A legjobb olcsó webtárhely-szolgáltatók: a legjobb a kevesebbért

A webtárhely-ipar 2022-re várhatóan 154 milliárd dollárra növekszik, és ez nem ok nélkül. Webhelyek milliói lépnek fel minden nap olyan tervekkel, amelyeket a legtöbb ember nem engedhet meg magának.


Vegyük például a Pagely-t (amelyről bővebben a Pagely-áttekintésünkben olvashat), amely szinte minden tervre havonta több mint 1000 dollárt terhel. Noha nagyon jó, az ár egyszerűen túl magas, hogy sokan fizethessenek.

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk a webes tárhely gyakran zavaró és drága világának megtisztításában, és megadjuk az eszközöket, amelyek szükségesek a megalapozott döntés meghozatalához. Beszélünk arról, hogyan lehet kicsit pénzt megtakarítani feliratkozáskor, és ajánlásainkat ajánljuk az olcsó webhely tárolásához.

Mi az a webtárhely és miért van rá szüksége??

A web hosting az a weboldal adatainak tárolására létrehozott rendszer. A webhelyek olyan adatokat tárolnak, mint a képek és a szöveg, és a webgazda ezeket tárolja, és elküldi, amikor valaki megpróbál hozzáférni az Ön webhelyéhez.

Unalmas, természetesen, de ha megértjük, mit tesz egy webgazda, pénzt fog megtakarítani. A legjobb webtárhely-útmutatónk belemerül a sajátosságokba, de ennek az egyszerű meghatározásnak a megértése most már elegendő.

Elsősorban egy internetes házigazda bérel internetes ingatlant. Bérlő vagy egy kiszolgálón, és többé-kevésbé fizethet attól függően, hogy mennyi helyre van szüksége, és milyen messze van ez a terület valaki mástól.

Az olyan cégek, mint a Squarespace és a Wix, ahol sok új felhasználó áll be, a „web hosting” nevet veszik ki az egyenletből, de ez még mindig ugyanaz. Ezek a vállalatok két fő dolgot adnak el neked: domain név és web hosting. Noha néhány más funkcióval együtt jár, ez főleg az, amit kapsz.

Ezt önmagában is megteheti, és meglehetősen sok pénzt takaríthat meg a folyamat során. A domain név megvásárlásával és a különálló tárhely kiválasztásával nemcsak pénzt fog megtakarítani, de megtalálhat egy Önnek megfelelő tervet is.

Ezenkívül lehetősége nyílik egy CMS, például a WordPress használatára. Ha ezt az utat tervezi, győződjön meg arról, hogy megnézte a WordPress legjobb webtárhelyét, valamint a három útmutatót, amelyek végigvezetik a használatát. 

 • Kezdő útmutató a WordPress használatához
 • Köztes útmutató a WordPress használatához
 • Speciális útmutató a WordPress használatához

Nem minden terv készül ugyanakkor, mind a technológia, mind a pénz szempontjából, ami szépen vezet a következő kérdésünkhöz.

Mi teszi a web hosting olcsóbbá?

A különféle típusú webtárhely navigálása zavaró lehet, különösen az első vásárlók számára. Az árak nem úgy tűnik, hogy összeadódnak, és a követett specifikációknak nincs értelme. Van egy módszer az őrületre, és tudva, hogy a tervek hogyan működnek, pénzt fog megtakarítani.

A weboldal legolcsóbb módja a megosztott tárhely. Ez az architektúra sok különböző felhasználót igényel, és összerakja őket ugyanazon a kiszolgálón, elosztva az erőforrásokat a terhelés között.

A webgazda maximalizálhatja erőforrásait, ha ezzel csökkenti a költségeket, és ezt átadja neked. Ahelyett, hogy egy szerver teljes energiáját vásárolná, és remélné, hogy felhasználja, minden úgy megy, ahogy a felhasználóknak szüksége van rá. Vannak azonban hátrányok.

A gyorsaságok és az üzemidő jelentős hátrányt jelentenek a megosztott tárhelyen, néhány biztonsági kérdéssel együtt. Egy rosszindulatú felhasználó például eláraszthatja a szervert a forgalommal, elárasztva az erőforrásokat, és végül offline módba helyezheti a webhelyet.

A megosztott tervek a legolcsóbbak, de nem az egyetlen terv, amely olcsóbbá teszi a webtárhelyet. A felhőalapú tárhely költségei továbbra is csökkennek, és a VPS tervei egy külön megoldást kínálnak költség nélkül.

A terv ellenére fontos megérteni, hogy a webgazda legnagyobb költsége az erőforrások. Bármi, ami lehetővé teszi számukra, hogy több felhasználót ugyanazon hatalom alá helyezzék, csökkenti a költségeket. Ha olcsó webtárhelyet szeretne, akkor legjobb, ha elkerül minden olyan tervet, amely nagy mennyiségű forrást biztosít Önnek.

Ne tévessze össze az olcsó és az ingyenes összeget. Noha vannak olyan szolgáltatók, akik a ZIP-fájlt készítik webhelyére, a hátrányai messze meghaladják a költségmegtakarítást. Az ingyenes webtárhely online hozzáférést biztosít Önnek, és akár domain is adhat Önnek, de ez nem teljesen ingyenes.

A nagy, tolakodó hirdetések az aggodalom, hogy átvegyék az Ön ingyenes webhelyét, és elvonják a tényleges tartalmat. Az internetes házigazda pénzt keres tőled, de nem engedi megvágni.

Azoknak a webhelyeknek a számára, amelyek nagy felhasználói bázist akarnak növelni, a probléma nyilvánvaló, ám ez továbbra is a személyes webhelyek problémája. Például, ha egy portfóliót szeretne elkészíteni, egy ingyenes internetes fogadó képes elhelyezni ezt, de minden szakember elfordul, amikor egy felbukkanó ablak megjelenik egy írásmintán..

Vannak más kérdések is, például az ellenőrzés hiánya, a domain név korlátozott választása, technikai támogatás nélkül és még sok más, de a legnagyobb az, hogy milyen közel állsz egy jó tervhez. A legtöbb megosztott terv csak néhány dollár havonta, ami alapvetően ingyenes, és sokkal több oldalsót kínál.

Mivel a gazdagép sok felhasználót összegyűjthet, amelyek mindegyike alacsony díjat fizet, így hozzáférést biztosít a teljes támogató személyzethez, testreszabási lehetőségekhez, bevételszerzési lehetőségekhez és még sok máshoz. A teljes webtárhely-szolgáltatás elérhető lesz olyan áron, amely szintén ingyenes lehet.

Legjobban megosztott: Bluehost

Megosztott tárhely esetén nem verheti le a Bluehostot. Tervei a piacon a legátfogóbbek, versenyképes árponttal és rengeteg benne található funkcióval.

Ez egy domainnel kezdődik. A megvásárláshoz nem kell külön regisztrátorhoz fordulnia, mint például a GoDaddy. Ehelyett az első év a BlueHost-on van, így a webhely felállítására koncentrálhat, nem pedig arra, amit a következő oldalon meg kell vásárolnia.

Szeretném azonban ösztönözni az „alapvető” tervektől. Az ár szempontjából nincs sok értéke a korlátozott számú e-mail cím, a webhely és az aldomainek miatt. Az „elsődleges” terv, amely havonta csak néhány dollárral tovább jár, sokkal többet kínál.

Az összes korlátozás megszűnt, lehetővé téve a webhelyek bővülését és a tervekhez való hozzáadását a tervhez. A SpamExperts kártevőért, a domain adatvédelemért kap személyes adatait és a SiteBackup Pro védelmet a webhely törlése esetén..

Az egyetlen hátránya, hogy minden megosztott tervhez többéves szerződést kell aláírnia. Noha ez a téma a webgazdagépek körében gyakori, sokan magasabb havi tervet kínálnak.

A Bluehost esetében nem ez a helyzet, tehát egy-öt évig tartó fogadást kell választania. Nehéz azonban panaszkodni, különösen akkor, ha három évig tartó elsődleges tárhely csak körülbelül 200 dollárba kerül.

Olvassa el a BlueHost áttekintését, hogy többet megtudjon a házigazdáról, vagy kipróbálja magát egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával. 

A legjobb induláshoz: iPage

A webtárhely nem olcsóbb, mint az iPage, ahol a tervek csak néhány dollár havonta futnak. Ne hagyd, hogy ez bolondozzon; rengeteg áron részesülsz. Az iPage ingyenes biztonsági, marketing és építési eszközöket kínál online elérhetőségéhez, és biztosítja a boldogságot, miközben ott van.

Minden tervvel hozzáférést kap az ingyenes drag and drop weboldal készítőhöz. Ez az eszköz óriási azoknak a kisvállalkozásoknak, amelyek nem akarnak aggódni a WordPress-sel vagy a HTML-lel, hanem ehelyett szükségük van egy statikus webhelyre, amely jól néz ki.

Nagyon hasonló a SquareSpace-hez vagy a Wix-hez, de sokkal olcsóbb, sokkal jobb szolgáltatásokkal. Több mint 200 dollárnyi hirdetési jóváírást kap, ingyenes domaint és hozzáférést biztosít a SiteLock biztonsági eszközökhöz a rosszindulatú programok elleni küzdelemhez..

A Bluehosthoz hasonlóan csak egy és három év közötti többéves terveket választhat. Az ár azonban nem ugrál olyan szignifikánsan. A két és három év közötti különbség csak egy extra dollár.

Hiányoznak bizonyos extrák, például egy SSL-tanúsítvány és az automatikus biztonsági mentés, de ezek egy kis extraért megvásárolhatók a pénztárnál. Ez szilárd belépési pont a webtárhelyhez, a legolcsóbb árral, amit látunk. Elolvashatja az iPage áttekintésünket, ha többet szeretne megtudni, vagy kipróbálhatja magát egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

A WordPress számára a legjobb: SiteGround

Megállapítottuk, hogy a SiteGround a legjobb megoldás a WordPress felhasználók számára. Kezelt megoldásokat kínál a versenytársak költségeinek töredékénél, rengeteg funkcióval a rendszerindításhoz.

A WordPress számára három különféle terv létezik, amelyek mindegyike az ár szempontjából kiegyensúlyozottnak érzi magát. A SiteGround úgy osztja el a terveket, hogy egyértelmű növekedési utat mutatjon be a WordPress-webhelyek számára, és további erőforrásokat adjon hozzá a forgalom növekedésével.

A SiteGround olyan funkciókat kínál ezekben a tervekben, amelyeket más házigazdák fenntartanak a magasabb szintre. HTTP / 2-kompatibilis kiszolgálókat, SSD-tárolókat és egyebeket kap. Ez azt jelenti, hogy webhelye megfelel a legújabb protokolloknak, és a leggyorsabb tárolóhelyen van tárolva.

Az árak havonta csak néhány dollárnál kezdődnek, és akár 10 000 látogató számára megfelelő forrásokkal is elérhetők. Ez nem egy nehéz szám, csak egy ajánlás, mikor lehet ideje ugrani egy másik szintre. A lépcsőzetes modell itt kiválóan működik, egyértelmű növekedési utat biztosítva azok számára, akik elkezdik a WordPress alkalmazást.

Olvassa el a SiteGround áttekintést, hogy megtudja, miért gondoljuk miért olyan nagy a házigazda, vagy ugorjunk be a vezetőülésbe egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Környezetbarát: GreenGeeks

A GreenGeeks egy környezetbarát internetes házigazda, amely rendkívül olcsó árakkal rendelkezik. Noha a környezetnek kevés köze van a pénzmegtakarításhoz, a GreenGeeks annyira jó, hogy ezt kiegészítésként kellett felvennünk.

A leginkább lenyűgöző a GreenGeeks szempontjából, hogy olcsón és elegendő energiával képes tárolni a webhelyeket, miközben visszaadja a környezetet. Furcsa dolog gondolkodni, de a webtárhely ipar 2020-ig meghaladja a légitársaságokat a környezetszennyezés terén.

A GreenGeeks ezzel harcol azzal, hogy a szélenergia-kibocsátási egységeket hányszor megvásárolja, amint elfogyasztja. Ennek ellenére a szerverek nem alulteljesítettek. A GreenGeeks havonta néhány dollárért kínálja a teljes webtárhely-szolgáltatást.

A lista többi opciójához képest nagyon kevés hátránya van, azzal a hatalmas fejjel, hogy csökkenti a szénlábnyomát. Olvassa el a GreenGeeks áttekintését, hogy többet megtudjon, vagy próbálja ki magának egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Legjobb sokoldalú: HostGator

Ha kétségei vannak, lépjen kapcsolatba a HostGator-tal. Ez egyszerűen a legváltozatosabb internetes házigazda, melyben a nagyok és kicsi felhasználók is elférnek. Míg sok házigazda az egyikre vagy a másikra összpontosít, a HostGator lefedi az összes alapját.

Néhány különféle lehetőség van, amikor a szolgáltatások olcsó oldalát nézi. Van megosztott, felhő és WordPress tárhely. A megosztott tárhely összehasonlítható a listán szereplő bármely más opcióval az árak és a specifikációk tekintetében, és a WordPress tárhely megegyezik a SiteGround-lal. A legelképesztőbb a felhő-tárhely.

Ez a megbízhatóság javítása érdekében a felhő számos különböző kiszolgálón elteríti webhelyét. A HostGator vezette a webtárhely ilyen formáját, és az egyik legolcsóbb módja annak, hogy bejuthassanak hozzá.

Minden tervhez tartozik a mosodai szolgáltatások listája, ezért feltétlenül olvassa el a HostGator áttekintését, hogy miért gondoljuk mi a legjobb. Kipróbálhatja a szolgáltatás igénybevételét egy 45 napos pénz-visszatérítési garanciával.

Tisztelt említés: Hostinger

Az új kiegészítés a felsorolásunkban, a Hostinger az egyik legjobb lehetőség az olcsó webtárhelyhez. A tervek piszkosak és olcsóak, havonta csak néhány dollárba kerülnek. Rengeteg funkcióval is rendelkezik, köztük prémium biztonsági csomaggal és napi biztonsági másolatokkal.

A biztonság különösen lenyűgöző. A Hostinger minden kiszolgálón tartalmazza a BitNinja védelmet. Ez a harmadik féltől származó szoftver védi a rosszindulatú programokat, a DDoS támadásokat és a brute force támadásokat. Gépi tanulást is igénybe vesz, ami azt jelenti, hogy ha egy kiszolgáló támadást szenved, a többi értesül a rosszindulatú IP-ről.

Ennek kívül is nagyon tetszik. A Hostinger az egyik leginkább felhasználóbarát internetes házigazda. A tisztán megtervezett vezérlőpanel továbbra is elég energiát ad neked, anélkül, hogy túl sok felesége lenne.

A mellékelt weboldal készítő ugyanolyan egyszerű. Bár ezeknek a programoknak a tanulási görbéje van, a Hostingernek sikerül megkönnyítenie a folyamatot. Az építő nehézkessé válhat, amikor a tervek egyre inkább bekapcsolódnak, de ez csak azért van, mert mennyire képes.

A Hostinger kétségkívül az egyik legjobb módja annak, hogy olcsóbbá váljon a webtárhely. Kapsz egy csodálatos biztonsági csomagot, napi biztonsági másolatot, ingyenes weboldal készítőt és elég gyors válaszidőt. Nézze meg a Hostinger áttekintést, hogy többet tudjon meg, vagy próbálja ki magát egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Következtetés

A webtárhely költséges lehet, de rengeteg olcsó lehetőség van, amelyek kiváló szolgáltatásokat nyújtanak nem túl sok költséggel. Megtalálható az ingyenes tárhely, de nehéz megindokolni, amikor ezek a szolgáltatók olcsók és olcsó.

Írtunk egy cikket arról, hogyan válasszuk ki az internetes hostot, abban az esetben, ha valamivel több információra van szüksége a választás értékeléséhez, ezért érdemes megnézni ezt, ha még szüksége van valamire. Melyik szolgáltatóval megy? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map