A legjobb webhely-készítők és tárhely-kombinációk 2020

A weboldal-készítő használata gyorsan vált a ma online online hozzáférés elsődleges módszerévé. A sok funkcióval és a könnyen használható tervezési felülettel a weboldal-készítők gondoskodhatnak róla, hogy gyönyörű weboldala legyen túl sok tervezési ismeret nélkül.

Ez azonban a sebesség és az üzemidő árán jön. A hagyományos internetes házigazdától eltérően a weboldalkészítők gyakran megosztják az infrastruktúrát más társaságokkal, vagy a subpar szerverekkel működnek. A webhely nagyszerűen fog kinézni, de előfordulhat, hogy nem minden a teljesítmény.

A legjobb weboldal-készítőknek és a webtárhely-kombinációknak szóló útmutatóban arra törekszünk, hogy a lehető legjobbat nyújtsa neked mindkét világból. Ezek a tárhely-platformok kiváló sebességet és rendelkezésre állást biztosítanak, miközben könnyen kezelhető eszközt biztosítanak a platform felépítéséhez.

Ha azonban csak most kezdődik, akkor a kifejezések valószínűleg nem sok jelentést jelentenek, tehát kezdjük a tetején annak megértésével, hogy mi a különbség a kettő között.

A legjobb webhely-készítők és tárhely-kombinációk 2020

Webhely-készítők vs webtárhely: Mi a különbség?

Ha még nem ismeri a saját webhelyének elkészítését az egész világban, a web hosting és a weboldal készítő közötti különbségtétel meglehetősen nehéz lehet. A kettő különálló szolgáltatások, mindegyik kritikus része bármely weboldal létrehozásának. Míg egyes vállalatok egyesítik őket, továbbra is külön maradnak.

Kezdjük a webtárhely szolgáltatással. A webtárhely elviszi webhelyét, és kiszolgálón tárolja, így a világ minden tájáról hozzáférhet. Ez otthona webhelyének. A webhely összes adatát kezeli, és a webgazda kezeli az adatok továbbítását azoknak a felhasználóknak, akik hozzáférni szeretnének.

A weboldalkészítő viszont a bíróságán van. Ez az eszköz egy weboldal létrehozásához. Kezelheti webhelyének tervezését, általános elrendezését, tartalmát és egyebet. Míg az építők bármi lehet az alap HTML-től a WordPress-ig (nézzen meg néhány WordPress útmutatót), a könnyen használható WYSIWYG (amit látod, amit kapsz) szerkesztőkre koncentrálunk, amelyek lehetővé teszik webhelyének felépítését. gyorsan.

Röviden: a weboldal készítője az az eszköz, amelyet webhelyének felépítéséhez használ, és a web hosting az otthoni webhely. A kettőnek együtt kell léteznie, ami a körülöttük lévő felesleges zavarhoz vezet.

Ha előfizetést vásárol egy weboldal-készítővel, akkor web-tárhelyet is vásárol. Sajnos ez nem megy más irányba. Csak azért, mert webtárhelyet vásárol, nem azt jelenti, hogy webhely-készítőt keres.

Ez az útmutató a mindkettőt kínáló cégekre összpontosít, tehát ne zavarja meg a pénzt. Ön egy webhely-készítő tervet szeretne felvenni, nem pedig a webtárhely-tervet. A két hasonló kifejezést gyakran összekeverik, tehát csak ne feledje, hogy az egyik irányba megy (weboldal készítő, beleértve a web hosting szolgáltatást is), a másik pedig nem.

Választhat egy webhely-készítőt és a Host Combo-t

Néhány ok van a weboldal-készítő és a webhely-készítő választására a hagyományos építők, például a Wix helyett (olvassa el a Wix-áttekintésünket). Az építőt kínáló dedikált webhelyeknek gyakran vannak saját adatközpontjai, míg az önálló építők kihasználják a felhőtárhely-szolgáltatásokat, például az Amazon Web Services (AWS)..

A dedikált szerverterület mellett a webtárhely és az építő kombók általában sokkal több erőforrással, gyorsabb sebességgel és jobb rendelkezésre állással járnak. Ez az az első hely, amellyel kiválasztottuk a jelölteket erre a listára.

Ennek ellenére vannak néhány dedikált építők, akik elég gyorsak a sebességgel, hogy a kombócsomagokhoz tangozzanak, tehát ezeket sem számoltunk teljesen.

Gyakran előfordul, hogy az építőkkel szembeni tárhelycsomagok kissé unalmasak, mivel az építő szűkített funkcióként működik a tárhelyszolgáltatás mellett. 1-vel láttuk ezt&1 (olvassa el az 1&1 Weboldal-készítő áttekintése) és a GoCentral (olvassa el a GoDaddy GoCentral áttekintését). Az itt építők teljesen funkcionális szerszámokként érzik magukat, nem csak egy ügyes játék, amellyel összezavarodhatnak.

Végül megnéztük az árat. Ez nem azt jelenti, hogy a lista minden opciója olcsó, mert nem erről van szó, hanem az, hogy egyetlen szolgáltatás sem túlzottan túlterhelt. Az iPage és a SquareSpace közötti delta (két szolgáltatót, amelyet ebben az útmutatóban megemlítünk) meglehetősen nagy, de mindkettőnek tökéletes értelme van a megfelelő áron.

1. A legjobb webhely-készítő és a hosting kombináció: HostGator

A HostGator a legjobb web hosting szolgáltatónak tekinthető és jó okból. A sebesség zippikus, a könnyű használat kiváló, és a támogatási lehetőségek bőségesek. Ráadásul a HostGator egy meglehetősen hozzáértő weboldal-készítőt is biztosít ingyenesen bármilyen megosztott tárhely-tervvel.

A mellékelt készítő hat oldalra korlátozódik, de több száz témával, SEO eszközökkel és előre elkészített részekkel érkezik. A drágább weboldalkészítő tervre való áttérés nagyobb oldalszámot eredményez, valamint a Google Analytics és az e-kereskedelmi eszközök integrációját eredményezi..

Amit javasolunk a HostGator Pro webhely-készítői tervében, mivel korlátlan számú oldalt, PayPal-integrációt és javítási előzményeket nyújt havi 20 dollár alatt.

Az üzleti tervek eszközöket adnak az e-kereskedelemhez, például a készletgazdálkodást és a fizetéskezelést, de ez kissé figyelembe veszi a közel 30 dolláros árat..

Egyéb okok, amik tetszik a HostGator

A HostGator közel áll az egyik legjobb weboldal-készítőhöz, de nem igazán teszi meg a vágást. Ahol a szolgáltatás valóban ragyog, sebesség és üzemidő. A HostGator felülvizsgálatunk során 45,3 ms-os választ észleltünk az Egyesült Államokban. Ez egy szilárd középérték, amelynek nem szabad túl sok tömeget hozzáadnia, amikor a felhasználó felveszi az Ön webhelyét.

Ráadásul a HostGator 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával büszkélkedhet. Ez általában csak marketing trükk, és számos oka van annak, hogy miért ne bízzon az internetes házigazda működési garanciájában. A HostGator azonban valójában követi az egészet, egész hónapban kompenzálva az Ön számára a küszöb alatti időszakot.

Feltétlenül regisztráljon a HostGatorra, és próbálja ki magát. 45 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, így készpénz elvesztése nélkül elkezdheti az építkezést.

2. iPage

Az iPage az első választásunk, amikor a legjobb olcsó webtárhelyet keresjük. Kaphat webtárhelyet, hat oldal a weboldal készítőjét és a cPanel-integrációt, csupán néhány dollárért havonta. Ezzel több mint 100 előre elkészített témát kap, amelyeket a mobil böngészésre is optimalizáltak.

Minden webtárhely-tervhez tartozik hat oldal a weboldal készítője, valamint a PayPal integráció és az előre elkészített szakaszok. A professzionális tervnek azonban csak néhány dollárért sokkal több értelme van. Megszűnik az oldalszám, és HD videó támogatást és integrált webhely-statisztikát kap.

A HostGatorhoz hasonlóan a görbe tetején lévő üzleti terv az e-kereskedelem eszközeivel kerekíti a szolgáltatások listáját. Itt azonban sokkal értelmesebb, ha három év alatt havi 20 dollár alatt kerül. A havi terv néhány dollárral megemeli az árat, de ez még mindig alacsonyabb, mint a HostGator árfolyama.

Egyéb okok, amik tetszik az iPage

Az, amit leginkább szeretünk az iPage-ban, az az ár. Ez elég alacsony ahhoz, hogy bárki be tudjon lépni és webhelyet építsen. Noha figyelembe kell venni a hatoldalas korlátozást, a legtöbb webhely megteheti a korlátozást, mivel az oldalak mindaddig kiépíthetők, amíg szüksége van rájuk..

Az iPage szintén elég gyors. Az iPage áttekintés során 43ms válaszidőt állapítottunk meg az államokban és 145,9ms válaszidejét. A dolgok az USA-ban alacsonyabbak az átlagnál, de a nemzetközi válasz 45 másodperccel gyorsabban érkezik, mint egy másik olcsó szolgáltató, a GreenGeeks (olvassa el a GreenGeeks áttekintésünket).

Ezzel továbbra is kap néhány extra finomságot a webhely SiteLock biztonsági formájában és 200 dolláros hirdetési jóváírások formájában a Google és a Bing között. Ne felejtse el kipróbálni az iPage-t egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

3. Weebly

A Weebly önmagában nem kínál webtárhelyet, csak építési beruházásként. Maga az építő azonban túl jó ahhoz, hogy nem szerepel ebben a listában. Rengeteg mobilra optimalizált téma van kéznél, amelyek a legjobban néznek ki a webhely-készítői térben.


Weebly WYSIWYG

Többet költene egy olcsó weboldal-készítőn, mint például az iPage, de a sokoldalú megközelítés a szolgáltatások szempontjából kifizetődő. Még az alacsonyabb szintű tervekhez tartozik az SSL biztonság, a jelszóvédelem és a videó háttér támogatása. A Weebly tartalmaz még stock fotókat és videókat is, így nem kell túl messzire vállalkoznia ahhoz, hogy valami olyat találjon, amely működik az Ön webhelyén.

A sor tetején található 25 dolláros üzleti terv néhány e-kereskedelmi funkciót tartalmaz, például a készletkezelést és a digitális termékek támogatását. Néhány terméknél a rendszer jól működik, de bármi intenzívebbnek ajánljuk egy dedikált e-kereskedelem-építőt, például a Shopify-t..

Egyéb okok, amik tetszik Weebly

A Weebly legnagyobb vonzereje a könnyű használat. A felület valódi drag and drop funkciót kínál az oldalsó eszköztár segítségével, amely az összes építőelemet tartalmazza. Minden elvégzett változás közvetlenül a weboldallal való interakciót jelent, és ez ideális építőként szolgál az újszülöttek számára.

Ha bármilyen kérdése van, a Weebly jobb támogatást nyújt néhány weboldal-készítőtől. Támogatja az élő csevegést, az e-mailt és a telefonos támogatást (a legtöbb weboldalépítő csak az e-maileket támogatja), és közösségi fórummal rendelkezik.

A Weebly fantasztikus weboldal-készítő, számos funkcióval rendelkezik a rendszerindításhoz. Tudjon meg többet erről a Weebly ismertetőnkben, vagy kipróbálhatja saját magának egy ingyenes weboldalon és domainben.

4. Hostinger

Akárcsak az iPage, a Hostinger egy rendkívül olcsó és könnyen használható webgazda, mellyel meglehetősen nagy teljesítményű építőkészülék van. Minden terv az építőnél van, az oldalkorlátozásokra és a szolgáltatásokra vonatkozó korlátozások nélkül. Nem számít, milyen árat fizet, a Hostinger teljes élményét élvezheti.

Három terv érhető el, de csak a kettőnek van értelme. A legalacsonyabb terv, az „egységes webtárhely” létrehozása nem kínál sokat, csak egyetlen domain támogatással és 10 GB lemezterülettel. Havonta csak további 1 dollárral jár, a prémium tárhely korlátlan tárhelyet jelent az SSD meghajtókon és egy ingyenes domaint.

Ez valóban a kedves hely Hostinger számára. Közel kétszeres áron az üzleti tárhely kétszer annyi erőforrást és ingyenes SSL-tanúsítványt hoz, de e-kereskedelemmel kapcsolatos funkciók nélkül ez a terv nem működik jól a többi szolgáltató csúcsán.

Egyéb okok, amik tetszik a Hostinger

A Hostinger annyira elérhető és ezért szerettük volna felvenni ebbe a listába. Nem a cPanel-t használja, hanem saját natív felületével rendelkezik webhelye vezérléséhez, amely csak az alapvető funkciókat tartalmazza.

Magában az építőben is nagyon sokat tetszik. A Hostingernek számos tervezői témája van, amelyek közül választhat webhelyének felépítésekor. Noha nem érik el a Weebly által megadott jelet, messze nem a rossz. Minden téma mobilra optimalizált és tiszta kóddal van írva, így a SEO-nak nem szabad problémát jelentenie.

De a Hostinger nem a leggazdagabb szolgáltató. Mindenkinek ajánljuk, aki gyorsan el akarja állítani egy webhelyet, és nem érdekli, hogy megismerje-e mi működik rajta. Elolvashatja a Hostinger áttekintését, hogy többet megtudjon, vagy kipróbálhatja magát egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

5. SquareSpace

Mint a Weebly, a SquareSpace egy másik webhely-készítő, amely nem kínál külön tárolást a tervezőjétől. Nehéz azonban megtalálni egy olyan weboldal-készítőt a piacon, amely ilyen határozottan felfogja a modern weboldal-kialakítást és az ahhoz szükséges gyakorlati eszközöket.

négyzet alakú felület

Ez viszont meglehetősen költséges. A SquareSpace az egyik legdrágább lehetőség a weboldal készítőjénél. A 12 dolláros személyes terv online lesz, de a 18 dolláros üzleti terv segít abban, ha odaér. Az olyan szolgáltatások, mint a promóciós előugró ablakok, a prémium blokkok és az e-kereskedelem integrációja, a csoportba tartoznak.

A dedikált e-kereskedelem számára azonban sokkal jobb lesz az online áruház. Ezek a tervek meglehetősen drágák, elérve a 30 dolláros pluszot. Hozzáférést kap azonban olyan prémium funkciókhoz, mint például a felhasználói feliratkozás és az ajándékkártyák, amelyekkel néhány más webhely-készítő képes bánni.

Egyéb okok, amik tetszik a SquareSpace

A hirdetések a legjobban megfelelnek a SquareSpace-nek, és azt tapasztaltuk, hogy kevés más weboldal-készítő képes a munka bemutatására, akárcsak a SquareSpace. A szétszórt elrendezések olyasvalaki, amelyet már sokszor emuláltak, de a formatervezés közvetlenül a forrásból történő megszerzése kifizetődik egy organikusabb érzésű weboldalon.

De nem csak csillogás és csillogás. A SquareSpace egy zárt rendszer, de tele van funkciókkal. A szolgáltatás indexében megtalálható kínálat közé tartozik a progresszív képbetöltés, a Dropbox szinkronizálás és az Amazon Associate integráció. Míg az alkalmazásközpont mindig örvendetes kiegészítés, nem nehéz elfelejteni egy, a SquareSpace által kínált mennyiségről.

Sokkal több van ennek a szolgáltatásnak, ezért feltétlenül nézze meg a SquareSpace áttekintésünket, hogy megismerje az összes részletet. A gyakorlati megközelítés érdekében 14 napig ingyenesen kipróbálhatja az építőt.

Végső gondolatok

Előnyei és hátrányai vannak a weboldal-készítővel a webtárhelyen keresztül, olyan CMS-sel, mint a WordPress. A kettő közötti kombináció azonban mind a két világ legjobbját biztosítja, könnyen használható webhely-készítő eszközökkel, nagy sebességgel és üzemidővel is.

Mi a kedvenc tárhely és építők kombinációja? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me