. A gyors lekérdezés állítólag képes lesz javítani a .edb sérülésekkel kapcsolatos legtöbb problémát, ezért az idő érdekében érdemes először ezt megpróbálnia..

A szkennelés befejezése után a szoftver megkérdezi, szeretne-e további .edb fájlt hozzáadni az eredményekhez.

Függetlenül attól, hogy nem, a kész letapogatási adatokkal való munka egyszerű, az Outlook postaládáját utánozó tervnek köszönhetően.

Az eszköz bal szélső sarkában egy fa látható, ahol a felhasználói postaládák találhatók. Bontsa ki a postafiókot, és hozzáférhet a beérkező levelekhez, az elküldött elemekhez, a naptárhoz, a névjegyekhez, a naplóhoz, a feladatokhoz – alapvetően bármi, amit egy tipikus Outlook-postafiókban találhat..

A jobb oldalon lévő két ablaktáblával fúrható le a fa tárgyaiba. Például kattintson a „Beérkezett üzenetek” elemre, és a második oszlopban látni fogja az abban található összes e-mailt. Kattintson egy e-mailre, és a jobb oldali ablaktábla megmutatja annak tartalmát.

Az e-mailek és más postafiókok gyorsabb megtalálásához a Stellar egy praktikus keresési funkciót biztosított, amelyhez az ügyfél teteje közelében lévő távcső ikonra kattintva férhet hozzá..

Különböző kritériumok alapján kereshet, mint például az e-mail feladó és a címzett címe, az e-mail tárgya, a mellékletek és természetesen maga az e-mail szöveg.

Ha készen áll a javítás befejezésére, a „mentés” gombra kattintással létrehozhat konvertált fájlt. Ön képes lesz konvertálni .pst fájlba vagy bármely más formátumba, amelyre az eszköz képes (.msg, .eml, .html, .rtf és .pdf).

Alternatív megoldásként az egyes e-maileket vagy más postafiók-objektumokat saját fájljába mentheti, ha jobb egérgombbal kattint az objektumra, és kiválasztja a használni kívánt fájlformátumot..

Ha még nem áll készen arra, hogy bármilyen adatot konvertáljon, kattintson a „Beolvasás mentése” gombra. A Stellar Exchange Recovery a szkennelési eredményeket .dat fájlként menti, amelyet később betölthet és felhasználhat.

Végső gondolatok

Ehhez csak a sérült Exchange postafiókfájlok kijavításához szükséges. Mint mondtuk, sokkal könnyebb, mint az Eseutil-szel dolgozni, és emellett felhasználóbarátabb, mint a legtöbb hasonló eszköznél..

Ha elolvasta a Stellar Phoenix Data Recovery áttekintést, láthatja, hogy ez igaz a vállalat zászlóshajó-helyreállítási szoftverére is, amely felhasználható a merevlemez sérült vagy törölt fájljainak javítására. A könnyűség, a megbízhatóság és a funkciók kombinációja vezette bennünket rajongókká, és miért gondoljuk, hogy a Stellar termékek jó választás az informatikai irodának felépítéséhez, kezdve az Outlook Toolkit-rel.

Az alábbi megjegyzésekben tudassa velünk, mit gondol a Stellar Mailbox Exchange Recovery-ről. Ha online tárhelyet keres a javított .edb biztonságának megőrzése érdekében, vagy gyorsan megoszthatja másokkal, ne felejtse el megnézni az üzleti útmutató legjobb online biztonsági mentését. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map